0

بهترین خاطره شما از راسخون

mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)

سلام

اونموقع ها که کوچولو بودم 17سالم بود اینجا عضو شدم چندتا پست گذاشتم و جناب نیکبخت و آرکیتکت نظر می دادن من فکر می کردم (با عرض معذرت و عذرخواهی) علاف هستن که برا همه ی پست ها نظر می ذارن

البته الآن دیگه 18سال و 1 روزم هست از این فکرا نمی کنم

و دیگه هر وقت سر می زنم فقط استفاده می کنم.خیلی وقته پست نذاشتم

از جناب آرکیتکت و نیکبخت عذرخواهی می کنم...هر دوی ایشان از بهترین ها هستند

جمعه 5 آبان 1391  11:12 PM
تشکرات از این پست
siasport23 architect0811 nargese_montazer nikbakht88 reza_rasekhekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول mansoure1373

سلام

اونموقع ها که کوچولو بودم 17سالم بود اینجا عضو شدم چندتا پست گذاشتم و جناب نیکبخت و آرکیتکت نظر می دادن من فکر می کردم (با عرض معذرت و عذرخواهی) علاف هستن که برا همه ی پست ها نظر می ذارن

سلام خدمت شما دوست عزیز

امیدوارم که جزء برترین های کنکور باشید

خودمو میگما ؛ الاف که نمیشه گفت ولی اون اوایل از سر بیکاری به راسخون میومدم اما الان با تموم وجودم و فقط فقط به خاطر خود راسخون میام

شنبه 6 آبان 1391  10:34 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon mansoure1373 mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala mamadreza74 abdo_61
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mansoure1373

سلام

سلام و تشکر

تولدتون مبارک

انشاالله شما و بقیه پشت کنکوری های راسخونی بهترین رشته ها را در بهترین دانشگاهها پذیرفته شوید برای خواهر گرامی جناب آرچیتکت هم همین آرزو را دارم.

موفق باشید.

شنبه 6 آبان 1391  11:36 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon mansoure1373 mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala hobab1370 abdo_61
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

یکی از بهترین خاطرات ما از راسخون رفتن به نمایشگاه اونم به صورت ناشناس بود.

اول که رسیدیم با توجه به اینکه می دونستیم بی وفا هم اونجاست رفتیم گفتیم بزار یه کاراگاه بازی دربیاریم.

تا رسیدیم بلند شد اومد سمتمون.

سلام و احوال پرسی کردیم.

بی وفا رو لپ تاب قسمت های مختلف راسخون رو توضیح می داد.

رسید به انجمن و گفت که بیشتر فعالیتش در حوزه انجمن هست.

ما هم از خدا خواسته روش کلیک کردیم.

در مورد انجمن توضیح داد.

در مورد تالار گفتگوی آزاد  گفت  و گفت که ما در این تالار در مورد مسائل مختلف صحبت می کنیم.

ما باز روی تالار گفتگوی آزاد کلیک کردیم.

بی وفا گفت که در این تالار به تازگی چند قسمت اضافه شده و گفتگو در باب راسخون رو مثال زد و تاپیک معروف جمله سازی رو  مثال زد.

ما هم مثلا با تعجب پرسیدیم.

چه جالب اینجا در مورد راسخون هم بحث می کنید؟ روش کلیک کردم.

کلی ازش سوال کردیم.از جمله در مورد برترین کاربران موجود در بالای انجمن و هم چنین کاربر قدرت و چند تا کاربر دیگه که مثلا با تعجب پرسیدیم اینا کی هستن.

تو سوالام بعضی مواقع خندم می گرفت و خودمو خیلی سخت می تونستم کنترل کنم.بی وفا هم شک کرده بود.

بعد از کلی سوال پیچ کردن مسئولین نمایشگاه و بی وفا.

اخرش خودمونو اینجوری معرفی کردیم .

یه چیزی بگم ناراحت نمی شی؟ گفت نه گفتم قول؟

گفت قدرتی ها؟

دست دادیم همدیگه رو بغل کردیم،

خوش خرم و شاد و شنگول !!!

به ما که خیلی خوش گذشت جای شما خالی.

اونجا بازم اتفاق جالب و خوب افتاد،

از جمله اینکه ما متوجه شدیم روز قبلش مدیر abdo_61 اومده بود و با بی وفا کلی خوش و بش کرده بودن، یه اتفاق جالب دیگه هم در مورد این مدیر افتاد که من در خواست می کنم اگر این مطلب رو می خونن و صلاح هست بیان خودشون بگن که چی شد.

چون مدتی از اون روی داد گذشته ممکنه چیزی اضافه و یا کم شده باشه که شرمنده.

اولین محصول بازار سیاه انجمن:

عکس های مسئولین نمایشگاه  و بی وفا موجود هست افرادی که تمایل دارن قیمت پیشنهادی خودشون رو بدن.

عکس ها به بالاترین پیشنهاد ارسال میشه.

این چند عکس در یک پک  شیک و شکیل و با هولوگرام انجمن راسخون برای کابران ارسال میشه.

توجه:تکثیر و پخش عکس های این عزیزان ، بلامانع است.

ضمنا عکس هایی که قراره به لیست عکس ها اضافه بشه، عکس مسئول روابط عمومی، مدیر ارشد و مسئول واحد کاربران هست.

دوستانی هم که می خوان در بدست آوردن این عکس ها کمک کنن اطلاع رسانی کنند تا با هم همکاری داشته باشیم.

به دوستانی که اولین خرید رو داشته باشن یک عدد مین گوجه ای (وقتی رفتیم نمایشگاه بهمون دادند) اشانتیون داده میشه

بااحترام

شنبه 6 آبان 1391  12:25 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon nargese_montazer mehdi0014 fatemeh313 nezarat_ravabet nikbakht88 abdo_61
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

سلام و سپاس فراوان

برای چند بار هم که پستتون رو بخونم ارزشش رو داره

خیلی جالب بود ؛ اتفاقا منم منتظر همچین روزی هستم که راسخون در نمایشگاه شهر ما هم حضور پیدا کنه و از این شیطونی ها انجام بدم

قیمت اولیه رو مطرح کنید تا ببینیم به کجا میرسیم

عکس مسئول روابط عمومی رو که دیدیم ؛ بی وفای بنده خدا هم که راضی نیست عکسشو ببینیم

ولی میمونه مدیر ارشد که اتفاقا از بین عکس های نمایشگاهی که تابستون در خود اصفهان برپا بود برو بچه های راسخونی یه عکس دست جمعی انداخته بودند که عکس یکی از پرسنل راسخون هم در اون بود ولی الان هرچی میگردم تاپیک مربوط به اون نمایشگاه رو پیدا نمیکنم ؛ انگاری غیر فعالش کردند

شنبه 6 آبان 1391  12:59 PM
تشکرات از این پست
qodrat siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon nargese_montazer mehdi0014 nezarat_ravabet nikbakht88 mamadreza74 abdo_61
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

خاطره که چی بگم خرابکاری زیاد کردیم

اما اونی که نزدیکتره این بود که بعد از اون دعوای جنجالی در روابط عمومی که منم قاطیش بودم مسئولین بزرگوار با من تماس گرفتند و من هم از شدت ترس به نفس نفس افتاده بودم

بعد از سلام و احوال پرسی گفتن از زحماتتون تشکر میکنیم و منم غرق در حیرت و تعجب شدم و گفتم فکر کردم تماس گرفتید منو دعوا کنید ؛ گفتند چرا ؟ گفتم به خاطر اذیت های بسیار و بعد از اون  کلی عذر خواهی و از این جور چیزا

بعدشم یه تعارفی زدن و پیشنهاد مدیریت دادند که منم قبول نکردم

شنبه 6 آبان 1391  1:13 PM
تشکرات از این پست
qodrat siasport23 ravabet_rasekhoon reza_rasekhekhoon nargese_montazer mehdi0014 nezarat_ravabet nikbakht88 abdo_61 aliponaki
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

دوستان و همراهان همیشگی، سلام

صمیمانه و قلباً عرض می کنم:  یکی از خاطرات خوب اینجانب در راسخون خواندن خاطرات و دل نوشته های شما عزیزان در این تاپیک بود. واقعا لذت بردم...

امیدوارم بتوانیم خادم خوب و شایسته ای برای شما کاربران فعال،عالم و صدیق راسخون باشیم.

با تشکر

شنبه 6 آبان 1391  1:55 PM
تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon nargese_montazer architect0811 mehdi0014 nezarat_ravabet nikbakht88 siasport23 mamadreza74 abdo_61 aliponaki
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول architect0811

با سلام خدمت معمار انجمن
به امید شیطونی  شما در نمایشگاه راسخون در همدان.(یادتون نره عکس هم بگیرید و مثل ما به فروش بزارید. و یه کاسبی کنید)
باید بگم وقتی حرف و بحث پول میشه دیگه رضایت و عدم رضایت مطرح نیست.!!!!
بیابراین ما در قید و بند بی وفا نیستیم wink
در مورد کم و کیف عکس ها هم باید ذکر کنم .
عکس صرفا از سر مبارک مسئولین لازمه اما کافی نیست.
ما در تلاشیم عکس از سر تا پا از مسئولین داشته باشیم.(عکس مسئولین نمایشگاه و بی وفا تا حد زیادی به همین شکل هست.)
چون می دونیم مسئولین در این مورد خیلی جدی هستند و به این زودی ها کوتاه نمی آیند یه بازه زمانی زیاد رو برای رسیدن به عکس ها در نظر گرفتیم.
همینجا از تمام کاربرانی که می تونن کمک کنن به پایین امدن مدت زمان رسیدن به عکس ها درخواست همکاری داریم.

قیمت عکس ها هم هر چی کرمتون هست تعیین کنید.
فقط چون هر کی قیمت بیشتر پییشنهاد بده میتونه محصولات شیک و هولو گرام دار مارو داشته باشه، قول نمی دم بتونم شما رو به عنوان نفر در نظر بگیرم و از این بابت شرمنده هستم.wink
با احترام

شنبه 6 آبان 1391  3:03 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 mehdi0014 nezarat_ravabet nikbakht88 siasport23 mamadreza74
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام

یکی از خاطراتم برمیگرده به جوایز

بعد گذشت دو ماه دیدم جایزه ای در کار نیست و ایمیل مربوط به جوایز به دست مسئولین نرسیده ؛ از طرفی هم خواهرم کلی بهم گیر داده بود که جایزه هات چی شد و از این حرفا

منم دنبال یه راهکار اساسی بودم که تو تاپیک مربوط به جوایز داستان زیر رو گذاشتم :

داستان یک کاربر آرزو به دل مونده

یه روز روزگاری یه کاربری عضو راسخون شد که برای اولین بار کاربر برتر شد و قرار بود بهش جایزه بدن

بله دوستان اون به خاطر جایزه خیلی خوشحال بود اما شرط اصلی گرفتن جایزه رسیدن ایمیل به دست مسئولین بود که هیچ وقت اون ایمیل نرسید این کاربر شکست خورده خیلی وقته بی خیال جایزه ی تیر ماهش شده تا چه برسه به خرداد 

این کاربر از اولم جایزه واسش ارزش چندانی نداشت و فقط به خاطر دلش میومد راسخون چون دیگران جایزه رو میگرفتن اونم میخواست بگیره

.................................

و بدین ترتیب بود که جایزه ها به دستم رسید

آخه کلی جایزه بود که مربوط به کاربر برتر شدنم در خرداد و تیر و مرداد ؛و سابقه ی ساوه سرا میشد

و هم اینکه یه جایزه ی اهدایی هم به من دادن ؛ از این گذشته یه ساک ورزشی هم به اشتباه که مقصر خودم بودم و البته واسم بدم تموم نشد برنده شدم

خود ساک ورزشی کلی قضیه پشتشه که بی خیال

اما واستون بگم از روزی که پستچی جایزه ها رو میاورد؛ بریده بودم از خنده ؛ پستچی اول رفت و بعد نیم ساعت یه پستچیه دیگه دو تا از جایزه هام رو آورد و همین جور تا چند روز هرکسی زنگ خونمونو میزد پستچی بود تا اونجا که یه روز بنده خدا پرسیده بود که این بسته ها چیه از اصفهان میاد

متاسفانه خودم نبودم وگرنه یه تبلیغ درست حسابی میکردم

شنبه 6 آبان 1391  6:58 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 reza_rasekhekhoon fatemeh313 nezarat_ravabet nikbakht88 siasport23
najmossagheb
najmossagheb
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 172

بهترین خاطره من اینه که من هیچ خاطره ای ندارم

اللهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 7 آبان 1391  12:52 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer mehdi0014 siasport23 mamadreza74
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول najmossagheb

بهترین خاطره من اینه که من هیچ خاطره ای ندارم

سلام کاربر گرامی ،نگران نباشید بزودی شما هم در راسخون خاطره خوبی پیدا میکنید و یادی از ما میکنید. موفق باشید

یک شنبه 7 آبان 1391  9:15 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer architect0811 iman_karbala mehdi0014 siasport23 mamadreza74 abdo_61
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام بر همه راسخونی های عزیز

خاطره که زیاده اما یکیشو الان تعریف می کنم و مابقی را سر فرصت.

بنده هم مثل خیلی از کاربران بدنبال کاربر طلایی 1 بودم.  کار هر روزم این بود که با ورود به بخش کاربریم چک می کردم چقدر به مقصد نزدیک شدم. چند هزارتایی مونده بود تا امتیازاتم به حد نصاب برسد. یکبار وقتی وارد محیط کاربریم شدم طبق عادت نگاه مختصری به امتیازات و درجه کاربریم انداختم. فکر کردم اشتباه دیدم مجددا چک کردم و دیدم طلایی یک شدم. طبق عادت یک صفحه وبلاگ باز کرده بودم و یک صفحه انجمن ها و صفحه اصلی سایت. خواستم در بخش روابط عمومی علت را جویا شوم که متوجه اطلاعیه ایی در بخش وبلاگ ها شدم. وبلاگ بنده بخاطر فعال بودن بعد از زمان مسابقه 5000 امتیاز (نه حسنه) کسب کرده بود!! این خاطره از جالبترین خاطراتم است.

یه جاهایی با برخی از دوستان کل انداختیم و برخی هاشون شدن رفیق راه و برخی ها .... اینها همش خاطرست و تجربه.

راسخونی بمانید.

یک شنبه 7 آبان 1391  10:15 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 iman_karbala mehdi0014 siasport23 abdo_61 aliponaki
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet

سلام کاربر گرامی ،نگران نباشید بزودی شما هم در راسخون خاطره خوبی پیدا میکنید و یادی از ما میکنید. موفق باشید

سلام

فقط خواستم بگم که یکی از خاطرات جالب دیگه ی من مربوط به شما و ویرایش هاتونه

عجب روزگاری رو سر کردیم

اما متاسفانه دیگه نمیتونیم از اون جنگ های صلیبی راه بیندازیم

آخه با مسئولین چند باری هم صحبت شدیم و خلاصه برای جنگ و دعوا در معذوریت قرار داریم

بابت جدی گرفتن صحبت بنده و زدن تشکر جنابعالی به پست های دوستان ازتون تشکر میکنم

یک شنبه 7 آبان 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 iman_karbala mehdi0014 siasport23 mamadreza74 abdo_61
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

یکی از بهترین خاطراتم با راسخون بر میگرده به ابان ماه سال قبل.

دوستم دنبال چند تا نرم افزار تخصصی میگشت.منم دیده بودم که راسخون نرم افزار تخصصی جامعی داره و به دوستم پیشنهاد کردم .اونم رفت و دید و دهنش باز مونده بود از این جامع بودن نرم افزار های مهندسیش.

روز بد نبینین .فرداش همه  همکلاسی ها ریختن سرم که اون سایتی که دادی به دوستت چیه ؟؟؟منم بهشن سایت راسخونو گفتم.

همشون میگفتن بقیه سایت ها هم این نرم افزار ها رو داره ولی همش تو یه جا باشه و تو دسترس باشه ،اینش خوبه!!!!

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

یک شنبه 7 آبان 1391  2:15 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 architect0811 iman_karbala mehdi0014 siasport23 abdo_61
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام بهترین خاطره ای که از راسخون دارم یک روز داشتم دنبال مطلب می گشتم در مورد درس دینی ،  توی جست و جو ها سایت راسخون را دیدم دقیقاً همون مطلبی که می خواستم را در اون دیدم مطلب را به معلمم ارائه دادم - معلمم برای هر کسی که این مطلم را بیاورد قول داده بود  بک قرآن هدیه می داد من اون متن را ارائه دادم و یک قرآن جایزه گرفتم این بهترین خاطره من از راسخون بود - از اون روز به بعد هر روز به راسخون میام چون فکر میکنم بهترین هدیه را به واسطه راسخون گرفتم 

چهارشنبه 10 آبان 1391  1:41 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hobab1370 iman_karbala mehdi0014 architect0811 siasport23 nikbakht88 mamadreza74 abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها