0

اثبات دو عقیده شیعه پیرامون نماز با دو روایت

Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1720

اثبات دو عقیده شیعه پیرامون نماز با دو روایت

«دوستان اهل سنت غالبا شیعیان را متهم به بدعت می کنند از همین رو قصد دارم در این پست از کتاب صحیح مسلم جلد دوم انتشارات عزالدین رو در مورد دو عقیده شیعه پیرامون نماز بررسی کنم. باید تذکر بدم برای اینکه به طور خلاصه باشد فقط از بین روایات متعدد برای هر بحثی یک روایت بیشتر ذکر نکردم.»

الف: نماز مسافر

عقیده شیعیان: شیعیان می گویند که مسافر در سفر باید نمازهای ۴رکعتی را دو رکعتی بخواند.

عقیده برخی از فرق اهل سنت: نمازها در سفر هم باید به طور کامل خوانده شود.

روایت مورد نظر:

حدثنا أبو بکر بن أبی شیبة وعمرو الناقد جمیعا عن القاسم بن مالک قال عمرو حدثنا قاسم بن مالک المزنی حدثنا أیوب بن عائذ الطائی عن بکیر بن الأخنس عن مجاهد عن ابن عباس قال إن الله فرض الصلاة على لسان نبیکم صلى الله علیه وسلم على المسافر رکعتین وعلى المقیم أربعا

**صحیح مسلم ج۲ص۱۳۹- انتشارات عزالدین**

ترجمه:

ابن عباس می گویند: خداوند واجب کرده است نماز را ((با بیان حضرت رسول الله برای شما)) برای شخص مسافر دو رکعت و برای شخص مقیم چهار رکعت

عزیزان اهل سنت آیا این روایت از صحیح ترین کتب شما برای اثبات عقیده شیعه کافی هست؟ اگر صحیح نیست روایت دیگر ارائه کنم

اگر کافی هست پس چرا شیعیان را متهم به بدعت در این مورد می کنید؟

ب: جمع بین صلاتین (ظهر و عصر) و (مغرب و عشاء)

عقیده شیعیان: آنها عقیده دارند که هم جمع خواندن نمازها و هم جدا خواندن نمازها سنت نبوی هست و پیامبر به هر دو عمل کرده است در حالت عادی

عقیده اهل سنت: تنها نمازها به صورت جدا خواندن صحیح هست. و پیامبر فقط در حالت خطر و سفر نمازها را جمع خوانده اند. و عمل شیعه بدعت هست

روایت مورد نظر:

حدثنا یحیی بن یحیی قال قرات علی مالک عن ابی الزبیر عن سعید بن جبیر عن ابن عباس قال: صلی رسول الله الظهر و العصر جمیعا و المغرب و العشاء جمیعا فی غیر خوف و لاسفر

**صحیح مسلم ج۲ص۱۵۱- انتشارات عزالدین**

ترجمه:

پیامبر ظهر و عصر و مغرب و عشاء رو جمع خواندند در حالی که نه در سفر بودند نه در خطر

عزیزان اهل سنت قبول دارید عقیده شما مخالف با سنت هست یا نه؟

آیا بازهم می گویید شیعیان بدعت ایجاد کرده اند؟

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

دوشنبه 24 مهر 1391  11:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها