0

اسلایس شکلات

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

اسلایس شکلات

اسلایس شکلات

 

اسلایس شکلات● مواد مورد نیاز:
▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛
▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛
▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛
▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛
▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛
▪ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛
▪ گردو: ۵۰ گرم؛
▪ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی): ۲۰۰ گرم؛
▪ کره ذوب شده (اضافی): ۶۰ گرم.
● طرز تهیه:
۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا شکلات نیز ذوب شود.
بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببرید.
 

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 23 آبان 1389  8:30 AM
تشکرات از این پست
rezajafarizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها