0

بهترین خاطره شما از راسخون

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)

با سلام

دوستان می خوام یک ماجرایی را برایتان تعریف کنم که همین سه شنبه (91/08/09) اتفاق افتاد.

زنگ خونه بصدا در اومد و من رفتم دم در دیدم پستچی یک هدیه ای از طرف راسخون آورده ، برای من بود

بعد دیدم تو زنبیل عقب موتورش مشابه جعبه من هم وجود داره گفتم مال فلانی هست ؟ گفت آره

گفتم ایشان نامزد من هستند بدین به من، چون من رو می شناختند هدیه رو دادند، هر چند نامزدم هم خونه ما بود (nargese_montazer) و اگه لازم بود خودش رو صدا می کردم تا بیاد خودش تحویل بگیره

هدیه نامزدم بهتر بود و یک ادکلن توش بود هر کی از راه رسید گفت این مال منه، مادرم، دو تا زن داداشهام، پدرم، خودم و نامزدم هم می گفت بابا برای من اومده مال خودمه

خلاصه اول نامزدم برداشت و بوش کرد بعد از چند ثانیه گفت، دلم نمیاد بردارم می دم به مامانم، منظور مادر من بود

مادرم برداشت بو کرد گفت نه منم دلم نمیاد بزار حاجی برداره ، پدرم هم یه بویی کرد گفت میدم عروسهام استفاده کنند

اونها بو کردند و... یکی گفت سردرد گرفتم یکی گفت حالم خراب شد ...

گفتم خدایا چیکارش کنیم حتی خونه نمونه، زنگ زدم به مادر زنم، گفتم یک ادکلن براتون هدیه گرفتم، بعد ازظهر همون روز بردم دادم بهشون

جالبش اینجاس دیروز یعنی چهارشنبه از نامزدم پرسیدم چی شد خوشش اومد؟ گفت نه بابا برد گذاشت تو پارکینگ تا بوش از خونه نیاد، و گفته بود که من بگه یادگاری نگهش میداره و هیچوقت استفاده نمی کنه، این هم به خاطر من گفته بود که من ناراحت نشوم و نگم که چرا ادکلنی که من گرفته ام را استفاده نمی کنه.

این بود ماجرای ادکلن 20000 بیست هزارتومانی فروشگاه راسخون که هدیه رسیده بود

موفق باشید.

پنج شنبه 11 آبان 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 siasport23 nikbakht88 labeik_ya_khameneei mamadreza74 abdo_61 iman_karbala Nassersulduz mohandese_omran nazaninfatemeh
sarez1353
sarez1353
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 475

چرا من برنده مسابقه نمیشم؟ اعتراض دارم؟

پنج شنبه 11 آبان 1391  9:33 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 nikbakht88 mamadreza74 iman_karbala
hasan123
hasan123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 330

بهترین خاطره من اون روزی بود که برای اولین بار با حسنه از فروشگاه خرید کرده بودم و بعد از 2 هفته دیگه ناامید شده بودم که یهو دیدم در میزنن. پست 3 تا کارتون با تمام اون کالاهایی که خریده بودم آورده بود هههههههههه

اللهم عجل الولیک الفرج

شنبه 13 آبان 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer labeik_ya_khameneei siasport23 mamadreza74 abdo_61 iman_karbala
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mehdi0014

با سلام

دوستان می خوام یک ماجرایی را برایتان تعریف کنم که همین سه شنبه (91/08/09) اتفاق افتاد.

زنگ خونه بصدا در اومد و من رفتم دم در دیدم پستچی یک هدیه ای از طرف راسخون آورده ، برای من بود

بعد دیدم تو زنبیل عقب موتورش مشابه جعبه من هم وجود داره گفتم مال فلانی هست ؟ گفت آره

گفتم ایشان نامزد من هستند بدین به من، چون من رو می شناختند هدیه رو دادند، هر چند نامزدم هم خونه ما بود (nargese_montazer) و اگه لازم بود خودش رو صدا می کردم تا بیاد خودش تحویل بگیره

هدیه نامزدم بهتر بود و یک ادکلن توش بود هر کی از راه رسید گفت این مال منه، مادرم، دو تا زن داداشهام، پدرم، خودم و نامزدم هم می گفت بابا برای من اومده مال خودمه

خلاصه اول نامزدم برداشت و بوش کرد بعد از چند ثانیه گفت، دلم نمیاد بردارم می دم به مامانم، منظور مادر من بود

مادرم برداشت بو کرد گفت نه منم دلم نمیاد بزار حاجی برداره ، پدرم هم یه بویی کرد گفت میدم عروسهام استفاده کنند

اونها بو کردند و... یکی گفت سردرد گرفتم یکی گفت حالم خراب شد ...

گفتم خدایا چیکارش کنیم حتی خونه نمونه، زنگ زدم به مادر زنم، گفتم یک ادکلن براتون هدیه گرفتم، بعد ازظهر همون روز بردم دادم بهشون

جالبش اینجاس دیروز یعنی چهارشنبه از نامزدم پرسیدم چی شد خوشش اومد؟ گفت نه بابا برد گذاشت تو پارکینگ تا بوش از خونه نیاد، و گفته بود که من بگه یادگاری نگهش میداره و هیچوقت استفاده نمی کنه، این هم به خاطر من گفته بود که من ناراحت نشوم و نگم که چرا ادکلنی که من گرفته ام را استفاده نمی کنه.

این بود ماجرای ادکلن 20000 بیست هزارتومانی فروشگاه راسخون که هدیه رسیده بود

موفق باشید.

سلام و تشکر از خاطره خوبتون. فقط امیدوارم مسئول فروشگاه این مطلب را نخونند. راستی اسم ادکلن را نگفتید که ما هم تو دام نیفتیم؟

یاد خاطره ایی افتادم. یه عطر اشانتیون خرید عیدانه برای بنده رسید. خیلی خوش بو و با ماندگاری بالا. پیش خواهرزاده ام بودم که دیدم یقه منو گرفته و ول نمی کنه. گفتم چی شده گفت عطرت خیلی خوش بوإ و دست بردار نبود. چیز زیادی از عطر ریو نمونده بود قول خرید یک عدد نو اون مدل را بهش دادم  و  با هم از فروشگاه راسخون خرید کردیم. یکی دو مورد هم برای والدینش انتخاب کرد. از شانس بدم همون مدل نرسید و یک نوع دیگه ایی از عطر ریو را فرستاده بودند. ماشاالله بچه های این دوره!! کلی بابت بد بو بودن عطر سر بسرم می ذاشت!! تا من باشم که عطر اینترنتی نخرم. 

حالا یه چیز دیگه ایی بگم که کلا از راسخون بیرونم کنند. خوشبو کننده ها همیشه باعث سردردم می شند. و معمولا استفاده نمی کنم. اتفاقا یکبار که سردرد شدید داشتم بسته ایی از راسخون رسید که سه تا (احتمالا اشتباهی) خوشبو کننده توی بسته بود. نمی دونید چی کشیدم تا بوی اونها که خیلی هم تند بودند از خونه بیرون رفت. خوشبو کنندها را برای تبلیغ سایت به همسایه های جدیدمون دادم. خدا کنه نفرینم نکرده باشند!!

فکر کنم من یکی اخراج!!!!

شنبه 13 آبان 1391  11:27 AM
تشکرات از این پست
hojat20 nargese_montazer mehdi0014 labeik_ya_khameneei siasport23 architect0811 mamadreza74 abdo_61 iman_karbala mohandese_omran
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر از خاطره خوبتون. فقط امیدوارم مسئول فروشگاه این مطلب را نخونند. راستی اسم ادکلن را نگفتید که ما هم تو دام نیفتیم؟

یاد خاطره ایی افتادم. یه عطر اشانتیون خرید عیدانه برای بنده رسید. خیلی خوش بو و با ماندگاری بالا. پیش خواهرزاده ام بودم که دیدم یقه منو گرفته و ول نمی کنه. گفتم چی شده گفت عطرت خیلی خوش بوإ و دست بردار نبود. چیز زیادی از عطر ریو نمونده بود قول خرید یک عدد نو اون مدل را بهش دادم  و  با هم از فروشگاه راسخون خرید کردیم. یکی دو مورد هم برای والدینش انتخاب کرد. از شانس بدم همون مدل نرسید و یک نوع دیگه ایی از عطر ریو را فرستاده بودند. ماشاالله بچه های این دوره!! کلی بابت بد بو بودن عطر سر بسرم می ذاشت!! تا من باشم که عطر اینترنتی نخرم. 

حالا یه چیز دیگه ایی بگم که کلا از راسخون بیرونم کنند. خوشبو کننده ها همیشه باعث سردردم می شند. و معمولا استفاده نمی کنم. اتفاقا یکبار که سردرد شدید داشتم بسته ایی از راسخون رسید که سه تا (احتمالا اشتباهی) خوشبو کننده توی بسته بود. نمی دونید چی کشیدم تا بوی اونها که خیلی هم تند بودند از خونه بیرون رفت. خوشبو کنندها را برای تبلیغ سایت به همسایه های جدیدمون دادم. خدا کنه نفرینم نکرده باشند!!

فکر کنم من یکی اخراج!!!!

با سلام و تبریک عید غدیر به تمام راسخونی های عزیز

اسم ادکلن WEALTH - FOR WOMEN WEALTH - FOR WOMEN

جناب نیکبخت منم دقیقا مثل شما همان لحظه ای که خوشبو کننده ها برسند دستم سریع به یک نفر هدیه میدم، بوشون آدم رو گیج می کنن

موفق باشید.

شنبه 13 آبان 1391  12:03 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer labeik_ya_khameneei siasport23 nikbakht88 architect0811 mamadreza74 abdo_61 iman_karbala Nassersulduz mohandese_omran
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با سلام بر راسخونی های عزیز

بهترین خاطرم از راسخون در تالار گفت و گوی آزاده که با دوستان و مدیران گرامی

در همه ی  زمینه ها؛ مشارکت کرده و به بحث و تبادل نظر می پردازیم!

یا علی

شنبه 13 آبان 1391  3:33 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 architect0811 mamadreza74 mehdi0014 iman_karbala
fatemehalipor
fatemehalipor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 132

یادم میاد اولین بار که با سایت راسخون آشنا شدم تقریبا 2 سال پیش بود وقتی فروشگاهش رو دیدم که برای خرید فقط نیاز به حسنه داشت اول باور نکردم با کلی تلاش 600 امتیاز جمع کردمcool بعدش فقط یک کتاب سفارش دادم برام جالب بودم این موضوع راسته یا سرکاری !!!!!! بعدش کم کم با بخش های دیگه این سایت آشنا شدم قسمت نرم افزار فیض آنلاین مسابقات انجمن ... - یادمه وقتی که کتاب به دستم رسید کلی ذوق کردم

یادمه تابستون امسال که برای طرح بها ثبت نام می کردن با کلی شوق و ذوق ثبت نام کردم و منتظر مطالب طرح بها بودم اولین مطلب که روی سایت گذاشته شد به سرعت رفتم سراغش و خوندمش و برای خودم خلاصش کردم ولی از بعد اون دیگه سراغ مطالب نرفتم و مطلب ها روی هم تلمبار شدن دو روز قبل از امتحان که توی شهریور بود از صبح تا شب نشستم کل مطالب و زیر و رو کردن و به این فکر می کردم که چرا همیشه دقیقه نودی هستمsmiley دقیقا کاری که الان دارم با درس های دانشگاه انجام میدم البته تا الان این روش جواب داده و توی طرح بها هم قبول شدم ولی متاسفانه هنوز مدرکی به دستم نرسیده و من همچنان منتظرمindecision

شنبه 13 آبان 1391  4:12 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 architect0811 nargese_montazer mamadreza74 abdo_61 mehdi0014 iman_karbala
hossein68
hossein68
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 74

با سلام

من تو راسخون یه تازه وارد هستم و تازه عضو شدم

خاطره ی خاصی از راسخون  ندارم

ولی لحظه  لحظه ی حضور در سایت راسخون خودش خاطره هستش

ایران وطنم

...آدمـــــ  باید  آدمــــــــــــــ

شنبه 13 آبان 1391  7:53 PM
تشکرات از این پست
siasport23 architect0811 iman_karbala nargese_montazer nikbakht88 mamadreza74 abdo_61 mehdi0014
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام

خاطره دوم من که از بهترین خاطرات شد پیگیری مسئولین موسسه هست من نسبت به یک تالار ناراحت بودم 

تو انجمن نوشتم فرداش دیدم بهم زنگ زدن مشکل چی هست

و مورد مشابه این برای دوستانم پیش آمده بود که تماس گرفته بودن و پیگیری کرده بودند که خیلی باعث جذب می شود

دوشنبه 15 آبان 1391  6:18 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer siasport23 mamadreza74 abdo_61 mehdi0014 iman_karbala architect0811
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

بهترین خاطره ی من یه بحث توی تالار سیاست بود که آخرش بخیر گذشت.

از اون به بعد دوستای خوبی شدیم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 15 آبان 1391  12:39 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 nargese_montazer siasport23 mamadreza74 abdo_61 mehdi0014 iman_karbala
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز راسخونی.

بسیار ممنون از این تاپیک.

من از راسخون خاطره های بسیاری دارم.

از عضو شدن در نمایشگاه رسانه های دیجیتال ولی عید امسال داشتم به پدرم که از مسافرت آمده بودند از راسخون می گفتم و اینکه در این سایت پرشور فعالیت دارم که زنگ خونه زده شد و پستچی گفت از اصفهان برایتان بسته آمده، وقتی گرفتم دیدم یک کارت هدیه داخلش است.

همین جا از راسخون عزیز و دست اندرکارانش کمال تشکر را دارم.

آرزومند آرزوهای زیبایتان.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 15 آبان 1391  6:32 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 mamadreza74 mehdi0014 iman_karbala architect0811
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

من فکر می کنم که قسمت صندلی داغ از بهترین خاطراتی باشه برای افرادی که روی صندلی میشینن.

بقیه هم می تونن با سوال و جواب های داغ هر هفته با یک نفر آشنا بشن و اینجوری خاطرات شیرینی رو با کسانی که میشناسیمشون ورق بزنیم

دوشنبه 15 آبان 1391  10:09 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 mamadreza74 mehdi0014 iman_karbala architect0811 qodrat abdo_61
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

خاطره ی خوب دیگم اینه که تو مسابقه ی عید غدیر برنده شدم!!!!!

ستاد شاخ گذاری درون جیب راسخون!!!!!!!!!!!!!

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 18 آبان 1391  1:51 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 iman_karbala nargese_montazer architect0811 siasport23 abdo_61
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

یکی از خاطرات من اینکه علاقه ی زیادی برای رفتن به روابط عمومی داشتم

اما مشکلم این بود که هیچ وقت روی اعدادی که مربوط به صفحات میشد کلیک نمیکردم ؛ نمیدونم چرا!!!!!!!

بعد  همیشه میرفتم تو روابط عمومی و پستای صفحه ی اول رو تا آخر میخوندم ؛ که مربوط به تبریک عید بود

و مدام میگفتم خدایا چرا اینا اینجورین و بعد تبریک عید هیچ پستی گذاشته نشده ؟؟؟!!!!!!!!

بله دوستان اصلا خودتونو ناراحت نکنید  از این خنگ بازی ها زیاد بوده

البته هنوزم که هنوزه برام سواله که چرا روی اعداد صفحات کلیک نمیکردم!!!!!!!!!

کاربر تازه وارد و هزار تا دردسر دیگه

پنج شنبه 18 آبان 1391  7:01 PM
تشکرات از این پست
qodrat nargese_montazer nikbakht88 siasport23 abdo_61
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

به ترین خاطره من از راسخون اینه که وقت یبرای ما پک اسماالله رسید و بازش کردم بسیار هیجان زده شدم و خود نیز در این سایت عضو شدم و تا به حال هم دو بار خرید کرده ام.این جا سایت بسیار خوبیست.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
جمعه 19 آبان 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 architect0811 abdo_61