0

اخبار مجلس

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

وزیران اقتصاد، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت به کمیسیون اقتصادی مجلس می روند

http://irna.ir/fa/News/80456954

تهران- وزیران امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت هفته جاری با حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به پرسش های تعدادی از نمایندگان پاسخ می دهند.

به گزارش روز شنبه ایرنا و براساس دستور جلسات هفتگی کمیسیون های تخصصی مجلس، اعضای کمیسیون اقتصادی فردا - یکشنبه- ادامه بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد بانک تجارت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود دارند.

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و اصلاحات بعدی آن نیز در ادامه جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس رسیدگی می شود.

همچنین اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه عملکرد و نحوه اجرای ماده 29 قانون بودجه سال 91 کل کشور و مشکلات تولید در ارتباط با تسویه‌حساب‌های ارزی گذشته تولیدکنندگان با بانک‌های کشور را بررسی می کنند.

ˈعلی نیکزادˈ وزیر راه و شهرسازی روز سه شنبه برای پاسخ به سؤال ˈفتح‌الله حسینیˈ نماینده مردم قصر شیرین به این کمیسیون می‌رود.

ˈمهدی غضنفریˈ وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه شرکت می کند و به سؤال سه نماینده مجلس پاسخ می دهد.

در ادامه این جلسه، اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی میزبان ˈسید شمس الدین حسینیˈ وزیر امور اقتصادی و دارایی هستند.

وی قرار است در این جلسه به سوال هفت تن از نمایندگان مجلس پاسخ دهد.



**بررسی وضعیت درآمدهای پیش بینی شده در بودجه 91 و 92 در کمیسیون برنامه، بودجه مجلس

اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی فردا طرح الزام دولت به تمرکززدایی و طرح اداره صدا و سیما را رسیدگی می‌کند.

ˈعبدالرضا شیخ الاسلامیˈ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز دوشنبه برای پاسخ به سوال ˈحسن کامرانˈ نماینده مردم اصفهان به این کمیسیون می رود.

حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز روز سه شنبه با حضور در این کمیسیون به سوال ˈجواد جهانگیرزادهˈ نماینده مردم ارومیه پاسخ می دهد.

رییسان سازمان‌های امور مالیاتی، خصوصی سازی و گمرک ایران برای بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین وضعیت درآمدهای پیش بینی شده در بودجه سال 1391 و لایحه بودجه سال آینده کل کشور روز سه‌شنبه به این کمیسیون می روند.

اعضای این کمیسیون همچنین روز پنج شنبه از یکی از مراکز صنعتی و تولیدی کشور بازدید می کنند.



**وزیر جهاد کشاورزی میهمان کمیسیون کشاورزی مجلس

اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه هفته جاری لایحه قضازدایی و حذف برخی عناوین مجرمانه از قوانین و طرح تأسیس سازمان ملی استاندارد ایران را بررسی می کنند.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز سه شنبه برای بررسی وضعیت پیرامون نحوه اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی در این کمیسیون حضور می یابد.

اعضای این کمیسیون همچنین بررسی طرح جامع کاداستر و طرح اصلاح مواد 38 و 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1387 را در دستور کار روز سه شنبه خود دارند.

اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در این روز جلسه مشترکی با ˈصادق خلیلیانˈوزیر جهادکشاورزی و معاونان وی درباره طرح‌های توسعه کشاورزی و تجارت بخش کشاورزی دارند.



**بررسی علت افزایش بلیت قطار در کمیسیون عمران مجلس

اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی فردا بررسی گزارش‌ هیات‌های اعزامی به مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان، مازندران، شهرستان دشتستان استان بوشهر را در دستور کار خود دارند.

عملکرد دستگاه‌های اجرایی و وضعیت حادثه زلزله اخیر شهرستان‌های زیرکوه و قائنات استان خراسان جنوبی نیز در ادامه این جلسه بررسی می شود.

ˈمحمدجعفر علیزادهˈ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی روز سه شنبه با حضور در این کمیسیون از عملکرد این سازمان گزارش می دهد.

اعضای این کمیسیون همچنین در این جلسه به ادامه بررسی طرح اصلاح ماده 54 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت می پردازند.

اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی عصر سه شنبه علت افزایش بلیت قطار را با حضور مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و مسوولان اجرایی وزارت راه و شهرسازی بررسی می کنند.



**وزیر ورزش برای پاسخ به سوال نمایندگان به کمیسیون فرهنگی مجلس می رود

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه به ادامه بررسی طرح اداره صدا و سیما می پردازند.

ˈمحمد عباسیˈ وزیر ورزش و جوانان نیز روز سه شنبه به منظور پاسخگویی به سوال های ˈاحمد امیرآبادیˈ نماینده مردم قم و ˈنادر قاضی‌پورˈ نماینده مردم ارومیه به این کمیسیون می رود.

کارگروه هنر، رسانه و گردشگری کمیسیون فرهنگی مجلس در روز یکشنبه توضیحات جلسه گذشته رییس سازمان صدا و سیما در مورد فیلم ˈیک خانواده محترمˈ را جمع‌بندی و فرآیندهای نظارت بر ساخت و پخش فیلم را بررسی می کند.



**بازدید اعضای کمیسیون انرژی مجلس از کارخانه تجهیزات گاز طبیعی فشرده

مسوولان وزارت نفت، شرکت کالای نفت جهاد دانشگاهی و انجمن سازندگان تجهیزات نفتی نیز فردا به کمیسیون انرژی مجلس دعوت شده اند.

در این جلسه قرار است نتایج و اقدامات انجام شده در موردخرید تجهیزات نفتی ساخت داخل کشور بررسی شود.

همچنین اعضای کمیته امور نفت این کمیسیون روز دوشنبه از کارخانه‌ تجهیزات گاز طبیعی فشرده بازدید می کنند.

 

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یک شنبه 26 آذر 1391  1:53 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

پیشنهاد دولت ادغام وزارت ارتباطات یا تبدیل آن به یک سازمان است

تهران -معاون رییس جمهور در اجرای قانون اساسی گفت: دولت بر اساس بررسی های کارشناسی به این نتیجه رسید که وزارت ارتباطات را در وزارتخانه دیگری ادغام و یا آنرا تبدیل به یک سازمان کند اما این کار منوط به تصویب در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

به گزارش ایرنا ، محمد رضا میرتاج الدینی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی دولت در خصوص علت انتخاب وزارت ارتباطات برای ادغام، تصریح کرد: وزارت ارتباطات پس از واگذاری بخش های مهمی از آن مانند مخابرات با 15 هزار کارمند و واگذاری پست بانک و امور تصدی گری شرکت پست در آینده عملا به وزارت خانه کوچکی تبدیل خواهد شد که تنها وظایف حاکمیتی برعهده خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه پس از واگذاری ها تنها چند مجموعه باقی می ماند که وظایف حاکمیتی بر عهده خواهند داشت، خاطر نشان کرد: از این بخش های حاکمیتی ، کمیسیون تنظیم مقررات هم به شورای فناوری پیوست که بنا به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده بود لذا عملا بخش های باقی مانده در حد یک وزارتخانه نخواهد بود که تشکیلات و تجهیزات یک وزارتخانه را به خود اختصاص دهد.

معاون رییس جمهور در اجرای قانون اساسی افزود: به این دلیل بود که دولت تصمیم گرفت این وزارتخانه را در وزارتخانه دیگری ادغام و یا به یک سازمان مستقل تبدیل کند که تکلیف قانونی خود را انجام داده باشد.

میرتاج الدینی اظهار کرد: در قانون برنامه پنجم به دولت تکلیف شده تا تعداد وزارتخانه ها را به 17 وزارتخانه کاهش دهد که این تکلیف محقق شد ولی با اضافه شدن وزارت ورزش و جوانان از سوی مجلس مجدد این وظیفه بر عهده دولت ماند.

وی تاکید کرد: دولت هنوز ادغام نکرده و یا سازمانی را تشکیل نداده بلکه تنها برای وزارتخانه مورد نظر سرپرست انتخاب کرده است تا به محض نهایی شدن به مجلس ارائه کند و آن مجلس خواهد بود که در خصوص نتیجه نهایی تصمیم گیری خواهد کرد.

معاون رییس جمهور در اجرای قانون اساسی افزود: اگر این تکلیف قانون برنامه محقق نشود بعید می دانم که دولت بعدی بتواند آنرا در سالهای ابتدایی کار خود محقق کند که در این صورت است که حکم برنامه معطل خواهد ماند کما اینکه در قانون برنامه چهارم این اتفاق افتاد.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یک شنبه 26 آذر 1391  1:54 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

دو وزیر هفته آینده به نمایندگان مجلس در صحن علنی پاسخ می دهند

تهران- ˈسید شمس الدین حسینیˈ وزیر اموراقتصادی و دارایی و ˈعبدالرضا شیخ الاسلامیˈ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخ به نمایندگان مجلس در صحن علنی حضور خواهند یافت.

به گزارش روز پنج شنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، هفته آینده نمایندگان مجلس شورای اسلامی گزارش تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، گزارش رد تحقیق و تفحص از عملکرد آموزش و پرورش در خصوص نحوه گزینش و اعزام معلمان به خارج از کشور و رد تحقیق و تفحص از نحوه هزینه کرد اعتبارات فرهنگی موضوع بودجه سال های 89 و 90 را در دستور رسیدگی دارند.

در هفته آینده نمایندگان مجلس به ادامه گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد طرح اصلاح ماده 53 قانون برنامه پنجم توسعه، رسیدگی به گزارش کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، طرح الحاق یک تبصره به ماده 190 قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران و طرح اصلاح قانون سرباز قهرمان را در دستور کار قرار دارند.

همچنین نمایندگان لوایح و طرح های عودت داده شده از سوی شورای نگهبان از جمله لایحه حمایت خانواده، طرح چگونگی تامین عوارض شهرداری و هزینه انشعابات مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی احداث شده توسط خیران، طرح الحاق کمیته امداد امام خمینی (ره) و جمعیت هلال احمر به فهرست نهادها و موسسات مشمول ماده 172 اصلاحی قانون مالیات های مستقیم، طرح رفع موانع اجرایی قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و نحوه مجازات متخلفان را در دستور بررسی دارند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی هفته آینده طرح دهیاری ها، طرح ممنوعیت کارمندان و مدیران دستگاه های اجرایی از عضویت در هیات های مدیره و مدیریت عامل، بررسی تقاضای دولت مبنی بر رسیدگی به لایحه یک فوریتی اصلاح قانون مالیات های مستقیم، طرح انتزاع وظایف و اختیارات بخش کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزی و همچنین طرح اصلاح ماده 106 آیین نامه داخلی مجلس را در دستور رسیدگی دارند.

بهارستان نشینان طرح تسریع در بازسازی مناطق آسیب دیده در اثر حوادث غیرمترقبه، لایحه ممنوعیت خلع ید و قلع و قمع ورزشگاه ها و سایر تاسیسات و اماکن ورزشی تابع سازمان تربیت بدنی، لایحه اصلاح قانون عضویت ایران در مجمع بین المللی انرژی، لایحه تعیین حریم حفاظتی امنیتی اماکن و تاسیسات کشور و لوایح معاهده استرداد مجرمین بین ایران و قزاقستان و موافقتنامه ایجاد و راه اندازی بانک اطلاعاتی سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) در خصوص قاچاق و تخلفات گمرکی را در دستور کار خود دارند.

بررسی لایحه موافقتنامه بین ایران و عراق جهت اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و تبادل اطلاعات در مورد مالیات بر درآمد و سرمایه، لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات، لایحه چگونگی تشکیل و نحوه رسیدگی هیات های انتظامی نیروهای مسلح، لایحه موافقتنامه بین ایران و کنیا به منظور اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی در مورد مالیات بر درآمد و سرمایه و پروتکل الحاقی آن، لایحه اصلاح قانون اعتبار اسناد عادی وام های پرداختی شرکت های تعاونی روستایی، عشایری و سیادی به اعضا مصوب 1365 و اصلاح قانون مذکور مصوب 1371 و لایحه دریافت عوارض برق تجدیدنظر در دستور کار هفته آینده مجلس قرار دارد.

نمایندگان مجلس لایحه تعیین مرجع تهیه و تصویب مقررات مربوط به تخلفات از نظامات راجع به امور شهری و شد و آمد و چگونگی اجرای آن، طرح اصلاح بند ˈجˈ ماده 178 قانون برنامه پنجم توسعه، طرح الحاق یک تبصره به قانون احداث پروژه های عمرانی بخش راه و ترابری از طریق مشارکت بانک ها و سایر منابع مالی و پولی کشور، لایحه اجازه الحاق ایران به پروتکل های اصلاحی یک، دو و چهار کنوانسیون ورشو، رد طرح اصلاح ماده 5 قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را در دستور کار دارند.

همچنین لایحه اصلاح ماده 8 قانون تاسیس سازمان اسناد ملی ایران، لایحه اصلاح قانون نحوه جبران زحمات و خسارات کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست در ارتباط با جرایم زیست محیطی، طرح استفساریه ماده 24 قانون بیمه و طرح احتساب سابقه تدریس معلمان حق التدریس استخدامی در آموزش و پرورش در دستور کار این هفته نمایندگان مجلس قرار دارد.

گزارش نهایی کمیسیون بهداشت و درمان در مورد عدم اجرای جزء 3 بند 45 و بند 47 قانون بودجه سال 1391 کل کشور که در خصوص اختصاص ارز مورد نیاز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی نیز در صحن علنی قرائت خواهد شد.

همچنین بر اساس تبصره 2 ماده 101 آیین نامه داخلی مجلس، نظر به اینکه طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، بیش از 6 جلسه به طول انجامیده است، در صورت عدم اتمام بررسی طرح مذکور در جلسه علنی قبل از ظهر یکشنبه، بعداز همان روز و در صورت رای موافق مجلس و از روز دوشنبه به بعد همه، روزه جلسه علنی منعقد خواهد شد.

سیام(2)**9103**

http://irna.ir/fa/News/80454787

 

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یک شنبه 26 آذر 1391  1:56 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

مرکز پژوهش های مجلس در زمینه تصمیم گیری در نظام مسوولیت دارد

تهران - معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: مرکز پژوهش های مجلس در زمینه تصمیم گیری در نظام جمهوری اسلامی مسوولیت دارد و باید برای هر قدم و تصمیمی جوابگو باشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈ لطف الله فروزندهˈ روز دوشنبه در نخستین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاری در محل مجلس قدیم شورای اسلامی، گفت: وجود مرکز پژوهش ها جلوی هر عذر و بهانه ای را گرفته و بسیاری از مباحث در این مرکز مورد توجه و بررسی قرار می گیرند.

فروزنده با یادآوری این که بسیار مناسب است نمایندگان مجلس از دستاوردهای این مرکز استفاده کنند، گفت: باید بررسی قوانین و آثار قوانین در این مرکز مورد توجه قرار گیرد و این موضوع به طور جدی پیگیری شود وگرنه مجلس شورای اسلامی دچار روزمرگی می شود.

وی با یادآوری این که در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مبنای اصل تحلیل ها و تنظیم گزارش ها، اطلاعات است، اظهارداشت: مبنای تحلیل ها 95 درصد اطلاعات و 5 درصد ذهنیت فکر و خلاقیت تصمیم گیرنده است بنابراین اطلاعات جایگاه ویژه ای دارد.

فروزنده با اشاره به این که اطلاعاتی که به مرکز پژوهش ها می رسد دست دوم است باید اطلاعات دقیق و وسیع که در بدنه دولت است به این مرکز ارسال شود که ظرفیت وسیعی از لحاظ کارشناسی دارد.

معاون پارلمانی رییس جمهوری ادامه داد: این موضوع که چگونه این ظرفیت در اختیار مجلس قرار گیرد بسیار مهم است.

فروزنده تصریح کرد: مرکز پژوهش های مجلس باید این موضوع را به دور از هیاهوی سیاسی و فرآیند سیاستگذاری مورد توجه قرار دهد و آن را قانونگذاری کرده تا کارهایی که پخته می شود از بدنه آمده باشد.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:09 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

لاریجانی: احزاب موجب توانمندی سیاسی و اجتماعی در کشور می شوند

تهران- رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه احزاب در کشور خلا داریم، گفت: احزاب قوی موجب توانمندی سیاسی و اجتماعی و همچنین انتخاب های دقیق تر در کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈعلی لاریجانیˈ روز دوشنبه در نخستین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانون گذاری که در ساختمان مجلس قدیم در حال برگزاری است، با تاکید بر اینکه احزاب باید دارای عقبه فکری باشند، تصریح کرد: این افتخار نیست که عده ای شعار دهند احزاب نداریم یا نمی خواهیم، نباید احزاب را له کنیم و از بین ببریم یا تحقیر کنیم.

رییس قوه مقننه در ادامه سخنان خود گفت: احساس من این است که نمایندگان رغبت خوبی برای همکاری با مرکز پژوهش های مجلس دارند ولی باید گزارش ها به موقع به نمایندگان ارایه شود تا در زمان مناسب مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه برخی گزارشات در مواقع دیرهنگام به دست نمایندگان می رسد، افزود: این موضوع به صورت سنتی در کشور تبدیل شده و این نقص باید مرتفع شود.

لاریجانی خواستار دسته بندی مطالب برای نمایندگان شد و خاطرنشان کرد: گاهی مطالبی نوشته می شود که نمایندگان در صحن و در حین بررسی طرح ها و لوایح فرصت خواندن آن را ندارند و سبک نگارش باید تغییر کند تا انتقال ذهن زودتر صورت گیرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید با کمک نمایندگان روش های تحقیقی را گسترش دهیم و با فکر دقیق کشور را سامان دهیم، تصریح کرد: باید روش اقناع سازی را نیز برای نمایندگان داشته باشیم تا موفق شویم؛ به صورت دستوری نمی توان به نمایندگان چیزی را گفت بلکه آنها باید قانع شوند، از طرفی نمی توان آنها را از تصمیم گیری کنار گذاشت زیرا این کار با روح قانون اساسی سازگار نیست.

وی ضمن توصیه به مرکز پژوهش های مجلس برای استفاده از دفاتر نمایندگان گفت: استفاده از دفاتر نمایندگان، موجب توانمندتر شدن آنها و ساده شدن بررسی طرح ها و لوایح در صحن علنی مجلس می شود.

لاریجانی در خصوص حضور مرکز پژوهش های مجلس در صحن علنی و اظهارنظر کارشناسان نیز گفت: این اقدام نیازمند آیین نامه است ولی اگر آیین نامه فعلی منعی نداشته باشد از حضور مرکز پژوهش ها در صحن استفاده خواهیم کرد و در غیر این صورت آیین نامه را تغییر می دهیم تا از نظرات کارشناسی مرکز در طرح ها و لوایح استفاده کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برخی اقدامات نیز در مجلس صورت گرفته که در مرکز پژوهش ها نیمه تمام مانده است و توصیه می کنم مرکز پژوهش ها سریع تر آنها را بررسی کند.

لاریجانی همچنین خواستار همکاری مرکز پژوهش های مجلس با مرکز پژوهش های اسلامی حوزه علمیه قم شد و گفت: این همکاری قطعا موجب رشد و تعالی و پخته تر شدن نظرات خواهد شد.

رییس مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که به رغم تاکیدات فراوان و حجم متخصصان و دانشمندان نسبت به اوایل انقلاب، چرا پژوهش در کشور ما صاحب رونق نیست؟، گفت: در عرصه های مختلف تصمیم سازان همواره متکی بر پژوهش هستند.

وی با اشاره به اینکه این مشکل چند بعد دارد و به ساختار اقتصادی و اجتماعی برمی گردد، ادامه داد: تازمانی که این تقاضا در مردم، نهادها، و دستگاه ها وجود نیاید با دستور، پژوهش رونق نمی گیرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: تا زمانی که اقتصاد دولتی باشد تقاضا برای پژوهش وجود ندارد به عنوان نمونه وقتی چند کارخانه خودروسازی دولتی داریم احساس رقابتی به وجود نخواهد آمد.

لاریجانی با بیان این که چرا با تمام ظرفیت دینی و نیروی انسانی مساله پژوهش به عنوان یک رکن در کارهای ما در کشور به حساب نمی آید، گفت: در حال حاضر دولت ، مجلس و قوه قضاییه، سازمان ها و مراکز تحقیقاتی دارند ولی باید مشخص شود اولویت تحقیقات کشور امروز چه چیزی است.

وی افزود: باید تئوری اقتصادی توسعه ای روشنی داشته باشیم و در این خصوص می بایست از تجربیات دیگران و همچنین از درون مکتب فکری خود استفاده کنیم و در حال حاضر به رغم داشتن مکتب متعالی یک نظام مدون وجود ندارد و تلاشی برای ظهور آن در عرصه های مختلف صورت نگرفته است.

وی با اشاره به این که ساز و کارهای اداره بهتر کشور مربوط به دانش تئوری اقتصادی و توسعه نمی شود، گفت: باید بررسی کرد که چگونه کشور را با هزینه کمتر اداره کنیم و این احتیاج به ارزیابی شرایط طی شده دارد و نقایصی که دیده می شود در مدل های رفتاری حکومت، مدل بهتر را انتخاب کنیم.

نماینده مردم قم ابراز امیدواری کرد که این نشست ها موجب همفکری هر چه بیشتر میان پارلمان و مرکز پژوهش ها شده و نتایج آن موجب رشد و تعالی کشور شود.

پس از این سخنان ، رییس مجلس شورای اسلامی از تعدادی از پژوهشگران برتر با اهدای جوایزی تقدیر کرد.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:09 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

سپاه برای صیانت از انقلاب اسلامی باید به تفکر علمی مجهز شود

تهران- رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سپاه پاسداران بخواهد مانند گذشته به صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی بپردازد، باید به تفکر علمی و پژوهش مجهز شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا ˈعلی لاریجانیˈ صبح امروز دوشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشکده افسری دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران افزود: سپاه می تواند در بخش های که دیگران به دلیل کمبود وقت و سرمایه و مسایل امینتی نمی توانند کار کنند، در امر پژوهش مشغول فعالیت شود.

لاریجانی خاطرنشان کرد: با وجود این که بودجه بخش پژوهش افزایش داشته و ساختارها و ساز و کارها تشکیل شده است، اما مشاهده می کنیم که در بخش پژوهش مشکلاتی وجود دارد و فارغ التحصیلان نمی توانند به پژوهش بپردازند.

وی ادامه داد: مشکل پژوهش در بودجه و ساختار نیست بلکه در نگاه حکومتی به بخش پژوهش است.

لاریجانی با اشاره به این که نوسانات و مشکلات اقتصاد ما به علت غیر مردمی بودن و سایه افکندن اقتصاد دولتی بر همه حوزه هاست، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها با تاکید بر سیاست های اصل 44 خواستار مشارکت بیشتر مردم در بخش اقتصاد شدند.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که پژوهش باید جنس مردمی پیدا کند و مردم در آن مشارکت داشته باشند، افزود: یکی از مشکلات پژوهش در کشور دولتی بودن اقتصاد ما است و شرکت های بزرگ دولتی نیز به دنبال پژوهش و بهینه کردن سیستم خود نمی روند.

لاریجانی با ذکر مثالی گفت: زمانی که خودروسازان انحصار را در دست دارند و رقابتی وجود ندارد طبیعی است که برای بهبود کیفیت محصولات خود پژوهشی را انجام نمی دهند.

وی خاطرنشان کرد: نیازهای پژوهشی در کشور دستوری نیست بلکه باید براساس خواسته های بخش تولید، پژوهش های لازم انجام شود.

رییس مجلس شورایا سلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش سپاه پاسداران در پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی، گفت: سپاه پاسداران برخلاف سایر سازمان ها و نهادها وظایف خرد و کوچک را عهده دار نیست بلکه وظیفه کلان صیانت و پیشبرد انقلاب اسلامی را برعهده دارد.

لاریجانی ادامه داد: سپاه پاسداران در شرایط سخت نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت و به تدریج به یک نهاد بالنده تبدیل شد.

وی با تاکید بر لزوم افزایش ظرفیت ها و توانمندی های سپاه پاسداران،گفت: تفکر انقلاب اسلامی در منطقه و جهان رشد یافته است به طوری که در50 سال گذشته هیچ سخنی از الهیات و ایمان نمی شد اما امروز گرایش به دین بسیار افزایش یافته است.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: گرایش به مردم سالاری دینی در منطقه نیز با الگوگیری از انقلاب اسلامی رشد یافته است.

لاریجانی افزود: با وجود همه دسیسه هایی که علیه انقلاب مصر شد اما حدود 57 درصد مردم در همه پرسی قانون اساسی تاکید کردند که شریعت اسلامی را به عنوان مبنای قانون اساسی قبول دارند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: مقابله با ظلم و استکبار نیز از مولفه های دیگر انقلاب اسلامی است که در سطح منطقه گسترش یافته است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: گرایش به ظلم ستیزی که توسط نظام جمهوری اسلامی در منطقه شکل گرفت با استقبال سایر ملت ها مواجه شده است.

وی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی سکوت مرگباری در منطقه حاکم بود و کشورهای غربی بر همه چیز سیطره داشتند اما با پیروزی انقلاب اسلامی همه شرایط تغییر یافت.

رییس مجلس شورای اسلانی ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی کسی حرفی از مبارزه با رژیم صهیونیستی به میان نمی آورد و اعراب به دلیل شکست در همه جنگ ها دچار یاس شده بودند اما پس از پیروزی مقاومت در جنگ های 33، 22 و 8 روزه معادلات تغییر یافت و رژیم صهیونیستی دچار یاس و سرشکستگی شد.

لاریجانی اضافه کرد: امروز فکر مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان یک شاخص مهم در بین مردم منطقه تبدیل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیشرفت های علمی کشورمان در عرصه های هسته ای و موشکی، گفت: اگر پیشرفت های علمی کشور ما اهمیت نداشت دشمنان تا این حد علیه ما پرونده سازی نمی کردند.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: حرکت های علمی باید میان همه ملت های مسلمان وجود داشته باشد و بین آنها همبستگی ایجاد شود تا از طریق آن شرایط برای امت اسلامی تغییر یابد.

لاریجانی با اشاره به فشارهای خارجی علیه توان هسته ای ایران، گفت: دشمنان با اعمال فشار می گویند که ما دانش هسته ای خود را کنار بگذاریم اما باید بدانند کسی که صاحب دانشی شد نمی تواند آن را کنار بگذارد.

لاریجانی با بیان این که دشمنان تلاش می کنند موضوع هسته ای را به ابزاری برای اعمال فشار به ما تبدیل کنند، خاطرنشان کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب بر مساله پژوهش و دانش نیز برای این است که پیشرفت کشور به نیروهای خلاق و مومن پژوهشگر نیاز دارد.

نماینده مردم قم در مجلس تصریح کرد: یک ملت زمانی می تواند پیشرفت کند و جلودار باشد که به فکر خلاق مجهز شده باشد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: دانش و پژوهش به عنوان موتور محرکه پیشرفت ملت ها به شمار می رود.

در پایان این مراسم از کتاب ˈاندیشه های دفاعیˈ تالیف رهبر معظم انقلاب با حضور رییس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

قانون زدایی و کاستن از قوانین باید اولویت مجلس شورای اسلامی باشد

تهران- رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران با تاکید بر این که قانون زدایی و کاستن از قوانین باید اولویت مجلس شورای اسلامی باشد، گفت: پدیده زیاد بودن قوانین در مجلس ما به گونه ای شده که باید با آن برخورد کنیم زیرا این گونه زمینه بهبود کار فراهم می شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈمحمد نهاوندیانˈ در نخستین روزهمایش ˈ نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاریˈ بر ضرورت نگاه سیستمی در قانون گذاری تاکید کرد و گفت: ما، جامعه و حیات اجتماعی و حیات تمدنی را باید یک واحد دینامیک و پویا بدانیم.

نهاوندیان ادامه داد: ما به هیچ وجه نمی توانیم برای رسیدن به یک حیات اجتماعی و تمدنی بدون نگاه سیستماتیک جلو برویم.

وی اظهار داشت: اگر ما قانونگذاری کنیم ولی مطالعه سیستماتیک نداشته باشیم در آن قانونگذاری موفق نخواهیم بود.

رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران با یادآوری این که مطالعه سیستمی با بدیهی پردازی به دست نمی آید، گفت: نمی توانیم با مطالعه صبح روز یک جلسه موفق عمل کنیم و باید حتما پژوهش های سیستمی لازم را در همه قانون هایمان داشته باشیم.

نهاوندیان با بیان این که برای یک قانونگذاری مناسب نیاز به اقتضائات زمانی و مکانی داریم، افزود: ما نمی توانیم قانونی را که برای یک شهر واقع در منطقه گرمسیری تصویب می کنیم، برای یک شهر سردسیر نیز تصویب کنیم؛ اگر اقتضائات سیستمی را بشناسیم مطمئنا در جریان قانونگذاری ها مطمئن عمل می کنیم.

رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران با تاکید بر این که باید در قانونگذاری از شتاب زدگی اجتناب کرد، گفت: نباید به دلیل آن که مساله ای امروز ایجاد شده، یک قانون مادر و دائمی ایجاد کنیم زیرا این موضوع نادرست است و مشکلات زیادی را برای کشور به دنبال خواهد داشت.

نهاوندیان ادامه داد: نباید فقط به دلیل اقتضائات سال 91 یک قانون مادر را تصویب کنیم که این موضوع قابل دفاع نیست و اشکالی ندارد که ما در برخی از مواقع قوانین زمان دار تصویب کنیم.

وی با اشاره به این که نباید در سیستم قانونی جامعه انباشت وجود داشته باشد، تصریح کرد: زمانی قوه مقننه زنده و پویا داریم که از انباشت در آن جلوگیری شود.

رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران در ادامه بر ضرورت قانون زدایی و کاستن قوانین در مجلس تاکید کرد و گفت: مجلس ما باید این موضوع را در اولویت قرار دهد زیرا هم اکنون با پدیده زیاد بودن قوانین روبه رو هستیم و بعد از گذشته سی و چند سال از زمان انقلاب فرصت نکرده ایم تا به این موضوع رسیدگی کنیم.

نهاوندیان گفت: ما باید مجلس را به جای افزایش قوانین به کاهش قوانین دعوت کنیم زیرا این گونه بهتر می توانیم عمل کنیم و کارآیی مثبت تری خواهیم داشت.

وی با بیان این که قانونی را که ما وضع می کنیم برای کتاب ها نیست بلکه برای اجر است، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم قوانین خود را ارزیابی کنیم باید مکانیزم و سازوکارهای آن را بیابیم.

رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران تصریح کرد: ما باید در کمیسیون های تخصصی مجلس کار پژوهشگران و متخصصان را مورد نقد قرار دهیم تا در راستای پیشرفت کشور تاثیرگذار باشیم.

نهاوندیان به بحث سیاست ارزی که در ماه های اخیر التهاب زیادی را در کشور ایجاد کرده، اشاره کرد و گفت: مسوولان ما باید در این راستا به تجربه های تاریخی امان مراجعه کنند و از آن درس عبرت بگیرند و خطاهایی را که گذشتگان ما مرتکب شده اند، تکرار نکنند.

وی در پایان گفت: تا زمانی که درباره مجموعه قوانین ما رای کارشناسان، متخصصان و اهل فن را نگرفته ایم نباید آن قانون را در فرآیند تصمیم گیری دولت و مجلس بگذاریم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

80 درصد قوانین هشت دوره مجلس اصلاحیه و استفساریه بوده است

تهران - ˈرضا عبداللهیˈ عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 80 درصد قوانین هشت دوره گذشته مجلس از جنس اصلاحیه و استفساریه بوده است، گفت: به لحاظ کیفیت قوانین و اجرا از نظر رتبه بندی مجامع جهانی و منطقه ای در رتبه پایینی قرار داریم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نماینده ماهنشان در مجلس شورای اسلامی در نخستین همایش پژوهش در فرایند قانونگذاری که در ساختمان مجلس قدیم برگزار شد، افزود: این آمار بر اساس آمار اداره کل قوانین مجلس بوده که نشانگر کیفیت پایین قوانین است.

وی با بیان اینکه برخی قوانین که برای اجرا ارائه می شود یا اجرایی نبوده یا اینکه اجرا نمی شود، گفت: با توجه به گزارش های دیوان محاسبات کشور و سازمان بازرسی کل کشور، تخلفاتی را در اجرای قوانین شاهد هستیم.

نماینده مردم ماهنشان با بیان اینکه برخی قوانین پرهزینه، وقت گیر و ناکارآمد است، اضافه کرد: باید آسیب شناسی صورت گیرد تا قوانین موثر، مفید، کارگشا و باثبات باشد.

عبداللهی با بیان اینکه تعداد قوانین برای مردم مهم نیست، اظهار داشت: آنچه اهمیت دارد ساماندهی موضوعات اقتصادی و معیشت مردم است و باید راه صحیح و نیز درست راه رفتن در این مسیر را پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کشور از لحاظ بودجه کم ندارد و حتی نسبت به کشورهای همسایه نیز جایگاه خوبی داریم ولی بلد نیستیم از پول کشور چگونه استفاده کنیم.

نماینده ماهنشان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: چهار نفر می نشینیم طرحی را مطرح می کنیم و بعد 15 نفر آن را امضا می کنند و پس از تحویل به هیات رییسه، در دستور کار قرار می گیرد یا دولت لایحه ای می آورد که میزان کار کارشناسی در مورد آن مشخص نیست.

وی تاکید کرد: باید بررسی کرد که این طرح ها و لوایح در چه جایگاه کارشناسی قرار دارند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه باید بررسی شود کمیسیون های مجلس تا چد حد مرتب و منظم تشکیل می شود، افزود: بنده رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بودم و اعتراف می کنم که جلسات مرتب برگزار نمی شود.

وی گفت: مرکز پژوهش ها باید طرح ها و لوایح را با حضور عالمان و حکیمان بررسی کند و اشکالی که تاکنون به مجلس وارد بوده، این است که نتوانسته نقش موثری ایفا کند.

عبداللهی با تاکید بر هزینه های بالای اداره مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گاهی یک روز مجلس با یک تبصره و 4 اخطار تمام می شود ولی راهش این است که هر طرح و لایحه ای که به مجلس آورده می شود، مرکز پژوهش های مجلس آن را بررسی کند و اگر لازم است مشورت گرفته شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که رتبه کسب و کار بالا نرود، حمایتی از تولید صورت نخواهد گرفت و به صرف اینکه چون حق قانونگذاری داریم، در همه موضوعات ورود می کنیم جز آنکه کار را به عالمان بسپاریم .

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: مرکز پژوهش های مجلس راهی را باید برای افزایش کیفیت طرح و لوایح پیدا و در انتخاب عالمان و حکیمان دقت کند.

وی با اشاره به بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس گفت: این طرح ظرف 6 الی 7 جلسه در مجلس پایان یافت و آخرش چه خواهد شد؟

وی تاکید کرد: اصلاح شدن این میزان قوانین نشان از این دارد که طرح و لوایح پختگی لازم را ندارند؛ بنابر این در صورت لزوم می توانیم قوانین مادر را به مناقصه ببریم.

وی اضافه کرد: در امر قانونگذاری نیازمند کار تحقیقاتی هستیم و این فرایند باید تغییر کند که در کنار آن رضایتمندی مردم را شاهد خواهیم بود.

ˈکاظم جلالیˈ رییس مرکز پژوهش های مجلس نیز در این همایش گفت: هدف از برگزاری این همایش، قدردانی از کارکنان این مرکز و استفاده از نظرات اندیشمندان در پژوهش ها و فرایند قانونگذاری است .

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:13 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

شورای نگهبان برای تایید طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مشکلی نخواهد داشت

تهران - رییس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به مذاکراتی که با برخی اعضای شورای نگهبان داشتم، بعید است این شورای برای تایید طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری مشکلی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈعلی لاریجانیˈ رییس مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه در حاشیه نخستین همایش نقش پژوهش در فرآیند قانونگذاری در جمع خبرنگاران حضور یافت و افزود: در صحبتی که با برخی اعضای شورای نگهبان داشتم، آنها گفتند که مشکلی در این راستا وجود ندارد.

لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که آیا طرح اصلاح قانون انتخابات توسط شورای نگهبان تایید می شود یا خیر؟، گفت: درباره این موضوع باید از شورای نگهبان سوال کنید، علی الاصول آقایان در این راستا با من صحبت کرده و بیان کردند که مشکل مهمی در این رابطه وجود ندارند.

وی ادامه داد: البته ممکن است در بندهای مختلف ملاحظاتی وجود داشته باشند ولی اگر مشکلی هم باشد آن را به مجلس بازمی گردانند.

رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براین که اگر شورای نگهبان طرح اصلاح قانون انتخابات را رد کند آیا مجلس بر نظرش اصرار می کند یا خیر؟، گفت: این موضوع بسته به نظر مجلس دارد ولی بعید می دانم اشکال مهمی در کار ایجاد شود.

خبرنگاری از لاریجانی پرسید: هواپیماهایی که از ایران به مقصد سوریه می روند در عراق متوقف می شوند، مجلس شورای اسلامی چه اقدامی در این راستا انجام می دهد؟

لاریجانی پاسخ داد: این مساله ربطی به قانون ندارد و مربوط به مراودات منطقه ای و دپیلماتیک با کشورهای دیگر است.

رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره این که چرا بودجه پژوهشی وزارتخانه ها تاکنون عملیاتی نشده است و مجلس چه اقدامی در این راستا انجام می دهد؟، گفت: این طور نیست که هیچ کدام از بودجه وزارتخانه ها عملیاتی نشده باشد.

لاریجانی افزود: مسایل مختلفی روی بودجه ها تاثیر می گذارد ولی باید توجه کرد که وقتی راجع به پژوهش صحبت می کنیم ذهن ها نباید به ارقام بودجه وزارتخانه ها متوجه شود.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر می خواهیم پژوهش در کشور رونق یابد باید آن را در بستر مناسب قرار دهیم تا بخش های اقتصادی و مردمی آن شکل گیرد چرا که این مساله نیاز کشور است.

لاریجانی اظهارداشت: برخی قسمت ها وجود دارند که بودجه های خود را تا حدی دریافت کرده اند و نیاز است بودجه سایر قسمت های آنها نیز فعال شود.

وی ادامه داد: البته باید برای بودجه سال آینده تلاش کنیم تا از این حالت شناور بودن درآید یعنی ردیف ها متناسب با واقعیات بودجه ریزی شود و به همان میزان هم بودجه تخصیص داده شود.

لاریجانی یادآور شد: امسال بودجه با فضای متفاوت نوشته شد و درآمدها مقداری کاهش یافت که این موضوع شرایط را تغییر داد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت تاخیر در لایحه بودجه، مجلس تنخواه برای دولت تصویب می کند یا خیر؟، گفت: اگر راه دیگری به ذهنتان می رسد بگویید.

رییس مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا خبر جدیدی از ارایه لایحه بودجه دارید؟، گفت: خیر بنده خبر جدیدی ندارم.

لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره نتیجه پرونده مرگ ˈستار بهشتیˈ گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس گزارشی را آماده کرده و موضوع کاملا روشن است البته این موضوع برای قوه قضاییه هم کاملا روشن است.

لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسید: هم اکنون که مردم با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند آیا ورود به بحث استیضاح وزرا درست است یا خیر؟ اظهار داشت: استیضاح وزیر در مجلس مطرح نبوده و خود وزرا هستند که عزل می شوند و ما کسی را استیضاح نکردیم.

وی ادامه داد: چند قانون مهم در مجلس شورای اسلامی در مورد مسائل اقتصادی در همین فاصله کم تصویب شده است و چندین جلسه وزرای مربوطه در مجلس خواسته شدند و از آنان درباره مشکلات اقتصادی مردم سوال شد.

لاریجانی با اشاره به برگزاری جلسات مشترک و غیرعلنی برای حل مشکلات اقتصادی مردم گفت: در یکی از این جلسات بیشتر وقت مجلس صرف بررسی موضوع گندم شد تا قیمت گذاری مناسبی صورت گیرد همچنین در یکی دیگر از جلسات در مورد مسایلی که برای ارز در کشور پیش آمد بحث و بررسی شد.

لاریجانی ادامه داد: از سوی دیگر چند مصوبه مهم در حوزه اقتصاد داشتیم که از جمله آنها می توان گام دوم هدفمندی یارانه ها را نام برد که مجلس به مصلحت ندانست که فعلا انجام شود.

رییس قوه مقننه تصریح کرد: معنی انجام گام دوم هدفمندی یارانه ها این بود که قیمت آب، برق و گازوئیل چندین برابر شود که ما این را به مصلحت ندانستیم چرا که با این کار به مردم فشار می آمد.

لاریجانی افزود: ما درآمدهای مربوط به مابه التفاوت نرخ ارز را صرف تولید کشور کردیم و در حال حاضر هم طرح دیگری در این راستا مطرح است که به رونق تولید می پردازد.

وی ادامه داد: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی منابع این طرح را تدوین کرده و در دستور کار مجلس قرار دارد.

لاریجانی با تاکید بر این که نباید از مجلس توقع داشته باشیم که در حوزه فرهنگ، سیاست، دیپلماسی و سایر موارد تصمیم نگیرد گفت: اگر مجلس تصمیمی اقتصادی می گیرد باید تصمیم سیاسی و اجتماعی هم بگیرد چرا که مسایل کشور مجزا از هم نیستند و باید مجموعه مسایل را دید.

رییس قوه مقننه افزود: به طور مثال در تصمیم گیری اخیری که مجلس داشت و طرح دو فوریتی مطرح شد می توانید بگویید که این طرح اقتصادی نبود اما برد اقتصادی هم داشت.

لاریجانی گفت: اگر تصمیمی غلط در کشور گرفته شود و مثلا به مخابرات کشور ضربه وارد کند بیشتر کشور ضعیف می شوند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری که از او پرسید، آمریکا بسته پیشنهادی جدیدی را برای ایران مطرح کرده با توجه به این که پاسخ مناسبی به بسته پیشنهادی ایران در مسکو داده نشده، ایران چه راهکاری را می خواهد دنبال کند؟ گفت: آمریکایی ها بسته جدیدی را مطرح نکرده اند و ایران بسته پیشنهادی را مطرح کرد شاید آنها توهم پیدا کرده اند البته کار آنها بیشتر جنبه منفی دارد.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود آن که آنان در رسانه ها می گویند آماده مذاکره هستیم اما در جلسات تا آنجا که اطلاع داریم نقش ایجابی نداشته و این خودش یک رفتار فریبکارانه ای است که آمریکایی ها دنبال می کنند.

http://irna.ir/fa/News/80459949

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:15 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

کاهش اختیارات وزارت کشور مشکلاتی را در روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایجاد خواهد کرد

تهران- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش اختیارات وزارت کشور و واگذاری وظایف این وزارتخانه به هیات اجرایی مرکزی انتخابات، مشکلاتی را در روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایجاد خواهد کرد.

ˈمحمد سلیمانیˈ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با بیان اینکه طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری دارای ایرادات اساسی است، افزود: در این طرح، اختیارات وزارت کشور به عنوان مسوول برگزاری انتخابات کاهش یافته و در مقابل، اختیارات هیات اجرایی مرکزی انتخابات افزایش پیدا کرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر این اساس، این وزارتخانه نمی تواند سازوکارهای لازم برای برگزاری انتخابات را به خوبی سازماندهی کند که این مساله مشکل ساز خواهد شد.

وزیر سابق دولت نهم اضافه کرد: بر اساس این طرح، نقش قوه قضاییه در برگزاری انتخابات پررنگ شده است در حالی که بر اساس قانون، این قوه صرفا باید به تخلفات انتخاباتی رسیدگی کند.

سلیمانی گفت: پیش از این، وزیر کشور پاسخگوی مسایل مربوط به انتخابات بود اما بر اساس این طرح، بسیاری از اختیارات برگزاری انتخابات به هیات اجرایی مرکزی انتخابات منتقل شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود واگذاری بسیاری از اختیارات به هیات اجرایی مرکزی، این هیات در مقابل مجلس پاسخگو نخواهد بود که این مساله مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده 31 قانون برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، با ایجاد هیات مرکزی انتخابات ریاست جمهوری متشکل از دادستان کل کشور، یک نفر از اعضای هیات رییسه مجلس و هفت نفر از معتمدان مردمی موافقت کردند که وظایفی نظیر انتخاب دبیر ستاد انتخابات کشور و نظارت بر اعزام بازرسان وزارت کشور را عهده دار است.

http://irna.ir/fa/News/80459991

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 27 آذر 1391  4:16 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

گزارش کمیسیون بهداشت مجلس در مورد ارز بخش سلامت در مجلس قرائت شد

تهران- گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درمورد عدم اجرای جزء ۳ بند ۴۵ و ۴۷ قانون بودجه سال 1391(اختصاص ارز به بودجه سلامت کشور) در جلسه علنی امروز خانه ملت قرائت شد.

 

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈحسینعلی شهریاری ˈ رییس کمیسیون بهداشت ودرمان در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون درمورد اجرا نشدن بخش هایی از قانون بودجه سال جاری را قرائت کرد اما رسیدگی به این گزارش به دلیل ثبت نام نکردن نمایندگان موافق و مخالف به صورت کتبی به جلسه بعدی خانه ملت موکول شد.

شهریاری ضمن قرائت این گزارش اظهارداشت: حوزه سلامت در سال جاری دچار چالش های جدی شده و مشکلات زیادی را بوجود آورده است و به رغم تلاش های صورت گرفته نتیجه ای حاصل نشده است.

وی افزود: دولت در بودجه سال جاری چهار هزار و500 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده بود که محقق نشد و متعاقب آن 6 هزار میلیارد تومان نیز اختصاص یافت که به دلیل اجرا نشدن فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها وصول نشد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: در راستای اجرای ماده 49 آیین نامه داخلی مجلس و اخذ نظرات نمایندگان این کمیسیون پیشنهادهایی را مطرح کرده است.

شهریاری ادامه داد: یکی از پیشنهادها این است که دولت مکلف است منابع و مصارف مربوط به قانون هدفمندکردن یارانه ها را به نوعی مدیریت کند تا سهم حوزه سلامت که معادل 10 درصد خالص کل وجوه حاصل از اجرای این قانون است در مدت 2 ماه از تاریخ تصویب این قانون محقق شود.

وی خاظرنشان کرد: دولت همچنین مکلف است کسری بودجه 60 هزار میلیارد ریالی را از محل در آمد ناشی از اختلاف نرخ ارز محاسباتی پیش بینی شده در قانون بودجه سال 1391 ونرخ ارز مبادلاتی تعیین شده در اتاق مبادلات ارزی به نسبت تحقق کل درآمد حاصل به کل درآمد پیش بینی شده در قانون بودجه سال جاری تامین کند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین گفت: این کمیسیون پیشنهاد کرده است دولت موظف شود واردات دارو ؛ مواد اولیه دارویی، تجهیزات وملزومات پزشکی و آزمایشگاهی را که توسط وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی تعیین و تایید می شود بر اساس نرخ مصوب ارز محاسباتی پیش بینی شده در قانون بودجه سال جاری اعمال کند .

پس از قرائت گزارش کمیسیون بهداست ودرمان مجلس شورای اسلامی ˈالیاس نادران ˈ نماینده تهران در تذکری آیین نامه ای اظهارداشت: بر اساس ماده 49 آیین نامه داخلی مجلس سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده دولت باید پس از ارایه گزارش صحبت کنند و در جلسه گذشته نیز چنین اقدامی صورت نگرفت.

وی افزود: این کمیسیون باید در همان روز ارایه گزارش پیشنهادهای خود را ارائه می کرد ولی این که امروز این کار را انجام می دهد، اقدام جدیدی تلقی می شود.

ˈعلی لاریجانیˈ رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به نادران گفت : گزارش اولیه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به همراه پیشنهادهای نمایندگان به هیات رییسه ارائه شده است و نظرات نمایندگان نیز اخذ شده است ولی در حال حاضر برای رای گیری در مورد این گزارش نیازمند ثبت نام مخالف و موافق پیشنهادها هستیم که انجام نشده است .

ˈمحمد دهقانˈ عضو هیات رییسه مجلس نهم نیز در اخطاری با استناد به اصل 74 قانون اساسی اظهارداشت: براساس این اصل هیچ طرحی در دستور قرار نمی گیرد مگراین که 15 نماینده آن را امضاء کنند و در حال حاضر اصل موضوع و طرح آن به این صورت اشکال دارد .

اما لاریجانی به دهقان پاسخ داد: این مطلب جدیدی است البته کمیسیون بهداشت و درمان پیش از این گزارش خود را داده است ولی چون مخالف و موافق این گزارش ثبت نام نکرده اند باید دقت بیشتری در این خصوص انجام دهد.

ˈمحمد حسین فرهنگی ˈ عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد: به دلیل ثبت نام نکردن موافقان و مخالفان و پیشنهادهای نمایندگان به صورت کتبی بررسی این پیشنهادهای کمیسیون بهداشت و درمان در این گزارش طبق آیین نامه به جلسه بعد موکول می شود.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سه شنبه 28 آذر 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

وفاق ملی افراد صاحب نفوذ در سوریه اولین گام در راستای اجرای طرح شش ماده ای ایران است

http://irna.ir/fa/News/80460620
 

تهران - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دستیابی به وفاق ملی افراد صاحب نفوذ در سوریه، اولین گام بر مبنای طرح شش ماده ای جمهوری اسلامی ایران است چرا که در این صورت، این افراد می توانند درباره چگونگی برگزاری انتخابات به اتفاق نظر برسند.

 

ˈعباسعلی منصوریˈ شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا طرح شش ماده ای ایران برای حل بحران سوریه را مبتنی بر تلاش فکری گسترده دانست و افزود: بندهای این طرح هوشمندانه تهیه شده و به سود ملت سوریه و جهان اسلام است .

وی این طرح را فارق از در نظر گرفتن منافع یک گروه خاص و جانبداری فردی اعلام کرد و اظهار داشت: راه برون رفت از بحران سوریه به صورت کامل در این طرح دیده شده است .

منصوری با بیان اینکه بدون شک دو راه برای بحران سوریه قابل تصور است، گفت: یک راه، ادامه جنگ، خون ریزی و بحران است و راه دیگر، کنار هم قرار گرفتن همه گروهها بر مبنای اصول خود است .

وی ادامه داد: سوریه نمی تواند با روش کنونی ادامه دهد چرا که ادامه روند کنونی با تخریب خانه ها ، زیر ساخت ها و بروز فجایع انسانی همراه خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ادامه روند کنونی همچنین به ادامه بحران بیشتر منجر خواهد شد، تصریح کرد: ورود سلاح به سوریه می تواند آینده این کشور را با مخاطره همراه کند چرا که ورود بدون ضابطه سلاح نا امنی و در نتیجه آن ویرانی ها را در پی خواهد داشت .

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقتی انسان ها در یک کشور کشته می شوند، خانواده ها برای انتقام گیری تهییج می شوند که این امر موجب تشنج و بحران بیشتر می شود.

جمهوری اسلامی ایران طرحی شش ماده ای برای حل بحران سوریه ارائه کرده است که وزارت امور خارجه روز گذشته جزئیاتی از آن را منتشر کرد.

توقف فوری هرگونه اعمال خشونت آمیز و مسلحانه تحت نظارت سازمان ملل متحد، ارائه کمک های انسان دوستانه به مردم سوریه در تمام نقاط آسیب دیده با جدیت و بدون تبعیض پس از توقف درگیری ها، دنبال کردن گفت و گوهای ملی فراگیر با حضور نمایندگان طیف ها و گرایش های مختلف اجتماعی ، سیاسی و دولت سوریه به منظور تشکیل یک کمیته آشتی ملی همزمان با برقراری آرامش از جمله مواد طرح شش ماده جمهوری اسلامی ایران است.

بر اساس این طرح، گفت و گوهای ملی باید زمینه تشکیل یک دولت انتقالی را که مورد اجماع باشد، فراهم کند و وظیفه اصلی این دولت، برگزاری انتخابات آزاد و رقابتی برای تشکیل پارلمان جدید، تشکیل مجلس موسسان جهت تدوین قانون اساسی و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در موعد مقرر آن خواهد بود.

بر اساس طرح شش ماده جمهوری اسلامی ایران، همچنین همه افرادی که صرفا به دلیل فعالیت های سیاسی مسالمت آمیز بازداشت شده اند، از هر گروه و فرقه ای که باشند، باید از سوی دولت و گروه های معارض ، سریعاً آزاد شوند و به جرائم افرادی که مرتکب جنایت شده اند باید در دادگاه های صالحه بطور عادلانه رسیدگی شود.

توقف هر چه سریعتر روند اطلاع رسانی نادرست از تحولات سوریه و امکان تهیه و ارسال خبر از شرایط میدانی سوریه برای همه رسانه ها و ارباب جرائد و نیز تشکیل کمیته برآورد خسارت و بازسازی با توجه به خسارات وارده به زیرساخت های کشور سوریه از دیگر مواد طرح شش ماده ای جمهوری اسلامی ایران است.

 

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سه شنبه 28 آذر 1391  12:02 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

سوالات تکراری از وزرا موجب اتلاف وقت دولت ومجلس می شود

تهران - عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره سوالات مطرح شده از برخی وزرا گفت: اگر چه سوال حق نمایندگان است ولی سوالات تکراری موجب اتلاف وقت دولت و مجلس خواهد شد.

 

ˈحجت‌الله خدایی سوریˈ در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: در مورد موضوع ارز مجلس چندین مرحله با تیم اقتصادی دولت جلسات علنی و غیرعلنی تشکیل داده است و همه می دانیم که برخی از موضوعات اقتصادی به شرایط فعلی کشور برمی گردد و از طرفی همه مسولان تلاش دارند فضای اقتصادی کشور را سامان دهند.

نماینده مردم دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تلاش های صورت گرفته مورد توجه نمایندگان است و باید با این موضوعات با حسن نیت برخورد کرد، گفت: هر گونه شتابزدگی در طرح سوال از وزرا موجب سرگرم شدن مجلس و ایجاد زحمت برای دولت خواهد شد؛ البته مجلس شورای اسلامی همواره نظارت خود را خواهد داشت.

وی درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر ممنوعیت ادغام وزارتخانه ها اظهار داشت: وقتی مجلس شورای اسلامی به دولت اجازه داده است تعداد وزارتخانه ها را کاهش دهد، چگونه می شود که بعدا بخواهد که چنین اقدامی صورت نگیرد؛ این مصوبات تناقض دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: معتقدیم دولت نباید در این سطح محدود شود چرا که با تصویب این طرح، دولت برای راه اندازی یک بخشداری و فرمانداری نیز باید از مجلس مصوبه بگیرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه بیست وششم آذرماه با تصویب جزئیات طرح اصلاح ماده 53 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه، هرگونه ادغام و انحلال وزارتخانه های موجود را متوقف کردند.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 29 آذر 1391  1:17 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

وزیر اطلاعات: اجازه نمی دهیم سرمایه های ملت علیه نظام هزینه شود

http://irna.ir/fa/News/80462337
 

تهران- وزیر اطلاعات با بیان اینکه فعالیت فتنه گران و توطئه های امنیتی علیه ملت و نظام ایران، عقبه اقتصادی دارد، گفت: اجازه نمی دهیم سرمایه های این ملت علیه خود ملت و نظام هزینه شود.

 

حجت الاسلام و المسلمین ˈحیدر مصلحیˈ این مطلب را در نشست عصر روز سه شنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال ˈموسی الرضا ثروتیˈ نماینده بجنورد و جاجرم در مجلس شورای اسلامی مبنی بر علت رد صلاحت فعالیت شرکت گذرراه فرودگاه بجنور پس از دو سال بیان کرده است.

وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال افزود: بخش عمده ای از پشتیبانی اقتصادی گروه های مذکور از سوی قدرت های خارجی صورت می گیرد.

مصلحی همچنین از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خواست هر چه سریعتر قانون حراست ها را اصلاح کند.

به گزارش ایرنا از اداره کل اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، ثروتی از توضیحات وزیر اطلاعات قانع شد.

ˈسید حسین نقوی حسینیˈ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

در تشریح موضوعات مورد بررسی در نشست عصر امروز این کمیسیون اظهار داشت:‌ در این نشست، همچنین ˈحسن قشقاویˈ معاون وزیر امور خارجه و ˈرامین مهمانپرستˈ سخنگوی وزارت خارجه پیرامون موضوعات سیاست خارجی از جمله آزادی ˈنصرت الله تاجیکˈ سفیر پیشین ایران در اردن توضیحاتی ارائه کردند.

وی ادامه داد: قشقاوی با اشاره به سوابق و ادعاهای بی جا و غیر مستقیم آمریکا در مورد تاجیک و اقدامات نادرست انگلیس که منجر به شش سال بازداشت خانگی وی شد و پس از شش سال حکم تبرئه برای وی صادر شد، گفت که انتظار این است که پس از صدور حکم تبرئه، آمریکا و انگلیس از ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران عذرخواهی کنند.



**غربی ها در سوریه به دنبال مقابله با بیداری اسلامی هستند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: در ادامه این جلسه مهمانپرست با اشاره به تلاش آمریکایی ها و غربی ها در مصر در جهت تضعیف پایگاه اسلام گرایی در این کشور گفت که حوادث مصر با رویدادهای سوریه و غزه و لبنان ارتباط دارد.

نقوی حسینی گفت: به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه غربی ها در سوریه به دنبال حقوق مردم و دمکراسی سوریه نیستند؛ بلکه به دنبال مقابله با بیداری اسلامی و انحراف در اهداف آن است.



**ایران در شرایط برتر در مذاکرات هسته ای است

نقوی حسینی گفت: در این نشست همچنین درباره مذاکرات هسته ای بحث شد و سخنگوی وزارت امور خارجه گفت که جمهوری اسلامی ایران در شرایط برتر در مذاکرات هسته ای قرار دارد و این برتری با برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری در آرامش و تحولات منطقه تکمیل می شود.



**با طرح شش ماده ای ایران؛ آرامش به سوریه بازمی گردد

نقوی حسینی اضافه کرد:‌ سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین طرح شش ماده ای جمهوری اسلامی ایران درباره حل بحران سوریه را تشریح کرد

مهم این طرح دانست و گفت: با اجرای طرح جمهوری اسلامی، می توان از طریق ایجاد گفتمان ملی، آرامش را به سوریه بازگرداند و تصمیم گیری را به خود مردم سوریه برگرداند

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 29 آذر 1391  1:20 AM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

شمس الدین حسینی به سه سوال در کمیسیون اقتصادی مجلس پاسخ داد

تهران - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد:‌ در نشست امروز این کمیسیون، ˈشمس الدین حسینیˈ وزیر امور اقتصادی و دارایی به سه سوال نمایندگان پاسخ داد.

 

ˈمحمود شکریˈ شامگاه سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: سوال ˈابراهیم آقا محمدیˈ نماینده مردم لرستان از وزیر اقتصاد در خصوص علت واگذاری کارخانه کشت وصنعت لرستان به فردی نااهل بود.

وی ادامه داد: ˈایرج ندیمیˈ نماینده مردم لاهیجان نیز بر حذف مالیات از کارخانه های تولیدی در جهت افزایش کارآفرینی تاکید کرد و گفت که اخذ مالیات موجب تعطیلی کارخانجات می شود که مقرر شد ظرف یک هفته، گزارش آن تهیه و مورد بررسی قرار گیرد.

نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:‌ سوال ˈنادر قاضی پورˈ نماینده مردم ارومیه در خصوص قیمت سرمایه گذاری در نساجی مازندران بود که مقرر شد ظرف یک هفته موضوع بررسی و درجلسه بعدی گزارش آن ارائه شود.

 

http://irna.ir/fa/News/80462348

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 29 آذر 1391  1:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها