0

اخبار مجلس

 
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

دولت و مجلس توجه بیشتری به اجرای سند چشم انداز داشته باشند

تهران - نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و مجلس شورای اسلامی با تدبیر و تلاش، توجه بیشتری به اجرای سند چشم انداز نظام جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈمنصور آرامیˈ روز چهارشنبه در نطق میان دستور جلسه علنی مجلس با اشاره به ابلاغ سند چشم انداز نظام جمهوری اسلامی ایران در آبان ماه 1382 از سوی رهبر معظم انقلاب، افزود: ابلاغ سند چشم انداز به اعتقاد رهبر معظم انقلاب یک نوشته و ابلاغ نیست بلکه یک کار کارشناسی و برنامه ای بر اساس واقعیات است.

آرامی اظهارداشت: اگر سند چشم انداز و مسیر رسیدن به نقشه راه آن، ملاک عمل دولت و مجلس است آیا جا نداشت در هفته های قبل و همزمان با سالروز ابلاغ این سند، یک دقیقه از وقت مجلس شورای اسلامی به این امر مهم و موضوع اساسی اختصاص داده می شد؟

وی گفت: هیات رییسه مجلس شورای اسلامی باید به سند چشم انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی بیشتر توجه کنند.

آرامی تاکید کرد: دولت نیز باید متناسب با سند چشم انداز که مورد تاکید و تایید رهبر معظم انقلاب است تدابیری را بیاندیشد و در دستور کار مسوولان اجرایی قرار دهد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تحریم ها، گفت: دولت باید لایحه جامعی برای اقتصاد مقاومتی که همواره مورد نظر رهبر معظم انقلاب است را در بخش های تورم و بیکاری به مجلس ارایه دهد.

آرامی ادامه داد: برای حل مسایل و مشکلات کشور نیازمند یک اتفاق نظر و اجماع همه جانبه و همدلی، همسویی و وحدت بین مسوولان کشور هستیم.

 

http://irna.ir/fa/News/80424515

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  12:45 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

تذکرهای نمایندگان هنگام بررسی کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری /انتقاد توکلی از رفتار ریی

تهران- آغاز بررسی کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با تذکرها و اخطارهای پی درپی نمایندگان مجلس از جمله ˈاحمد توکلیˈ رو به رو شد که رفتار ˈعلی لاریجانیˈ رییس مجلس را در اداره این جلسه ˈعجیب ˈ خواند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، توکلی نماینده مردم تهران در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس در هنگام بررسی طرح اصلاح موادی ازقانون انتخابات ریاست جمهوری بارها از رییس مجلس خواست که به او اجازه دهد تذکر خود را بیان کند.

اما ˈعلی لاریجانیˈ خطاب به وی و دیگر نمایندگانی که خواهان بیان تذکر بودند گفت: تذکرها را بعدا مطرح کنید.

در این هنگام توکلی از جای برخاست و با فریاد اعلام کرد که همچنان خواستار بیان تذکر است.

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به وی گفت: چرا فریاد می زنید؟ نمایندگان تذکرها خود را به نوبت بیان می کنند اما توکلی بر بیان تذکر خود اصرار داشت بنابراین لاریجانی خطاب به هیات رییسه گفت: بگذارید آقای توکلی تذکر دهد.

محمد دهقان عضو هیات رییسه مجلس گفت: هم اکنون نوبت آقای توکلی نیست ولی اگر شما می خواهید وی تذکر دهد بنا بر اختیارات شما آقای توکلی تذکر دهد.

توکلی نماینده تهران در مجلس با بیان این که مخالف کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری است از رفتار عجیب رییس مجلس در اداره خانه ملت انتقاد کرد و گفت: نمایندگان مجلس باید در مواد این طرح اخطارهای خود را بیان کنند و هم اکنون باید مخالفان و موافقان سخن بگویند.

وی ادامه داد: مشکل این است که این نحوه مدیریت شما در مجلس باعث می شود همه تصور کنند رییس مجلس موضع مدافع دارد و این مساله مجلس را از بی طرفی خارج می کند.

توکلی در ادامه از نمایندگان خواست اگر نسبت به کلیات این طرح اخطار دارند، سخنان خود را بیان و نظرات خود را نیز درباره جزییات این طرح بعدا مطرح کنند.

وی تصریح کرد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس تصویب نمی شود.

رییس مجلس شورای اسلامی پس از این سخنان توکلی گفت: این نظر شما است، بنده ˈرجال الغیبˈ نیستم و بارها گفته ام که نمایندگان اخطارها و تذکرهای خود را درهنگام بررسی جزییات این طرح مطرح کنند. هم اکنون اجازه دهید مخالفان و موافقان این طرح سخن بگویند.

لاریجانی گفت: بنده رییس مجلس هستم و اگر فردی تذکر و اخطاری می دهد موظف هستم به آن گوش دهم.

پس از این سخنان لاریجانی، توکلی نماینده مردم تهران به جایگاه هیات رییسه مجلس رفت و با رییس مجلس گفت و گو کرد.



**طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری با اصل 115 قانون اساسی مغایر است

ˈروح الله حسینیانˈ نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس نیز امروز در هنگام بررسی کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در اخطاری گفت: من کاری به جزییات این طرح ندارم اما کلیات آن با اصل 115 قانون اساسی مغایرت دارد.

وی با بیان این که در اصل 115 قانون اساسی شرایط رییس جمهوری تعیین شده است، افزود: مجلس از جایی وارد قانون گذاری شده است که قانون اساسی چنین اجازه ای به آن نداده است، وقتی شرایط در قانون اساسی قید شده است قانونگذار حق ندارد قانون دیگری وضع کند.

وی ادامه داد: سال گذشته مجلس شورای اسلامی قانونی را در مورد شرایط رییس جمهوری تصویب کرد که شورای نگهبان آن را مغایر اصل 115قانون اسیاسی دانست.

نماینده مردم تهران در مجلس اظهارداشت: در اصل 62 قانون اساسی شرایط نامزدهای شرکت در انتخابات مجلس تعیین شده است در واقع کیفیت و شرایط انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان را قانون تعیین می کند.

رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به اخطار حسینیان گفت: ممکن است نکاتی که مطرح می کنید محل بحث باشد ولی باید در زمان بررسی جزئیات این طرح و در جای خودش بیان شود.

در ادامه حسینیان به لاریجانی پاسخ داد: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نص صریح قانون اساسی و تعبیر شورای نگهبان را انحصار کرده است.

وی افزود: در قانون انتخابات ریاست جمهوری شرایط نامزدها به دقت اعلام شده است در حالی که شرایط انتخاب شونده و انتخاب کنندگان را انتخابات مجلس، قانون اساسی تعیین می کند چرا باید کاری کرد که شورای نگهبان این طرح را مجددا به مجلس بازگرداند؟

لاریجانی نیز در جواب به حسینیان گفت: ممکن است مواردی را که مطرح می کنید از سوی برخی حقوقدانان طرفدار داشته باشد ولی می تواند این تعبیر هم باشد که به معنای اضافه شدن شرط نیست چرا که مثلا در مورد شرط مدیر و مدبر بودن نامزد ریاست جمهوری، ما موضوع را باز کردیم.

وی ادامه داد: شاید هنگام بررسی جزییات این طرح ماده 35 را حذف کنید و یا روی آن بحث هایی داشته باشید که باید در جای خود مطرح شود.



**طرح اصلاح قانون انتخابات به جمهوریت نظام آسیب می زند

ˈبهرام بیرانوندˈ نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه در اخطاری گفت: شاه بیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح ماده 35 این قانون است که در واقع تضعیف کننده نقش مردم و شورای نگهبان است و همچنین به جمهوریت و اسلامیت نظام لطمه می زند.

وی افزود: یکی از مهم ترین خطرهای این طرح آن است که تنها کسانی که به کانون های ثروت و قدرت نزدیک هستند، برای ریاست جمهوری بالا می آیند.

اما رییس مجلس، اخطار بیرانوند را وارد ندانست و اظهارداشت: ضوابطی در این طرح در نظر گرفته شده است که شرایط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را مشخص کرده است و به اسلامیت و جمهوریت نظام لطمه ای نمی زند.

در این هنگام حجت الاسلام و المسلمین ˈنصرالله پژمان فرˈ نماینده مشهد در مجلس شورای سلامی با اعتراض به سخنان لاریجانی فریاد زد: شما به عنوان موافق این طرح صحبت می کنید و این گونه برخورد درست نیست.

رییس مجلس در پاسخ پژمان فر گفت: من به عنوان موافق صحبت نکردم، من گفتم موضوع های مطرح شده توسط بیرانوند مخالفتی با جمهوریت و اسلامیت نظام ندارد، من نمی توانم سکوت کنم باید در ارتباط با تذکرها و اخطارهای نمایندگان اعلام نظر کنم و برداشت شما درست نیست.



**در قانون اساسی وظایف قوای سه گانه به تفکیک آمده است

همچنین حجت الاسلام ˈسیدمهدی موسوی نژادˈ نماینده مردم دشتستان در مجلس در اخطاری با استناد به اصل 57 و60 قانون اساسی گفت: در قانون اساسی وظایف قوای سه گانه به تفکیک آمده است و قوا مستقل از یکدیگر هستند.

وی افزود: در قانون اساسی آمده است که تمامی وظایف قوه مجریه به غیر از مواردی که مستقیم برعهده رهبری است برعهده رییس جمهوری است در صورتی که روح این طرح تداخل در امور قوا ایجاد می کند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ورود قوا در حیطه وظایف یکدیگر به نفع کشور نخواهد بود و در حالی که قانونگذار دستگاه قضایی را بی طرف گذاشته است چرا باید دادستان به عنوان مجموعه اجرایی در این طرح ورود پیدا کند.

رییس مجلس نیز در پاسخ به موسوی نژاد گفت: درحال حاضر بحث کلیات این طرح مطرح است زمانی که وارد جزئیات شدیم می توانید این موضوع ها را مطرح کنید واخطار به این نحو قابل قبول نیست .

در این هنگام رییس مجلس شورای اسلامی از نمایندگان خواست تا تذکرها واخطارهای خود را در جای خود مطرح کنند و اجازه دهند تا کلیات این طرح مورد بررسی قرارگیرد که بسیاری از نمایندگان خواستار ارائه تذکرات واخطارهای خود شدند.



**قانون اساسی میثاق ملی است

ˈشکر خدا موسوی ˈ نماینده مردم اهواز در مجلس نیز از دیگر اخطاردهندگان امروز مجلس بود.

وی با استناد به اصل 114 و 115 قانون اساسی تاکید کرد قانون اساسی میثاق ملی است و در آن نحوه و شرایط تعیین رییس جمهوری مشخص شده است در حالی که در ماده 35 این طرح برای قانونگذار شرط تعیین کرده که مغایر با قانون اساسی است.

نماینده مردم اهواز در مجلس افزود: در اصلاح ماده 35 قانون انتخابات شرایطی مشخص شده است که با اصول قانون اساسی مغایرت دارد.

رییس مجلس این اخطار را نیز وارد ندانست و گفت: اخطار شما تنها در مورد یک ماده از این طرح است واین ماده هم خلاف قانون اساسی نیست.

لاریجانی افزود: در این طرح آمده است که رییس جمهوری باید مدیر و مدبر باشد بنابراین نمی توان فرد بی سواد را برای این مسند انتخاب کرد، چرا برای انتخاب نمایندگان داشتن مدرک تحصیلی فوق لیسانس الزامی است، نباید برای نامزد ریاست جمهوری تنها خواندن و نوشتن ملاک باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی بارها از نمایندگان خواست تا اخطارها وتذکرهای خود را پایان دهند و در زمان خود، مطرح کنند تا به بررسی کلیات این طرح بپردازند ولی نمایندگان باز هم خواستار بیان تذکر و اخطارهای خود بودند.



** این طرح موجب تضییع حقوق ملت می شود

ˈحسینعلی حاجی دلیگانی ˈ نماینده مردم شاهین شهر در مجلس نیز در اخطاری با استناد بر اصول 76 ، 99، 115، 116قانون اساسی اظهارداشت: این طرح موجب تضییع حقوق ملت می شود و به نظر می رسد برگرفته از قانون انتخابات فرانسه است.

اما رییس مجلس این اخطار را وارد ندانست و گفت: جنس حرف های شما به مخالفت با این طرح مربوط می شود ومباحث خود را باید در کلیات اعلام کنید.

پس از این اخطارها لاریجانی از اعضای کمیسیون شوراها وامور داخلی مجلس شورای اسلامی خواست درمورد طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات توضیحاتی ارائه دهد.

ˈمحمدجواد کولیوند ˈ نایب رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس نیز پس از قرار گرفتن پشت تریبون مجلس گفت: 94 ماده این طرح باید مورد مطالعه قرار گیرد و این کمیسیون در مسیر مصلحت اندیشی یا موضوع سیاسی حرکت نکرده است.

وی، نحوه ثبت نام وشفاف کردن نحوه احراز شرایط داوطلبان، مردمی بودن انتخابات با وجود نقش محوری نظام در اجرای نظارت، ارتقاء کیفیت تبلیغات و رقابت سالم وقدرتمند، بازدارندگی از بروز جریان های ابهام ساز و حاشیه ای در انتخابات از طریق شفاف سازی و تضمین قانونی برای مقابله با تخلفات تبلیغاتی از طریق تکالیف قانونی شورای نگهبان و دستگاه قضایی را از جهت گیری های این طرح برشمرد.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری به دنبال مصالح سیاسی و مصلحت ها نبوده ایم و تنها احصاء و خلاء های قانونی مدنظر بود.

رییس مجلس شورای اسلامی پس از سخنان نایب رییس کمیسیون شوراها وامور داخلی مجلس شورای اسلامی از مخالفان و موافقان این طرح نقطه نظرات خود را بیان کنند اما باز هم تعدادی از نمایندگان خواستار بیان تذکر و اخطار خود بودند .



** نحوه تایید صلاحیت نامزدها با امضای برخی از شخصیت های سیاسی، ترویج فرهنگ لابی گری است

ˈمحمد افضلی فردˈ نماینده اردبیل نیز در این جلسه از دیگر تذکر دهندگان بود.

وی با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: حفظ شان و جایگاه مجلس باید در اولویت قرار گیرد؛ در موادی از این طرح نحوه تایید صلاحیت نامزدها با امضای برخی از شخصیت های سیاسی در نظر گرفته شده است در حالی که این ترویج فرهنگ لابی گری است .

لاریجانی در پاسخ به افضلی فرد گفت : تذکر شما وارد نیست چرا می خواهید با این طرح مخالفت کنید، شما وقت مجلس را می گیرید .

وی افزود: اگر افرادی که دو سال سابقه مسوولیت اجرایی دارند توسط 100 نفر از کسانی که از اوایل پیروزی انقلاب وزیر ؛معاون وزیر ؛نماینده مجلس ؛ سفیر یا همتراز بوده اند، تایید شوند و بگویند این فرد مدیر و مدبر است، عجیب و غریب نیست .

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تصور کنید هر کسی بخواهد نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، آن موقع چند هزار نفر می تواند ثبت نام کند. شورای نگهبان نیز در بررسی ها تنها اسامی چند نفر را اعلام می کند که هم وقت این شورا گرفته می شود و هم برای کشور درست نیست .

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  12:51 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

فراکسیون زنان و خانواده مجلس، حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه را محکوم کرد

تهران-اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در بیانیه ای حملات رژیم صهیونیستی به مردم مسلمان غزه را محکوم کردند.

در بیانیه این فراکسیون آمده است: حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و کشتار زنان و کودکان بی گناه غزه در روزهای دهه محرم و عزاداری سید الشهداء (ع) تاکیدی دوباره بر وحشی گری این رژیم غاصب است.

به گزارش ایرنا از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس در این بیانیه افزود: پاسخ کوبنده مجاهدان غزه و موشک باران رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی، محاسبات این رژیم ستم پیشه را بر هم زده و خط بطلانی بر رویاهای بی پایه و اساس آن ها کشید.

فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در پایان این بیانیه ضمن محکوم کردن این تجاوزگری، حمایت مجامع بین المللی و تمامی مسلمانان جهان از مردم مسلمان غزه را خواستار شد.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  12:59 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

وزیر نیرو به سوالات 6 نماینده در کمیسیون انرژی پاسخ داد

تهران- سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:‌ ˈمجید نامجوˈ وزیر نیرو عصر سه شنبه با حضور در جلسه این کمیسیون به سوالات 6 نماینده مجلس پاسخ داد.

ˈحسن امیریˈ در گفت ‌‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا جلسه عصر امروز کمیسیون انزژی مجلس اظهار داشت:‌ برخی از نمایندگان سوال کننده از پاسخ وزیر قانع شدند اما مقرر شد در مورد سایر سوالات جلسات کارشناسی بیشتری برگزار شود.

وی افزود:‌ در این جلسه سوال ˈاحمد بخشایشˈ نماینده اردستان از وزیر نیرو درباره مطالبات نیروگاه اردستان مطرح شد که در نهایت مقرر شد جلسه مشترکی بین نماینده سوال کننده و وزیر نیرو و کارشناسان این وزارتخانه برگزار شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد:‌ ˈنادر قاضی پورˈ نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز سوال خود در خصوص تاخیر در برگزاری مناقصه سد بارندوز ارومیه را مطرح کرد که وزیر نیرو قول پیگیری این موضوع را داد.

نماینده مردم زرند در مجلس گفت:‌ همچنین در جلسه امروز ˈ احمد شوهانیˈ نماینده مردم ایلام از وزیر نیرو درباره تاخیر در تکمیل ساخت سد سیمره سوال کرد که قرار شد در جلسه ای دیگر با حضور کارشناسان ذیربط این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به سوال ˈ غلامعلی جعفرزادهˈ نماینده مردم رشت در خصوص وقوع سیل در شهر رشت و تاخیر در ساخت شبکه فاضلاب این شهر، اظهار داشت: نماینده سوال کننده از پاسخ وزیر در این خصوص قانع شد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد:‌ ˈسعید حیدری طیب ˈ نماینده کرمانشاه نیز سوال خود در خصوص مهار آب های مرزی و نحوه فروش اوراق مشارکت را مطرح کرد که قرار شد در جلسه کارشناسی با حضور کارشناسان وزارت این نیرو مورد بررسی قرار گیرد.

وی گفت: ˈرمضان شجاعی کیاسریˈ نماینده مردم ساری نیز سوالی را در خصوص مهار آب های زیر زمینی مطرح کرد که قرار شد وزیر نیرو، تا دو هفته آینده گزارشی را به کمیسیون ارائه کند.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، پاسخگوی نیاز جامعه نیست

تهران- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب طرح ˈاصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوریˈ و طرح های مشابه، پاسخگوی نیازهای جامعه نیست.

ˈحسن کامرانˈ در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، اظهار داشت: این گونه طرح ها زمینه معامله گری و افزایش بده و بستان ها در عرصه سیاسی را فراهم می کند.

کامران اظهارداشت: ما در کشور کمبود چنین طرح هایی را نداریم و باید اجازه دهیم که شورای نگهبان بر اساس روال قانونی، کار خود را انجام دهد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: به جای تصویب چنین طرح هایی بهتر است شرایطی را فراهم کنیم که اخلاص و ارزش های معنوی مسوولان افزایش پیدا کند.

کامران با انتقاد از دور شدن برخی مسوولان از ساده زیستی، گفت: با وجود این که مسوولان باید ساده زیستی داشته باشند؛ اما متاسفانه برخی از آنها با این فرهنگ غریبه شده اند.

بیش از 50 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تقاضایی را برای بررسی خارج از نوبت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس ارایه کردند که با آن موافقت شد.

بر این اساس، این طرح فردا (چهارشنبه) در صحن علنی مجلس بررسی می شود.

در این طرح، شرایطی مانند جمع آوری امضا از شخصیت های سیاسی و نمایندگان مجلس برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.

 

http://irna.ir/fa/News/80424974/

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  1:02 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

نمایندگان مجلس از طرح سوال از رییس جمهوری انصراف دادند

تهران - نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه ای، امضاهای خود را از طرح سوال از رییس جمهوری پس گرفتند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈعوض حیدرپورˈ یکی از طراحان سوال از رییس جمهوری در حاشیه جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران، بیانیه انصراف نمایندگان از طرح سوال از رییس جمهور را قرائت کرد.

در این بیانیه آمده است: همیشه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و فرامین ایشان نصب العین و فصل الخطاب برای نمایندگان بوده است.

نمایندگان مجلس در بیانیه خود تصریح کرده اند: با لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، نمایندگان سوال کننده انصراف خود را از طرح سوال اعلام می دارند.

نماینده شهرضا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که این بیانیه از سوی همه نمایندگان سوال کننده تهیه شده است.

http://irna.ir/fa/News/80425358/

 

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  1:08 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

نمایندگان مجلس آماده اند در کنار مردم فلسطین در غزه با صهیونیست ها مقابله کنند

تهران- رییس مجلس شورای اسلامی از آمادگی نمایندگان مجلس برای اعزام به شهر غزه خبر داد و گفت: منتخبان ملت ایران آماده هستند در کنار مردم فلسطین با رژیم صهیونیستی مقابله کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نمایندگان امروز - چهارشنبه - پس از پایان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در حمایت از مردم مظلوم غزه راهپیمایی کردند و پس از آن در مقابل مقبره الشهدا در محوطه ساختمان بهارستان تجمع کردند.

ˈعلی لاریجانیˈ در این مراسم در حمایت از مردم غزه اظهار داشت: ما در این راهپیمایی تاکید می کنیم که در سخت ترین شرایط نیز در کنار ملت فلسطین خواهیم بود.

وی درمورد انگیزه های رژیم صهیونیستی در حمله به نوار غزه گفت: حرف های مختلفی در این مورد گفته می شود اما یک نکته مشترک وجود دارد مبنی بر این که این رژیم با یک اشتباه محاسباتی وارد این جهنم شده است.

رییس مجلس تصریح کرد: تصور آنها این بود که پس از حوادث اخیر منطقه که منجر به انزوای رژیم صهیونیستی شده است آنها می توانند با حمله به نوار غزه ضمن ضربه زدن به جنبش مقاومت از انزوا نیز خارج شوند.

لاریجانی یادآور شد: اما رزمندگان فلسطینی که تفکر مجاهدت را از زندگی عاشورایی امام حسین (ع) اخذ کرده اند و با الگو گرفتن از رفتار ملت ایران در انقلاب اسلامی با سلاح هایی که می توانستند دشمن را از خواب بیدار کنند به دفاع از خود پرداختند.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سلاح ها و موشک های مجاهدان پاسخ روشنی به ددمنشی رژیم صهیونیستی بود.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی با پاسخ های قوی مقاومت به سراشیبی سقوط نزدیک خواهد شد و در این تردید نکنید که این رژیم در این ماجراجویی دچار خسران جدی خواهد شد.

لاریجانی اعلام کرد که مجلس شورای اسلامی از ملت فلسطین و جنبش حماس دفاع می کند و از این که در سخت ترین شرایط از ملت فلسطین دفاع کرده است، افتخار می کند.

وی افزود: ما اعلام می کنیم که کمک های ما به فلسطین هم جنبه مادی و هم جنبه نظامی داشته است.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به دولت های عربی گفت: کشورهای عربی که نگران وضع فلسطین هستند و مرتب نشست برگزار می کنند باید یک تکانی بخورند و کمک واقعی به ملت مظلوم فلسطین ارایه کنند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: ملت فلسطین امروز به سخنرانی و نشست احتیاج ندارد بلکه نیازمند حمایت واقعی است.

وی ادامه داد: اگر می خواهید سرافراز باشید باید به ملت فلسطین کمک نظامی کنید.

رییس مجلس با اشاره به حضور رییس دفتر حافظ منافع مصر در ایران این راهپیمایی اظهارداشت: با رییس دفتر حافظ منافع مصر در این مورد ملاقاتی داشتیم و در اینجا از وی می خواهیم که برای اعزام همه نمایندگان به غزه روادید صادر کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این مراسم ضمن حمایت از مردم مظلوم غزه یک صدا شعار ˈمرگ بر اسرائیلˈ سردادند.

http://irna.ir/fa/News/80425326

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 1 آذر 1391  1:09 PM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

اصرار مجلس درˈاصلاح قانون انتخاباتˈ در کمتر از 6ماه تا انتخابات ریاست جمهوری

تهران- با سپری شدن 27 سال از تصویب قانون انتخابات ریاست جمهوری (مصوب 1364)، اصرار برخی نمایندگان مجلس برای بازنگری و اصلاح قانون انتخابات آن هم در کمتراز 6 ماه مانده به برگزاری انتخابات و البته با توصیه‌ها و تاکیدات رییس مجلس، ˈصدای اصولگرایان همسو با مجلس ˈرا نیز درآورد.

به گزارش ایرنا، بررسی تاریخی موضوع بحث اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری طی سال‌های اخیر نشان می‌دهد،‌ وقتی زمان برگزاری انتخابات قوه مجریه نزدیک می‌شود، عده‌ای به یکباره، درصدد اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری برمی‌آیند!

نمایندگان مجلس در نشست نوزدهم آبان سال 1387 طرحی را تحت عنوان ˈطرح یک‌ فوریتی اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست ‌جمهوری مصوب 1364ˈ به تصویب رساندند.

بر اساس این مصوبه مجلس، داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری علاوه بر آن که باید شرایط ماده 35 قانون انتخابات ریاست ‌جمهوری را دارا باشند، باید هنگام ثبت نام حداقل مدرک کارشناسی ارشد یا معادل حوزوی آن و سابقه تصدی حداقل یکی از مناصب مهم کشور را دارا باشند.

اما شورای نگهبان در جلسه هشتم آذرماه سال 1387 با بررسی این مصوبه مجلس، آن را مغایر با اصل 115 و 110 قانون اساسی شناخت چرا که شرایط رییس ‌جمهوری را در این اصول احصا کرده و تایید صلاحیت داوطلبان از نظر دارا بودن شرایط را به عهده شورای نگهبان می‌گذارد. پس از آن این مصوبه برای بررسی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت.

پس از گذشت چهار سال از این مساله، اصلاح قانون انتخابات ریاست‌ جمهوری بار دیگر امسال در سفر رییس مجلس به قم مطرح شد.

ابتدا این گونه عنوان شد که آنچه در سخنان آیت‌الله ˈمحمد یزدیˈ و ˈ علی لاریجانیˈ درباره تغییر قانون انتخابات مطرح شده، ناظر به انتخابات مجلس است، اما اواخر شهریور ماه امسال رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس به صراحت از بازنگری در قانون انتخابات ریاست‌ جمهوری خبر داد و این بحث را دوباره احیا کرد.

کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی سوم مهرماه امسال اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را به تصویب رساند.

با وجود واکنش نمایندگان، مجریان و ناظرین انتخابات، در سی‌ام مهر ماه سال جاری رییس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس به نمایندگان توصیه کرد؛ با بررسی ˈ خارج از نوبت طرح اصلاح قانون انتخابات ˈ موافقت کنند.

با توصیه و تاکید لاریجانی، این طرح اصلاحی برای قانون انتخابات ریاست جمهوری در فاصله دو روز پس از تصویب در کمیسیون شوراها، در پنجم مهرماه با امضای 120 نماینده، تقدیم هیات رییسه مجلس شورای اسلامی شد.

نمایندگان ارایه دهنده این طرح، خواستار اصلاح 11 بند قانون انتخابات ریاست جمهوری شدند. یکی از مهمترین موارد اصلاحی در این کمیسیون، شرط ˈحداقل سن 40 سالˈ وˈ حداقل مدرک فوق لیسانسˈ برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری است.

چهاردهم آبان‌ ماه سال جاری نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی مجلس به بررسی دو فوریت طرح اصلاح ماده 35 قانون انتخابات ریاست جمهوری نیز پرداختند.

این ماده قبل از اصلاح، شروط انتخاب شوندگان هنگام ثبت‌ نام را منوط به داشتن شرایط ˈ رجال مذهبی، سیاسی ؛ ایرانی الاصل، تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی و مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشورˈ عنوان کرده است.

بر این اساس نمایندگان مجلس پیشنهاد دادند که یک بند به شرایط انتخاب شوندگان انتخابات ریاست جمهوری اضافه شود.

اما این پیشنهاد سبب می‌شود تا اشخاص و شخصیت‌های زیادی به واسطه مقام و شغل خود از داوطلب شدن در انتخابات ریاست جمهوری محروم شوند مگر این که حداقل 6 ماه قبل از ثبت ‌نام از سمت خود استعفا کرده و به هیچوجه در آن مسولیت ،‌ شاغل نباشند.

از جمله این اشخاص می‌توان به معاونان و مشاوران رییس جمهوری، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونین وی، مشاوران معاونان رییس جمهوری، رییسان دفاتر سران سه قوه، وزیران و سرپرستان وزارتخانه‌ها، معاونان و مشاوران وزیران ، مدیران کل و سرپرستان ادارات کل وزارتخانه‌ها و مدیران کل حوزه وزارتی و رییسان دفاتر وزرا، اعضای شورای نگهبان و هیات مرکزی نظارت بر انتخابات اشاره کرد.

همچنین رییس قوه قضاییه، معاونان و مشاوران وی، رییس دیوان عالی کشور، معاونان و مشاوران وی، دادستان کل کشور، معاونان و مشاوران وی، رییس دیوان عدالت اداری، معاونان و مشاوران وی، رییس سازمان بازرسی کل کشور، معاونان و مشاوران وی، رییسان و سرپرستان سازمان‌ها، ادارات کل، ادارات عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح ، جانشینان و معاونان آنان در سراسر کشور، رییس سازمان صدا و سیما و معاونان وی از دیگر اشخاصی است که با این مصوبه مجلس از دور کاندیداهای ریاست جمهوری خارج می‌شوند.

با این حال، تلاش نمایندگان طراح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری برای تصویب دو فوریت طرح خود به دلیل اخذ 49 رای موافق از مجموع 237 نماینده حاضر در مجلس به نتیجه نرسید. سپس یک فوریت آن به رای گذاشته شد اما یک فوریت آن نیز تنها 48 رای موافق را کسب کرد و در نهایت به تصویب نرسید!



*** تلاش برای زیرسوال بردن اصل 199 قانون اساسی

با توجه به این که سیاست‌های کلی تغییر قانون انتخابات در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد بازبینی قرار می‌گیرد، ˈ محمدرضا باهنرˈ، نایب ‌رییس مجلس و عضو مجمع درباره تصویب سیاست‌های کلی تغییر قانون انتخابات در این نهاد گفته بود، نزدیک به یک سال پیش برخی سیاست‌های کلی درباره انتخابات کشور اعم ازˈ انتخابات مجلس ˈوˈ ریاست ‌جمهوریˈ در حال بررسی بود، اما به دلیل برخی مشکلات از دستور کار خارج شد و تاکنون زمان مشخصی برای بررسی مجدد این طرح مطرح نشده است.

به گفته وی، کمیسیون سیاسی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دارد روند بررسی دوباره این طرح در مجمع را مشخص کند.

سخنان محمدرضا باهنر درباره اصل 199 قانون اساسی که گفته بودˈ بسیار مطلوب است که برگزاری انتخابات از قوه مجریه به نهاد دیگری (قوه مقننه)منتقل شودˈ! با واکنش‌های شورای نگهبان و وزارت کشور مواجه شد.

سخنان باهنر به موارد پیشنهادی در طرح ارایه شده از سوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی اشاره دارد که در آن ˈ تشکیل هیاتی برای انتخابات ریاست جمهوری ˈ را مورد تاکید قرار داده است.

تاکنون هیچ‌یک از چهره‌های اصولگرا، این چنین از سپردن اجرای انتخابات به نهادی غیر از قوه مجریه سخن نگفته و پیش از این در مقاطع مختلف برخی اصلاح‌طلبان در سخنان خود به ضرورت تغییر ساز و کار انتخابات اشاره کرده بودند.

در حالی تلاش‌ جمعی از نمایندگان مجلس و در راس آن لاریجانی برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری بوی‍‍ژه درباره مجری برگزاری انتخابات بار دیگر کلید خورده است که طبق اصل 199 قانون اساسی، نظارت بر انتخابات به عهده شورای نگهبان است و دولت مجری برگزار‌ کننده آن به حساب می‌آید.

تلاش برای تغییر اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری با واکنش‌های مختلفی همراه شد.



*** مصوباتی که مغایر با اختیارات شورای نگهبان و دولت باشد،خلاف است

سخنگوی شورای نگهبان در این رابطه در گفت ‌و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره اقدام اخیر مجلس در تصویب تغییراتی در برخی مواد از قانون انتخابات گفت: هر مصوبه مجلس شورای اسلامی که اختیارات شورای نگهبان و دولت را در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری محدود کند، خلاف قانون اساسی است.

کدخدایی با یادآوری اختیارات شورای نگهبان که در اصل 115 قانون اساسی در بعد نظارتی تعیین شده است، گفت: هر مصوبه مجلس شورای اسلامی که اختیارات شورای نگهبان در بعد نظارتی و همچنین اختیارات قوه مجریه را در بعد اجرایی محدود کند، ایراد مرسوم شورای نگهبان را به دنبال خواهد داشت.

وی در عین حال خاطرنشان‌کرد: باید منتظر مصوبه نهایی باشیم که به طور قطع اگر دخالت‌هایی را در حوزه اجرایی و نظارتی انتخابات ریاست جمهوری داشته باشد مورد موافقت شورای نگهبان نخواهد بود.



*** مغایرت با اصل تفکیک قوا و قانون اساسی

وزیر کشور نیز در واکنش به تصویب طرح تشکیل هیاتی برای انتخابات ریاست جمهوری از سوی کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی متذکر شد که با توجه به شرایط کنونی و از سویی در آستانه یازدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری، طرح چنین موضوعی ضرورت نداشته است.

وی تاکید کرد: براساس قانون اساسی، کار اجرایی در انتخابات برعهده قوه مجریه است؛ همانطور که طی 30 سال گذشته نیز انتخابات توسط وزارت کشور برگزار شد، انتخابات آتی ریاست جمهوری نیز از سوی این وزارتخانه برگزار خواهد داشت.

وزیر کشور با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر تعیین سیاست‌های اساسی انتخابات اظهار داشت: براین اساس تعیین سیاست‌های اساسی انتخابات به مجمع تشخیص مصلحت واگذار شد از این رو باید تا تعیین نظر از سوی این مجمع صبر کرد و اگر ضرورتی داشت با مجلس شورای اسلامی وارد مذاکره خواهیم شد.

ˈمحمد مصطفی نجارˈ درباره لزوم بازنگری درقانون انتخابات نیز گفته بود، به نظر می رسد این موضوع که پیش از این از سوی شورای نگهبان رد شد، با اصل تفکیک قوا و همچنین قانون اساسی مغایرت داشته باشد.

با این حال محمدنجار تصریح کرده است که وزارت کشور از هر موضوعی که قانون تصویب کند، از سوی مجلس شورای اسلامی مصوب شود و به تایید شورای نگهبان برسد، تبعیت می‌کند.



**اظهارنظر برخی نمایندگان در واکنش به تغییر اصلاح قانون انتخابات

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی تصویب این طرح را به ایجاد فضایی برای سوء استفاده فتنه‌گران دانست و اظهار داشت: باتوجه به شرایط فعلی اجرای چنین طرحی به مصلحت نیست.

حجت الاسلام والمسلمین ˈعلیرضا سلیمیˈ افزود: همچنین این مساله با اجرای اصول قانون اساسی که در آن به تفکیک قوا اشاره شده است مغایرت دارد.

نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه در مجلس نیز یادآور شد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون اجرای انتخابات بر عهده وزارت کشور بوده و از طرفی وظایف دستگاه‌ها طبق قانون اساسی مشخص شده است.

ˈکمال علیپورˈ با بیان این که تعیین شورای 11 نفره نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مناسب شرایط کشور نیست، افزود: در این طرح که به تصویب رسیده، مقرر شد به غیر از رییس‌ جمهوری، هر فردی که مسوولیت کشوری بر عهده دارد، باید 6 ماه پیش از انتخابات از سمت خود استعفاء دهد که با توجه به شرایط فعلی نیازمند تجدیدنظر است.

علیپور یادآور شد: در زمینه بحث رجل سیاسی نیز در این طرح آورده شده اگر 100 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و یا 25 نفر از اعضای خبرگان رهبری فردی را به عنوان رجل سیاسی تایید کنند، کفایت می‌کند اما تشخیص این امر با شورای نگهبان است.

ˈابراهیم نکوˈ از دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی افزود: در شرایط آزمون و خطا قرار نداریم که بتوانیم چنین طرحی را اجرا کرده و مشکلات آن را شناسایی کنیم زیرا اگر یکسال قبل چنین طرحی مطرح بود، می‌توانستیم با حدث و گمان‌ها نقاط ضعف و قوت آن را مورد بررسی قرار داد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد که چنین طرحی در زمان حاضر جوابگو نخواهد بود.



**طرح اصلاح قانون انتخابات اختیارات شورای نگهبان را محدود می‌کند

برخی دیگر نیز معتقدند طرح اصلاح قانون انتخابات، اختیارات شورای نگهبان را محدود کرده است زیرا طبق قانون اساسی شورای نگهبان ناظر است و می‌تواند در مورد کاندیداها و تعیین صلاحیت آنان نظر بدهد؛ بنابراین نیازی به ایجاد یک نهاد موازی شورای نگهبان نبود؛ مگر آنکه طراحان از عملکرد شورای نگهبان ناراضی باشند.

این دسته از منتقدان بر این باورند یک طیفی که بتواند در مجلس حاکمیت و غلبه داشته باشد اگر در مورد کاندیدای ریاست جمهوری نظر دهد، سبب بسته شدن دست مردم می‌شود و طیف خاصی به جای مردم تصمیم‌گیری خواهند کرد در حالی که نمایندگان که خود برگرفته از رای مردم هستند نمی‌توانند معیار تعیین صلاحیت باشند.

با این حال، با توصیه علی لاریجانی رییس مجلس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درخواست بیش از 50 نماینده برای بررسی خارج از نوبت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری موافقت کردند.

در پی این درخواست لاریجانی برای رسیدگی به این طرح، ˈحمید رسایی ˈ در جلسه علنی سی‌ام مهرماه امسال، با استناد به ماده 18 آیین‌نامه داخلی مجلس مبنی بر سوگند هیات رییسه در رعایت بی‌طرفی خطاب به رییس مجلس گفته بود شما قبل از آغاز جلسه مجلس در جایگاه رییس، در موافقت با تشویق و ترغیب همکاران برای بررسی سریعتر طرح اصلاح قانون انتخابات صحبت کردید.

وی خطاب به لاریجانی متذکر شد، شما می‌توانید اظهار نظر کنید، اما نباید از تریبون مجلس برای بیان نظرات شخصی خود استفاده کنید، مگر دیگران اگر نظری داشته باشند می‌توانند از این تریبون استفاده کنند؟!

با وجود انتقادهای صورت گرفته، نمایندگان در جلسه علنی سه‌شنبه سی‌ام مهرماه،‌ با 148 رای موافق، 62 رای مخالف و 16 رای ممتنع از مجموع 243 نماینده حاضر تصویب کردند که طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با اولویت و خارج از نوبت در دستور کار مجلس قرار گیرد.



*** واکنش نمایندگان در زمان بررسی کلیات اصلاح قانون انتخابات

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، بررسی این طرح صبح چهارشنبه در صحن علنی مجلس در حالی آغاز شد که با تذکر و اخطارهای متعدد نمایندگان روبرو شد.

در این راستا ˈ احمد توکلیˈ هنگام بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری، بارها از رییس مجلس خواست که تذکر دهد اما با مخالفت لاریجانی روبرو شد.

در این هنگام توکلی از جای برخواست و با فریاد از رفتار عجیب رییس مجلس انتقاد کرد و گفت: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری با اصل 115 قانون اساسی مغایر است.



*** مجلس پیگیر طرحی بود که در گذشته با مخالفت شورای نگهبان مواجه شد

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس هنگام بررسی کلیات طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری در اخطاری آیین‌نامه‌ای گفت: من کاری به جزییات این طرح ندارم اما کلیات آن با اصل 115 قانون اساسی مغایرت دارد.

ˈروح‌الله حسینیانˈ با بیان این ‌که در اصل 115 قانون اساسی شرایط رییس جمهوری تعیین شده است، افزود: مجلس از جایی وارد قانون‌گذاری شده است که قانون اساسی چنین اجازه‌ای به آن نداده است؛ وقتی شرایط در قانون اساسی قید شده است قانونگذار حق ندارد قانون دیگری وضع کند.

وی ادامه داد: سال گذشته مجلس شورای اسلامی قانونی را در مورد شرایط رییس جمهوری تصویب کرد که شورای نگهبان آن را مغایر اصل 115 قانون اسیاسی دانست.



*** طرح اصلاح قانون انتخابات جمهوریت نظام را زیر سوال می‌برد

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه در اخطاری گفت: شاه بیت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، اصلاح ماده 35 این قانون است که در واقع تضعیف‌کننده نقش مردم و شورای نگهبان است و همچنین به جمهوریت و اسلامیت نظام لطمه می‌زند.

ˈبهرام بیرانوندˈ افزود: یکی از مهمترین خطرهای این طرح آن است که تنها کسانی که به کانون‌های ثروت و قدرت نزدیک هستند، برای ریاست جمهوری بالا می‌آیند.



*** قانون اساسی میثاق ملی است

نماینده مردم اهواز در مجلس با استناد به اصل 114 و 115 قانون اساسی تاکید کرد که قانون اساسی میثاق ملی است.

ˈشکر خدا موسویˈ افزود: در قانون اساسی نحوه و شرایط تعیین رییس جمهوری مشخص شده است در حالی که در ماده 35 این طرح برای قانونگذار شرط تعیین کرده که مغایر با این قانون محسوب می شود.



*** این طرح برگرفته از قانون انتخابات فرانسه است

البته ˈحسینعلی حاجی‌دلیگانیˈ نماینده مردم شاهین شهر در مجلس نیز در اخطاری اقدام برخی نمایندگان برای اصلاح قانون انتخابات را مغایر با اصول 76 ، 99، 115، 116 قانون اساسی دانست.

وی متذکر شد: این طرح نه تنها موجب تضییع حقوق ملت می‌شود بلکه به نظر می‌رسد برگرفته از الگوی قانون انتخابات فرانسه است.

 

http://irna.ir/fa/News/80425983

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پنج شنبه 2 آذر 1391  10:19 AM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر اساس منافع ملی نظام است

تهران- سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص انصراف نمایندگان از طرح سوال از رییس جمهوری بر اساس منافع ملی نظام است.

ˈغلامرضا کاتبˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، اظهار داشت: تدابیر رهبر معظم انقلاب برای آینده و مصلحت نظام نیز بسیار مهم و موثر است.

کاتب، افزود: رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از سوء استفاده دشمنان و جلوگیری از بی ثباتی اقتصادی بیشتر، چنین فرمایشاتی را مطرح کردند.

وی خاطر نشان کرد: این تدبیر رهبر معظم انقلاب برای ایجاد ثبات اقتصادی و همچنین افزایش تعامل مجلس و دولت بسیار موثر است.

نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب در شرایط فعلی از سوی دیگر یک فرمان حکیمانه و مدبرانه بود و مردم از این تدبیر خرسند خواهند شد.

 

http://irna.ir/fa/News/80425905

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پنج شنبه 2 آذر 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

نظر ولی امر مسلمین برای رهروان ایشان حجت است

تهران-فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در بیانیه ای با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره طرح سوال از رییس جمهوری تاکید کرد که نظر ولی امر مسلمین بر رهروان ایشان در مجلس شورای اسلامی حجت بوده و اطاعت از ایشان وظیفه و افتخار اینجانبان در مجلس است.

اعضای فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در این بیانیه که رونوشت آن عصر چهارشنبه به ایرنا نمابر شد ، خطاب به رهبر معظم انقلاب نوشتند : بیانات امروز حضرتعالی در دیدار با بسیجیان گرامی حاوی نکات و فرازهای بسیار ارزنده ای بود و قطعا در شرایط حساس جهانی برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی راه گشاست.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، در ادامه این بیانیه آمده است: حضرتعالی از جمله در مورد سوال از رییس جمهور که عده ای از نمایندگان مجلس پی گیر انجام و اجرای آن بودند ضمن صحیح بودن اقدام سوال کنندگان، بیان فرمودید که اقدام همین جا متوقف گردد.

در پایان این بیانیه آمده است: قطعا نظر ولی امر مسلمین بر رهروان ایشان در مجلس شورای اسلامی، حجت بوده و اطاعات از ایشان وظیفه و افتخار اینجانبان در مجلس شورای اسلامی است و در مورد طرح سوال از ریس جمهور؛ اعضای فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی، رهنمود جنابعالی را عملی خواهند کرد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در جمع صدها نفر از بسیجیان کشور اظهار داشتند: طرح سوال از رییس جمهوری تا اینجا کار مثبتی بود، هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است اما ادامه این کار، آن چیزی است که دشمن می خواهد.

http://irna.ir/fa/News/80425837

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پنج شنبه 2 آذر 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

رهبر معظم انقلاب مخالف کشاندن اختلافات میان قوا به سطح جامعه هستند

تهران - عضو هیات رییسه فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: نمایندگان مخالف طرح سوال از رییس جمهوری از همان ابتدا معتقد بودند که رهبر معظم انقلاب، مخالف کشاندن اختلافات میان قوا به سطح جامعه هستند.

ˈعلی اصغر زارعیˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، اظهار داشت: از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سفر به استان خراسان شمالی، دیدار دانشجویان با معظم له در 13 آبان و سایر فرمایشات ایشان این گونه استنباط می شد که فضای کشور را باید آرام نگاه داشت و اجازه نداد که اختلافات به سطح جامعه کشیده شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: کشاندن اختلافات به سطح جامعه آثار سوء بر جامعه دارد و دشمن از آن سوء استفاده می کند.

وی خاطر نشان کرد: سوال کنندگان براساس وظیفه قانونی خود و برای بهبود فضای اقتصادی، طرح سوال را مطرح کردند اما ما معتقد بودیم که طرح این سوال و افزایش کشمکش ها، کمکی به حل مشکلات اقتصادی نمی کند.

زارعی ادامه داد: پس از فرمایشات امروز (چهارشنبه) رهبر معظم انقلاب، همه نمایندگان امضا کننده طرح سوال از رییس جمهوری، امضای خود را پس گرفتند که این نشان می دهد، مجلس و دولت با وحدت نظر در خدمت مردم هستند و از رهبر معظم انقلاب تبعیت می کنند.

عضو هیات رییسه فراکسیون اصولگرایان مجلس خاطر نشان کرد: ما نیز براساس این تدبیر رهبر معظم انقلاب، شکایت خود را از هیات رییسه مجلس به کمیسیون اصل 90 پس گرفتیم.

جمعی از نمایندگان مجلس در اعتراض به عملکرد هیات رییسه درباره نحوه طرح سوال از رییس جمهوری، به کمیسیون اصل 90 شکایت کرده بودند.

http://irna.ir/fa/News/80425769

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پنج شنبه 2 آذر 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
pirint3
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

هنوز برای شناساندن شخصیت شهید مدرس به تلاش بیشتری نیاز است

مشهد - نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: برای شناساندن شخصیت شهید آیت الله سیدحسن مدرس به جامعه و نسل جوان هنوز به تلاش بیشتری نیاز است.

ˈمحمد رضا باهنرˈ روز جمعه در مراسم هفتاد و پنجمین سالگرد شهادت آیت الله مدرس در محل آرامگاه این شهید در کاشمر افزود: نداشتن طمع به دنیا، عدم ترس، خلوص و تکیه بر مردم از مشخصه های شهید مدرس بود که باید بیش از پیش ابعاد شخصیتی این شهید تبیین شود.

وی با بیان اینکه امام راحل تاکید داشتند نمایندگانی همچون مدرس به مجلس راه یابند گفت: این بدین منظور نبود که مثل مدرس به دعوا با دولت و نظام بپردازیم

بلکه مجلس در قانون اساسی ما نمونه پهن شده دموکراسی و رییس جمهوری متراکم رای مردم است.

نلیب رییس مجلس با اشاره به فلسفه سیاسی شهید مدرس افزود: ایشان این فلسفه را از مراجع اسلام، قرآن، احادیث و سیره ائمه(ع) اقتباس کرده بود و به عنوان یک مسلمان مومن و اندیشمند آن را اجرا می کرد.

باهنر ادامه داد: زلزله عظیمی به نام انقلاب اسلامی که امام خمینی(ره) در آخر قرن بیستم ایجاد کرد و موج آن امروز تمام دنیا را فرا گرفته است به این دلیل رخ داد که امام راحل تحت تاثیر اندیشه های شهید مدرس قرار داشتند.

وی گفت: بر این اساس امام راحل تاکید داشتند که هیچ حکم اسلام غیرسیاسی نیست و اسلام همه احکامش سیاسی است.

باهنر به دهم آذر روز شهادت شهید مدرس که به نام ˈروز مجلسˈ نامگذاری شده اشاره و بیان کرد: هم اینک قوانین ما تا رسیدن به نقطه کامل اسلامی و دینی فاصله دارد و فقط توانسته ایم قوانینی وضع کنیم که مغایر با شرع نباشد.

وی در ادامه، بر ضرورت هم اندیشی و همراهی قوا برای پیشرفت کشور تاکید و بیان کرد: رمز پیروزی انقلاب ما وحدت کلمه و یکپارچگی مردم و اتحاد ناگسستنی با امام و رهبری است که باید همچنان آن را حفظ کنیم.

او اظهارداشت: این هم اندیشی و همدلی باعث شده تا از شهریور ماه شاهد باشیم که با کمک مجلس و همکاری دولت از تشنجات بازار کاسته شده و بسیاری از مشکلات جامعه حل شده است.

باهنر افزود: بیش از 30 سال است که دشمنان داخلی و خارجی از هر توطئه ای علیه انقلاب دست برنداشته اند و اکنون نیز با تحریمها به این توطئه ها ادامه می دهند.

وی اظهارداشت: هر چند مشکلات اقتصادی، تورم و بیکاری بی تأثیر از تحریم دشمنان نیست اما در میزان تأثیر آن نیز نباید غلو کرد بلکه باید تحریمها را به عنوان سکوی پرش قرار دهیم و برای دستیابی به آرمانهای خود تلاش کنیم.

نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم مشکلات کشور را به گردن تحریمها بیاندازیم درست نیست و دشمن را بزرگ و قدرتمند فرض کرده ایم.

وی افزود: امروز با حمایت همه جانبه مردم مسلمان ایران از مقام معظم رهبری شاهد به ثمر نشستن شکوفه های درخت تنومند انقلاب هستیم و نتایج آن را در کشورهای اسلامی می بینیم.

باهنر در این زمینه به پیروزیهای مردم غزه اشاره و بیان کرد: گرچه بچه های لبنان و غزه فرزندان ایران نیستند ولی همه می دانند این افراد فرزندان و شاگردان امام راحل هستند که نمونه بارز آن سیدحسن نصرالله یکی از شاگردان شجاع و امام راحل و مقام معظم رهبری است.

وی اظهارداشت: دشمنان، ایران اسلامی را متهم به فرستادن سرباز به کشورهای دیگر می کنند در حالی که ما هیچگاه سربازی به جایی نمی فرستیم بلکه دین باوری، اسلام خواهی و باورهای دینی عمیق است که این موج را در دنیا ایجاد کرده است.

http://irna.ir/fa/News/80435423

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمعه 10 آذر 1391  3:20 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

رییس مجلس و هیات پارلمانی ایران مسجد کوفه را زیارت کردند

تهران-رییس مجلس شورای اسلامی به همراه هیات پارلمانی ایران پس از زیارت حرمین کاظمین ،مسجد کوفه را زیارت کردند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از اداره کل اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، ˈعلی لاریجانیˈدر ادامه سفر چهار روزه خود به عراق و با حضور در شهر کوفه، مسجد کوفه و منزل حضرت امیرالمؤمنین (ع) را زیارت کرد.

زیارت حرم حضرت اباعبدالحسین (ع) و حرم حضرت عباس(ع) در کربلا از دیگر برنامه‌های رییس مجلس در سفر به عراق است.

http://irna.ir/fa/News/80434346

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمعه 10 آذر 1391  3:21 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

وزرای کشور و دفاع به کمیسیون اجتماعی مجلس می روند

تهران- وزرای کشور و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در روز سه شنبه هفته جاری با حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به سوالات نمایندگان پاسخ می دهند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از اداره اخبار و رسانه های گروهی مجلس شورای اسلامی، ˈ مصطفی محمدنجارˈ وزیر کشور سه‌شنبه هفته جاری با حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس به سوال ˈ حبیب برومند داش قاپوˈ نماینده پارس آباد و بیله سوار پاسخ خواهد داد.

سردار سرتیپ پاسدار ˈ احمد وحیدیˈ وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز در همین روز به سوال ˈ فتح الله حسینیˈ نماینده قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی پاسخ می دهد.

کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی همچنین درنظر دارد تا درعصر روز یکشنبه هفته جاری نشست مشترکی را با رییس سازمان بسیج مستضعفین برگزار می کند.

بر اساس این گزارش، کمیسیون اجتماعی مجلس عصر روز یکشنبه طرح بیمه بیکاری و حمایت از بیکاران متقاضی کار، اعاده شده از شورای نگهبان و لایحه اساسنامه کمیسیون دامپزشکی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) را نیز مورد بررسی قرار می دهد.



*** حضور وحید دستجردی در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

ˈ مرضیه وحید دستجردیˈ وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی نیز روز سه‌شنبه هفته جاری برای پاسخگویی به سوالات ˈ رمضانعلی سبحانی‌فرˈ نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین و خوشاب، ˈمجید جلیل سرقلعهˈ نماینده لردگان ، ˈعلی ایرانپورˈ نماینده مبارکه، ˈموسی‌الرضا ثروتیˈ نماینده بجنورد، جاجرم، گرمه و سملقان، ˈعبدالله سامریˈ نماینده خرمشهر و جزیره مینو، ˈحسین گروسیˈ نماینده شهریار، قدس و ملارد و ˈ بهروز نعمتیˈ نمانیده مردم اسدآباد به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می رود.

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس روز یکشنبه هفته جاری همچنین ، نحوه پذیرش دانشجوی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی را با حضور مسئولان این دانشگاه و معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بررسی قرار می‌دهند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور نیز روز سه شنبه گزارشی را به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارایه خواهد کرد.



** پاسخ گویی وزیر راه و شهرسازی در کمیسیون عمران

ˈعلی نیکزاد ˈ وزیر راه و شهرسازی برای پاسخگویی به سؤالات ˈ نادر قاضی‌پور ˈ نماینده مردم ارومیه، ˈیونس اسدیˈ نماینده مردم مشکین‌شهر و ˈ موسی الرضاثروتی ˈ نماینده مردم بجنورد، جاجرم، گرمه و سملقان در کمیسیون عمران مجلس حضور می یابد.

رییس سازمان امور مالیاتی نیز عصر روز یکشنبه میهمان کمیسیون عمران مجلس است و در نظر دارد تا گزارشی درخصوص وضعیت درآمدهای مالیاتی کشور به این کمیسیون ارائه کند.



** رئیس سازمان بازرسی کل کشور به کمیسیون برنامه و بودجه می رود

ˈ مصطفی پور محمدی ˈ رئیس سازمان بازرسی کل کشور برای ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های آتی و مشکلات و تنگناهای اعتباری این سازمان روز یکشنبه هفته جاری در کمیسیون برنامه و بودجه محاسبات حضور می‌یابد.

ˈمجید نامجوˈ وزیر نیرو به همراه جمعی از مدیران این وزارتخانه در روز سه شنبه هفته جاری به کمیسیون برنامه و بودجه می رود تا گزارشی را در خصوص عملکرد این وزارتخانه و آخرین وضعیت اعتبارات و پیشرفت طرح‌ها و پروژه‌ها ارایه کند.



*** بررسی مشکلات تامین مواد اولیه پتروشیمی در کمیسیون صنایع

اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس در روز یکشنبه به بررسی گزارش کار گروه پتروشیمی و صنایع نفت و گاز در مورد مشکلات و محدودیت‌های تامین مواد اولیه محصولات پتروشیمی می‌پردازد.

ˈ رستم قاسمیˈ وزیر نفت نیز روز سه شنبه با حضور در کارگروه فناوری‌های نوین و هوا و فضا این کمیسیون در مورد فناوری‌های نوین گزارشی را ارایه خواهد کرد.

اعضای این کمیسیون همچنین عصر روز سه شنبه، تقاضای جمعی از نمایندگان برای انجام تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از سال 84 تاکنون و تحقیق و تفحص از عملکرد و مدیریت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران را مورد رسیدگی قرار می دهند.



*** بررسی لایحه گذرنامه

نشست مشترک کارگروه‌های امنیت و روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در روز یکشنبه با هدف بررسی لایحه گذرنامه برگزار می‌شود.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز عصر روز یک شنبه با حضور در این کمیسیون، گزارشی در خصوص عملکرد این نهاد ارایه خواهد کرد.

همچنین درجلسه روز سه شنبه نیز گزارش رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و گزارش دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس قرایت می شود.

کارگروه دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز روز دوشنبه نشست مشترکی با مسئولان ستاد کل نیروهای مسلح برگزار خواهد کرد.



** محمدنجار به 16 سوال در کمیسیون شوراها پاسخ می دهد

ˈ مصطفی محمدنجارˈ وزیر کشور عصر روز سه شنبه نیز برای پاسخگویی به سؤالات ˈ نادر قاضی‌پورˈ، نماینده ارومیه، ˈحسین گروسیˈ نماینده شهریار، ˈ محمد جواد نظری مهرˈ نماینده بندرترکمن، ˈ الله‌وردی دهقانیˈ نماینده ورزقان ، ˈموسی الرضا ثروتیˈ نماینده بجنورد، ˈ فتح الله حسینیˈ نماینده قصر شیرین، ˈ قاسم جعفریˈ نماینده بجنورد و ˈکریمی قدوسیˈ نماینده مشهد، به کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس می رود.

محمدنجار همچنین قرار است به سوالات ˈ احمد امیر آبادی فراهانیˈ، نماینده قم ، ˈغلامرضا اسداللهیˈ نماینده تربت جام، ˈعباس رجاییˈ نماینده اراک ، ˈمنصور آرامیˈ نماینده بندر عباس، ˈسید شریف حسینیˈ، نماینده اهواز، ˈجبار کوچکی نژادˈ نماینده رشت، ˈحمید رضا فولادگرˈ نماینده اصفهان و ˈمحمد حسین حسین زادهˈ نماینده مشهد در این کمیسیون پاسخ دهد.



*** دیدار اعضای کمیسیون قضایی با روسای کانون‌ وکلای دادگستری

اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی نیز عصر روز سه شنبه جلسه مشترکی با روسای کانون‌های وکلای دادگستری کشور برگزار می کنند.

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بررسی لایحه نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، لایحه قضازدایی و حذف برخی عناوین مجرمانه از قوانین،‌ لایحه انتقال موردی محکومان به حبس و طرح دائمی شدن قانون سازمان بازرسی کل کشور را در دستور کار دارند.
http://irna.ir/fa/News/80436760

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 11 آذر 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 7673
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

نماینده ارامنه شمال کشور: کشورهای ناقض حقوق بشر، نمی توانند در مورد ایران قضاوت کنند

تهران- نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که کشورهایی که ناقض حقوق بشر هستند نمی توانند در مورد ایران قضاوت کنند گفت: تصویب پیش نویس قطعنامه نقض حقوق بشر علیه ایران، مساله ای سیاسی است.

ˈ کارن خانلریˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، اظهارداشت: کشورهای غربی هرچند وقت یکبار این گونه قطعنامه ها را علیه جمهوری اسلامی ایران صادر می کنند که همه آنها بر اساس اهداف سیاسی صورت می گیرد.

خانلری با بیان این که هیچ استاندارد واحد جهانی برای بررسی شاخص های حقوق بشری وجود ندارد افزود: بکارگیری معیارهای چندگانه برای بررسی وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف درست نیست.

نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حقوق بشر یک ارزش جهانی است اما معیارهای واحد جهانی برای ارزیابی آن وجود ندارد.

خانلری خاطرنشان کرد: کشورهایی مانند عربستان سعودی در منطقه خاورمیانه به راحتی حقوق بشر را زیر سوال می برند، اما دولت های غربی در مقابل آنها سکوت می کنند.

نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس همچنین با اشاره به جایگاه مطلوب اقلیت ها در کشور ایران گفت: اقیت هایی که در ایران بر اساس قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اند از جایگاه مطلوبی برخوردار بوده و در مجلس دارای نماینده هستند.

خانلری با بیان این که نمایندگان اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی از جایگاهی برابر با سایر نمایندگان برخوردار هستند، گفت: در بسیاری از کشورها و حتی کشورهای غربی، اقلیت ها دارای نماینده ای در مجلس نیستند و حتی اگر نماینده داشته باشند از حقوقی برابر با سایر نمایندگان برخوردار نیستند.

نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس افزود: به عنوان نمونه در قبرس، ارامنه دارای نماینده ای در مجلس این کشور هستند اما این نماینده تنها اجازه دارد در مورد مسایل ارامنه اظهار نظر کند و نمی تواند وارد سایر مباحث شود.

خانلری تصریح کرد: نمایندگان اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی ایران در حوزه قانوگذاری دارای اختیاراتی مساوی با سایر نمایندگان هستند که در میان بسیاری از کشورها قابل توجه است.

در شصت و هفتمین جلسه کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هفتم آذر ماه، پیش نویس قطعنامه ای با 83 رای مثبت، 31 رای منفی و 68 رای ممتنع علیه ایران تصویب شد.

http://irna.ir/fa/News/80436694

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

                          صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 11 آذر 1391  3:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها