0

اخبار مجلس

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اخبار مجلس

چگونه باید منکر وجود پول‌های کثیف باشیم!؟
چگونه باید منکر وجود پول‌های کثیف باشیم!؟
سرویس: دیگر رسانه‌ها
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، گفت: وقتی کلی اتفاقات ناگوار اقتصادی و امنیتی و سیاسی در این کشور می‌افتد که منشا آن پول است و همه می‌دانند که در این کشور نظارتی بر پول‌ها نیست، چگونه باید منکر وجود پول‌های کثیف باشیم؟

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از شاهد شمال؛ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه با اشاره به اظهارات اخیر وزیر کشور در خصوص پول‌های کثیف می‌گوید: وزیر کشور می‌گوید پول‌های کثیف باعث نگرانی است و نیاز به مراقبت دارد. اما سوال ما از ایشان این است که چگونه باید مراقب باشیم؟

وی با تاکید بر اینکه با شعار که نمی‌شود مانع ورود پول‌های کثیف به عرصه سیاست و انتخابات باشیم می‌افزاید: متاسفانه همه چیز در اندازه رویا مطرح می‌شود و از واقعیت کمتر سخن می‌گوییم در حالی که با حرف نمی‌شود جلوی فساد و رانت و پول‌های کثیف را گرفت.

نماینده رشت می‌گوید: وقتی در نظام بانکی تا بدین اندازه رانت و فساد وجود دارد و ما هیچ گونه کنترل و نظارتی بر آن نداریم و هرکسی می‌تواند هر پولی را بدون نگرانی و دردسر جابجا کند، تکلیف روشن است.

وی با یادآوری اینکه مسوولان اعلام کرده اند که ۳میلیارد دلار پول قاچاق مواد مخدر در اقتصاد ایران اثر گذار است ،گفت: وقتی کلی اتفاقات ناگوار اقتصادی و امنیتی و سیاسی در این کشور می‌افتد که منشا آن پول است و همه می‌دانند که در این کشور نظارتی بر پول‌ها نیست، چگونه باید منکر وجود پول‌های کثیف باشیم؟

جعفرزاده با تاکید بر اینکه باید با پول‌های کثیف و کسانی که این پول‌های را جا به جا می‌کنند، برخورد شدید کنیم می‌افزاید: در این شرایط بحرانی، وقتی آقای رئیس جمهور با کمال تاسف می‌گوید که ما به حریم شخصی افراد ورود نمی‌کنیم و حسابهای بانکی و پول‌هایی که جا به جا می‌شود را ردگیری نمی‌کنیم، ضمن همه احترامی‌که برای ایشان قائل هستم، باید تاکید کنم که این حرف کاملا اشتباه است.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت باید بر درآمدها و هزینه‌های مردم، از سرمایه و داریی گرفته تا نقدینگی در گردش احاطه داشته باشد می‌گوید: شرایط تمام دنیا بدین شکل است که هر گونه جا به جایی پول را رصد می‌کنند تا مبادا منشا آن مساله دار باشد یا از مسیری تامین شود که زیان آور است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با پذیرفتن اینکه من نباید از حساب شما مطلع باشم و شما هم نباید از دارایی من مطلع باشید می‌گوید: این درست است که مردم نباید در زندگی یکدیگر دخالت داشته باشند و درست است که این حریم شخصی من است، ولی این حریم شخصی وقتی مساله دار می‌شود که دولت و حاکمیت را محکوم کنیم که باید بی تفاوت باشد.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت باید بر گردش مالی زندگی افراد نظارت داشته باشد می‌افزاید: تا زمانی که هرکسی هر کاری دلش می‌خواهد، انجام می‌دهد و دلالی، سفته بازی و واسطه گری در این کشور بخشی از اقتصاد ما را اداره کند، نگرانی از وجود پول‌های کثیف شعار است و برخورد با آن در حد حرف است.

جعفرزاده وزیر کشور را به مناظره دعوت می‌کند و می‌گوید: من حاضر هستم در یک شبکه تلویزیونی با آقای رحمانی فضلی در برابر دیدگان مردم بحث کنیم و ایشان بفرمایند که چطور می‌توانند با پول‌های کثیف مبارزه کنند؟

وی با طرح این پرسش که مگر وزیر کشور می‌تواند پول کثیف را کنترل کند می‌گوید: وقتی وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سیستم اقتصادی کشور هیچ برنامه ای برای کنترل درآمدها و هزینه‌ها ندارد و به وضوح می‌بینیم که یک نفر در یک شب میلیاردر می‌شود، جلوگیری از پول‌های کثیف شعاری بیش نیست.

نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی‌با یادآوری اظهارات اخیر بابک زنجانی در دادگاه می‌افزاید: این فرد وقتی به دلیل بدهی دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورویی به شرکت نفت در بند قانون است و با تدابیر امنیتی به دادگاه رفت و آمد می‌کند، اما بدون هیچ گونه نگرانی در برابر قاضی می‌گوید که من در بانک ۲۲میلیارد یورو پول نقد دارم، آیا جای تاسف ندارد؟

وی با طرح این پرسش که چرا قاضی دادگاه از وی سوال نمی‌کند که چطور این همه پول را به دست آورده اید می‌گوید: مگر غیر از این است که این فرد یک کارخانه شامپو‌سازی داشته و شامپو تقلبی عرضه می‌کرده!؟ مگر غیر از این است که در جزیره کیش ، چک ۱۰۰میلیون تومانی این آقا برگشت می‌خورد و با مخفی شدن در صندوق عقب پراید فرار می‌کند؟ چرا دستگاه قضا سوال نمی‌کند شما که ۳شناسنامه دارید، این همه پول را از کجا به دست آورده‌اید؟

جعفرزاده با تاکید بر اینکه اگر می‌توان در مدت ۱۰ سال از راه درست میلیاردر شد، بیایند کلاس بگذارند و برای این همه افرادی که بیکار هستند شغل و درآمد درست کنند اظهار کرد: این فساد اقتصادی نشان می‌دهد دستگاه قضا یا سازمانها و ادارات دیگر مقصر نیستند، بلکه بانک‌های ما مقصر هستند و سیستم اقتصادی کشور مشکل دارد.

نماینده رشت در ادامه افزود: اگر به حساب‌های مالی مردم رسیدگی شود، همه باید از رفتارهای اقتصادی خودمان بترسیم و بدانیم که حاکمیت از درآمد همه افراد در هر رده ای خبر دارد و گردش مالی همه را کنترل می‌کند.

وی با انتقاد از کسانی که با ورود حاکمیت به دارایی و گردش مالی افراد مخالفت می‌کنند می‌گوید: آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟ مثالی می‌زنم. همسر کلینتون که رییس‌جمهور است، یک ماشین به قیمت ۳۵۰۰ دلار می‌خرد و پول آن را به صورت نقدی پرداخت می‌کند. اما چون در آن مملکت حساب و کتاب است، بلافاصله دادگاه نامه‌ای به منزل آقای کلینتون ارسال می‌کند و می‌پرسد که همسر شما این پول را از کجا آورده است، چرا نقدی پرداخت کرده‌اید و از سیستم بانکی پرداخت نکرده‌اید. دادگاه آمریکا اعلام می‌‌کند که این کار مصداق پولشویی است و بقیه مسائل به دنبال آن مطرح می‌شود. باید بپذیریم که وضعیت اقتصادی در این کشور درست است و کار ما اشکال دارد.

جعفرزاده با تاکید بر اینکه من از فرمایش وزیر کشور در مورد وجود پول‌های کثیف در تعجب هستم می‌گوید: من از آقای رحمانی فضلی خواهش می‌کنم کاری که نمی‌تواند انجام بدهد، شجاعانه بگوید که در مورد پول‌های کثیف نمی‌توانم کاری بکنم. مگر سیستم بانکی در اختیار وزیر کشور است که بتواند آنرا کنترل کند؟

وی با اشاره به لایحه شفاف سازی هزینه‌های انتخاباتی گفت: همه دیدیم که این لایحه را آوردند، اما دو سوم نمایندگان به آن رای ندادند تا دوفوریت آن تصویب شود‌. خود این آرا جای نگرانی دارد که چرا در کشوری که بابک زنجانی و ماجرای ۳ هزار میلیارد تومانی اتفاق می‌افتد، مجلس شورای اسلامی‌به قانون شفاف‌سازی آن هم در آستانه انتخابات رای نمی‌دهد!

وی با اشاره به موادی از لایحه شفاف‌سازی هزینه‌های انتخابات می‌گوید: ما می‌خواهیم انتخابات سالم برگزار کنیم و برای نظارت درست بر هزینه کردهای انتخاباتی، نامزد انتخابات باید یک حساب شخصی داشته باشد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 6 آذر 1394  6:21 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

استان قم از نظر تخت‌های بیمارستانی دچار کمبود است/ تلاش برای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی ظرف سه سال
استان قم از نظر تخت‌های بیمارستانی دچار کمبود است/ تلاش برای ساخت بیمارستان هزار تختخوابی ظرف سه سال
سرویس: هیئت رئیسه
رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در منزل شهیدان سید حسینی با اعضای خانواده این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی امشب (پنجشنبه 5 آذرماه) در منزل شهیدان سید محمد تقی و سید محمد هادی سید حسینی حضور یافت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار خطاب به خانواده شهیدان سید حسینی، گفت: خانواده‌های شهدا باعث افتخار برای همه کشور هستند و ما نیز از خداوند متعال آرزوی سعادتمندی برای شما داریم.

وی پس از گفت‌وگو با پدر شهیدان سید حسینی درباره وضعیت جسمانی پدر این دو شهید، بیان کرد: متاسفانه استان قم از نظر بهداشت و تخت‌های بیمارستانی دچار کمبود است.

رئیس قوه مقننه کشور با بیان اینکه قرار است بیمارستان بزرگی در قم ساخته شود، گفت: مقرر شده که یک بیمارستان هزار تختخوابی در منطقه پردیسان قم ظرف 3 سال ساخته شود.

در پایان رئیس مجلس شورای اسلامی برای خانواده شهیدان سید حسینی آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.

گفتنی است در این دیدار سید جواد هاشمی مدیر کل بنیاد شهید استان قم نیز حضور داشت.

شهیدان سید محمد تقی و سید محمد هادی سید حسینی در عملیات‌ خیبر و کربلای 4 به فیض شهادت نائل شدند./

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

حضور دکتر لاریجانی در منزل شهیدان حیدری/عزت و آرامش کنونی کشور مرهون زحمات شهدا است
حضور دکتر لاریجانی در منزل شهیدان حیدری/عزت و آرامش کنونی کشور مرهون زحمات شهدا است
رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در منزل شهیدان حیدری با خانواده این شهیدان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی امشب (پنجشنبه 5 آذرماه) با حضور در منزل شهیدان احمد و جمشید حیدری با خانواده‌ این دو شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر لاریجانی در این دیدار با بیان اینکه همه خانواده‌های شهدا برای مردم کشور عزیز هستند، گفت: خانواده‌های محترم شهدا برای مردم ایران نمونه هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عزت و آرامش کنونی کشور مرهون زحمات شهدا و خانواده‌های آن‌ها است، بیان کرد: امیدوارم که خداوند به شما عزت روز افزون بدهد و سعادت دائمی داشته باشید.

در ادامه این دیدار پدر شهید حیدری گزارشی را از پیشرفت عمرانی پروژه ساخت مسجد جامع منطقه نیروگاه قم را که تحت نظر وی ساخته می‌شود به دکتر لاریجانی ارائه کرد.

لازم به ذکر است در این دیدار سید جواد هاشمی مدیر کل بنیاد شهید استان قم نیز حضور داشت

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تولی و تبری خصیصه ممتاز بسیجیان/ بسیجیان در ولایت پذیری پیشرو هستند
تولی و تبری خصیصه ممتاز بسیجیان/ بسیجیان در ولایت پذیری پیشرو هستند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خصیصه تولی و تبری بسیجیان را ممتاز کرده است، گفت: بسیجیان در ولایت پذیری و تمسک جستن به ریسمان مستحکم الهی و فاصله گرفتن از باطل پیشرو هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، حجت الاسلام و المسلمین محمدحسن‌ابوترابی‌فرد امروز (پنج شنبه 5 آذرماه) در جمع بسیجیان ناحیه حمزه سیدالشهداء تهران، با تبریک روز بسیج، گفت: نیروهای بسیجی ویژگی ها و خصایص اخلاقی و رفتاری دارند که موقعیت، جایگاه و نقش آن ها را ممتاز کرده است.

خصیصه تولی و تبری بسیجیان را ممتاز کرده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  خصیصه اعتقادی  تولی و تبری در میان بسیجیان آن ها را ممتاز کرده است.

ابوترابی فرد افزود: بسیجیان در ولایت پذیری و تمسک جستن به ریسمان مستحکم الهی و فاصله گرفتن از باطل پیشرو هستند.

وی با بیان اینکه استکبارجهانی در برابر اسلام صف آرایی کردند و در برابر منافع اسلام از همه توان و قدرتشان بهره می گیرند، افزود: امروز جبهه کفر با مدیریت آمریکا در سرزمین فلسطین و در برابر مردم مظلوم فلسطین باهمه توان ایستاده است.

عراق نماد مردم سالاری و دموکراسی در خاورمیانه است

نایب رئیس مجلس بااشاره به اینکه استکبار در برابر مردم مظلوم عراق با همه قدرتش صف آرایی کرده است، تصریح کرد: امروز عراق نماد مردم سالاری و دموکراسی در خاورمیانه است و استکبار بر مردم آن ها ظلم وستم می کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس نهم، با بیان اینکه  اگر بیداری علما، مراجع و مردم عراق نبود، این کشور با مصائب بزرگی روبرو می شد، اظهار داشت: اگر ملت ایران به عنوان یک بازوی قدرتمند در کنار عراق نمی ایستاد و اگر سردار سلیمانی ها در کنار فرماندهان مقتدر عراق در یک جبهه در برابر استکبار جهانی نمی ایستاد خدا می داند امروز عراق با چه مصائب بزرگی روبرو بود.

مردم یمن خواستارحیات سیاسی خود هستند

وی با اشاره به اینکه سوریه 5 سال است در برابر قدرت های اردوگاه استکبار ایستاده است، تصریح کرد:  سلاح ها و پول های استکبار به حمایت گروه های تروریستی آمده تا یک ملت ایستاده در برابر رژیم صهیونیستی را باچالش های اقتصادی و ... روبرو کنند. استکبار همینطور در یمن مردمی که حیات سیاسی خود را خواستارند از زمین و آسمان بمباران می کنند.

استکبار قصد دارد عزم ملت یمن را متزلزل نماید

ابوترابی فرد با بیان اینکه استکبار می خواهد عزم ملت یمن را متزلزل کند، عنوان کرد: این اراده مصمم ملت یمن است که استکبار را درهم خواهد کوبید. امروز ملت اسلام با آموزه های قرآن و رهبر انقلاب باهمه توان در برابر قدرت های استکباری و زیاده خواهان اردوگاه کفر ایستاده اند و دشمن را به ستوه آورده اند.

وی بااشاره به اینکه آینده متعلق به اسلام و پیروان قرآن است، گفت: امیدوارم بسیجیان در این راه ثابت قدم و استوار باشند و راه را برای جمهوری اسلامی ایران هموار نمایند.

نایب رئیس مجلس در پایان به مقام شامخ شهیدان  ناحیه حمزه سیدالشهداء تهران همچون؛ محمدرضا امیری دهقان، شهید محمد خانی، شهید میثم مدواری و شهید عطایی ادای احترام کرد./

جمعه 6 آذر 1394  6:22 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تکذیب ترکیب مطرح شده درباره حزب رهروان ولایت /هنوزجمع بندی قطعی نشده است
تکذیب ترکیب مطرح شده درباره حزب رهروان ولایت /هنوزجمع بندی قطعی نشده است
سرویس: سیاسی
رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی ضمن تکذیب اظهارات ایرج عبدی درباره اعلام موجودیت حزب رهروان ولایت وارسال درخواست دریافت مجوز این حزب در پایان هفته جاری گفت:ایشان بر اساس گمانه زنی های خود نام برخی از افراد را به عنوان شورای مرکزی اعلام کردند که این اطلاعات دقیق نیست و این که نام بنده را به عنوان دبیرکل مطرح کردند تنها گمانه زنی خود ایشان است.

کاظم جلالی ، ریس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن تکذیب اظهارات ایرج عبدی درباره اعلام موجودیت حزب رهروان ولایت وارسال درخواست دریافت مجوز این حزب در پایان هفته جاری  گفت:ما با مشاهده این مصاحبه متعجب شدیم چرا که ایشان از اساس در جلسات پایانی حاضر نبودند و در برخی از جلسات مربوط به این موضوع حضور داشتند و اطلاعات ناقص و فاقد معنایی را ارائه دادند.

نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: ایشان بر اساس گمانه زنی های خود نام برخی از افراد را به عنوان شورای مرکزی اعلام کردند که این اطلاعات دقیق نیست و این که نام بنده را به عنوان دبیرکل مطرح کردند تنها گمانه زنی خود ایشان است.

جلالی هم چنین تصریح کرد: هنوز کارها به جمع بندی نرسیده است و چنانچه پیش از این نیز اطلاع رسانی شده، کار بررسی ها در حال انجام است و هنوز به جمع بندی مشخصی دست پیدا نشده است.

رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هر زمان که کار تشکیل این حزب به جمع بندی برسد ، از مجاری رسمی اعلام خواهد شد و متاسفانه آنچه که ایشان به عنوان لیست شورای مرکزی و دبیرکل اعلام کرده اند نادرست است.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پیام تسلیت رییس مرکز پژوهش‌های مجلس به خانواده مرحوم رکن‌آبادی
پیام تسلیت رییس مرکز پژوهش‌های مجلس به خانواده مرحوم رکن‌آبادی
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس طی پیامی درگذشت مرحوم رکن‌آبادی، سفیر پیشین ایران در لبنان را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طی پیامی با ابراز تاثر درگذشت مرحوم رکن آبادی، خواستار ادامه پیگیری‌های به منظور روشن شدن وضعیت مفقودان ایرانی فاجعه منا شد.

متن پیام  نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس به شرح زیر است:
انالله و انا الیه الراجعون
وَمَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَی اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ یُدْرِکْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی اللَّهِ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا
پس از تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر و طولانی، پیکر مطهر مرحوم غضنفر رکن‌آبادی از همکاران ارجمند وزارت امور خارجه و سفیر پیشین ایران در لبنان شناسایی شد و در آستانه بازگشت به میهن عزیز اسلامی قرار گرفت. درگذشت این عزیز سفرکرده در سرزمین منا که لحن دلنشین ایشان در زمان قرائت بیانیه برائت از مشرکان هنوز در دل‌ها طنین‌انداز است، موجب تاثر و تالم خاطر فراوان گردید.
اینجانب فقدان این سفیر تلاشگر و دیپلمات فعال عرصه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را به خانواده مکرم و بزرگوار مرحوم رکن‌آبادی و دستگاه دیپلماسی ایران اسلامی تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزدمنان برای آن مرحوم، رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبری عظیم و اجری جزیل مسئلت داردم.
امید آن است تا با امتداد پیگیری‌های شبانه‌روزی مسئولان به ویژه در وزارت امور خارجه و سازمان حج و زیارت، سرنوشت تمامی مفقودان فاجعه منا مشخص شود تا زمینه رفع نگرانی خانواده آن عزیزان نیز فراهم گردد.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

دیدار دکتر لاریجانی با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم
رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی صبح امروز (پنجشنبه 5 آذرماه) با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم دیدار و درباره مسائل پیرامون دانشگاه صنعتی قم گفت‌وگو کرد.

در این دیدار بهرام خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم گزارشی از وضعیت کنونی دانشگاه صنعتی قم و برنامه‌های پیش روی  این دانشگاه ارائه کرد.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

لغو همکاری هسته ای روسیه با ایران و انتقال اورانیوم رسمیت بخشیدن به برجام است/روسیه فراتر از دیگران حرکت کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در مقطعی به جمهوری اسلامی ایران حتی حق غنی سازی داده نمی شد اما امروز جمهوری اسلامی ایران می تواند وارد تعاملات مربوط به این صنعت شود که در واقع رسمیت بخشیدن به اقدامات ایران در این زمینه است.

وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به لغو همکاری هسته ای روسیه با ایران گفت: همکاری با ایران برای روسیه به خصوص با توجه به شرایط فعلی منطقه ای و بین المللی مهم است.

نماینده مردم کنگاور،صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی اقدام روسیه را ارزشمند دانست و تصریح کرد: روسیه در زمینه همکاری هسته ای با ایران فراتر از دیگران حرکت کرد.

احمدی افزود: همکاری هسته ای با روسیه گام بسیار مهم و مفیدی است و همگرایی جمهوری اسلامی ایران و روسیه می تواند تاثیرات مثبتی در شرایط منطقه ای و بین المللی داشته باشد که برای هر دو کشور دارای منافعی خواهد بود.

این نماینده مجلس نهم انتقال اورانیوم غنی شده و دریافت اورانیوم طبیعی را مطابق برجام دانست و اظهار داشت: برجام فرصت هایی دارد که باید از آن استفاده کرد و قطعا امکان همکاری سایر کشورها را با ایران فراهم کرده و دست آنها را برای همکاری های فنی باز می گذارد.

احمدی گفت: در مقطعی به جمهوری اسلامی ایران حتی حق غنی سازی داده نمی شد اما امروز جمهوری اسلامی ایران می تواند وارد تعاملات مربوط به این صنعت شود که در واقع رسمیت بخشیدن به  اقدامات ایران در این زمینه است.اما از منظر اینکه ناچار هستیم صرفا رقم محدودی از اورانیوم غنی شده را نگه داشته و بقیه را بفروشیم شاید چندان جالب نباشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در عین حال گفت: هر چند نگهداری مقدار اندکی از اورانیوم غنی شده برای ما محدودیتی ایجاد کرده است اما ورود ما به بازار فروش اورانیوم می تواند گام مثبتی باشد.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

اقدام ترکیه علیه روسیه اشتباهی بزرگ و حمایت آمریکا اشتباهی بزرگتر بود
اقدام ترکیه علیه روسیه اشتباهی بزرگ و حمایت آمریکا اشتباهی بزرگتر بود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام ترکیه علیه روسیه اشتباه بزرگی بود و حمایت اوباما از این اقدام اشتباه بزرگتری است که به گسترش درگیری‌ها در منطقه کمک می‌کند و درگیری‌ها را به سطوح بالاتری منتقل می‌کند و نتیجه آن فراموشی از مبارزه با تروریست‌هاست.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ دکتر علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 4 آذر) در دیدار با "جین اسلبورن" وزیر خارجه لوکزامبورگ گفت: کشور شما سابقه خوبی در مسائل مالی و بانکی دارد و امکانات خوبی برای سرمایه‌گذاری دارید و جمهوری اسلامی ایران از سرمایه‌گذاری شما بالاخص در حوزه نفت و گاز استقبال می‌کند.

وی اظهار داشت: ما گام‌هایمان را مطابق با توافق‌نامه درخصوص مسائل هسته‌ای برمی‌داریم و در این امر جدی هستیم و امیدواریم که طرف‌های مقابل هم مطابق با توافقات صورت گرفته عمل نمایند.

درگیری‌ها در منطقه موجب از هم‌گسیختگی امنیتی شده است

رئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: درگیری‌ها در منطقه موجب از هم‌گسیختگی امنیتی شده است و باید هر چه سریع‌تر این وضعیت بهبود یابد.

دکتر لاریجانی با اشاره به عوامل متعدد رشد تروریسم در منطقه خاطرنشان کرد: مسئله مقابله با تروریسم دو وجه دارد که یک وجه آن نظامی و دیگری فرهنگی اجتماعی است و یافتن ریشه‌های فرهنگی اجتماعی از برخوردهای نظامی موثرتر است.

اشغال و درگیری در افغانستان و عراق موجب تولد گروه‌های تروریستی شد

وی گفت: متاسفانه برخی از کشورهای منطقه همچون برخی از کشورهای غربی به حمایت از این گروه‌ها دست می‌زنند و فکر می‌کنند می‌توانند از تروریسم به صورت ابزاری استفاده نمایند، ولی این تفکر اشتباهی است و این ناامنی گریبانگیر خود آنها هم خواهد شد.

دکترلاریجانی با اشاره به تجربه آمریکا و سایر کشورها در افغانستان و عراق اظهار داشت: اشغال و درگیری در این کشورها نه تنها دستاوردی نداشت بلکه خود موجب تولد گروه‌های تروریستی شد و می‌توان گفت که یکی از دلایل ظهور چنین گروهک‌هایی سرکوب و استعمار کشورهاست، زیرا اکنون سطح تحصیلات و هوشیاری سیاسی جوانان افزایش یافته است و حاضر نیستند که مستعمره یک کشور دیگر باشند.

تروریسم و داعش خطر و تهدیدی برای تمام جهان است

وی خاطرنشان کرد: در مورد سوریه هم چنین اشتباهی رخ داده است و متاسفانه چنین القا شده است که تغییر حکومت در سوریه به آرامش آن کشور کمک می‌کند اما در حال حاضر که بخشی از این کشور توسط تروریست‌های داعش اشغال شده است، فشار برای تغییر حکومت تنها به بحرانی‌تر شدن شرایط این کشور کمک می‌کند.

رئیس مجلس در پایان اظهار امیدواری کرد که همه کشورها به این نقطه برسند که تروریسم و داعش خطر و تهدیدی برای تمام جهان است و ریشه‌های آن باید از بین برود و صلح و آرامش برقرار شود.

جین اسلبورن:لوکزامبورگ علاقه‌مند به سرمایه گذاری اقتصادی در ایران است

براساس این گزارش "جین اسلبورن" وزیر خارجه لوکزامبورگ هم در این دیدار ضمن ابراز رضایت از سفرش به ایران گفت: ما امیدواریم که تحریم‌ها هر چه سریع‌تر برداشته شود و روابط کشورها با ایران گسترش یابد و لوکزامبورگ هم خیلی علاقه‌مند است که در زمینه‌های اقتصادی در ایران سرمایه‌گذاری کند.

وی اظهار داشت: لوکزامبورگ قلب امور مالی اروپاست و اگر مبادلات اقتصادی بین دو کشور برقرار شود، مبادلات سیاسی و فرهنگی هم افزایش خواهد یافت.

بحران در منطقه، امنیت کشورهای اروپایی را نیز به مخاطره می‌اندازد

وزیر خارجه لوکزامبورگ در ادامه گفت: امیدواریم که توافق‌نامه‌ای درخصوص لغو مالیات مضاعف بین دو کشور منعقد شود و من پیشنهاد آن را در این سفر ارائه داده‌ام.

جین اسلبورن در ادامه تصریح کرد: برقراری آرامش در منطقه خیلی موضوع مهم و اساسی است زیرا بحران در منطقه، امنیت کشورهای اروپایی را نیز به مخاطره می‌اندازد و امیدوارم کشورهای تاثیرگذار مانند ایران، عربستان، روسیه و آمریکا بتوانند بر روی نحوه نابودی ریشه‌های تروریسم به توافق برسند.

گروه‌های تروریستی مانند داعش را هیچگاه با اسلام و مسلمین مرتبط ندانسته‌ایم

وی اظهار داشت: ما هیچ‌وقت گروه‌های تروریستی مانند داعش را با اسلام و مسلمین مرتبط ندانسته‌ایم و معتقدیم آنها برای سیاه‌نمایی خودشان را به اسلام متصل کرده‌اند.

وزیر خارجه لوکزامبورگ در پایان ابزار امیدواری کرد که کشورهای اروپایی هم در کنار کشورهای دیگر به ائتلافی واقعی برای از بین بردن ریشه‌های تروریسم در جهان قدم بردارند و کشوری به فکر استفاده ابزاری از این گروه‌ها که تعدادشان هم اندک است، نباشند

جمعه 6 آذر 1394  6:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

لغو ممنوعیت در جهت اجرای برجام ورود به تعاملات فنی-اقتصادی است/فروپاشی جو روانی تحریم‌ها با آغاز معاملات اورانیوم
لغو ممنوعیت در جهت اجرای برجام ورود به تعاملات فنی-اقتصادی است/فروپاشی جو روانی تحریم‌ها با آغاز معاملات اورانیوم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از برجام و در جهت اجرای آن فرصتی برای جمهوری اسلامی ایران نیز به وجود آمده است که با کشورهای دارای سابقه در زمنیه فناوری هسته ای همکاری هایی داشته باشد.

حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، لغو ممنوعیت همکاری هسته ای روسیه با ایران را در جهت اجرای برجام دانست و گفت: این اقدام روسیه برای هموار کردن همکاری هایشان با ایران است.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در راستای اجرای برجام ضرورت دارد برخی تحریم ها برداشته شود و کشورهای طرف مقابل در زمینه هسته ای با ایران همکاری داشته باشند.

وی تصریح کرد: لغو ممنوعیت همکاری هسته ای از سوی روسیه همچنین نشان دهنده توسعه روابط است و نشان می دهد روسیه با ایران حساب ویژه ای در سطوح مختلف همکاری های نظامی و هسته ای دارد.

این نماینده مجلس نهم با اشاره به معمول بودن همکاری های هسته ای میان کشورها گفت: پس از برجام و در جهت اجرای آن فرصتی برای جمهوری اسلامی ایران نیز به وجود آمده است که با کشورهای دارای سابقه در زمنیه فناوری هسته ای همکاری هایی داشته باشد.

سبحانی نیا با اشاره به موضوع انتقال اورانیوم غنی‌شده به روسیه و دریافت اورانیوم طبیعی در ازای آن ادامه داد: این اقدام در جهت اجرای برجام است و به این ترتیب وارد تعاملات فنی اقتصادی می شویم که برای جمهوری اسلامی ایران و طرف مقابل موردنیاز است.

وی لغو ممنوعیت همکاری های هسته ای را موجب فروپاشی برخی تحریم ها دانست و افزود: جو روانی ناشی از تحریم ها در حال از بین رفتن است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روسیه در طول مذاکرات هسته ای همکاری و همراهی خوبی داشت و در حال حاضر نیز با توجه به عزم جدی روسیه سطح همکاری ها در زمنیه های مختلف می تواند بیشتر از سطح فعلی باشد.

روز گذشته رییس‌جمهور روسیه ممنوعیت انتقال فن‌آوری مربوط به مدرن‌سازی تاسیسات فردو و راکتور اراک و هم‌چنین ممنوعیت انتقال تجهیزات ویژه صادرات اورانیوم غنی شده را لغو کرد.

پوتین هم‌چنین ممنوعیت ارسال فن‌آوری برای مدرن‌سازی تاسیسات هسته‌ای فردو و راکتور اراک را لغو کرده است

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

ترکیه قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست داده است/درخواست از روسیه برای اجتناب از برخورد نظامی با ترکیه
ترکیه قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست داده است/درخواست از روسیه برای اجتناب از برخورد نظامی با ترکیه
سرویس: بین الملل
نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: ترکیه به دلیل پرداخت هزینهةای فراوان و نرسیدن به اهداف خود، مرکز ثقلش دچار آسیب شده که در نهایت قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست داده است.

منصور حقیقت پور در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص مسائل پیش آمده بین روسیه و ترکیه، اظهار داشت: ترکیه اقدام بسیار خطرناکی را انجام داد و علت این اقدام ترکیه این است که داعش در سوریه رو به اضمحال می‌رود و ترکیه می‌خواهد یک نقطه روشن را به داعش نشان بدهد که ما در منطقه هستیم.

نماینده مردم اردبیل، سرعین، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ترکیه بازی بسیار خطرناکی را آغاز کرده و روس‌ها حتما پاسخ این اقدام را در یک اقدام نظامی نخواهند داد.

نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت:‌امیدواریم که روسیه پاسخ ترکیه را با اقدام نظامی ندهد چون منطقه نیازمند آرامش برای پاکسازی داعش است.

حقیقت‌پور با بیان اینکه روس‌ها می‌تواند این اقدام ترکیه را از طرق مختلف در مراجع بین‌المللی پیگیری کنند،‌ متذکر شد: امیدوارم که این موضوع منتج به درگیری نظامی در سطح منطقه نشود.

وی با بیان اینکه داعش به سرعت رو به نابودی می‌رود و برای دلگرمی خود نیاز دارد که هم پیمانان منطقه‌ای‌اش چراغ سبز‌های این چنینی را به آن‌ها نشان دهند که هزینه آن برای ترکیه بسیار سنگین خواهد بود، خاطرنشان کرد: مرکز ثقل ترکیه ضربه خورده است که منجر به از دست دادن تعادل خود شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ترکیه هزینه‌های زیادی را برای کمک به داعش پرداخت کرده‌اند، ادامه داد: در تعاریف نظامی صدمه این چنینی باعث می‌شود که نتواند درست تصمیم‌گیری کند.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

مجلس برای تخصیص ردیف بودجه به صندوق بیکاری هنرمندان تلاش می‌کند
مجلس برای تخصیص ردیف بودجه به صندوق بیکاری هنرمندان تلاش می‌کند
سرویس: فرهنگی
سخنگوی فراکسیون هنر و رسانه مجلس معتقد است اگر قشر هنرمند جامعه حمایت نشده و حتی برای تأمین هزینه‌های درمان خود مشکل داشته باشند، ناخودآگاه کل جامعه دچار اختلال می‌شود.

ابوذر ندیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه برآورد هزینه ها و پوشش اقشار مختلف بر عهده نهادها، خانه ها و صندوق هاست، گفت: عدم وجود امنیت شغلی و رسیدگی نکردن به وضعیت معیشتی هنرمندان باعث می شود دچار اختلال اساسی در بخش هنر کشور شویم.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: باید بپذیریم که جامعه هنری برخلاف برخی شایعات، از نظر مالی دارای وضعیت عالی نیستند و گاه برخی از آنها حتی برای تأمین هزینه های درمانی خود دچار مشکل می شوند.

وی افزود: قطعا باید شرایطی فراهم شود که هنرمندان بتوانند از قبل آن حمایت شوند و تا کنون نیز این موضوع از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که به وضعیت معاش هنرمندان توجه کند.

سخنگوی فراکسیون هنر و رسانه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این فراکسیون تلاش می کند تا در زمین بررسی لایحه بودجه 95 پیشنهادی برای اختصاص ردیف بودجه ای برای بهبود وضعیت صندوق بیکاری هنرمندان ارائه کند.

به گزارش خانه ملت،یک تهیه کننده سینما اخیرا گفته است، به صندوق بیکاری هنرمندان که برای تأمین معاش هنرمندان بیکار پیش بینی شد بودجه ای تخصیص داده نشد از این رو درعمل نتوانست کاری صورت دهد این در حالی است که قاعدتا معاونت سینمایی برخی بودجه ها را باید با در نظر داشتن فوریت آن اختصاص دهد./

جمعه 6 آذر 1394  6:24 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

دکترلاریجانی انتخاب رئیس جدید مجلس امارات متحده عربی را تبریک گفت;تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مجالس ایران و امارات برای توسعه روابط فی‌مابین
دکترلاریجانی انتخاب رئیس جدید مجلس امارات متحده عربی را تبریک گفت;تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مجالس ایران و امارات برای توسعه روابط فی‌مابین
رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب رئیس جدید مجلس امارات متحده عربی را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی پیامی انتخاب خانم امل القبیسی به عنوان رئیس جدید مجلس امارات متحده عربی را تبریک و تهنیت گفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن این پیام ابراز امیدواری کرده است که در دوره ریاست خانم امل القبیسی همکاری‌های مجالس دو کشور به نفع مردم دو کشور و در راستای غلبه بر چالش‌های فرا روی ملت‌های منطقه توسعه یابد.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

سرکار خانم امل القبیسی

رئیس محترم مجلس امارات متحده عربی

اسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

خرسندم انتخاب شایسته جنابعالی را به عنوان رئیس مجلس امارات متحده عربی صمیمانه تبریک و تهنیت گویم.

معتقدم مجالس جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه و تقویت روابط خود در سطوح مختلف دارند که با توجه به چالش‌های فراروی منطقه و مسائل مبتلا به جهان اسلام می‌بایست با ارتقاء سطح رایزنی‌ها و همکاری‌های فیمابین از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوب و در راستای غلبه بر این چالش‌ها استفاده کرد.

امیدوارم در دوره ریاست جنابعالی شاهد افزایش همکاری‌های دو کشور در همه زمینه‌ها به ویژه در عرصه‌های پارلمانی باشیم.

با اغتنام از فرصت از خداوند منان سلامتی و توفیق سرکار عالی و سربلندی و عزت روز افزون ملت و دولت کشور دوست و برادر امارات متحده عربی را مسئلت دارم.

علی لاریجانی- رئیس مجلس شورای اسلامی.

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

عزم مجلس برای سیاستگذاری در برابر بحث نفوذ/تهمت تندروی به بسیج بی‌انصافی است
عزم مجلس برای سیاستگذاری در برابر بحث نفوذ/تهمت تندروی به بسیج بی‌انصافی است
نمایندگان مجلس با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در جمع بسیجیان درباره نفوذ جریانی و خطرات آن تاکید کردند که مسئولان همه باید خطرات مربوط به نفوذ جریانی را جدی گرفته و در راستای مبارزه و برخورد با آن گام بردارند.

خبرگزاری خانه ملت; گروه سیاسی;حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز- چهارشنبه4آذر-در دیدار دو هزار و پانصد نفر از فرماندهان بسیج، این نهاد را "نماینده‌ی پُربرکت و بالنده‌ی مجموعه‌ی ملّت" خواندند و ضمن تبیین روش‌های دشمنی استکبار با ملّت ایران تأکید کردند: ملّت ایران در نزاع و جنگ واقعی "جبهه‌ی استکبار" با "جبهه‌ی هویت‌خواه و استقلال‌طلب"، به وظایفش در دفاع از مظلومان به‌ویژه ملّت شجاع فلسطین و انتفاضه‌ی کرانه‌ی باختری عمل خواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تبریک ۵آذر سالروز فرمان تشکیل بسیج، آن را هنر امام رحمةالله‌علیه و پدیده‌ای ابتکاری و مبارک خواندند و گفتند: تشکیل گروه‌های مقاومت در برخی کشورها و در دوران مبارزه با اختناق، سابقه داشته است اما اینکه گروه‌های مقاومت بعد از مرحله‌ی پیروزی باقی بمانند، بالنده‌تر شوند و از لحاظ کمیّت و کیفیّت توسعه یابند فقط مخصوص بسیج است.

ایشان از جمله ویژگی‌های مهم بسیج را حضور در عرصه‌های مختلف نظامی، علمی، فناوری، هنری، فرهنگی و اقتصاد مقاومتی برشمردند و افزودند: به مسئولان دولت سفارش کرده‌ام که در اقتصاد مقاومتی از ظرفیت بسیج استفاده شود اما فرماندهان بسیج باید بسیار مراقب باشند زیرا مسائل مالی و اقتصادی از مواردِ بسیار لغزنده و از دام‌های دشمن است.

رهبر انقلاب اسلامی هدف بسیج از حضور در عرصه‌های مختلف را دفاع از آرمان‌ها، ارزش‌ها و هویت انقلابی و ملّی در مقابل دشمن "غدار، زرنگ، متقلّب و شیطان‌صفت" خواندند و گفتند: دولت آمریکا امروز مظهر دشمنی استکبار با ملت ایران است.

حیدرپور:بسیج جاده اعتلا و سربلندی کشور است/تهمت تندروی به بسیج قابل قبول نیست

عوض حیدرپور شهرضائی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص نگرانی مقام معظم رهبری از موضوع نفوذ که بار دیگر ایشان در جمع فرماندهان بسیج سراسر کشور بر روی آن تاکید کرده‌اند، اظهار داشت: مفهوم بسیج به معنای پای کار آوردن همه امکانات برای اعتلا و سر بلندی هر چه بیشتر کشور است.

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه نباید بسیج را به تندروی محکوم کرد، متذکر شد: اگر ورود بسیج به صحنه‌های مختلف کشور به گونه‌ای باشد که سبب اعتلای نظام باشد، این اقدام در راستای وظیفه بسیج است و به هیچ عنوان تندروی نیست.

بسیج بر اساس قانون و فرامین حضرت امام (ره) فعالیت می کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آن چیزی را که ما از ابتدا تا کنون از اقدامات بسیج مشاهده کرده‌ایم، انجام وظیفه بر اساس ماموریت‌هایی است که حضرت امام برای بسیج تعیین کرده‌اندو در ادامه مقام معظم رهبری به آن تداوم بخشیدند که بر اساس قانون بر عهده بسیج گذاردند.

حیدرپور شهرضائی با بیان اینکه امیدواریم که بسیج بیش از پپش در این راه همت بگمارد، گفت: بسیج اگر اقدامات هرچند بلند پروازانه‌ای را انجام بدهد در راستای وظایف بسیج باشد.

هشدار به موقع رهبری درباره نفوذ جریانی و خطرات آن

وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر خطرناک تر بودن نفوذ جریانی که بر روی افراد موثر انجام می‌شود نسبت به نفوذ فردی، افزود: نفوذ فردی آثارش بر روی یک فرد تاثیر می‌گذارد ولی نفوذ جریانی خطرات به مراتب بالاتری را به دنبال خواهد داشت.

جعفرزاده ایمن آبادی:گستره وسیع دایره نفوذ نباید از نظر مسئولان دور بماند/حربه نفوذ هم مثل تحریم بی اثر می ماند

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص نگرانی مقام معظم رهبری از موضوع نفوذ که بار دیگر ایشان در جمع فرماندهان بسیج سراسر کشور بر روی آن تاکید کرده‌اند، اظهار داشت: دایره نفوذ گستره وسیعی دارد که می‌تواند در اشکال مختلف ظهور و بروز پیدا کند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آخرین حربه دشمن نفوذ است به این دلیل که تمام حربه‌های آن‌ها مانند جنگ، تحریم و فشارهای مختلف به نتیجه نرسیده‌ است.

نفوذ راهکار جدید دشمن برای فشار به ایران است

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با اشاره به اینکه نفوذ به عنوان راهکار جدید دشمن برای فشار به ایران است، گفت: خیال خام دشمن این است که انقلاب اسلامی را احاله کند.

سپاه متولی حفاظت از کیان انقلاب اسلامی است

جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه در داخل کشور نیز باید حواسمان باشد که با متهم کردن هم دیگر بستر تضعیف نهادهایی که متولی این کار هستند در نقشه دشمن حرکت نکنیم، متذکر شد: سپاه متولی حفاظت از کیان انقلاب اسلامی است و نباید به گونه‌ای عمل شود که نهادهای این چنینی محکوم نشوندبلکه باید در جهت تقویت این نهادها حرکت کنیم.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری مبنی بر خطرناک تر بودن نفوذ جریانی‌ که بر روی افراد موثر انجام می‌شود نسبت به نفوذ فردی، خاطرنشان کرد‌: دشمنان باید بدانند اثر گذار ترین نقاط کجاست تا دقیقا به همان نقطه صدمه وارد کنند.

افراد موثر که می‌توانند در بدنه مردم ورود کنند بیشتر تحت خطر نفوذ دشمنان هستند

نماینده مردم رشت ادامه داد: افراد موثر که می‌توانند در بدنه مردم ورود کنند بیشتر تحت خطر نفوذ دشمنان هستند که طبیعی است نخبگان و فرهیختگان که در نظر مردم تایید شده‌اند در تیر رس هجمه و نفوذ قرار می‌گیرند. امیدواریم که آخرین حربه دشمن نیز تبدیل به یاس شود.

حقیقت پور:نفوذ جریانی موجب تغییر نگاهها و اهداف می شود/تبعات نفوذ جریانی بیشتر از نفوذ فردی است 

منصور حقیقت پور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه بسیج سرمایه اجتماعی برای نظام و انقلاب است و باید در جهت تقویت آن حرکت کرد گفت: متاسفانه برخی در جهت تخریب بسیج حرکت کرده و آن را متهم به افراط می کنند و در واقع این عده در جهت تکمیل پروژه دشمن در جهت نفوذ کار می کنند.

بسیج سرمایه اجتماعی برای نظام است

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیج سرمایه اجتماعی برای نظام است که نظام جمهوری اسلامی تاکنون با تکیه بر این سرمایه عظیم  موفق به حل بسیاری از تهدیدات دشمنان و مشکلات داخلی شده است.

حقیقت پور گفت: بسیج در طول دوران انقلاب همواره در تمام صحنه ها حضور داشته است و نقش بسیارارزنده ای درطول دوران دفاع مقدس و در جبهه ها داشته است بنابراین متهم کردن این نهاد به افراط و تندروی غیرعادلانه است. 

مقابله با نفوذ جریانی بسیج دولتی و مردمی را می طلبد

وی درعین حال با تاکید بر اینکه نفوذ خطر بزرگی است تصریح کرد: دشمن تلاش بسیاری برای نفوذ در ابعاد مختلف اقتصادی،سیاسی،فرهنگی و...دارد بنابراین باید همگان برای مقابله با نفوذ دشمن برنامه ریزی داشته و به صورت جدی خود را برای مقابله آماده کنند.  

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در عین حال نفوذ جریانی را خطرناک تر از نفوذ فردی دانست و افزود: نفوذ بر افراد موثر و تاثیر گذار موجب تغییر نگاهها و اهداف می شود به همین دلیل این نوع نفوذ تبعات منفی بیشتری نسبت به نفوذ فردی دارد.

فرهنگی:نقش فعال بسیج در مقابله با رخنه و نفوذهای دشمن/ آسیب مسئله نفوذ برای کشور بسیار شایع و جدی است

محمدحسین فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در این رابطه، گفت: مسئله نفوذ یک موضوع واقعی بوده و به هیچ وجه ذهنی نیست، بلکه نفوذ به معنای اقدام سؤء نیت دشمنان ایران برای لطمه زدن به کشور از طریق نیروهای داخلی است، از این رو مسئولان باید با تمام وجود نسبت به این مسئله هوشیار باشند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نفوذ در کل به دو صورت نفوذ فردی یا تشکیلاتی و جریانی است، افزود: نفوذ فردی همچون جاسوسی از دستگاه‌ها و تشکیلات و نفوذ جریانی به معنای اقداماتی سازمان یافته برای تأثیرگذار و تغییر رویه امور در یک کشور است، از این رو در نفوذ جریانی، دشمنان با استفاده از بخشی از نیروهای داخلی، ایده‌های خودشان را به کشور منتقل می‌کنند.

بحث نفوذ نباید مورد سوءاستفاده سیاسی قرار گیرد

وی ادامه داد: رهبرمعظم انقلاب در چند ماه اخیر بارها نسبت به مسئله نفوذ هشدارهایی را مطرح کردند، اما در اخیرا برخی از مسئولان این مسئله را به موضوعی برای سؤء استفاده یک جریان سیاسی علیه جریان‌های دیگر تبدیل کرده‌اند، که معظم له این اقدامات را نیز نفی کرده‌اند.

آسیب مسئله نفوذ برای کشور بسیار شایع و جدی است

فرهنگی با بیان اینکه آسیب مسئله نفوذ برای کشور بسیار شایع و جدی است، افزود:‌ این مسئله منافع ملی کشور را هدف گرفته است.

عضو هیأت رئیسه مجلس، گفت:‌در دیدار امروز رهبر معظم انقلاب همچنین بر نقش بسیج تأکید داشتند، زیرا بسیج می‌تواند در صحنه‌های مختلف از جمله مقابله با نفوذ بسیار فعال و تأثیرگذار عمل کند.

سبحانی نیا:متهم کردن بسیج به تندروی در راستای تکمیل پروژه نفوذ دشمن است/خطر نفوذ جریانی به دلیل تغییر نگاه‌ها خطرناکتر است

حسین سبحانی نیا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت:  تاکید  چند باره رهبر انقلاب بر موضوع نفوذ دشمن نشان از اهمیت بسیار این موضوع دارد و پدیده نفوذ در ابعاد مختلف سیاسی،اقتصادی،فرهنگی و نظامی وجود دارد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  برخی توطئه ها علیه نهادهای ارزشی و حافظ انقلاب از جمله بسیج وجود دارد و دراین راستا بسیج را به تندروی و افراط متهم می کنند.

افرادی که درصدد تخریب بسیج هستند در واقع در جهت تکمیل پروژه نفوذ دشمن حرکت می کنند 

وی افزود: افرادی که درصدد تخریب بسیج هستند در واقع در جهت تکمیل پروژه نفوذ دشمن حرکت می کنند  و در شکل های مختلف درصدد نفوذ به بدنه انقلاب هستند بنابراین باید با این توطئه آگاهانه مقابله کرده و زمینه نفوذ دشمن را ببندیم.

سبحانی نیا با اشاره به اینکه بسیج یکی از بخش های نظام بوده و می تواند جلوی نفوذ دشمن را بگیرد تصریح کرد: متهم کردن بسیج به تندروی یکی ازتوطئه های دشمنان است و به همین دلیل می توان آن را در جهت تکمیل پروژه نفوذ دشمن دانست.

نفوذ بر نخبگان و تصمیم گیران تبعات منفی  بیشتری نسبت به نفوذ فردی دارد

این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس  با اشاره به اینکه نفوذ جریانی از نفوذ فردی خطرناک تر است گفت: نفوذ بر نخبگان و تصمیم گیران تبعات منفی  بیشتری نسبت به نفوذ فردی دارد به دلیل اینکه این نفوذ با هدف تغییر نگاهها و آرمان ها صورت می گیرد.

خجسته: خطر نفوذ جریانی بسیار بیشتر از نفوذ فردی است

امیر خجسته در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به هشدارهای رهبر معظم انقلاب درباره خطر نفوذ در کشور، گفت: قطعا جایگاه بسیج در نظام جمهوری اسلامی بسیار با اهمیت و تأثیرگذار است و بسیج امروز به افتخاری برای ایران و جهان اسلام تبدیل شده است.

تفکر بسیجی باید با تمام توان و قدرت در کشور ترویج پیدا کند

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، نقش بسیج را در مقابله با نفوذ دشمنان بسیار مؤثر دانست و افزود:‌ به طور حتم تفکر بسیجی باید با تمام توان و قدرت در کشور ترویج پیدا کند و قطعا بر اساس فرمایش رهبری، بسیج یک گنج بی انتها است.

وی بر لزوم توجه مسئولان، مقامات و مردم به بحث نفود فردی و جریانی تأکید کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز بار دیگر بر این مسائل از جمله اقدامات جاسوسی در قالب نفوذ فردی و برنامه‌ریزی تشکیلاتی دشمنان برای تغییر اهداف و برنامه‌های نظام در قالب نفوذ جریانی تأکید کردند.

مقابله با نفوذ هوشیاری مسئولان را می طلبد/تغییر سبک زندگی ، محور اصلی نفوذ دشمنان

خجسته افزود: البته درصد تأثیرگذاری و خطر نفوذ جریانی بسیار بیشتر از نفوذ فردی است، که امیدوارم با هوشیاری تمام مسئولان از این مسائل جلوگیری شود، رهبر معظم انقلاب در دیدار امروز مسائل مالی و جنسی را دو راه دشمنان برای نفوذ در کشور اعلام کردند، از این‌رو متولیان مربوطه برای مسدود کردن این راه‌ها باید برنامه ریزی کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد:‌ به طور حتم تغییر سبک زندگی در کشور یکی از اقدامات دشمنان برای نفوذ در کشور است، که باید با هوشیاری از تحقق آن جلوگیری کرد

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

تشکیل فراکسیون ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در مجلس
تشکیل فراکسیون ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در مجلس
سرویس: اجتماعی
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس از تشکیل فراکسیون توانمندسازی و ساماندهی حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی خبر داد.

امیر خجسته در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، از تشکیل فراکسیون توانمندسازی و ساماندهی حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی خبر داد و گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ابراز نگرانی از رشد لجام گسیخته شهرنشینی و نتایج وخیم آن به ویژه با شکل‌گیری سکونتگاه‌های غیر رسمی این کمیسیون را تشکیل دادند.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه این فراکسیون با امضای 40 تن از نمایندگان تشکیل شده است، افزود: یک چهارم کل جمعیت کشور در حاشیه شهرها زندگی می‌کنند، لذا توجه ویژه تمامی دستگاه‌های مسئول برای پیگیری، تمرکز و رفع مشکلات حاشیه‌نشینی ضروری است که در این راستا مجلس شورای اسلامی وظیفه خود دانسته که در حوزه تقنین و نظارت ملی نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد و فرآیند این فراکسیون گام آغازین آن خواهد بود.

خجسته ادامه داد: به دلیل گسترش حاشیه نشینی و سکونتگاه‌های غیررسمی به ویژه در کلانشهرها از تجربیات شهرداری‌های کلان‌شهرها از جمله تهران و مشهد مقدس برای تدوین محورها و موضوعات اساسی مورد نظر فراکسیون استفاده شد.

وی با اشاره به اینکه مجلس در آستانه بررسی لایحه بودجه سال 95 کل کشور و همچنین لایحه برنامه ششم توسعه است، گفت: باید توجه ویژه‌ای به این سکونتگاه ها داشت و مشکلات ساکنان آن را از طریق این فراکسیون رفع کرد.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تلاش شده تا تمامی نمایندگان با نگرش‌های مختلف در این فراکسیون حضور یابند، تصریح کرد: حاشیه‌نشینی شهرها ابعاد و پیامدهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و حتی امنیتی دارد که از این جهت ضرورت تشکیل فراکسیونی برای بررسی آن مورد تاکید نمایندگان مجلس قرار گرفته است و بر ارائه راهکارهای مختلف و همه جانبه تاکید دارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها