0

بهترین خاطره شما از راسخون

mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون

با عرض سلام وخسته نباشید

داداش اولا اگه قرار باشه همه ی این مسائل جدی بحث بشه تو انجمن خیلی فضای خشک وبی روحی درست میشه برای کاربران حالا اگه فکر میکنید من بااین شوخی ها و این که به قول خودتون به مسخره میگیرم خیلی بی مزس و هیچ لطفی نداره چشم من دیگه با راسخون یه شوخی هم نمیکنم اما اینا بدونید بیشتر کاربران برای فضای پر روح راسخونه که پایبندش هستن نه یه فضای خشک وخیلی جدی///دوما من میگم اگه قرعه کشی کردین دیگه ننویسین بهترین خاطره شما میتونستید بنویسید به قید قرعه برنده شده///سوماّ من برای جایزش نگفتم حالا چه یک امتیاز بهش داده باشید چه هزار امتیاز و چه یک حج عمره من فقط منظورم اینه اگه مینویسید بهترین واقعا بهترین را انتخاب کنید حتی اگه خودتون داوریش را به عهده میگیرید .حالا من یه سوال دارم ازت دادا فقط میخوام ببینم به نظر خودتون این پستی که انتخاب کردید بهترین خاطرس؟؟؟

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 8 آذر 1391  1:58 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول mamadreza74

با عرض سلام وخسته نباشید

داداش اولا اگه قرار باشه همه ی این مسائل جدی بحث بشه تو انجمن خیلی فضای خشک وبی روحی درست میشه برای کاربران حالا اگه فکر میکنید من بااین شوخی ها و این که به قول خودتون به مسخره میگیرم خیلی بی مزس و هیچ لطفی نداره چشم من دیگه با راسخون یه شوخی هم نمیکنم اما اینا بدونید بیشتر کاربران برای فضای پر روح راسخونه که پایبندش هستن نه یه فضای خشک وخیلی جدی///دوما من میگم اگه قرعه کشی کردین دیگه ننویسین بهترین خاطره شما میتونستید بنویسید به قید قرعه برنده شده///سوماّ من برای جایزش نگفتم حالا چه یک امتیاز بهش داده باشید چه هزار امتیاز و چه یک حج عمره من فقط منظورم اینه اگه مینویسید بهترین واقعا بهترین را انتخاب کنید حتی اگه خودتون داوریش را به عهده میگیرید .حالا من یه سوال دارم ازت دادا فقط میخوام ببینم به نظر خودتون این پستی که انتخاب کردید بهترین خاطرس؟؟؟

دوست عزیز کسی نسبت به این تاپیک اعتراضی نداشته و این خود شما هستید که فضای سایت راسخون را با این مطالب به یک فضای خشک تبدیل میکنید من هم مثل بقیه دوستان در این تاپیک شرکت کردم و قرعه به نام من شده است حال اگر جنابعالی اعتراضی دارید  من از تمام مسئولان با کمال احترام خواهشمندم این امتیازتقدیم این کاربر گردد تا شاید این مسأله خاتمه پیدا نماید . البته باز هم اگر ایشان نسبت به این موضوع اعتراضی نداشته باشند .

کاربران واقعی راسخون در هر یک از بخشها و تالارها سعی میکنند به نظرات مدیر تالار و سایر کاربران راسخونی احترام بگذارند این شما هستید که موضوع را کاملا از روال عادی خودش خارج کردید بنده احتیاجی به این امتیاز ندارم و خواهش میکنم از مدیران تالار این امتیاز به کاربر دیگری تعلق گیرد.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 8 آذر 1391  2:48 PM
تشکرات از این پست
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3

راستی به من گفتید به نظر من کدومش بهتره

اگه قرار باشه من داوری کنم من اول از همه 2تا خاطره ی خوب از نظر خودم انتخاب کردم اما چون قراره فقط یکی انتخاب کنم به قید قرعه qodrat انتخاب شد

پست برگزیده از qodrat

با سلام خدمت شما

یکی از بهترین خاطرات ما از راسخون رفتن به نمایشگاه اونم به صورت ناشناس بود.

اول که رسیدیم با توجه به اینکه می دونستیم بی وفا هم اونجاست رفتیم گفتیم بزار یه کاراگاه بازی دربیاریم.

تا رسیدیم بلند شد اومد سمتمون.

سلام و احوال پرسی کردیم.

بی وفا رو لپ تاب قسمت های مختلف راسخون رو توضیح می داد.

رسید به انجمن و گفت که بیشتر فعالیتش در حوزه انجمن هست.

ما هم از خدا خواسته روش کلیک کردیم.

در مورد انجمن توضیح داد.

در مورد تالار گفتگوی آزاد  گفت  و گفت که ما در این تالار در مورد مسائل مختلف صحبت می کنیم.

ما باز روی تالار گفتگوی آزاد کلیک کردیم.

بی وفا گفت که در این تالار به تازگی چند قسمت اضافه شده و گفتگو در باب راسخون رو مثال زد و تاپیک معروف جمله سازی رو  مثال زد.

ما هم مثلا با تعجب پرسیدیم.

چه جالب اینجا در مورد راسخون هم بحث می کنید؟ روش کلیک کردم.

کلی ازش سوال کردیم.از جمله در مورد برترین کاربران موجود در بالای انجمن و هم چنین کاربر قدرت و چند تا کاربر دیگه که مثلا با تعجب پرسیدیم اینا کی هستن.

تو سوالام بعضی مواقع خندم می گرفت و خودمو خیلی سخت می تونستم کنترل کنم.بی وفا هم شک کرده بود.

بعد از کلی سوال پیچ کردن مسئولین نمایشگاه و بی وفا.

اخرش خودمونو اینجوری معرفی کردیم .

یه چیزی بگم ناراحت نمی شی؟ گفت نه گفتم قول؟

گفت قدرتی ها؟

دست دادیم همدیگه رو بغل کردیم،

خوش خرم و شاد و شنگول !!!

به ما که خیلی خوش گذشت جای شما خالی.

اونجا بازم اتفاق جالب و خوب افتاد،

از جمله اینکه ما متوجه شدیم روز قبلش مدیر abdo_61 اومده بود و با بی وفا کلی خوش و بش کرده بودن، یه اتفاق جالب دیگه هم در مورد این مدیر افتاد که من در خواست می کنم اگر این مطلب رو می خونن و صلاح هست بیان خودشون بگن که چی شد.

چون مدتی از اون روی داد گذشته ممکنه چیزی اضافه و یا کم شده باشه که شرمنده.

پست برگزیده ازmehdi0014

با سلام

دوستان می خوام یک ماجرایی را برایتان تعریف کنم که همین سه شنبه (91/08/09) اتفاق افتاد.

زنگ خونه بصدا در اومد و من رفتم دم در دیدم پستچی یک هدیه ای از طرف راسخون آورده ، برای من بود

بعد دیدم تو زنبیل عقب موتورش مشابه جعبه من هم وجود داره گفتم مال فلانی هست ؟ گفت آره

گفتم ایشان نامزد من هستند بدین به من، چون من رو می شناختند هدیه رو دادند، هر چند نامزدم هم خونه ما بود (nargese_montazer) و اگه لازم بود خودش رو صدا می کردم تا بیاد خودش تحویل بگیره

هدیه نامزدم بهتر بود و یک ادکلن توش بود هر کی از راه رسید گفت این مال منه، مادرم، دو تا زن داداشهام، پدرم، خودم و نامزدم هم می گفت بابا برای من اومده مال خودمه

خلاصه اول نامزدم برداشت و بوش کرد بعد از چند ثانیه گفت، دلم نمیاد بردارم می دم به مامانم، منظور مادر من بود

مادرم برداشت بو کرد گفت نه منم دلم نمیاد بزار حاجی برداره ، پدرم هم یه بویی کرد گفت میدم عروسهام استفاده کنند

اونها بو کردند و... یکی گفت سردرد گرفتم یکی گفت حالم خراب شد ...

گفتم خدایا چیکارش کنیم حتی خونه نمونه، زنگ زدم به مادر زنم، گفتم یک ادکلن براتون هدیه گرفتم، بعد ازظهر همون روز بردم دادم بهشون

جالبش اینجاس دیروز یعنی چهارشنبه از نامزدم پرسیدم چی شد خوشش اومد؟ گفت نه بابا برد گذاشت تو پارکینگ تا بوش از خونه نیاد، و گفته بود که من بگه یادگاری نگهش میداره و هیچوقت استفاده نمی کنه، این هم به خاطر من گفته بود که من ناراحت نشوم و نگم که چرا ادکلنی که من گرفته ام را استفاده نمی کنه.

این بود ماجرای ادکلن 20000 بیست هزارتومانی فروشگاه راسخون که هدیه رسیده بود

موفق باشید.

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 8 آذر 1391  2:53 PM
تشکرات از این پست
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3

نقل قول yasbagheri

دوست عزیز کسی نسبت به این تاپیک اعتراضی نداشته و این خود شما هستید که فضای سایت راسخون را با این مطالب به یک فضای خشک تبدیل میکنید من هم مثل بقیه دوستان در این تاپیک شرکت کردم و قرعه به نام من شده است حال اگر جنابعالی اعتراضی دارید  من از تمام مسئولان با کمال احترام خواهشمندم این امتیازتقدیم این کاربر گردد تا شاید این مسأله خاتمه پیدا نماید . البته باز هم اگر ایشان نسبت به این موضوع اعتراضی نداشته باشند .

کاربران واقعی راسخون در هر یک از بخشها و تالارها سعی میکنند به نظرات مدیر تالار و سایر کاربران راسخونی احترام بگذارند این شما هستید که موضوع را کاملا از روال عادی خودش خارج کردید بنده احتیاجی به این امتیاز ندارم و خواهش میکنم از مدیران تالار این امتیاز به کاربر دیگری تعلق گیرد.

دوست عزیز من من قصد ندارم به شما توهین کنم اما اگر تمام خاطرات را خونده باشین بهتر از خاطره ی من وشما هم واقعا هست به خدا من منظورم این 500امتیاز نیست من تنها حرفم اینه که ننویسن بهترین خاطره بنویسن برنده به قید قرعه همین////من هیچ امتیازی نمیخام به خدا ////اگه به نظر شما من کاربر حقی ندارم که مشکلات یا.... بگویم وفقط وفقط باید مدیران صحبت کنن مشکلی نیس من دیگه لال میشوم همین

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 8 آذر 1391  3:00 PM
تشکرات از این پست
amir_64
amir_64
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 80

اوه اوه

صفحه ی آخر خاطره ی راسخونی ها که جنگ و دعواست !!!!!!!!!!!!!!

در حال حاضر هیچ خاطره ای ندارم

amir_moghadam@yahoo.com

چهارشنبه 8 آذر 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mamadreza74

با عرض سلام وخسته نباشید

سلام مجدد.

تفکرات خشک و بی روح مانع از ایجاد فضای گرم برای راسخونی ها می شود اما گاه حرف بی منطق ولو با لفظ شوخی از هزار حرف جدی آزار دهنده تر است. برادر گرامی بنده عرض کردم هر چند قرار بر انتخاب برترین خاطره بود اما چند خاطره خوب ارائه شد که انتخاب را سخت می کرد. شما نظر شخصی خود را گفتید اما ممکنه کاربر بعدی دو سه پست دیگر را انتخاب کند (بر فرض که یکی از پست های پیشنهادی شما را انتخاب می کردیم، چنین اعتراضاتی بدنبال داشت: چرا از بین مدیران انتخاب کردید و حق و ناحق کردید و از اول می گفتید که فقط مدیران شرکت کنند!!!). در این مواقع عدالت حکم می کند قرعه کشی صورت بگیرد حتی اگر مبنای انتخاب برترین باشد چرا که برترین برترینی وجود نداشت. اگر یک خاطره در بین خاطرات، گل سر سبد بود نیازی به قرعه کشی نبود اما خاطراتی که ارائه شد، از لحاظ ارزشی یکسان محسوب می شدند و مجبور به قرعه کشی شدیم تا حقی ضایع نگردد. 

شما دقیق بفرمائید مشکل شما چیه؟ اینکه چرا قرعه کشی کردیم (که دلیل آنرا چند بار توضیح دادم) یا اینکه چرا به پاچه خواری امتیاز دادیم(که ادعای شماست و همانطور که گفتم در قبال حرفتون مسئولید)؟ 

امیدوارم این بحث را خاتمه دهید و بیش از این با گفتن برخی حرفها دیگران را تحقیر نفرمائید.

موفق باشید.

پنج شنبه 9 آذر 1391  9:36 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri 

ضمن سلام و تشکر
برای انتخاب از بین خاطرات قرعه کشی صورت گرفته و این نتیجه قرعه کشی بوده که شما را انتخاب کرده نه داوری و قضاوت. لذا امتیاز تعلق گرفته برگشت داده نمی شود.
اعتراض در انجمن های راسخون امر عادی است و رسیدگی به آن وظیفه مسئولین راسخونی و مدیر آن تالار می باشد اما گاهی حکایت اعتراضات "حکایت خر سواری ملانصرالدین و پسرش و حرفهای رهگذران" می شود که ره به جایی نمی برد.
فرصت مناسبی پیش اومد تا عرض کنم تاپیکی که در صفحه اول تالار گفتگوی آزاد ایجاد می شود قابل روئت نیست. لذا تاپیک خود را "اگر قرار باشه به گذشته برگردید دوست داشتید به کدام دوران برگردید ؟ چرا؟ " در زیر تالار "گفتگو برای سرگرمی " ایجاد نمائید.

موفق باشید.

پنج شنبه 9 آذر 1391  9:46 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer iman_karbala
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3

با عرض سلام

من تنها مشکلم ایه که چرا ننوشتید به قید قرعه ونوشتید بهترین خاطره!!!!من هم حرف شما را میزنم ومیگم نمیشه بهترین خاطره را انتخاب کرد پس باید نوشت به قید قرعه حالا اگه به نظر شما این حرفم اشتباهه و دیگران را تحقیر میکنم من دیگه حتی یک پست هم در راسخون نمیزارم چون دوست ندارم کسی را تهقیر کنم

از همه معذرت میخام خداحافظ

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 9 آذر 1391  2:29 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer iman_karbala
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول mamadreza74

با عرض سلام

من تنها مشکلم ایه که چرا ننوشتید به قید قرعه ونوشتید بهترین خاطره!!!!من هم حرف شما را میزنم ومیگم نمیشه بهترین خاطره را انتخاب کرد پس باید نوشت به قید قرعه حالا اگه به نظر شما این حرفم اشتباهه و دیگران را تحقیر میکنم من دیگه حتی یک پست هم در راسخون نمیزارم چون دوست ندارم کسی را تحقیر کنم

از همه معذرت میخام خداحافظ

سلام مجدد.

تجربه نشون داده که پست های اول بیشترین تشکرها را دریافت می کنند. پس باید اولین یا دومین خاطره انتخاب  شوند که دقت بفرمائید دومین پست اصلا خاطره نیست اما تقریبا بیشترین تشکر ها را دریافت کرده از طرفی خاطرات بهتری مطرح شده که از پست اول جالب ترند. اگر این مشکل پیش نمی اومد و دوستان تشکر خود را به نسبت ارزش خاطره ارسالی کاربر می زدند بنده هم در انتخاب مشکلی نداشتم و به نظرات کاربران احترام می گذاشتم اما این مشکل تکرار شد و پست های اول از تشکر بیشتر برخوردار شدند (بنده هم مجبور به تغییر شیوه انتخاب شدم). در ضمن از وظایف مدیریتی بنده این است که همه مسائل  را در نظر بگیرم و وقتی مطمئنم که حقی را ضایع نکردم و بهترین شیوه را در نهایت استفاده کردم، بر تصمیمم مصمم هستم و امیدوارم شما هم با مشکل خود کنار بیایید.

در پناه حق

پنج شنبه 9 آذر 1391  2:50 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer iman_karbala
mahdiamini2010
mahdiamini2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 215

حسنه هایم به دو هزار تا که رسید یه هدفون خریدم........  روزی که پستچی بسته رو آورد  عمه ام مهمانمون بود.... هدفون رو دید و گفت بگو برای من همبیاره.........نه یکی دوتا...........

حالا خربیار باقالی بار کن........ اون شب تا ساعت 1 نصف شب داشتم پست میذاشتم تا حسنه هایم به 4000 برسه.......

صبح که پاشدم دیدم نصفی از حسنه هایم پاک شده و تایید نشده و کلی خورد تو ذوقم!

سه شنبه 26 دی 1391  2:56 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh iman_karbala nikbakht88 nargese_montazer
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

سلام  تقریبا خاطره خوب از راسخون زیاد دارم  اما این خاطره جالبه

تو سایت راسخون برنده شدم  مقداری بوگیر و  دفتر چه برامون اوردن  منم چون 2  تا از بو گیر ها رو داشتم  بقیشو بردم مدرسه  به همکارام دادم  داشتم به 2  تا از همکارانم میدادم یه دفعه 4  5   تا از همکارهای دیگه رسیدن   و مشتری شدن  گفتم  شرمنده  اما از اونجایی که اصلا  گوش نمیکردن گفتند به ما ربطی نداره  باید   واسه مام  بیاری  از این رو   مجبورم  تو سایت بو گیر بخرم خلاصه شرمنده  واسه چند تا بوگیر مجبورم باید پست رو  به زحمت بندازم 

سه شنبه 26 دی 1391  4:03 PM
تشکرات از این پست
s4d3gh nazaninfatemeh iman_karbala nikbakht88 nargese_montazer
aliponaki
aliponaki
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 39

سلام

داشتم خاطره دوستان رو می خوندم که دیدم یه دوستی تا امتیازش به حد نصاب خرید مودم رسید موجودی مودم تموم شده بود. منم دارم امتیاز جمع می کنم( برای چه محصولی ؟   بماند) امید وارم تموم نشه؟wink

چهارشنبه 18 بهمن 1391  5:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها