0

نامه ای از طرف خداوند متعال به بندگان خود:

mdsh1001
mdsh1001
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 94

نامه ای از طرف خداوند متعال به بندگان خود:

سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( ضحی1-2) افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را، که مرا به سخره گرفتی(یس30) و هیچ پیامی از پیام هایم به تو مرسید مگر از آن روی گردانیدی(انعام4) و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام(انبیا87) و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان متوهم شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری(یونس24) و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری(حج73) پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند چشمهایت از وحشت فرورفتند و تمام وجودت لرزید چه لرزشی، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمان هایی(احزاب10) تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، که من مهربانترینم در بازگشتن(توبه118) وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می‌مانی، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی(انعام63-64) این عادت دیرینه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هر وقت سختی به تو رسید از من ناامید شده‌ای(اسرا83) آیا من برنداشتم از دوشت باری را که پشتت را می شکست؟( شرح2-3) غیر از من چه کسی برایت خدایی کرده است؟(اعراف59) پس کجا می روی؟(تکویر26) پس از این سخن دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟(مرسلات50) چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟(انفطار6) مرا به یاد می آوری؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود(روم48) من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی بر می دارد، و در شب روحت را در خواب به تمامی باز می ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی بر می انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم(انعام60) من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت می‌دهم(قریش3) برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم(فجر 28-29) تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم(مائده54)

پنج شنبه 13 مهر 1391  5:23 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:نامه ای از طرف خداوند متعال به بندگان خود:

باز گشتم یا رب تا یک بار دیگر با هم باشیم

تا یک بار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم

و سپاس از تمام وجودم به دلیل آرامش وجودیم ؛ رفع دلتنگیم ، یاری رسانیت

و سپاس ، سپاس ، سپاس که آن هنگام که رهایت کردم ، رهایم نکردی

سپاس

پنج شنبه 13 مهر 1391  8:04 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:نامه ای از طرف خداوند متعال به بندگان خود:

* روزی که خدا همه چیز را قسمت کرد، خود را به خوبان بخشید.

* جاده ی زندگی نباید صاف و مستقیم باشد و گرنه خوابمان می گیرد دست اندازها نعمتند

* شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است.

* وقتی احساس غربت می کنید یادتان باشد که خدا همین نزدیکی است.

*خداوند سند آسمان را به نام کسانی که در زمین خانه ندارند امضا کرده است.

* این همه خود را تحقیر نکنید، خداوند پس از ساختن شما به خود تبریک گفت.

* وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست.

* آسمان، چشم آبی خداست، و نگران همیشه من و تو

* بهترین کارها پس از ایمان به خداوند،مهربانی با مردم است

* امشب رحمت دوست جاریست ...
اگر دلتان لرزید بغضتان ترکید کسی اینجا محتاج دعاست

* خدایا قادر نیستم خود را به خانه تو برسانم
لطفا تو خود به خانه من بیا...!!

*بهترین دوست، خداست، او آن قدر خوب است که اگر یک گل به او تقدیم کنید دسته گلی تقدیمتان می کند
و خوب تر از آن است که اگر دسته گلی به آب دادیم، دسته گل هایش را پس بگیرد.

*به پیش آور دو دست خالی خود را...
ببینم چشم های خیست آیا گفته ای دارند؟
بخوان مارا...بگردان قبله ات را سوی ما...اینک وضویی کن...
خجالت می کشی از من...بگو, جزمن کس دیگر نمی فهمد...
به نجوایی صدایم کن...بدان آغوش من باز است...
شروع کن یک قدم با تو...تمام گام های مانده اش با من

* وقتی خوشحال شدید " صلوات " بفرستید .
وقتی غمناک شدید " استغفار " کنید . خدا در را باز میکند

*شیطان با دروغ آدم را از بهشت لغزاند ،ولی آدم با اشک صادقانه به خدا پیوست .

* خدایا
به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است
و نداده ات حکمت
گرفته ات امتحان

*وقتی ناراحتید از اینکه به چیزی که می خواستید نرسیدید ، محکم باشید و خوشحال....
خداوند در فکر چیز بهتری برای شماست...

پنج شنبه 13 مهر 1391  8:49 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها