معاون وزیر و رزش و جوانان:
رسانه ملی جدی به مقوله حجاب نمیپردازد
خبرگزاری فارس: معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: تاکنون به صورت جدی و مستمر در رسانه ملی به مسئله حجاب پرداخته نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان میاندرود، سید باقر پیشنمازی بعدازظهر امروز در اولین گردهمایی سازمانهای مردمنهاد جوان حوزه عفاف و حجاب سراسر کشور که در اردوگاه سرلشکر آبشناسان مازندران برگزار میشود طی سخنانی با اشاره به ورود همهجانبه متولیان به امور فرهنگی تصریح کرد: نباید به بهانه اینکه فلان منطقه و یا فلان خیابان شهر به محل تجمع افراد بدحجاب بدل شده است، حضور افراد فرهنگی و یا خانمهای محجبه را در آن کمرنگ کنیم.
* پیوند منطقی میان خانواده، معلم، دوستان و اجتماع
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه احترام به مرزهای فکری و فرهنگی غالب در یک جامعه موجب ارتقای ارزشهای انسانی در افراد آن جامعه شده و حفظ حجاب از درونیشدن ارزش عفاف نشات میگیرد، خواستار توجه بیشتر خانوادهها در تربیت فرزندان و نیز لزوم توجه به امر پرورش در سیستم آموزشی کشور شد.
وی با تاکید بر پیوند منطقی و موثر میان چهار شبکه خانواده، معلم، دوستان و اجتماع، نقش آن را در تربیت روحی و روانی فرزندان و جوانان کشور بسیار با اهمیت توصیف کرد و افزود: برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باید میان این حلقهها پیوندی مستحکم ایجاد شود.
پیشنمازی گفت: موضوع عفاف و حجاب باید در تک تک افراد جامعه نهادینه شده و پایبندی به این امور برای آنان به ارزشی درونی و ماندگار تبدیل شود.
* نفوذ دشمن از طریق ماهواره و اینترنت
این مسئول با ذکر مثالی صرف بیش از حد وقت برای بیان ضرورت حجاب و عفاف در جامعه را مانند توضیح دادن این مسئله دانست که نباید از چراغ قرمز عبور کرد و بیان داشت: نباید تمام وقت خود را برای آگاهیبخشی صرف کرد چون جوانان و نوجوانان ما تمامی مسائل روز دنیا را میدانند که با شیوههای نوین آنها را راهنمایی کرد.
پیشنمازی با بیان اینکه دریچه ورود هر چیز مثبت یا منفی به دل و قلب، چشم است ادامه داد: کانون تحول و اعتلای انسان دل و حوزه ورود به آن چشم و گوش است.
وی در این مورد با اشاره به نفوذ دشمن از طریق ماهواره و اینترنت در بین گروهی از جوانان گفت: دلیل اینکه آنها توانستهاند اما ما هنوز موفق نشدهایم این است که آنان از حوزه چشم و بصری وارد شدهاند و ما بیشتر از حوزه گوش مانند سخنرانی کردن استفاده کردهایم چون هم راحت است و هم سریع انجام میشود اما تاثیرگذاری کمی دارد.
* ترویج فرهنگ عفاف امری انکارناپذیر
معاون امور فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تنها برخورد ایجابی در مسئله بدحجابی تأثیرگذارنخواهد بود، خاطرنشان کرد: باید در نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه دینی یک برنامه مدون و اصولی داشته باشیم.
این مسئول ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه را امری ضروری و انکارناپذیر دانست و با بیان این که هنوز دستگاههای کشور نسبت به شرح وظایف خود در این باره آشنا نیستند، افزود: مدیریت و سیاست خاصی هم در این راستا وجود ندارد که بعضاً این کار تنها به نیروی انتظامی محول میشود که نتیجه آن مثبت نبوده است.
* تاکنون به صورت جدی در رسانه ملی به مسئله حجاب پرداخته نشده است
وی با اشاره به اینکه با ساختن انیمیشن و فیلمنامه درباره حجاب با مضمون دختری که با تمام مشقت و گرفتاریها حاضر به ترک حجاب نیست، گفت: تاکنون به صورت جدی و مستمر در رسانه ملی به مسئله حجاب پرداخته نشده است و تنها به برنامههای موردی اکتفا شده است که حرکت در این مسیر نیازمند تولید برنامههایی اساسی و منسجم پیرامون مسئله عفاف و حجاب است.
پیشنمازی با بیان اینکه همه ارگانها و تشکیلات باید پیرامون ترویج فرهنگ حجاب و عفاف احساس مسؤولیت کنند و به میدان بیایند، اضافه کرد: نباید تنها منتظر باشیم تا نیروی انتظامی با بدحجابیها برخورد انتظامی کند بلکه باید حجاب و عفاف را با نگاهی زیربنایی و اساس در جامعه حل کنیم.
* منتفی کردن پاتوقهای منفی
این مسئول ایجاد مناسکهایی مبتنی بر ادامه راه و سیره ائمه اطهار و قرآن را بسیار مناسب و حائز اهمیت دانست و گفت: به طور مثال میتوان با ارتقا بخشیدن به ایام اعتکاف و مناسبتهایی از این قبیل به نهادینهسازی و روی آورن خود به خود افراد به امر حجاب کمک شایانی کرد.
وی کشف ارشدها و افراد شاخص چه در مدارس و چه در جامعه که عده خاصی را به خود جلب کردهاند را از این جهت مهم دانست که با اصلاح یک نفر میتوان افراد پیرامون وی را نیز اصلاح کرد.
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: باید تلاش خود را در راستای منتفی کردن پاتوقهای منفی در شهرها و تبدیل پاتوقهای منفی به مکانهای مثبت مضاعف کنیم و همچنین اینکه مسئولان و دلسوزان باید برای گوشها خوراکسازی کرد.
انتهای پیام/ش10/گ1003