0

نظر بده وبدون نظر دادن از اینجا نرو

prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نظر بده وبدون نظر دادن از اینجا نرو

پیشنهادم این هست

به صورت سالانه یک همایش در اصفهان برگزار شود و

کاربران منتخب که توسط راسخون در طول سال انتخاب خواهند شد

چند روزی را در اصفهان مهمان راسخون باشند

چه کسی موافق هست

همایش هم در مورد این باشه که کاربران برای رسیدن راسخون به اوج چه کمکیها وکارهایی را انجام دهند وبرنامه ریزی کنند

جمعه 14 مهر 1391  8:58 PM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 nargese_montazer hojat20 nikbakht88 siasport23 MIRZAEI10 adel_71 tahmores
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:نظر بده وبدون نظر دادن از اینجا نرو

با سلام خدمت شما

در صورتی هم که بخواییم یه همچنین همایشی رو انجام بدیم، اولین مسئله رو که بودجه هست باید در نظر داشت.

اینم دو حالت بیشتر نداره.

یا مسئولین برای این کار یه ردیف بودجه تعریف می کنند. که به نطر من با توجه به شرایظ احتمالش کم هست.

یا اینکه اگر قرار شد این همایش برگزار بشه و کاربران مهمان راسخون باشند.باید مسئولین از جاهای دیگه هزینه بزنند و  بودجه این همایش رو ردیف کنند.

این از جاهای دیگه می تونه مسابقات دوره ای باشه. و یا هر هزینه ای که در اولویت پایینتر هست.

کلا به نظر من هر اقوامی که می خواد در انجمن رخ بده، اگر روش بحث بشه و اولویت ها در نظر گرفته بشه،در این صورت می تونیم هزینه ها رو ، روی اولویت های بالاتر خرج کرد.

من ناراحت میشم وقتی می گیم اقا فلان جا رو درست کنید به ما می گن سایت های بزرگ و انجمن های اون این کاری که شما گفتیو انجام نمی دن پس نمیشه.اگر بود اونا انجام می دادن!!!!

این کاربری که خط بالا رو می گه یعنی اینکه راسخون رو در مقابل اون سابت ها و انجمن ها کوچیک و متوسط می بینه که در این جا باید بهش گفت دیدش رو تغییر بده.

چون اصلا این طور نیست.

با احترام

جمعه 14 مهر 1391  9:59 PM
تشکرات از این پست
architect0811 prompet nargese_montazer farshon hojat20 nikbakht88 siasport23 tahmores
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

والاقبلا"بصورت استانی همایشهایی بودوانصافا"راسخون به استان ماهم آمدومن یکی که فیض بردم درموردبودجه هم جناب قدرت راست می گویندباتوجه به وضع اقتصادی جامعه واداره حج واوقاف وامورخیریه کمتراحتمال برگزاری چنین همایشهایی اونم درخوداصفهان وجودداردواگرهم باشدطبق پارامترهای تعیین شده درمسائل تشویقی مدیران تالارهاگنجانیده شده البته ماخوشحال خواهیم شدباکاربران برترهم ازنزدیک آشنابشیمsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 16 مهر 1391  8:04 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hojat20 prompet nikbakht88 siasport23 tahmores
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

واقعا ایده ی خیلی خوبیه، من به شخصه موافق هستم و فکر میکنم این اتفاق علاوه بر همفکری برای برنامه ریزی در مورد سایت و موسسه راسخون میتونه باعث آشنایی بیشتر اعضای سایت با محیط و مسئولین موسسه فرهنگی راسخون بشه، من خودم به شخصه خیلی دوست دارم از نزدیک با موسسه راسخون آشنا بشم.

البته با صحبت دوستان در مورد بودجه و .. موافق هستم.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

پنج شنبه 20 مهر 1391  11:09 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 prompet tahmores
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با سلام

واقعا اگر امکان چنین چیزی باشه عالی می شه؛ ولی پر هزینه هستش؛

ولی مزایای زیادی می تونه برا سایت و کاربراش  داشته باشه!

یا علی

شنبه 22 مهر 1391  12:18 AM
تشکرات از این پست
prompet tahmores
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

کار خوب و مفیدی میتونه باشه ولی فکر کنم هزینه ای که باید خرج بشه خیلی زیادبشه و باعث بشه سایر جوایز مربوط به مسابقات کمتر بشن و اینکه اگر هم قرار باشه کسی یا کسانی برن بهتره فقط از بین مدیران سایت نباشه و سایر کاربران هم بتونن شرکت کنن البته میشه این انتخاب رو از طریق برگزاری یه مسابقه هم باشه یا مثلا مثل جشنواره ی تابستانی با عنوان همایش راسخونی برگزاربشه و کاربران بتونن با پرداخت حسنه شرکت کنن البته بهتره بیشتر کاربران فعال و برتر شرکت کنن 

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

شنبه 22 مهر 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
siasport23 prompet tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها