برگزاری نمايشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه پيام نور كازرون
برگزاری نمايشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه پيام نور كازرون |
گروه اجتماعی: به همت امور بانوان و كانون حجاب و عفاف دانشگاه پيام نور كازرون، نمايشگاه حجاب و عفاف در اين دانشگاه برپا شد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس، نمايشگاه حجاب و عفاف بهمنظور معرفی، ترويج و اشاعه فرهنگ، اعتقاد دينی و اسلامی و آنچهكه زيور و زينت يك زن مسلمان است، بهمدت يك هفته از دوشنبه، 17 مهرماه در دانشگاه پيام نور كازرون برپا شد.
هدف اصلی از برگزاری اين نمايشگاه آگاهی دادن به دانشجويان و تبيين موضوع حجاب مصونيت است نه محدوديت است و در نمايشگاه حجاب و عفاف انواع چادر، مقنعه و پوشش اسلامی با 30 درصد تخفيف عرضه میشود.
بنابر اين گزارش، همچنين نشست ستاد امر به معروف و نهی از منكر دانشگاه پيام نور كازرون نيز برگزار شد كه در آن مصوبات و تصميمگيری در خصوص مسئله عفاف و حجاب در سطح دانشگاه بررسی شود.
در اين نشست با نصب بنر و پلاكارد و تعهدنامه انضباطی، نقش عفاف و حجاب و گسترش فرهنگ حجاب بين دانشجويان، برگزاری سخنرانی و مراسم پرسش و پاسخ پيرامون حجاب، مصوب شد.
همچنين الگوسازی و ايجاد گرايشات عميق و پايدار نسبت به حجاب و عفاف از طريق معرفی سيره عملی معصومين(ع) بزرگان علمی، ادبی و فرهنگی، برگزاری كلاسهای آموزشی، ارائه موضوعات تحقيقاتی به دانشجويان با موضوع حجاب، تذكر لسانی با رعايت تمام جوانب اخلاقی و ارائه بروشور در خصوص مسئله حجاب نيز از ديگر مسائل مطرح شده در اين نشست بود.
|
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
civilica.com/p/98085
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
سه شنبه 18 مهر 1391 2:44 AM
تشکرات از این پست