0

انتخاب برترین پرسنل راسخون

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

انتخاب برترین پرسنل راسخون

کاربران گرامی

بنظرشمابهترین کارکنان راسخون چه کسانی هستندوچرا؟

البته بااجازه بزرگتره:بلهsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 26 مهر 1391  3:02 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 nezarat_ravabet mohammad_43 iman_karbala saeid63 fatemeh35 hamid_h mahmoodsafari aligh1372 AliFanoodi ravabet_rasekhoon tahmores
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:انتخاب برترین پرسنل راسخون

سلام و تشکر

هر کدوم در جایگاهشون خوبند. بخصوص روابط عمومی ها که خیلی زحمت می کشند.

با تشکر

پنج شنبه 27 مهر 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer ravabet_rasekhoon h10101010 nezarat_ravabet iman_karbala saeid63 fatemeh35 hamid_h aligh1372 AliFanoodi adel_71 tahmores mojzare70
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام، به اعتقاد بنده هم هر یک از پرسنل راسخون در جایگاه خود خوب هستند که همین باعث شده یک سایت قوی وجود داشته باشه!

اما در کل ما به عنوان کاربر با همه قسمت ها برخوردی نداریم که بتونیم در مورد پرسنل توضیح بدیم! اما در مورد مسئول بخش های مختلف مثل چندرسانه ای و مقاله و ... به نظرم مسئول روابط عمومی در درجه اول قرار دارد، عملکرد بخش چند رسانه ای و بعد از آن نرم افزار را هم خیل میپسندم.

از مسئولانی که بنده باهاشون سرکار داشتم همه خوب بودند که عبارتند از مسئول روابط عمومی،ارشد انجمن ها،واحد کاربران و فروشگاه، نمایشگاه ها! مسئول محترم واحد محتوی جناب حاج آقا عزتی هم که جای مخصوص خود را دارد و نیازی به تعریف ندارد!wink

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 29 مهر 1391  10:30 PM
تشکرات از این پست
h10101010 farshon nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon Forsatkar iman_karbala fatemeh35 aligh1372 AliFanoodi tahmores mojzare70
farshon
farshon
کاربر طلایی1

کاربران عزیز

اگرموافقیدهرماه به پرتلاش ترین پرسنل راسخون جوایزی ازطریق هدایای بقول بعضی هاتکراری راسخون روتقدیم کنیم.هزینه پستی شوهم ازراسخون جویامیشیم.نظرتون چیه؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 6 آبان 1391  9:08 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon architect0811 nikbakht88 fatemeh313 nezarat_ravabet iman_karbala aligh1372 nazarianali tahmores mojzare70
Forsatkar
Forsatkar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 196

حاج آقا عزتی

از حرص و طمع بپرهیز که این دو ، انسان را به گناهان بسیاری ، از جمله دروغگوئی می کشاند .

شنبه 6 آبان 1391  10:06 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 farshon iman_karbala nargese_montazer aligh1372 ravabet_rasekhoon tahmores mojzare70
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

انتخاب برترین پرسنل مثل انتخاب برترین مدیر میمونه

اونوقت جنگ و خونریزی میشه ها

از من گفتن بود

ولی همشون خوبن

و سلامتی و شادمانیشون رو از خدای منان خواستاریم

شنبه 6 آبان 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
farshon fatemeh313 nezarat_ravabet iman_karbala saeid63 nargese_montazer aligh1372 ravabet_rasekhoon tahmores mojzare70
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

کاربران عزیز

اگرموافقیدهرماه به پرتلاش ترین پرسنل راسخون جوایزی ازطریق هدایای بقول بعضی هاتکراری راسخون روتقدیم کنیم.هزینه پستی شوهم ازراسخون جویامیشیم.نظرتون چیه؟

سلام و تشکر

فرمایش شما کاملا متین اما کی کی و کجا و چطوری؟ یعنی از جوایز خود موسسه باشد یا بیرون از آن؟ ما براشون پست کنیم یا فاکتور بدیم تشریف ببرند فروشگاهشون بردارند؟!!!

شنبه 6 آبان 1391  10:32 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nezarat_ravabet iman_karbala nargese_montazer ravabet_rasekhoon mahmoodsafari tahmores mojzare70
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

انتخاب برترین پرسنل مثل انتخاب برترین مدیر میمونه

اونوقت جنگ و خونریزی میشه ها

از من گفتن بود

ولی همشون خوبن

و سلامتی و شادمانیشون رو از خدای منان خواستاریم

نه کاربرگرامی نگران نباشید. پرسنل محبوب راسخون آنقدرافتاده وخاکی هستندکه من وخیلی ازمدیرانی که باآنهاکارمی کنیم همچین موردی روازشون ندیدیم ومیشه گفت تقریبا" همشون محببوبند.smiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 6 آبان 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
architect0811 fatemeh313 nezarat_ravabet iman_karbala saeid63 nargese_montazer nikbakht88 mahmoodsafari ravabet_rasekhoon tahmores mojzare70
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

کاربران عزیز

سلام و تشکر

فرمایش شما کاملا متین اما کی کی و کجا و چطوری؟ یعنی از جوایز خود موسسه باشد یا بیرون از آن؟ ما براشون پست کنیم یا فاکتور بدیم تشریف ببرند فروشگاهشون بردارند؟!!!

مدیرگرامی:

منظورمن خطاب به آندسته ازکاربرانیه که می گویند" هدایاتکرای شده براشون"من خودم بلشخصه هدایای تکراری روبه همکارانم تقدیم می کنم تاهم تبلیغی باشه واسه سایت وهم گسترش فرهنگ دینی انجام داده باشم حالادراین وسط بعضی ازکاربران نارضایتی نشون میدندواعلام می کنندهدایای دریافتیشون تکراری شده مثلا" ازهرهدیه ای 3عدددارندچه ایرادی داره حال درسته هدیه روکسی پس نمیده ولی یک پیشنهاده که ببینیم کاربران موافقندتااین طرح اجراشودیاخیرالبته من این طرح پیشنهادی رادرپست مطروحه تالارگفتگوی آزاد(درموردفروشگاه) هم پیشنهادداده ام ، درموردهزینه پستی هم باراسخون مشورت می کنیم تاازحداقل هزینه استفاده بشه .باشه؟

لینک تشابه پیشنهاددرخواستی:http://rasekhoon.net/forum/thread/669923/page1/

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 6 آبان 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nezarat_ravabet iman_karbala nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon mahmoodsafari tahmores mojzare70
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

با سلام و تشکر

از همه کاربران و مدیران تالاری که نسبت به بنده و سایر همکارانم در مجموعه راسخون لطف داشته  ودارند بسیار سپاسگذارم .

دوشنبه 8 آبان 1391  5:15 PM
تشکرات از این پست
mohammad_43 saeid63 fatemeh35 hamid_h nargese_montazer farshon nikbakht88 architect0811 dadagholam ravabet_rasekhoon nazarianali tahmores mojzare70
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

راسخونی ها همه خوبند .

اگر یک مجموعه با هم هماهنگ و همدل نباشند مطمئنا دیر یا زود آن مجموعه از هم پاشیده شده و موفقیتی کسب نمیکند . البته اختلاف نظر همیشه وجود دارد که آن خودش جزء لاینفک کارهاست .

پس راسخون موفق بوده چون همه خوبند . و همه خوبند پس راسخون موفق است .

امیدوارم در راه اعتلای فرهنگ غنی اسلام همواره موفق باشند و برای سلامتی و سرفرازی همه پرسنل محترم راسخون دعا کنیم .

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 8 آبان 1391  5:23 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon saeid63 fatemeh35 hamid_h nargese_montazer iman_karbala farshon nikbakht88 architect0811 ravabet_rasekhoon tahmores mojzare70
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

من كسي را از مسوولان سايت نمي شناسم و فقط از امكانات و مطالب سايت استفاده مي كنم

از اقاي نجاران به خاطر برخوردهاي خوب و نوعدوستانه سرشار از روبط عمومي مثبت و مفيد تشكر ميكنم و براي بقيه شان هم ارزوي موفقيت دارم/ من كه خيلي سايت را دوست دارم و قبلا هم در انجمنها عضويت نداشتم از سايت استفاده مي كردم . با تشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

شنبه 13 آبان 1391  8:04 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 farshon architect0811 iman_karbala ravabet_rasekhoon tahmores mojzare70
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

با سلام

از نظر من که همشون دارن زحمت میکشن و از همه نظر با هم برابرند.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 13 آذر 1391  6:06 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon iman_karbala tahmores mojzare70
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

کاربران و دوستان گرامی

سلام و عرض ادب و احترام

از بذل الطاف و محبت همه دوستان تشکر و قدردانی می نمایم. امیدوارم شایسته این محبت ها باشم.

حضور در جمع شما کاربران گرامی مایه مباهات و افتخار اینجانب است و این والاترین و ارزشمند ترین هدیه است.

موفق باشید خدا نگهدار

یک شنبه 19 آذر 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 farshon nazarianali mahmoodsafari iman_karbala tahmores mojzare70
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام

همه پرسنل سایت خوب هستند  البته کاربران با همه در ارتباط نیستند 

بیشتر جناب نجاران و کیانی با دوستان در تعامل هستند که دارای اخلاق حسنه میباشند

اما راسخون مثل یک تیم فوتبال کار گروهی انجام میده هر کدام از اعضا نباشند یک جای کار لنگ میزنه

جمعه 25 مرداد 1392  1:56 PM
تشکرات از این پست
fatemeh313 mojzare70 farshon ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها