آقا فرشاد کدی رو خواسته بودند تا وقتی نشانگر ماوس رو روی عکس میبریم ، عكس روشنتر بشه . من قبلا كدي رو با عنوان کد روشن تر شدن عکس با رفتن نشانگر ماوس روی آن براتون گذاشته بودم . اما استفاده از اون كد يكمي براي كساني كه از Html اطلاعي ندارن ، سخت بود . امروز با همين موضوع دوتا كد براتون آماده كردم كه از هركدوم كه براتون بهتر بود ميتونيد استفاده كنيد .
1- كد اول ، كدي هست كه با گذاشتن اون توی صفحه ، تمام عكس هايي كه درون صفحه بهشون لينك داده شده ، يعني با كليك روي اونها به صفحه ديگه اي منتقل ميشيم رو به صورت Blur درمياره . مزيت اين كد اين هست كه عكس هاي غير ضروري ، مثل عكس هايي كه توي قالب وبلاگتون استفاده شده رو Blur نميكنه و باعث خرابي قالب نميشه و استفاده از اون هم خيلي سادست . تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه اين كد رو در قسمت ويرايش قالب وبلاگتون كپي كنيد . این کد رو میتونید از زیر بردارید .
مشاهده نمونه کد
۲- کار کد دومی این هست که تمام عکس های درون صفحه رو به صورت Blur درمياره ، در صورتي كه يه ميان كد رو به همه عكس هاي درون اون صفحه اضافه كنيم كه اين كار خيلي سخته . من توي كد پايين يه مثال آوردم كه شما ميتونيد مطابق همون عمل كنيد .
مشاهده نمونه کد
دوستان اين كدها هم مثل بقيه كدهايي كه قبلا براتون گذاشته بودم خيلي حساس هستند و با كوچكترين دستكاري ممكنه كه بهم بريزه . در ضمن يكي از دوستان به نام احمد درباره قالبي كه بهتون قولش رو دادم سوال كردن . بايد خدمتتون عرض كنم كه كار ترجمه اين قالب براي دوستان ميهن بلاگي هم تموم شده و انشاالله امروز امتحانش ميكنم و در دو سه روز آينده ميزارمش توي وبلاگ تا ازش استفاده كنيد