0

کتا بهای رمان

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

کتا بهای رمان

لطفا چندین رمان بلند خارجی را در ص.رت امکان قرار دهید البته حجم آن کم باشد ودارای فهرست بندی؟

پنج شنبه 13 مهر 1391  7:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa amirmohammadjamali
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:کتا بهای رمان

سلام-چگونه میتونم کتاب های رمان برای این پست ارسال کنم-لطفا راهنمایی کنید-اینم ایمیل بنده diyanatiab@yahoo.com-کلی رمان هم برای موبایل هم بصورت pdf دارم

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

یک شنبه 30 مهر 1391  1:59 AM
تشکرات از این پست
bivafa amirmohammadjamali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:کتا بهای رمان

نقل قول babak110

سلام-چگونه میتونم کتاب های رمان برای این پست ارسال کنم-لطفا راهنمایی کنید-اینم ایمیل بنده diyanatiab@yahoo.com-کلی رمان هم برای موبایل هم بصورت pdf دارم

سلام کاربر گرامی، خیلی خوشحالم که شما را در ین تالار میبینم.

ببخشید به علت کمبود وقت نمیتونم جوابتون رو ایمیل کنم و تنها در همین جا ذکر میکنم:

شما میتوانید فایل های pdf خود را در صورت معتبر بودن کتاب ها و نیز موجود نبودن آنها در تالارهای راسخون،از طریق یک سایت بارگذاری(آپلود)که اعتبار آن زیاد است و احتمال پاک کردن فایل ها از روی سرورش پایین است،و به همراه نام کتاب به صورت پست در زیرتالارهای مرتبط تالار کتابهای متفرقه قرار دهید. در واقع نام کتاب به علاوه لینک دانلود آن در پست قرار میگیرد.در قسمت موضوع پست هم نام کتاب را بنویسید.

در صورت انجام این کار و استمرار آن قطعاً یکی از کاربران برتر تالار ما خواهید بود و از طرف ما به مسئولان برای دریافت هدیه کاربران برتر تالارها معرفی خواهید شد.

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 30 مهر 1391  4:57 PM
تشکرات از این پست
amirmohammadjamali
دسترسی سریع به انجمن ها