سخناني از بزرگان در مورد آزادي 3
پاسخ به:سخناني از بزرگان در مورد آزادي 3
انسان به مقداري جنون هم نياز دارد، وگرنه هرگز به پاره كردن بندهايش براي كسب آزادي خطر نمي كند.((نيكوس كازانتزاكيس
آزادي يعني گشت و گذار در دنياي هستي، با آنچه كه خداوند متعال امر فرموده!((امير قاسمي
تجارت آزاد يك قانون اساسي نيست، بلكه يك راه نجات موقت است.((بنجامين ديسرائيلي
اي مردم آتن، چه مرا بي گناه شماريد و آزاد كنيد و چه نكنيد، من هرگز از راه خويش باز نمي گردم حتي اگر صدبار كشته شوم.((سقراط
خود را از بند نام و ننگ برهانيد تا آزاد توانيد زيست.((عبيد زاكاني
درخت آزادي را بايد گهگاه با خون ميهن پرستان و ستمكاران آبياري كرد.((توماس جفرسون
زنده باد ملتي كه براي زنده داشتن آزادي، زندگي را دوست دارد.((محمد خياباني
شعار من اين است: اگر حامي آزادي باشي، حقيقت، حمايت خودش را خواهد داشت. گفته ي من مبتني بر حقيقت، گفته اي است كه جمعي از مردمِ آزاد و آزاده برسرِ حقيقت بودنش توافق كرده اند. اگر ما زحمتِ برقراريِ آزادي سياسي را بكشيم، حقيقت هم خودش به عنوان پاداش نصيب مان مي شود.((ريچارد رورتي
مالكيت زمين از اهميت ويژه اي برخوردار است. چنانچه مقرر گردد كه زمين متعلق به هيچ كس نباشد، مگر آن كس كه روي آن كار مي كند، آنگاه مي توان آزادي ِ پايدار را تضمين كرد.((لئو نيكولايويچ تولستوي
مردم پاريس، آزادي را به جهان ارزاني داشتند، بي آنكه پاداشي بخواهند.((هاينريش هاينه
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.((سورن كيركه گارد
بايد بدانيم كه بزرگترين آزمون استقلال، همان حفظ خويشتن است.((نيچه
هيچ كس مخالف آزادي نيست؛ نهايت امر، مخالف آزادي ديگران است.((كارل هنريش ماركس