0

آموزش طراحی وب سایت - ویندوز 7 و ایکس پی - فتوشاپ - کرل دراو

 
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

8 نکته مهم برای امنیت بیشتر رمز عبور

8 نکته مهم برای امنیت بیشتر رمز عبور

 

 

معمولا اکثر کسانی که از کامپیوتر استفاده می کنند، رمز عبورهای خیلی ساده را انتخاب می کنند. به نظر من این یک نوع سهل انگاری است. چون رمز عبورهای خیلی ساده و خیلی معمولی در مدت زمان چند ثانیه هک می شوند. اطلاعات شخصیتان مثل شماره حساب بانکی و یا شماره کارت اعتباریتان در اختیار هکرها قرار می گیرد و به راحتی می توانند با کارت اعتباریتان خرید کنند و یا از حسابتان پول برداشت کنند.

 

 

پس برای امنیت بیشتر رمز عبور ، مقاله زیر را به دقت مطالعه نمائید :

 

1- اصلا برای پسورد از اسم استفاده نکنید، چه اسمتان چه فامیلیتان یا اسم مورد علاقه و یا هر اسم خاص دیگری. چون هکرها از برنامه های فرهنگ لغات خاصی استفاده می کنند که می توانند در عرض چند ثانیه پسوردتان را هک کند.
2- برای پسوردتان، از ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و یا اعداد و یا علامت های خاصی استفاده کنید. البته از علامت های خاص به تنهایی استفاده نکنید. مثلا علامت خاص همراه با عدد و یا همراه با حروف را انتخاب کنید. بیشتر کاربران از علامت ! به همراه اسمشان استفاده می کنند که به راحتی قابل هک است.
3- برای پسورد، حروف و اعدادی را که کنار هم قرار دارند انتخاب نکنید. مثلا پسوردهایی مثل "ghjkl" و یا "zxcvb" و یا اعداد "1234567" به راحتی قابل دسترس برای هکرها هستند.
4- برای پسوردتان، حداقل از 8 کاراکتر استفاده کنید.
برای پسوردهایی که از 4 کاراکتر تشکیل شده اند، حدود 45000 حالت وجود دارد، ولی برای پسوردهایی که از 8 کاراکتر و علامت های خاص تشکیل شده اند، در حدود یک میلیارد حالت وجود دارد.

 

5- پسوردتان را همواره تغییر دهید.
اگر زمان استفاده از پسوردتان طولانی شود احتمال هک شدن پسوردتان بیشتر است. بهتر است که هر 3 ماه یک بار پسوردتان را تغییر دهید.
6- پسوردتان را به هیچ کس ندهید.
اگر کسی از شما به هر طریقی پسوردتان را خواست، به او ندهید! هکرها معمولا خودشان را به عنوان یکی از کارکنان شرکت های بزرگ، یا سرویس کار
کامپیوتر معرفی می کنند و یا توسط تلفن و یا ایمیل، پسوردتان را برای حل کردن مشکلتان از شما می خواهند. ولی این نکته را فراموش نکنید که هیچ شرکت معتبری از شما پسورد نمی خواهد.
7- تا حدی که امکان دارد پسوردتان را در جایی ننویسید.
اگر روی یک کاغذ آن را بنویسید و آن را در جای امنی مثل کیفتان قرار دهید، باز هم امکان هک شدنش وجود دارد. یا کاغذ را روی مانیتور یا هر جای دیگری نچسبانید و یا زیر کیبورد یا پد ماوس و یا هر جای دیگری که در معرض دید باشد نگذارید.
8- پسوردتان را در
کامپیوتر ذخیره نکنید.
کامپیوتر می تواند پسوردتان را ذخیره کند تا شما مجبور نباشید هر دفعه که می خواهید وارد شوید پسوردتان را بزنید. به این ترتیب اگر که مرتبا می خواهید وارد شوید احتیاج ندارید که پسورد را هر بار وارد کنید، این باعث می شود که خیلی زود پسورد را فراموش کنید. این نکته را یادتان باشد که اگر بخواهید پسورد را عوض کنید، باید حتما پسورد قبلی یادتان باشد.

 

 

 

 

7 تکنیک ایحاد رمز عبور حرفه ای با امنیت بالا

 

1- برای ایجاد کردن پسورد، از حروف بزرگ و کوچک به صورت یک در میان یا دو در میان استفاده کنید. مثل: InTeRnEt و یا INteRNet
2- یک جمله را در ذهن خود در نظر بگیرید. حر.ف اول کلمات این جمله را برای پسوردتان انتخاب کنید. مثلا: " Man Har Ruz Be Site OstadeIT Sar Mizanam" حالا پسورد من : "MHRBSOSM"
3- اسم خودتان یا یک لغت را در نظر بگیرید، حالا حروف سمت راست یا چپ آن را که روی کیبورد است برای پسوردتان انتخاب کنید. مثلا: OstadeIT پسورد من است و حروف سمت راست آن : pdysfroy
4- عدد یا تاریخی برای خودتان انتخاب کنید و سپس بر طبق آن دکمه ی Shift را نگهدارید و تایپ کنید. مثلا: 1368و25و69  که می شود: !#^*<@%<^)
5- در پسوردتان از علامت های خاص استفاده کنید. مثال: o/st\@d{e$it*&
6- لغات یک جمله را به اختصار بنویسید. این اختصارات مربوط به خودتان است و قاعده و قانون خاصی ندارد. جمله: "I have a best site for my lessons" پسورد: "ihvbstsfrmls"
7- لغت یا ترکیبی از لغات و اعداد را برای خود انتخاب کنید. بعد آن را به هم بریزید مثلا حرف اول را به جای حرف آخر قرار دهید و یا جای اعداد را با حروف را با هم عوض کنید. مثال: ost319ade410it36 پسورد: 36adeost410it319
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

بالابردن سرعت ویندوز با کاهش مصرف حافظه اصلی

افزایش سرعت ویندوز به عوامل مختلفی بستگی دارد این عوامل به دو دسته تقسیم می شوند .1 . استفاده از نرم افزارها و ترفندهایی که در ویندوز وجود دارد . 2 . استفاده از نرم افراهای جانبی که باید بر روی ویندوز نصب شود . تا به حال در بخش آموزش ویندوز XP به چند مورد اشاره شده است . امروز می خواهیم شما را با یکی دیگر از این آموزشها آشنا کنیم .
هر نرم افزار دلخواهی را روی سیستم خود باز کنید ( مثلا Word) ، سپس اسناد سنگین این نرم افزار را اجرا کرده و برای باز شدنTask Manager کلید های Ctrl+Shift+Esc را بزنید .زبانه Processes را باز و لیست را بر اساسMem Usage  به ترتیب نزولی مرتب کنید.


 
متوجه خواهید شد که WINWORD.EXEدر صدر قرار می گیرد .
اکنون به نرم افزار ورد برگردید و فقط آن را Minimize کنید.
 
اکنون مجددا Task Manager را باز کنید ، این بار نرم افزارWordدیگر بالای لیست شما قرار ندارد.
 
نگاهی به حافظه اشغالی Word بیندازید، نسبت به قبل خیلی کمتر شده است. با Minimize کردن نرم افزارهای باز سیستم در برخی موارد می توان تا 50 درصد از مصرف حافظه اصلی را کاهش داد. در هر سیستم عامل مولتی تسک ، نرم افزاری که در وضعیت Minimize شده قرار دارد، در حافظه فیزیکی کمترین فضای ممکن را اشغال خواهد کرد.

 

چهارشنبه 19 مهر 1391  11:33 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

نمایش نام دلخواه در کنار ساعت و تاریخ سیستم

نمایش نام دلخواه در کنار ساعت و تاریخ سیستم
با یکی دیگر از آموزشهای ویندوز XP در خدمت شما  هستیم .در این بخش یکی از ترفندهای ویندوز XP را برای شما بازدید کنندگان عزیز توضیح می دهم . یک روش ساده و راحت . در برخی از شرکت ها در کنار ساعت و تاریخ سیستم کامپیوترهایشان، نام آن مجموعه به چشم می خورد. تا به حال دقت کرده اید ؟به تصویر زیر دقت کنید
 

برای آنکه بتوانید نام خود را در نوار وظیفه قرار دهید ، از منوی Start ، گزینه Control Panel و سپس  Regional and Language Option را انتخاب کرده و بر روی Customize کلیک کنید.

 
 

با ورود به زبانه Time سمبل های AM و PM را به دلخواه خود تغییر دهید و در آخر روی OK کلیک کنید.

 

اگر این روش برای ویندوز شما کارساز نبود ، پنجره مشخصات تاریخ و ساعت را با دابل کلیک روی آن باز کنید

 

در مکانی که مربوط به تغییر شکل دیجیتالی زمان است یک منوی کشویی وجود دارد ، آن را باز کنید و در کنار AM و PM ای که به طور پیش فرض در این منو وجود دارد ، نامی را که قبلا در بخش Regional and Language Option وارد کرده بودید انتخاب کنید.

 
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:34 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

ویروس I LOVE YOU

روز 4 مه سال 2000، پاول فلچر مثل همه روزها به دفتر کار خود در شرکت Star Lab رفت ولی آن روز مثل همیشه نبود.پاول ساعت 8:30 به دفتر خود رسید و مثل همیشه اولین کاری که کرد، چک کردن لیست ویروس هایی بود که سرویس فیلترینگ Star Lab در طول شب جمع آوری می کرد.
این لیست که معمولاً هر یک ساعت به روزرسانی می شد، در یک شب پر از ویروس 40 تا 50 فعالیت خطرناک را نشان می داد.ولی اولین نتایج شب قبل برای پاول بسیار جالب بود چرا که تنها در نیم ساعت بیش از 450 ویروس شناسایی شده بودند و تا پایان آن روز هم 13 هزار گزارش فعالیت برنامه های مخرب در لیست ویروس یاب شرکت ثبت شده بود.
Star Lab تنها شرکتی نبود که آن روز متوجه رشد بسیار سریع ویروس I LOVE YOU شده بود. در سراسر جهان اخبار شرکت های امنیت سایبر خبر از به وجود آمدن یک چالش امنیتی بزرگ می دادند.همه چیز از یک کافی نت کوچک در فیلیپین شروع شد وقتی که “اونل دو گازمن” 24 ساله ویروس I LOVE YOU را که تحت پروژه پایانی لیسانس خود طراحی کرده بود را منتشر کرد.
 
عامل کلیدی گسترش سریع این ویروس تکنیک های طراحی آن نبود. تنها عامل آن تیتر ایمیلی بود که ویروس به صورت فایلی به نام LOVE_LETTER_FOR_YOU (یک نامه عاشقانه برای شما) به آن پیوست می شد.
وقتی گیرنده این فایل را دانلود می کرد ویروس به سرعت کد حمله خود را بازخوانی می کرد و خود را برای تمام نام هایی که در لیست ایمیل کاربر وجود داشت ارسال می کرد.آن زمان سال 2000 بود و خیلی از دارندگان کامپیوتر حتی فکر خرید آنتی ویروس را نمی کردند. حتی بسیاری از حرفه ای ها که مشتری شرکت های امنیتی آن زمان بودند، بانک شناسه آنتی ویروس خود را برای ویروس های خطرناک هر یک ماه به روزرسانی می کردند.
سیمون هرون، مدیر شرکت امنیت سایبر Network Box اولین روز انتشار ویروس ILOVEYOU را به خاطر دارد و می گوید: “آن روز من در یک جلسه با چهار مشتری بودم که یکی از کارمندان وارد دفترم شد و گفت ایمیل هایی که از من به دستتان رسیده را بازنکنید! این تنها سیستم اخطار دهی آن زمان بود!” با چنین سطح ایمنی پایین تقریباً هر کسی که ایمیل حاوی ILOVEYOU را دریافت می کرد آلوده می شد. به این ترتیب تنها در دو روز 45 میلیون کاربر ویندوز به این ویروس آلوده شدند.
گازمن بعدها از روی اسم مستعاری که از خود تحت عنوان “Mr De Guzman” به جای گذاشته شده بود بازداشت شد ولی در آن زمان در فیلیپن مانند خیلی جاهای دنیا قانون مبارزه با جرایم سایبر وجود نداشت و وی به هیچ جرمی محکوم نشد.
میکو هیپونن، مدیر تحقیقات شرکت F-Secure هم آن روز را به خاطر دارد. او می گوید: “آن روز از ساعت 9:41 تا نیمه های شب برروی این ویروس کار کردیم و تا آمدم بخوابم ساعت 3 صبح با صدای تلفن از خواب بیدار شدم.”
سپس میکو در یک کنفرانس تلفنی 30 دقیقه ای با مدیران شرکت های امنیت سایبر دیگر و تیم های مبارزه با جرایم سایبر کشورها شرکت کرد و بعد از این 30 دقیقه متوجه شد که 40 نفر دیگر سعی کرده بودند با وی تماس بگیرند و در مورد اوضاع پیش آمده صحبت کنند.
متأسفانه مبارزه با این ویروس بسیار فراتر از توانایی آن روز شرکت های امنیت سایبر بود. شرکت های برزگ بین المللی و حساس بیشترین ضربات را خورده بودند و سرور های ایمیل آن ها از شدت تراکم ایمیل های ارسالی از کار افتاده بودند.
بالاخره ساعت 10 شب به وقت گرینویچ شرکت های امنیت سایبر شروع به انتشار شناسه برای این ویروس کردند ولی به خاطر بالا بودن حجم تقاضا اندکی از کاربران می توانستند این شناسه را دانلود کنند.
فلچر می گوید: “تمیزکردن خرابکاری این ویروس کار ساده ای نبود. کاربران به این شرایط عادت نداشتند و تقریباً هیچکس اهل بک آپ گرفتن از سیستم های نبود.”
ویروس ILOVEYOU بعد از انتشار دردسرهای زیادی برای شرکت های امنیتی درست کرد چرا که به هکرها نشان داده بود چطور می شود بدون استفاده از منابع شخصی یک ویروس یا هرزنامه را از طریق لیست آدرس های ایمیل دیگران در عرض چند ساعت منتشر کرد.
تأثیرگذاری این ایده به حدی بود که امروزه 90 درصد ایمیل های ارسالی در جهان هرزنامه هستند. البته این روزها دیگر کمتر هکری پیدا می شود که برای مقاصد خرابکارانه ویروس یا هرزنامه طراحی کند و هدف اکثر هرزنامه های و ویروس های جمع آوری اطلاعاتی است که بتوان از طریق فروش یا استفاده از آن ها درآمدزایی کرد.
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:38 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

ویروس چیست

بخوبی قدرت آسيب پذيری سيستم های اطلاعاتی مبتنی بر کامپيوتر را به ما نشان می دهند. يک ويروس مدرن و پيشرفته قادر به بروز آسيب های کاملا" غيرقابل پيش بينی دراينترنت است . مثلا" ويروس مليزا (Melissa) ، که در سال 1999 متداول گرديد ، از چنان قدرت و توانی برخوردار بود که شرکت های بزرگی نظير مآيکروسافت و ساير شرکت های بزرگ را مجبور به خاموش نمودن کامل سيستم های پست الکترونيکی نمود. ويروس "ILOVEYOU" ، که در سال 2000 رايج گرديد ، باعث آسيب های فراوان در اينترنت و شبکه های کامپيوتر یگرديد.

ويروس های کامپيوتری به دو گروه عمده تقسيم می گردند:
گروه اول را "ويروس های سنتی " و گروه دوم را "ويروس های مبتنی بر پست الکترونيکی " می نامند.
خصوصيات ، عملکرد و نحوه پيشگيری از هر يک از گروه های فوق متفاوت بوده و در اين راستا لازم است ، اطلاعات لازم در اين خصوص را کسب کرد.


ويروس های کامپيوتری از جمله موارد اسرارآميز و مرموز در دنيای کامپيوتر بوده که توجه اغلب کاربران را بخود جلب می نمايد. ويروس های کامپيوتری


انواع آلودگی
آلودگی الکترونيکی دارای اشکال منتفاوتی است . متداولترين موارد آلودگی الکترونيکی عبارتند از :
- ويروس . ويروس يک قطعه نرم افزار کوچک بوده که بر دوش يک برنامه حقيقی حمل می گردد. مثلا" يک ويروس می تواند خود را به برنامه ای نظير واژه پرداز متصل ( الحاق ) نمايد. هر مرتبه که برنامه واژه پرداز اجراء می گردد ، ويروس نيز اجراء و اين فرصت ( شانس ) را پيدا خواهد کرد که نسخه ای از خود را مجددا" توليد ( الحاق يک نسخه از خود به ساير برنامه ها ) و يا يک خرابی عظيم را باعث گردد.

- ويروس های مبتنی بر پست الکترونيکی . ويروس هائی از اين نوع از طريق پيام های پست الکترونيکی منتقل می گردند. اين نوع ويروس ها بصورت خودکار برای افراد متعدد ، پست خواهند شد. گزينش افراد برای ارسال نامه الکترونيکی بر اساس دفترچه آدرس پست الکترونيکی ، انجام می گيرد.

- کرم ها . يک کرم ، برنامه نرم افزاری کوچکی بوده که با استفاده ازشبکه های کامپيوتر یو حفره های امنيتی موجود ، اقدام به تکثير خود می نمايند. نسخه ای از "کرم " ، شبکه را پيمايش تا ماشين های ديگر موجود در شبکه را که دارای حفره های امنيتی می باشند ، تشخيص و نسخه ای از خود را تکثير نمايند. کرم ها با استناد به حفره های امنيتی موجود ، نسخه ای از خود را بر روی ماشين های جديد تکثير می نمايند.

- اسب های تراوا. يک اسب تراوا، نوع خاصی از برنامه های کامپيوتری می باشند . برنامه های فوق اين ادعا را دارند که قادر به انجام يک عمليات خاص می باشند ( مثلا" ادعای آنان می تواند شامل يک بازی کامپيوتری باشد ). برنامه های فوق برخلاف ادعای خود نه تنها عمليات مثبتی را انجام نخواهند داد بلکه باعث بروز آسيب های جدی پس از فراهم نمودن شرايط اجراء، می باشند. ( مثلا" ممکن است اطلاعات موجود بر روی هارد ديسک را حذف نمايند) . اسب های تراوا دارای روشی برای تکثير خود نمی باشند.

ويروس چيست ؟
ويروس های کامپيوتری بدين دليل ويروس ناميده شده اند ، چون دارای برخی وجوه مشترک با ويروس های زيست شناسی می باشند. يک ويروس کامپيوتری از کامپيوتری به کامپيوتر ديگر عبور کرده ، دقيقا" مشابه ويروس های زيست شناسی که از شخصی به شخص ديگری منتقل می گردند.

ويروس زيست شناسی يک موجود زنده نيست . ويروس بخشی از DNA بوده و داخل يک روکش حفاظتی قرار می گيرد . ويروس بر خلاف سلول ، قادر به انجام عمليات و يا تکثير مجدد خود نمی باشد. ( ويروس زنده و در قيد حيات نمی باشد ) .يک ويروس زيست شناسی می بايست DNA خود را به يک سلول تزريق نمايد. DNA ويروسی در ادامه با استفاده از دستگاه موجود سلول ، قادر به تکثير خود می گردد. در برخی حالات ، سلول با ذرات ويروسی جديد آلوده تا زمانيکه سلول فعال و باعث رها سازی ويروس گردد.در حالات ديگر ، ذرات ويروس جديد باعث عدم رشد سلول در هر لحظه شده و سلول همچنان زنده باقی خواهد ماند.

ويروس های کامپيوتری دارای وجوه مشترک فوق می باشند. يک ويروس کامپيوتری می بايست بر دوش ساير برنامه ها و يا مستندات قرار گرفته تا در زمان لازم شرايط اجرای آن فراهم گردد.پس از اجرای يک ويروس ، زمينه آلوده نمودن ساير برنامه ها و يا مستندات نيز فراهم می گردد.

کرم چيست ؟
کرم ، يک برنامه کامپيوتری است که قابليت تکثير خود از ماشينی به ماشين ديگر را دارا است . شبکه های کامپيوتری بستر مناسب برای حرکت کرمها و آلوده نمودن ساير ماشين های موجود در شبکه را فراهم می آورند. با استفاده از شبکه های کامپيوتری ، کرمها قادر به تکثير باورنکردنی خود در اسرع زمان می باشند. مثلا" کرم "Code Red" ، که در سال 2001 مطرح گرديد ، قادر به تکثير خود به ميزان 250.000 مرتبه در مدت زمان نه ساعت بود. کرمها در زمان تکثير، زمان کامپيوتر و پهنای باند موجود را استفاده می نمايند. کرم Code Red ، در زمان تکثير به ميزان قابل ملاحظه ای سرعت ترافيک اطلاعاتی بر روی اينترنت را کند می نمود. هر نسخه از کرم فوق ، پيمايش اينترنت بمنظور يافتن سرويس دهندگان ويندوز NT و يا 2000 را آغاز می کرد. هر زمان که يک سرويس دهنده ناامن ( سرويس دهنده ای که بر روی آن آخرين نرم افزارهای امنيتی مايکروسافت نصب نشده بودند ) پيدا می گرديد ، کرم نسخه ای از خود را بر روی سرويس دهنده تکثير می کرد. نسخه جديد در ادامه عمليات پيمايش برای يافتن ساير سرويس دهندگان را آغاز می نمايد. با توجه به تعداد سرويس دهندگان ناامن ، يک کرم قادر به ايجاد صدها و هزاران نسخه از خود است .
what-is-a-computer-virus
نحوه تکثير به چه صورت است ؟
ويروس های اوليه ، کدهائی محدود بوده که به يک برنامه متداول نظير يک بازی کامپيوتری و يا يک واژه پرداز ، الحاق می گرديدند. کاربری ، يک بازی کامپيوتری آلوده را از يک BBS اخذ و آن را اجراء می نمايد. .ويروس ، بخش کوچکی از نرم افزار بوده که به يک برنامه بزرگ متصل می گردد. ويروس های فوق بگونه ای طراحی شده بودند که در زمان اجرای برنامه اصلی ، بعلت فراهم شدن شرايط مساعد ، اجراء می گرديدند. ويروس خود را بدرون حافظه منتقل و در ادامه بدنبال يافتن ساير برنامه های اجرائی موجود بر روی ديسک ، بود. در صورتيکه اين نوع برنامه ها ، پيدا می گرديدند ، کدهای مربوط به ويروس به برنامه اضافه می گرديدند. در ادامه ويروس ، برنامه واقعی را فعال می کرد. کاربران از فعال شدن و اجرای ويروس آگاه نشده و در اين راستا روش های خاصی نيز وجود نداشت. متاسفانه ويروس، نسخه ای از خود را تکثير و بدين ترتيب دو برنامه آلوده می گرديدند. در آينده با توجه به فراهم شدن شرايط لازم ، هر يک از برنامه های فوق ساير برنامه ها را آلوده کرده و اين روند تکراری ادامه می يابد.

در صورتيکه يکی از برنامه های آلوده از طريق ديسکت به شخص ديگری داده شود و يا فايل آلوده برای يک BBS ارسال تا بر روی سرويس دهنده قرار گيرد ، امکان آلوده شدن ساير برنامه ها نيز فراهم خواهد شد. فرآيند فوق نحوه تکثير يک ويروس کامپيوتری را نشان می دهد.

تکثير و گسترش از مهمترين ويژگی های يک ويروس کامپيوتری بوده و در صورت عدم امکان فوق ، عملا" موانع جدی در تکثير ويروس های کامپيوتری بوجود آمده و برخورد با اين نوع برنامه با توجه به ماهيت محدود ميدان عملياتی ، کار پيچيده ای نخواهد بود. يکی ديگر از ويژگی های مهم ويروس های کامپيوتری ، قابليت حملات مخرب آنان بمنظور آسيب رساندن به اطلاعات است . مرحله انجام حملات مخرب عموما" توسط نوع خاصی چاشنی ( نظير ماشه اسلحه ) صورت می پذيرد. نوع حملات متنوع بوده و از نمايش يک پيام ساده تا پاک نمودن تمام اطلاعات موجود را می تواند شامل گردد. ماشه فعال شدن ويروس می تواند بر اساس يک تاريخ خاص و يا تعداد نسخه های تکثير شده از يک ويروس باشد . مثلا" يک ويروس می تواند در تاريخ خاصی فعال و يا پس از ايجاد يکصد نسخه از خود ، فعال و حملات مخرب را آغاز نمايد.

ايجاد کنندگان ويروس های کامپيوتری افرادی آگاه و با تجربه بوده و همواره از آخرين حقه های موجود استفاده می نمايند. يکی از حقه های مهم در اين خصوص ، قابليت استقرار در حافظه و استمرار وضعيت اجرای خود در حاشيه می باشد ( ماداميکه سيستم روشن است). بدين ترتيب امکان تکثير اين نوع ويروس ها با شرايط مطلوبتری فراهم می گردد. يکی ديگر از حقه های موجود ، قابليت آلوده کردن " بوت سکتور " فلاپی ديسک هاو هارد ديسک ها، می باشد. بوت سکتور شامل يک برنامه کوچک بمنظور استقرار بخش اوليه يک سيستم عامل در حافظه است . با استقرار ويروس های کامپيوتری در بوت سکتور ، اجراء شدن آنها تضمين خواهد شد. ( شرايط مناسب برای اجرای آنها بوجود می آيد). بدين ترتيب يک ويروس بلافاصله در حافظه مستقر و تا زمانيکه سيستم روشن باشد به حضور مخرب خود در حافظه ادامه خواهند داد. ويروس های بوت سکتور قادر به آلوده نمودن ساير بوت سکتورهای فلاپی ديسک های سالمی که دردرايو ماشين قرار خواهند گرفت ، نيز می باشد. در مکان هائی که کامپيوتر بصورت مشترک بين افراد استفاده می گردد ( نظير دانشگاه ها ) ، بهترين شرايط برای تکثير ويروس های کامپيوتری بوجود خواهد آمد ( نظير يک آتش سوزی بزرگ بوده که بسرعت همه چيز را نابود خواهد کرد ).
ويروس های قابل اجراء و بوت سکتور در حال حاضر تهديدی جدی تلقی نمی گردند. مهمترين علت در صحت ادعای فوق ، حجيم شدن ظرفيت برنامه های کامپيوتری است . امروزه اغلب برنامه های کامپيوتری بر رویديسک های فشرده(CD) ذخيره و در اختيار متقاضيان قرار می گيرند. اطلاعات ذخيره شده بر روی ديسک های فشرده ، غير قابل تغيير بوده و تقريبا" آلودگی اطلاعاتی بر روی آنان غيرممکن است . استفاده از فلاپی ديسک برای توزيع و استفاده برنامه های کامپيوتری نظير آنچه که در اواسط 1980 استفاده می گرديد ، عموميت ندارد. و اين خود می تواند عاملی موثر در عدم گسترش سريع ويروس های اجرائی و خصوصا" ويروس های بوت سکتوری باشد.
در حال حاضر امکان وجود ويروس های اجرائی و يا بوت سکتور ، همچنان نيز وجود داشته و صرفا" امکان گسترش سريع آنها سلب شده است . محيط های مبتنی بر فلاپی ديسک ها ، برنامه های کوچک و ضعف موجود در برخی از سيستم های عامل ، حضور ملموس اين نوع ويروس های کامپيوتری را در دهه 80 ميسر و توجيه پذير کرده بود.
ويروس های پست الکترونيکی
آخرين اطلاعات موجود در رابطه با ويروس های کامپيوتری به " ويروس پست الکترونيکی " اشاره دارد. عملکرد ويروس "مليزا " در سال 1999 بسيار ديدنی بود. ويروس فوق از طريق مستندات ( سندها ) از نوع Word شرکت مايکروسافت ، گسترش و توسط پست الکترونيکی ارسال و توزيع می گرديد. عملکرد ويروس فوق بشکل زير بود :

فردی اقدام به ايجاد يک ويروس کرده ، آن را بعنوان يک سند Word برای " گروه های خبری اينترنت " ، ارسال می کرد. در ادامه هر فرد ديگری که فايل فوق را اخذ و آن را بر روی سيستم خود فعال می کرد ، زمينه اجراء و فعال شدن ويروس را هم فراهم می کرد. ويروس در ادامه ، سند ( بهمراه خود ويروس ) را از طريق يک پيام پست الکترونيکی برای اولين پنجاه نفر موجود در دفترچه آدرس ، ارسال می کرد. پيام الکترونيکی شامل يک متن دوستانه بهمراه نام شخص بود، بنابراين گيرنده بدون هيچگونه نگرانی اقدام به بازنمودن نامه می کرد. در ادمه ويروس ، پنجاه پيام جديد را از کامپيوتر گيرنده پيام ، ارسال می کرد. ويروس مليزا ، سريعترين ويروس از بعد گسترش تاکنون بوده است . همانگونه که در ابتدا اشاره گرديد ، عملکرد و سرعت باورنکردنی گسترش ويروس فوق باعث گرديد که تعدادی از شرکت های بزرگ ، سيستم های پست الکترونيکی خود را غيرفعال نمايند.

عملکرد ويروس ILOVEYOU ، که در سال 2000 مطرح گرديد ، بمراتب ساده تر از ويروس مليزا بود. ويروس فوق شامل کد محدودی بود که بعنوان يک Attachment ( ضميمه ) به يک پيام پست الکترونيکی متصل می شد. افراديکه پيام را دريافت می کردند با فعال نمودن ضميمه ، امکان اجرای ويروس را فراهم می کردند. کد ارسال شده در ادامه نسخه هائی از خود را تکثير و برای افراديکه نام آنها در دفترچه آدرس بود، ارسال می کرد.

ويروس مليزا از قابليت های برنامه نويسی توسط VBA)Visual Basic for Application) که در Ms Word وجود دارد ، استفاده می کرد. VBA يک زبان برنامه نويسی کامل بوده که امکانات متعددی نظير : تغيير محتويات فايل ها و يا ارسال پيام های پست الکترونيکی را فراهم می آورد. VBA دارای يک امکان مفيد و در عين حال خطرناک با نام " اجرای خودکار " است . يک برنامه نويس قادر به درج يک برنامه درون يک سند بوده و بلافاصله پس از باز نمودن سند ، شرايط اجرای کدهای فوق فراهم خواهد شد. ويروس مليزا بدين طريق برنامه نويسی شده بود. هر شخص که سند آلوده به ويروس مليزا را فعال می نمود ، بلافاصله زمينه فعال شدن ويروس نيز فراهم می گرديد. ويروس فوق قادر به ارسال 50 پيام پست الکترونيکی بوده و در ادامه يک فايل مرکزی با نام NORMAL.DOT را آلوده تا هر فايل ديگری که در آينده ذخيره می گردد ، نيز شامل ويروس گردد.

برنامه های مايکروسافت دارای يک ويژگی خاص با نام " حفاظت ماکروها در مقابل ويروس " بوده که از فايل ها و مستندات مربوطه را در مقابل ويروس حفاظت می نمايد. زمانيکه ويژگی فوق فعال گردد ، امکان " اجرای خودکار " ، غيرفعال می گردد. در چنين حالتی در صورتيکه يک سند سعی در اجرای خودکار کدهای ويروسی نمايد ، يک پيام هشداردهنده برروی نمايشگر ظاهر می گردد. متاسفانه ، اکثر کاربران دارای شناخت لازم و مناسب از ماکروها و ماکروهای ويروسی نبوده و بمحض مشاهد پيام هشداردهنده ، از آن چشم پوشی و صرفنظر می نمايند. در چنين مواردی ، ويروس با خيال آسوده اجراء خواهد شد. برخی ديگر از کاربران امکان حفاظتی فوق را غير فعال نموده و ناآگاهانه در توزيع و گسترش ويروس های کامپيوتری نظير مليزا ، سهيم می گردند.

پيشگيری از ويروس
با رعايت چندين نکته ساده می توان يک پوشش مناسب ايمنی در مقابل ويروس های کامپيوتری را ايجاد کرد :
● از سيستم های عامل ايمن و مطمئن نظير : يونيکس و ويندوز NT استفاده تا پوشش حفاظتی مناسبی در مقابل ويروس های سنتی ( نقطه مقابل ويروس های پست الکترونيکی ) ايجاد گردد.
● در صورتيکه از سيستم های عامل غير مطمئن و ايمن استفاده می گردد ، سيستم خود را مسلح به يک نرم افزار حفاظتی در رابطه با ويروس ها ، نمائيد.
● از نرم افزارهائی که توسط منابع غير مطمئن توزيع و ارائه می گردند ، اجتناب و نرم افزارهای مربوطه را از منابع مطمئن تهيه و نصب نمائيد. در ضمن امکان بوت شدن از طريق فلاپی ديسک را با استفاده از برنامه BIOS، غير فعال کرده تا بدين طريق امکان آلوده شدن ويروس از طريق يک ديسکت که بصورت تصادفی در درايو مربوطه قرار گرفته شده است ، اجتناب شود.
● امکان "حفاظت ماکرو در مقابل ويروس " را در تمام برنامه های مايکروسافت فعال نموده و هرگز امکان اجرای ماکروهای موجود در يک سند را تا حصول اطمينان از عملکرد واقعی آنها ندهيد.
● هرگز بر روی ضمائمی که بهمراه يک پيام پست الکترونيکی ارسال شده و شامل کدهای اجرائی می باشند ، کليک ننمائيد. ضمائمی که دارای انشعاب DOC ( فايل های word) ، انشعاب XLS( صفحه گسترده ) ، تصاوير( فايل های با انشعاب GIF و يا JPG و ...) بوده ، صرفا" شامل اطلاعات بوده و خطرناک نخواهند بود ( در رابطه با فايل های word و Execl به مسئله ماکرو و ويروس های مربوطه دقت گردد ) . فايل های با انشعاب EXE,COM و يا VBS اجرائی بوده و در صورت آلوده بودن به ويروس ، با اجرای آنان بر روی سيستم خود زمينه فعال شدن آنها فرام خواهد شد. بنابراين لازم است از اجرای هرگونه فايل اجرائی که بهمراه پست الکترونيکی برای شما ارسال می گردد ( خصوصا" موارديکه آدرس فرستنده برای شما گمنام و ناشناخنه اس ) ، صرفنظر نمائيد
با تحقق اصول فوق ، يک پوشش ايمنی مناسب در رابطه با ويروس های کامپيوتری بوجود می آيد.
علت ايجاد ويروس های کامپيوتری
انسان ويروس ها را ايجاد می نمايند. برنامه نويس مجبور به نوشتن کد لازم ، تست آن بمنظور اطمينان از انتشار مناسب آن و در نهايت رها سازی و توزيع ويروس است . برنامه نويس همچنين می بايست نحوه حملات مخرب را نيز طراحی و پياده سازی نمايد ( تبين و پياده سازی سياست حملات مخرب). چرا انسان ها دست به چنين اقداماتی زده و خالق ويروس های کامپيوتری می گردند؟
در رابطه با سوال فوق ، حداقل سه دليل وجود دارد :
● دليل اول : اولين دليل مربوط به دلايل روانی با گرايش مخرب در وجود اين نوع افراد است . دليل فوق صرفا" به دنيای کامپيوتر برنمی گردد. مثلا" فردی بدون دليل ، شيشه اتومبيل فرد ديگری را شکسته تا اقدام به سرقت نمايد، نوشتن و پاشينن رنگ بر روی ساختمانها ، ايجاد حريق تعمدی در يک جنگل زيبا ، نمونه هائی در ساير زمينه ها بوده که بشريت به آن مبتلا است .برای برخی از افراد انجام عمليات فوق ، نوعی هيجان ايجاد می کند. در صورتيکه اين نوع اشخاص دارای توانائی لازم در رابطه با نوشتن برنامه های کامپيوتری باشند ، توان و پتانسيل خود را صرف ايجاد ويروس های مخرب خواهند کرد.
● دليل دوم : دليل دوم به هيجانات ناشی از مشاهده اعمال نادرست برمی گردد. تعدادی از افراد دارای يک شيفتگی خاص بمنظور مشاهده حوادثی نظير انفجار و تصادفات می باشند. قطعا" در مجاورت منزل شما به افرادی برخورد می نمايد که عاشق يادگيری نحوه استفاده از باروت ( و يا ترقه ) بوده و اين روند ادامه داشته و همزمان با افزايش سن اين افراد آنها تمايل به ايجاد بمب های بزرگتر را پيدا می نمايند. فرآيند فوق تا زمانيکه فرد مورد نظر خسته شده و يا به خود آسيبی برساند ، ادامه خواهد يافت . ايجاد يک ويروس کامپيوتری که بسرعت تکثير گردد مشابه موارد فوق است . افراديکه ويروس های کامپيوتری را ايجاد می نمايند ، بمبی درون کامپيوتر را ايجاد کرده اند و بموازات افزايش کامپيوترهای آلوده ، صدای انفجار بيشتری بگوش فرا خواهد رسيد.
● دليل سوم : دليل سوم به حس خود بزرگ جلوه دادن و هيجانات ناشی از آن برمی گردد. ( نظير صعود به قله اورست ) اورست موجود است و هر فرد می تواند مدعی صعود به آن گردد. در صورتيکه برنامه نويسی يک حفره امنيتی موجود در يک سيستم را مشاهده و امکان سوءاستفاده از آن وجود داشته باشد ، سريعا" بدنبال سوءاستفاده از وضعيت فوق (قبل از اينکه سايرين اقدام به ناکام نمودن وی را در اين زمينه داشته باشند) ، بر خواهند آمد.
متاسفانه اکثر ايجاد کنندگان ويروس های کامپيوتری فراموش کرده اند که آنها باعث ايجاد خرابی واقعی برای افراد واقعی هستند ( هيچ چيز در خيال و رويا نمی باشد ) حذف تمام اطلاعات موجود بر روی هارد ديسک اشخاص ، يک خرابکاری واقعی و نه خيالی! است .صرف زمان زياد در يک شرکت بزرگ برای برطرف نمودن فايل های آلوده به ويروس يک خرابکاری واقعی و نه خيالی ! است. حتی ارسال يک پيام ساده و بی محتوا نيز بدليل تلف شدن زمان ، يک نوع خرابکاری است . خوشبختانه قانون در اين زمينه سکوت نکرده و در اين راستا قوانين لازم تصويب و مجازات های سنگين برای افراديکه ويروس های کامپيوتری را ايجاد می نمايند ، پيش بينی شده است .
تاريخچه
ويروس های سنتی کامپيوتر در اواخر 1980 بشدت گسترش يافتند. موضوع فوق دارای چندين دليل است .
● دليل اول ، به گسترش استفاده از کامپيوترهای شخصی برمی گردد. قبل از 1980 استفاده از کامپيوتر در منازل بسيار کم و در مواردی شامل استفاده محدود بصورت سرگرمی و اسباب بازی بود. کامپيوترهای واقعی کمياب و صرفا" در اختيار متخصصين و کارشناسان مجرب گذاشته می گرديد. در سال 1980 ، استفاده از کامپيوتر بشدت گسترش و در موارد متعددی بخدمت گرفته گرديد.
● دومين دليل ، به استفاده از سيستم های BBS برمی گردد. افراد از طريق مودم به يک BBS متصل و انواع برنامه های مورد نياز خود را اخذ (Download) می کردند. بازيهای کامپيوتری نمونه ای از برنامه های کامپيوتری بودند که بشدت با استقبال مواجه و همواره از طريق مراکز BBS توزيع و منتشر می شدند. طبيعی است آلوده بودن يکی از بازيهای کامپيوتری که علاقه مندانن زيادی داشت ، می توانست در مدت زمان کوتاهی باعث انتشار و تکثير يک ويروس کامپيوتری گردد.
●سومين دليل ، استفاده فراوان از فلاپی ديسک ها بمنظور استفاده از برنامه های کامپيوتری بود. در سال 1980 ، برنامه ها دارای ظرفيت کم بوده و امکان استقرار يک سيستم عامل، يک واژه پرداز و مستندات فراوانی در يک و يا دو فلاپی ديسک وجود داشت . اغلب کامپيوترها در آن زمان دارای هارد ديسک نبوده و می بايست برای راه اندازی کامپيوتر از فلاپی ديسک استفاده می شد ، استفاده از فلاپی ديسک ها ، زمينه ای مساعد برای توزيع و انتشار برنامه های آلوده را فراهم می کرد.
منبع : http://www.mums.ac.ir/ch_kalat/fa/learnvirus
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:39 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

غیر فعال شدن task manager

تا به حال شده سیستم شما ویروسی بشه و نتونید از Task Manager و Regedit استفاده کنید ؟در این مواقع چه فکری به نظر شما میرسه ؟ باید ویندوز را پاک یا Repair کنیم ؟ در قسمت زیر روشی به شما توضیح داده می شود که نیازی به پاک کردن ویندوز نداشته باشید .بعضی از ویروس ها برای مقابله با کاربری که از ویندوز استفاده می کنه و ناتوان کردن آن که نتونه با زدن کلیدهای Alt+Ctrl+Delete فایل ها و برنامه های جاری سیستم رو ببینن و عمل End Task رو برای ویروس انجام بدن.
 
جهت فعال کردن هر دو گزینه روش های زیر پیشنهاد می شود :
جهت فعال کردن Regedit  از منوی Start  بر روی گزینه RUN کلیک کنید(میانبر= پنجره +R ) و عبارت زیر را دقیق در کادر مربوطه نوشته در نهایت کلید Enter را از روی صفحه کلید بفشارید
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
جهت فعال کردن TaskManager  از منوی Start  بر روی گزینه RUN کلیک کنید(میانبر= پنجره +R ) و عبارت زیر را دقیق در کادر مربوطه نوشته در نهایت کلید Enter را از روی صفحه کلید بفشارید
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:40 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

بالا بردن امنیت سیستم با افزودن پسورد دوم به ویندوز

 
همانطور که میدانید در ویندوز XP میتوانید برای هرحساب  کاربری(User) پسوردی را وارد کنید.روشی را که در زیر توضیح می دهیم را دنبال کنید که قبل از ورود به محیط کابری پسورد دیگری را قرار دهید .این کار باعث میشود که برای وارد شدن به محیط ویندوز کاربران از دو سپر امنیتی عبور کنند.
برای اضافه نمودن این پسورد ابتدا در قسمت Run عبارت skskey را تایپ و سپس اجرا کنید.
 

 
 
 
در این پنجره روی دکمه Update کلیک کنید
 
در این پنجره ابتدا Password Startup را فعال و سپس پسورد مورد نظر خود را وارد کرده و دکمه OKرا کیلک کنید.
 
مشاهده می کنید که پسورد مورد تایید فرار گرفت
 
حال سیستم تان را ریست کنید.پنجره Windows XP Startup Password مشاهده می کنید که شما باید پسورد تان را وارد کنید تا به منوی کابران بروید.
 
 
*توجه داشته باشید که اگر این پسورد را سه مرتبه اشتباه وارد کنید سیستم ریستارت می شود پس این پسورد را هیچ گاه از یاد نبرید.

 

چهارشنبه 19 مهر 1391  11:41 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

بهبود عملکرد ویندوز با پاک کردن فایل های اضافی

فایل های اضافی و غیر ضروری موقع نصب برنامه ها ، هنگام ذخیره کردن فایل ها ، ریستارت کردن ویندوز و خاموش و روشن شدن آن بوجود می آید که باعث کند شدن ویندوز و اشغال فضای هارد می شود.
حال راه های برای از بین بردن این فایل ها را آموزش می دهیم
1-پاک کردن اطلاعات فولدر TEMP
این فولدر در مسیر C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Temp (نام کاربری خودتان=User Name)قرار دارد که برای مشاهده آن ابتدا باید تیک Show hidden files and folders را از مسیر زیر بزنید و سپس به مسیر بالا بروید.
Start => Control Panel => Folder Option => View => Show hidden files and folders
 
 
 
می توانید این مسیر فولدر Temp را از قسمت Run  ویندوز نیز باز کنید.کافی است در کادر %temp% را تایپ و اجرا کنید
 
 
شما باید تمامی اطالاعاتی که در این فولدر وجود دارد را انتخاب (Ctrl+A) کرده و پاک(Shift+Delete) کنید.
 
 
2-Disk Cleanup کردن درایوها
بدین منظور شما روی تک تک درایوهایتان کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید
 
سپس از قسمت General دکمه Disk Cleanup را بزنید
 
کمی صبر کنید
 
در پنجره باز شده تمام گزینه های قسمت Files to delete را تیک زده و OK را بزنید.
 
دکمه Yes را بزنید
 
صبر کنید تا کار تمام شود.
به این ترتیب فایلهای اضافی موجود در ویندوز پاک شده است .
3-البته باید گفت که تمامی فایلهای اضافی توسط این دو عملکرد بیان شده پاک نمی شود بدین منظور برای پاک کردن تمامی این فایلها نیاز به برنامه های Cleanerدارید

 

چهارشنبه 19 مهر 1391  11:42 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

بازیابی پسورد ویندوز XP

گاهی اوقات شده پسورد ویندوزتان را فراموش کنید ؟ با نداشتن پسورد چگونه وارد ویندوز می شوید ؟راه حل این مشکل چیست؟ نرم افزارهایی برای انجام اینکار وجود دارند که با استفاده از چند کلیک ساده پسورد را هک می کنند . راه حلی هم در خود ویندوز وجود دارد که تا حد قابل ملاحضه ای کار راه انداز می باشد . در این آموزش هر دو روش به شما آموزش داده می شود .
 
شروع آموزش
در صفحه ورود کاربران کلید های Alt و Ctrl و Delete را به طور هم زمان  فشار دهید

 
تا صفحه Log On Windows باز شود.در کادر User name عبارت administrator را تایپ کنید و قسمت Password را خالی بگذارید و OK را کلیک کنید.
 
مشاهده می کنید که وارد محیط Admin ویندوز شده اید.
از منوی Start روی Control Panel کلیک کنید.

 
سپس User Accounts را باز کنید.
 
سپس مانند تصویر زیرحساب کاربری خود را باز کنید
 
روی Remove the password کلیک کنید
 
در این صفحه دکمه  Remove Password را انتخاب کنید
در انتها سیستم را Log Off کنید مشاهده می کنید که دیگر از کاربری شما پسورد نمی خواهد.
 
حال اگر خود Administrator پسورد داشت چکاری باید انجام دهیم؟
در این حالت باید از Hiren's Boot CD استفاده کنید.( دقت داشته باشید  این آموزش فقط برای رفع مشکل می باشد و استفاده غیر اخلاقی از این آموزش برای هک کردن پسورد کامپیوتر از نظر اخلاقی درست نبوده و عواقب آن به عهده خود شما می باشد )سیستم را ریستارت کنید و CD Boot را داخل درایو قرار داده وهنگام بالا آمدن ویندوز بسته به مادربرد خود کلید مورد نظرکه در زیربوت انواع مادربرد را  برای شما نوشته ایم ، بزنید ( به این نکته دقت کنید هنگامیکه سیستم روشن می شود همانند تصویرزیر می نویسد که چه کلیدی را برای Boot شدن باید بزنید )

 
Gigabyte=F12
ASUS=F8
MSI=F11
Asrock=F11
Intel=F6
EliteGroup=F11

وقتیCDبوت شد به محیط اصلی نرم افزار که همانند تصویر زیر است وارد می شوید ودر مرحله بعد گزینه Start BootCD را انتخاب کنید

 
گزینه Password & Registry Tools را باز کنید
 
برنامه Active Password Changer 3.0.420 (NT/2000/XP/2003/Vista را اجرا کنید
 
کلید 2 را از کیبورد و سپس اینتر را فشار دهید
 
مشاهده می کنید که مسیر پسورد ویندوز را پیدا کرد، اینتر را بزنید
 
در این قسمت شما باید Administrator را انتخاب کنید برای این کار کلید 0 را بزنید
 
در این صفحه کلید Y را بزنید
 
مشاهده می کنید که برای ادامه کار برداشتن پسورد از شما می خواهد که کلیدی را فشار دهید
 
پسورد برداشته شده است، سیستم را ریست کنید و برای آنکه از برداشتن پسورد توسط نرم افزار مطمئن شوید در هنگام انتخاب کاربری برای ورود به ویندوز دکمه های Alt+Ctrl+Delete را زده در کادر User name عبارت administrator را تایپ کنید و اینتر کنید مشاهده می کنید که بدون پسورد وارد محیط Administrator شده اید

 

چهارشنبه 19 مهر 1391  11:44 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

فایل های خراب ویندوز تان را اصلاح کنید

فایل های سیستم عامل بعد از مدتی ممکن است خراب شوند ، علت آن نیز به عواملی مثل نصب و حذف برنامه ها و گیم ها، ویروسی شدن سیستم عامل ، ریستارت کردن ، خراب شدن هارد دیسک و ... می باشد.
می توانید با روشی که در زیر توضیح می دهیم این فایل ها را تعویض و ترمیم کنید:

ابتدا از منوی استارت قسمت RUN را باز کرده و در کادر آن CMD را تایپ کرده و OK را بزنید

 
 

در این صفحه دستور sfc/scannow تایپ کرده و دکمه Enter را بزنید


 

مشاهده می کنید که از شما در خواست ویندوز ایکس پی را دارد، سی دی ویندوز را در درایو خود قرار داده و دکمه Retry را بزنید


 

برنامه تمام فایل های سیستمی را اسکن کرده و به صورت اتوماتیک فایل های معیوب را تعویض خواهد کرد


 
چهارشنبه 19 مهر 1391  11:46 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

پاک کردن فایل Thumbs.db

شاید شما در محیط ویندوز فایلهایی با نام Thumbs.db که در بسیاری از فولدرها دیده می شود روبرو شده اید .

این فایل یک نوع  حافظه موقت یا Cash جهت ثبت اطلاعات تصاویرThumbnail تلقی می شود و وظیفه ذخیره اطلاعات حالت نمایشی Thumbnail را دارد. خاصیت این فایلها بدین گونه است که اگر آنها را به شیوه دستی پاک کنید به صورت اتوماتیک در همان محل مجدد ساخته می شود . اگر شما نخواهید از حالت Thumbnail در محیط ویندوز برای مشاهده تصاویر استفاده کنید و یا به پر شدن بی مورد فضای هارد علاقه ندارید، ترفندی وجود دارد که می توانید این فایل را پاک کرده به صورتیکه دیگر ایجاد نشود .

1. My Computer را باز کرده به تب  Toolsرفته گزینه Folder Options را بزنید.

 

2. در این پنجره تب View را باز کنید و سپس تیک Do not cache thumbnails را بردارید.


 

3. همچنین تیک Show hidden files and folders را بزنید.


 

4. و در نهایت تیک Hide protected operating system file(Recommended  را بردارید و Yes را بزنید.


 

5. اکنون می توانید به صورت دستی این فایل ها را Delete کنید


 

6. شما می توانید از طریق ریجستری ویندوز نیز اقدام کنید:
Start را باز کنید و بر روی Run کلیک کنید


 

7. در مستطیل عبارت regedit  را تایپ و ok کنید


 

8. در این پنجره مسیر زیر را دنبال کنید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced


 

9. بر روی DisableThumbnail  دبل کلیک کنید و در قسمت Value مقدار آن را 1 قرار دهید و OK  کنید.


 

برای اعمال تغییرات لازم است سیستم راه اندازی مجدد گردد.

چهارشنبه 19 مهر 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

چگونه صدای خودتان را در ویندوز ضبط کنید

یکی دیگر از قابلیت های ویندوز ضبط کردن صدا بدون نصب هیچ نرم افزاری می باشد، شما می توانید صدای خودتان را در کامپیوتر ضبط نمائید ، برای این منظور کافیست مانند تصویر بر روی منوی Startکلیک کرده و از All Programs گزینه Accessories و سپس Entertaiment رفته  Sound Recorder را کلیک نمائید تا یرنامه اجرا شود.

 

در صورتیکه مشکل سرعت اینترنت دارید فایل PDF آموزش را در پایان همین قسمت دانلود کنید .

 

میکروفون را وصل کرده و سپس بر روی دکمه Record کلیک نمائید و حالا میکروفون را بدست گرفته و عاشقانه ترین آواز زندگیتان را با با بهترین صدای ممکن بخوانید .

 

برای توقف بر روی دکمهStop کلیک کنید

 

 

برای گوش دادن به صدای خودتان بر روی دکمه Play کلیک کنید.

 

با این برنامه همچنین می توانید

1- یک فایل صوتی با فرمت Wave را به فایلی دیگر با همین فرمت وصل نموده و آنگاه ذخیره نمایید ، برای این منظور اولین فایل صوتی را از منوی File و فرمان Open باز نمائید و سپس با دگمه کشویی  محلی که فایل صوتی بعدی باید از آنجا شروع شود را تعیین نمائید و آنگاه از منوی Edit فرمان Insert File را کلیک نمائید تا فایل صوتی بعدی که می خواهید به آن اضافه نمائید را باز نمائید .، برای شنیدن این پیوند بر روی دگمه Play کلیک کنید ، در پایان آنها را با آدرس و نام مورد نظر ذخیره کنید .

2- دو فایل صوتی با فرمت wave را باهم میکس نمائید ، برای این منظور اولین فایل را از منوی File و فرمان  Open باز نمائید و برای باز کردن فایل بعدی از منوی Edit بر روی فرمان Mix with File کلیک نمائید، برای شنیدن صدای میکس شده بر روی دگمه Play کلیک کنید و در پایان آنها را با آدرس و نام مورد نظر ذخیره نمایید .

با هر بار کلیک بر فرمان Increase Volume در منوی Effects صدای فایل قویتر می شود و با هر بار کلیک بر فرمان Decrease volume صدای آن ضعیف تر می شود .

با هر بار کلیک بر فرمان increase speed سرعت گویش صوت سدیعتر و با هر بار کلیک بر Decrease speed سرعت آن کمتر می شود ، با هر بار کلیک بر فرمان Add echo اکوی صدا بیشترو با هر بار کلیک بر Revers اکوی آن کاهش می یابد .

 

  •  

 

پنج شنبه 20 مهر 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

زمانبندی یك برنامه برای اجرا بطور خودكار در ویندوز

برای شروع کار از منوی Start مسیر زیر را دنبال کنید .

Start >All Program >Accesories>System Tools >Scheduled Tasks

 

برای اضافه کردن یک برنامه زمان بندی شده بر روی گزینه scheduled Tasks کلیک کنید تا صفحه زیر باز شود بعد بر روی گزینه scheduled tasks wizardکلیک کرده تا یک برنامه کاربردی را زمان بندی کنیم تا در تاریخ مقرر اجرا شود .

 

بر روی گزینه Next کلیک کنید

 

در این صفحه شما می توانید یک برنامه را که می خواهید در زمان خاصی اجرا شود را انتخاب کنید ما برنامه کاربردی Disk Cleanup را انتخاب کرده ایم .

بر روی گزینه Next کلیک کنید

 

زمان اجرا شدن برنامه را انتخاب کنید .

بر روی گزینه Next کلیک کنید

 

در این صفحه شما باید روز ، تاریخ و ساعت را انتخاب کنید .

بر روی گزینه Next کلیک کنید

 

در این صفحه شما می توانید یک نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید .

بر روی گزینه Next کلیک کنید

 

حال شما بازدن کلید Finish این برنامه در زمان مقرر اجرا خواهد شد .

 

  •  

 

پنج شنبه 20 مهر 1391  9:08 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

افزودن زبان فارسی به WIN XP

 

1.از منوی Start گزينه Control Panel را انتخاب كنيد.

 

2.ازControl Panel گزينه Regional and language Options را انتخاب نمایید.

 
در این قسمت ممکن است Control Panel به شکل زیر  باشد در این صورت گزینه Date, time,Language, and Regional options را انتخاب کنید.و سپس از قسمت پایین صفحه (or Pick a control panel) گزینه :Regional and language Options را انتخاب میکنیم.
 

 
پس از انتخاب Regional and language Options به تب بالای صفحه language می رویم در این بخش دقت کنید در قسمت پایین صفحه Supplemental language support گزینه  :
(install files for  complex script and right-to-left languages(including Thai) حتما تیک خورده باشد .
1-اگر تیک نداشت در مربع کنار آن تیک زده و cd winxp را درون cd ram قرار میدهیم سپس Apply کرده ok میکنیم ،سپس مدتی صبر میکنیم تا گزینه Insert Disk پدیدار شود سپس ok میکنیم.در این صورت فایلهای مربوط به زبان فارسی از روی cd ram به ویندوز ما اضافه می شود ، سپس Restart کرده و دوباره مراحل 1و 2 رو سپری میکنیم .

regional4

2-اگر گزینه (install files for  complex script and right-to-left languages(including Thai تیک دار بود از قسمت بالا( Text services and input languages )گزینه  Details را انتخاب می کنیم با انتخاب این گزینه پنجره زیر باز میشود
 

اگر کیبرد فارسی نصب نباشد در پنجره install services گزینه Add را کلیک کرده و از پنجره Input language گزینه Farsi را انتخاب میکنیم.

 

سپس ok کرده که پنجره بسته می شود و به پنجره قبل باز میگردید که پنجره Text services and input languages است در قسمت install services دو گزینه موجود است EN وFA که منظور همان کیبرد فارسی و انگلیسی می باشد.Apply ,ok کرده و خارج میشویم .


 

در این قسمت کیبرد فارسی شما به اصطلاح نصب شده است و در نوار ابزار پایین صفحه نمایش داده میشود.با کلیک بر روی ایکن کوچک EN می توانید نوع کیبرد را مشخص کنید و هم چنین با فشردن همزمان دو دکمه Alt+Shift نیز می توانید زبان کیبرد را عوض کنید.برای اضافه کردن زبانهای دیگر نیز به همین روش میتوانید عمل کنید.

پنج شنبه 20 مهر 1391  9:09 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

طریقه حذف کردن برنامه ها از کامپیوتر

روش اول به این صورت است که بر روی دگمه Start کلیک کرده و سپس All Programs و بعد مانند تصویر پائین بر روی گزینه  Unistall کلیک کرده تا حذف شوند .

windows

از صفحه ای که باز می شود از شما سوال می کند که مطمئن هستید برای حذف برنامه یا خیر در صورت تائید برنامه پاک می شود.


روش دوم که کاملتر و نسبت به روش اول راه عمومی تری نیز می باشد به این صورت است که:

1. از منوی start بر روی گزینه Control Panel کلیک کرده تا صفحه زیر باز شود.

windows2

در این پنجره بر روی آیکون Add or Remove Program کلیک کرده تا صفحه زیر باز شود.

windows3

در این کادر برای حذف هر برنامه کافی است ابتدا بر روی آن کلیک کرده و سپس بر روی دکمه Remove کلیک کرده تا برنامه مورد نظر حذف شود.سیستم از شما خواهد پرسید که مطمئن هستید که می خواهید برنامه را بطور کامل حذف نمائید در صورت تائید بر روی YESکلیک کنید.

پنج شنبه 20 مهر 1391  9:20 AM
تشکرات از این پست
chmdch
دسترسی سریع به انجمن ها