0

بهترین خاطره شما از راسخون

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

بهترین خاطره شما از راسخون

سلام به تمامی راسخونی های عزیز

راسخونی های گرامی در این تاپیک قصد داریم دفترچه خاطرات (وب خاطرات) راه بیندازیم و خاطراتی را که از زمان عضویت خود تا کنون با راسخون داشته اید مطرح بفرمائید. اگر چند خاطره جذاب دارید در صورت کوتاه نبودن و با اهمیت بودن (خواندنی بودن)، می توانید در تاپیک های مجزا قرار دهید و از امتیاز ویژه برخوردار شوید (نهایتا 5 خاطره).

چون قبلا این مسابقه برگزار شده است، لطفا از ارسال خاطرات تکراری بپرهیزید.

دوستان با زدن دکمه تشکر و قضاوت صحیح بهترین خاطره را انتخاب کنند. در صورت مشارکت خوب کاربران و با موافقت مسئولین امتیاز ویژه ایی (حداقل 500 امتیاز) به بهترین خاطره اهدا می گردد. البته این امتیاز در جدول امتیازات ویژه ویژه هم درج خواهد شد.

موفق باشید.

پنج شنبه 27 مهر 1391  11:13 PM
تشکرات از این پست
siasport23 bivafa nargese_montazer mehdi0014 ravabet_rasekhoon hobab1370 farshon labeik_ya_khameneei reza_rasekhekhoon sajad123 mansoure1373 sahar22 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 mahdi522 nazaninfatemeh yasbagheri AliFanoodi tahmores
arazahmadi
arazahmadi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 252

پاسخ به:بهترین خاطره شما از راسخون (تاپیک ویژه ویژه)

من یک ماه بیشتر نیست که عضو این سایت شدم آن هم از طریق یکی از دوستانم در محل کار و یه خاطره ای که هست این هر وقت همدیگر رو می بینیم با نام کاربر برنزی و هر نوع کاربرای که داریم همدیگر رو صدا میکنیم و جمع کردن حسنه رو به همدیگه توصیه میکنیم

راسخون پاتوق بامرام ها

جمعه 28 مهر 1391  7:39 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon siasport23 fatemeh313 hobab1370 farshon khastan_tavanestan_ast mehdi0014 reza_rasekhekhoon sajad123 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

من یه انتقادی از راسخون داشتم. در واقع یک ضعف بدی بود که کاربران نباید از این ضعف اطلاع داشته باشند، اون رو توی یکی از انجمنها مطرح کردم و از کاربران دیگر برای رفع این مشکل راه حل خواستم.

این پست از اون پست های جنجالی می شد اگر می موند، چون به این دلیل که کاربران نباید از اون اطلاع داشته باشند این پست حذف شد.

از اینجا یاد گرغتم که هر نکته مکانی دلرد

یک شنبه 30 مهر 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
fatemeh313 hobab1370 farshon nikbakht88 siasport23 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast mehdi0014 reza_rasekhekhoon architect0811 mansoure1373 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بهترین خاطره وبیادموندنی ترین خاطره ای که دارم ازراسخون اینست که فکرکنم سال 1388 بودمردادماه نزدیک سالروزتولدم بودکه ازراسخون سکه برنده شدم واونوبه فال نیک برداشتم وباخودم گفتم واقعا" که راسخون ازکجامی دونست که نزدیک سالروزتولدم است؟ البته درمشخصات کاربری موجوداست وچنانچه مسئولین بخواهندمی توانندببیننداماقسمت بودکه من برنده بشم.بازهم ازراسخون ممنون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 30 مهر 1391  4:03 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 nargese_montazer fatemeh313 khastan_tavanestan_ast mehdi0014 reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon sahar22 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 aliponaki
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

من از حدود سال 87 کاربر راسخونم و از این موضوع خوشحالم که 4،5 ساله دوست خوبی مثل راسخون دارم.دوست خوبو که همیشه نمیشه تو مدرسه ،تو خیابون،تو دانشگاه و .... بیدا کرد که!!!!!ا

راسخونم میتونه  دوست خوبی برا کاربرش باشه!!دوست مگه چیه؟؟؟غیر معرفت و ادب و رسید به مشکلات دوست مقابلش.

همه ویژگی های  دوستو تو راسخون دیدم و میبینم  و هرچه دوستیمون کهنه تر میشه رابطمون گرم تر و بایدار!!!

فعلا اینو داشته باشد تا بست بعدی ادامشو بزارم......

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

یک شنبه 30 مهر 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast mehdi0014 reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول nazarianali

من یه انتقادی از راسخون داشتم. در واقع یک ضعف بدی بود که کاربران نباید از این ضعف اطلاع داشته باشند، اون رو توی یکی از انجمنها مطرح کردم و از کاربران دیگر برای رفع این مشکل راه حل خواستم.

این پست از اون پست های جنجالی می شد اگر می موند، چون به این دلیل که کاربران نباید از اون اطلاع داشته باشند این پست حذف شد.

از اینجا یاد گرغتم که هر نکته مکانی دلرد

سلام و تشکر

راسخونی ارجمند به احتمال زیاد مکان قرار دادن موضوع نامناسب بوده است. جای انتقادات و پیشنهادات در رابطه با سایت در این مکان است:

پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391

مطمئن باشید مسئولین محترم تا جایی که امکان داشته باشد همکاری خواهند کرد. پیشنهاد می کنم اگر موضوع مد نظر شما حالت گفتگو دارد و نیاز به اتفاق نظر یا تجمیع نظرات سایر کاربران دارد، در همین تالار گفتگوی آزاد و در زیر تالار :

گفتگو در باب راسخون 

ایجاد فرمائید. شاید موضوع با استقبال مواجه شد و جزء تاپیک  های ویژه شد. در نهایت لینک مطلب را به مسئولین ارجاع خواهیم داد تا رسیدگی فرمایند.

موفق باشید.

یک شنبه 30 مهر 1391  5:16 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer mehdi0014 reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

يك خاطره اي دارم دررابطه بانحوه آشنايي ام باراسخون:

يه روزكه راسخون به مشهداومده بوددرنمايشگاهي غرفه اي داشت يه نفرآدرس سايتوبه من دادمن فكرمي كردم يه سايت معموليه بعدوقتي واردش شدم ديدم مثل سايت تبيانه منتهابدليل نزديكي كاربراش باهم ومسئولين متمايل شدم به راسخون قبلا"روزي 50پست درتبيان مي گذاشتم اماحالاتمام وقتمودرراسخون مي گذرونم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 30 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer fatemeh313 khastan_tavanestan_ast mehdi0014 siasport23 abbas1476 nikbakht88 reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 aliponaki
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام

خاطرات زیادی با راسخون دارم

از طریقه پیدا کردن چند تا از بهترین دوستانم در راسخون بگویم، جالبه

با چند تا از مدیران در انجمن درگیری پیدا کردم ، البته به صورت جداگانه، خلاصه بحثمان به طول انجامید و روابط عمومی هم تقریبا مانده بود چیکار کنه

خلاصه پیشنهاد این شد شمارمون رو بدهیم و خودمان تلفنی مشکلمان را حل کنیم، شاید پشت تلفن حرفهایمان را بهتر بتونیم بهم برسانیم

بعد از تماس تلفنی اصلا مشکلمان یادمان رفت و شروع کردیم از هم تعریف کردنcheeky

از اون موقع بود دوستیمان شروع شد و ...

البته این موضوع بالا با چند مدیر تقریبا همینطور که گفتم اتفاق افتاد و موجب دوستی بینمان شد.

موفق باشید.

دوشنبه 1 آبان 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer labeik_ya_khameneei khastan_tavanestan_ast farshon siasport23 abbas1476 nikbakht88 reza_rasekhekhoon architect0811 ravabet_rasekhoon sahar22 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 mohandese_omran
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

یکی از خاطره های جالبم به تابستون امسال بر میگرده.

برنده یکی از مسابقات راسخون  شده بودم و نزدیکای تولد برادر زاده کوچیکم هم بود.جایزه مسابقه لوازم تحریر انگری بردز بود که همزمان با تولدش  جایزه به خونه  رسد.

منم کادو رو بهش دادم و گفتم" هدیه راسخونه!!!تولدت مبارک"

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

چهارشنبه 3 آبان 1391  6:24 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer reza_rasekhekhoon siasport23 nikbakht88 architect0811 ravabet_rasekhoon mehdi0014 sahar22 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
tir1366
tir1366
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 24

ابتدا که در راسخون عضو بودم زیاد گیر و بند کسب مسائل مختلف از راسخون نبودم و خودمونیم فقط به فکر کسب امتیاز بودم یادمه یه شب با دوتا خواهرم نشستیم تا ایده بزنیم چکار کنیم تا حسنه بگیریم آخر آخرشم فقط دو تا نظر دادیم!!! هیچ ایده ای نداشتیم!

Best Regards,

Hossein

چهارشنبه 3 آبان 1391  8:47 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer reza_rasekhekhoon siasport23 nikbakht88 architect0811 ravabet_rasekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet abdo_61 aliponaki
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

بهترین خاطرم اینه که با دوستم که عضو این سایت هست باهم کل انداخته بودیم و صبح تا شب هی امتیاز جمع میکردیم و بهم میگفتیم یه خاطره خوب دیگه هم دارم که من همون اوایل که عضو سایت شده بودم نمیدونسم که کاربر برتر ماه انتخاب میکنن که بعدش فهمیدم جایزه برنده شدم خیلی بهم چسبید جایزش.

یه خاطره ی بد هم از راسخون دارم که چند وقت پیش برای مسابقه ی خورشیدهای خاک نشین برای قسمت کارت پستالش نمیدونین چقدر وقت صرف کردم و هزینه کردم و..... که هیچی هم برنده نشدم...

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 4 آبان 1391  3:59 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 nikbakht88 architect0811 ravabet_rasekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام

خاطره که زیاد هست

اولینش این بود که یک مودم تو فروشگاه بود که قیمتش از بازار خیلی پایین تر بود

داشتم امتیاز جمع می کردم که بخرمش که دیدم تمام شد و من هم ماندم حیران

جمعه 5 آبان 1391  6:33 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 siasport23 nargese_montazer ravabet_rasekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 aliponaki
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

سال 88 بود که در مسابقه تفسیر سوره اسراء شرکت کرده بودم و تا یک سال بعدش دنبالشو نگرفته بودم که نتایجش چی شده.بعد یکسال ، که داشتم توی سایت قسمت برنده هاشو میدیدم اسممو توی برند ه های تفسیر سوره اسراء دیدم و با راسخون تماس گرفتم اونا هم گفتن که الان که دیگه دیر شده که بعدش لطف کردن و بعد یکسال هدیشو برام بفرستادن.

همیشه راسخون

جمعه 5 آبان 1391  8:46 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 siasport23 nargese_montazer ravabet_rasekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61 aliponaki
smst1984
smst1984
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 555

بهترین خاطره ام آشنایی با سایت بود. من اول بیشتر پیگیر نرم افزارش بودم امسال با دقت بیشتری بهش توجه کردم دیدم واقعا سایت خوبی هستش طوری که با اینکه تقریبا هر روزبه سایت سر میزنم الان ماهی یه دفعه به قسمت نرم افزارش سر نمیزنم

گاهی به آسمان بنگریم تا فراموش نکنیم امیدهایی را که از آسمان به ما بسته شده...................

جمعه 5 آبان 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon mehdi0014 nezarat_ravabet iman_karbala abdo_61
sajad123
sajad123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 203

بهترین خاطرهم من از راسخون اینکه در نمایشگاه بین المللی قرآن اصفهان با یک فرد از سایت راسخون آشنا شدم و این سایت را به من معرفی کرد

و من از این سایت جالب و پر محتوا خوشم آمد و ممنونم از آن فردی که من را به این سایت راهنمایی کرد .

یک خاطره دیگه هم دارم و ان این است همین چند روز پیش بدون اینکه خودم خبر داشته باشم شدم کاربر برنزی و من خیلی خیلی

ازاین سایت ممنونم و ازتون تشکر و قدر دانی میکنم .

جمعه 5 آبان 1391  3:38 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon mehdi0014 iman_karbala abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها