سلام و عرض ادب خدمت همه ی خواهران و برادران راسخونی.امیدوارم طاعات وعبادات همه مورد قبول ایزد منان قرار گرفته باشه.
غرض از مزاحمت اینکه ، از وقتی بنده عضو راسخون شدم روزها و ساعات خوشی رو در این سایت پرمحتوا و ارزشمند گذروندم .بهره های های فراوانی ، هم از مطالب سایت و هم از حضور خواهرانعزیزم
و دیگر عزیزان بردم.
امسال درواقع سال آخر تحصیل بنده و سال برداشت خواه بود.بنابراین با وجود اینکه خیلی ناراحت هستم ولی مجبورم خداحافظی کنم.البته قرار بود این خداحافظی به پایان تابستان موکول بشه ولی به
دلایلی جلو افتاد.همچنین بنده دیگه به نت دسترسی نخواهم داشت.امیدوارم در این مدت که حضور داشتم کاری های مفیدی انجام داده باشم و همچنین توانسته باشم به ایمان و علم خود اضافه کنم.
از آبجی های عزیز..آبجی سلما،آبجی نازنین،آبجی برخوار،آیجی شکرانه وبقیه ی آبجی ها که عذر می خوام اگر اسمشون جا موند خیلی تشکر میکنم و از اینکه دیگه نمی تونم باهاشون هم صحبت بشم
خیلی ناراحت هستم.ازکمک ها و تشویقات آبجی های عزیزم تشکر میکنم و امیدوارم هر جا که هستن موفق باشن.واقعا خداحافظی از کسانی که دوستشون داری خیلی سخته ولی هر اومدنی یک رفتنی
داره......چون ناگهانی این مسئلهرو مطرح کردم اگه آبجی های عزیز صحبتی داشته باشند بنده امشب در خدمتشون خواهم بود.
ان شاءالله اگه عمری باقی باشه امیدوارم که بتونم بعد از کنکور به این جمع صمیمی برگردم.
در پایان از مسئولین محترم راسخون بسیار تشکر میکنم و امیدوارم که شاهد ارتقای هر چه بیشتر راسخون در آینده ی نزدیک باشیم.
التماس دعای فراوان .در شب های قدر این بنده ی حقیر رو فراموش نکنید.
و من الله توفیق