نقل قول mamadreza74
داداش من مگه من گفتم خاطره ی من بهتر از همه بود؟؟ نخیرم خیلی خاطره ها از مال منم قشنگ تر بود/بعدشم من اون پست را برای شوخی وخنده گذاشتم همین وپست اصلیم را قبل از این پست گذاشتم
من فقط میخام بگم اگه میخواهید بهترین خاطره انتخاب کنید داوری کنید وبهترین خاطره را برگزینید نه اینکه قرعه کشی کنید وهرچیزی شد بزارین مثلا همین که بهترین خاطره شده اصلا خاطره نیس فقط پاچه خواریه همین///اگر هم میخواهید از قرعه کشی یه نفر را برنده کنید بنویسید برنده ی قرعه کشی نه بهترین خاطره یا میتونید بنویسید بهترین پاچه خواری!!!!!!!!! ....در ضمن پستی دومی که من گذاشته بودم نه پاچه خواری بود نه خاطراتم از سایتای دیگه بلکه فقط برای شوخی گذاشته بودم
علیکم السلام
وقتی در تاپیکی که حالت ویژه دارد و قوانین مشارکت در آن سختگیرانه تر است و امثال شما موضوع را به شوخی گرفته، چه انتظاری از بقیه دارید؟ اگر می خواستیم قوانین را اجرا کنیم، حداقل نصف تاپیک های مشارکت کننده حذف می شد. در ضمن تاپیک هایی که کاملا با موضوع غیر مرتبط بود را از لیست قرعه کشی خارج کردم.
در ثانی جایزه ایی در کار نبود و صرفا 500 امتیاز بود. اگر جایزه آنچنانی در نظر گرفته می شد، و قوانین سختگیرانه اجرا می شد و تاپیک های غیر مرتبط حذف می شدند، ارزش داشت که یک داور (به تمام معنا) به کار بگیریم تا از بین تاپیک های با ارزش و مفید، یکی را انتخاب کند.
هر کاربری در ارائه خاطرات، تلاش کرده بهترین خاطره را عنوان کند، پس از نظر هر شخص، خاطره خود او بهترین است.
اصلا شما به عنوان یک فرد بی طرف و جای یک داور بر حق، یکی از خاطرات را انتخاب کنید و بعد معرفی کنید. اگر مخالفی نداشتید، چشم همون را اعلام می کنیم. ولی مطمئن باشید افراد بر طبق سلیقه خود دست به انتخاب می زنند و چون سلایق یکسان نیست، مخالف یا مخالفانی خواهید داشت.
اینکه مدعی هستید چون ایشون به قول شما پاچه خواری کردند، انتخاب شده اند، ادعای شماست و در قبال حرفتون مسئولید.
موفق باشید.