اسلایس شکلات
اسلایس شکلات
|
● مواد مورد نیاز:
▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛
▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛
▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛
▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛
▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛
▪ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛
▪ گردو: ۵۰ گرم؛
▪ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی): ۲۰۰ گرم؛
▪ کره ذوب شده (اضافی): ۶۰ گرم.
● طرز تهیه:
۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره
را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در
ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل
شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا
شکلات نیز ذوب شود.
بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید
آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت
یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم
مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد
از سفت شدن آن را ببرید.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
یک شنبه 23 آبان 1389 8:30 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh