دیدیم اکثر برادرها مشکل دارن توی بازی GTA Online و فقط در عرصه ی ماشین سواری و آم آم بیق بیق قدم نهاده اند ! و البته هیچ آموزشی هم از سیر تا پیاز ! نیست ... آستینها رو بالا زدیم ...
اول از همه بریم سراغ معرفـــی ، که اصلا چرا GTA آنلاین بازی می کنیم ؟ چجوری میشه ؟ مگه میشه ؟ اگه نشه .. ؟
و سوالهایی از این قبیل.
Grand Theft Auto : San Andreas و آنلاین بازی کردن !؟
هدف از آنلاین بازی کردن GTA:SA دو هدف بیشتر نمی تونه داشته باشه ...
1- سرگرمی ( همون بکش بکش و رانندگی، مثلا Death Match باشه که برید همو بکشید یا اینکه سرور Fun باشه با ماشین برید سرسره بازی ! )
2- Role Playing - نقش آفرینی ( این قسمت که اصل بازی GTA:SA هست، اصل آموزش من هم هست ! چون مورد "1" که خوب نیازی به آموزش نداره و همه بیشتر از من وارد هستید چیکار کنید توی اون
)
توی مورد اول شما هربار که از بازی خارج بشید و دوباره لاگین کنید، " ممکن هست " فقط پولهاتون و levelـی که بر اساس زمان بازی کردن بدست آوردید رو داشته باشید، ولی بقیه چیزها مثل اسلحه و ... رو از دست میدید. توی این مدل بازی اصولا کاربرها هم رو نمیشناسن، چون هرکس واسه ی تفریـــح میاد داخل سرور و با هم رابطه ندارند ...
ولی توی مدل دوم، همه چیز فرق می کنه، شما واقــــعا باید خودتون رو جای کاراکتری بزارید که دارید به جاش بازی می کنید، چجوری ؟ مثال می زنم :
درست رانندگی کنید
نمیرید !
درست صحبت کنید ! ( فرض کنید توی خیابون دارید قدم می زنید یک نفر چاقو رو در میاره و از شما می خواد بهش پول بدید ... اگه فرار کنید، قوانین RPG رو نقض کردید، اگه وایسید فحش بدید
باز هم غیر ممکنه زنده بمونید، البته اگه بمیرید واسه ی همیشه نمردید ولی خوب، هرچی بیشتر بمیرید، نشون میدید که تازه کار تر هستید، ولی اگه که واقعا توی صحبتهاتون با اون شخص مثل واقعیت عمل کنید، اون موقع باید گفت شما اون صحنه رو نقش آفرینی کردید ! حالا واقعیت چیه، التماس می کنید و با شخص صحبت می کنید ... و در صورتی که شما رو زخم کرد نشون میده خیلی بی شعوره
و بهش مثلا 10 دلار میدید و اون فرار می کنه.
و باز هم تاکید می کنم، مثل واقعیت رفتار کنید
چه امکانات و پیشنیازهایی برای GTA:SA نیاز دارم ؟
1- اینترنت ! سرعت اینترنت شما باید بالا باشه، در صورتی که با Dial up کار کنید، توی قسمت RPG هیچ شانسی ندارید ! چون گاهی اوقات ادمینها اونهایی که Pingـشون بالا باشه رو از سرور اخراج می کنند، موقع تیر اندازی و ... اگه هدفتون حرکت کنه، یه تیر هم نمی تونید بهش بزنید ! ، ممکنه موقع رانندگی ( مثلا ! ) یه ماشین یه دفعه جلوتون ظاهر بشه و بزنید بهش ! که براتون مشکل درست میشه.
ولی در حالت سرگرمی با اینترنت معمولی هم مشکلی براتون پیش نمیاد.
2- تسلط به زبان انگلیسی - این نکته خیلی مهمه، توی قسمت RPG با شما مثل متن کتاب صحبت نمیشه، به طور عامیانه و گفتار معمولی باهاتون صحبت میشه ... و این رو هم بدونید که اگه کوچکترین اشتباهی توی گفتارتون بکنید، 100% به ادمین گزارش میدن و ممکنه باعث اخراج شما بشه. پس لطفا اگه زبانتون خوب نیست، فکر RPG رو نکنید و نگید از ایران هستید

3- برنامه ی SA:MP برای آنلاین بازی کردن که در قسمت بعدی توضیح میدم :
SA:MP - شروع بازی آنلاین !
SA:MP برنامه ای هست که ساخته شده تا به شما امکان آنلاین بازی کردن رو بده ... سایت این برنامه هست :
SA-MP.Com
برای دانلود برنامه از
یکی از لینکهای زیر
استفاده کنید :
لینک اول
لینک دوم
بعد از دانلود، شما باید برنامه را جایی که بازی رو نصب کردید، نصب کنید ... در فولدر اصلی بازی.
بعد از اتمام نصب، به جایی که بازی نصب شده برید ... یک فولدر جدید با فرمت EXE مشاهده می کنید :
حالا باید نرم افزار رو باز کنید و IP سرور مورد نظرتون رو اضافه کنید و بعد از اضافه شدن سرور به لیست با دو بار کلیک روی اسم سرور، وارد بازی بشید ... :
نکته : در ضمن همون بالا یه جا نوشته شده Name ، در اون قسمت اسم Characterـتون رو وارد می کنید.
برای سرورهای نوع اول ! یعنی برای سرگرمی پیشنهاد می کنم از بین سرورهای Official یکی رو انتخاب کنید ( پایین پنجره ی برنامه 3 تا Tab هست، Official رو که انتخاب کنید لیست اون سرورها میاد )
برای سرورهای نوع دوم هم اگــــــــــــــــر شرایطی که گفتم یعنی اینترنت پر سرعت و آشنایی خوب شما با زبان انگلیسی رو دارا هستید، دو سرور هست که خیلی پر طرفداره و RPG رو به معنای واقعی انجام میدن توش
( آخه خیلی سرورها جلوش نوشته شده RPG ولی نقش آفرینی شما برای وقتی هست که توی سرور هستید، بعد که از سرور رفتید بیرون همه ی اتفاقاتی که براتون افتاده رو هم با خودتون می برید و وقتی از نو میایید مس تونید مثلا یه کار جدید انجام بدید ! )
یکیش سرور Everlast هست (
سایتش
)
و دیگری هم Los Santos Role Play (
سایتش
) که البته
هر دو آزمون ورودی دارند !
که جفتش هم آزمونش سخته، مخصوصا دومی و توی هر دو
اگه مشکلی درست کنید و یا ... Ban میشید
) پس اول خوب با RP آشنایی پیدا کنید بعد برید سراغ این سرورها ...
ورود به سرور و ثبت نام، در نهایت هم شروع بازی !
نکته : توجه داشته باشید چیزهایی مثل /register اصلش اینه :
CODE
/register
متن رو بخونید متوجه میشید :
خوب این هم مرحله ی آخر کار شماست ... که باید درون بازی ثبت نام کنید ... اول که وارد میشید اگه قبلا ثبت نام نکرده باشید به شما می گه که این User قبلا ثبت نام نشده لطفا با زدن دستور
/register
ثبت نام کنید ، که شما اول T رو می زنید تا صفحه ی نوشتن بیاد ! بعد می زنید : /register 123456 ، پسورد شما پس میشه : 123456 البته در این سرور، از این به بعد هر موقع خواستید وارد بشید در اون سرور میزنید
/login 123456 ، به همین سادگی

کلا توی بازی از این دستورها کم ندارید ! که خود بازی اصولا بهتون میگه که مثلا الان برای قفل کردن ماشین /lock رو بزن، و البته اینها توی هر سرور متفاوت هست و من نمی تونم بهتون اینجا بگم.
اگه هم می خوایید قوانین RPG رو بدونید توی سایتهای خودش ( که گفتم خدمتتون ! ) خیلی کامل توضیح داده شده. کلا همه چیز در آموزشهای خود سایتها هست ...
MTA چیست !؟
شاید خیلیها با این اضافه شونده ی جدید و کارآمد آشنا نباشید، و البته هنوز نو پاست ! این هم مثل SA:MP هست که هنوز جا نیفتاده ولی گفته میشه خیلی برتری داره نسبت به SA:MP ! که انصافا هم همینجوره ...
-------------
این ها چیزهایی بود که واسه ی همه ی سرورها و هر نوع بازی کردنی شما نیاز دارید، بقیه چیزها توی هر سرور متفاوته که اصولا ما ایرانیها تجربی یاد میگیریم تا با مطالعش
ولی اگه توی یکی از سرورها با یک دستور یا ... دچار مشکل شدید اینجا مطرح کنید تا ببینیم چه میشه کرد ...
>-