0

تست اطمينان

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

تست اطمينان

چه تستی وجود دارد که مطمئن شوم واقعا این پسر را دوست دارم؟
اینکه ببینیم اگر خدای نکرده این زیبایی های ظاهر را در تصادف یا آتش سوزی دچار سیب شود ، آیا همچنان حاضرم در کنا او باشم؟ اگر بدانم ایشان قبل از من فرد دیگری را دوست داشته ، ببینید امتحانات مختلف از دلم می گیرم ، انشاء الله هیچ کدام از این شرایط پیش نیاید ولی برای تست گرفتن قطعا باید بزنگاههای قلبم را چک کنم و اِلا تا وقتی که دو نفر قربان صدقه یکدیگر می روند هیچ مشکلی وجود ندارد. اگر نتیجه تست مثبت بود ، قدم دوم را برمی داریم .پس 1- یک خود آزمایی می کنیم که واقعا این فرد شریک مناسبی برای زندگی ما هست یا نه؟ 2- آیا حاضر هستیم در شرایط سخت در کنار او باقی بمانیم ؟ 3-حالا اینجا وظیفه من است که احساس قلبی خود را به آداب و رسوم عقلانی شرعی و منطقی ترجمه کنم . باید فردی را که در فامیل و دوستان قدرت نفوذ و قدرت بیان دارد را پیدا کنم و این فرد باید خدا ترس باشد ، من روی این صفت تاکید دارم ، چون اگر تقوا نداشته باشد خدای نکرده آسیب های جدی تری وارد می کند اگر پدر یا مادر مخالف است و برای صحبت کردن بیایند ، به طور غیر مستقیم امکان دارد بگویید چرا ما مهارت قاطعیت داریم ، مهارت تصمیم گیری داریم اگر خود این فرد برود و بگوید بسم الله ، من این فرد را می خواهم یا این فرد را می گیرم یا هیچ کس دیگر ، باعث می شود حرمت ها شکسته شود . پدر و مادر شما خیلی وقت ها امکان دارد بعضی حرف ها را به شما نتوانند بزنند و این بد است ولی وجود دارد. شما شاید آن مطلبی که کنار قلبتان وجود دارد به خاطر اینکه احساستان درگیر شده است حتی نتوانید آن را به زبان و کلمات ترجمه کنید ،به بستگان بگویید و بگذارید فردی که به شما نزدیک است مثل خاله ، دایی ، عمو ، یک دوست عاقل ، یک معلم خوب از او کمک بگیرید و او مترجم قلب شما برای نزدیکان شود و یک واسطه شود و این واسطه حریمی بین شما و اطرافیان ایجاد کند . این قلب را در تپش قرار ندهید که فکر می کنید فردی را دوست دارید و به خاطر او باید صبر کنید ،سه سال ، چهار سال ،دین و دنیایتان ،دنیای احساساتان ، همه چیز ، مانع می شود و جلوی آن گرفته می شود  یک باره می بینید آن پسری که خیلی هم به او علاقه داشتید کارت ازدواجش دستتان می آید و می گوید : من تصمیمم را گرفتم و آن وقت شما فکر می کنید باید با زندگیتان چکار کنید ، خیلی سخت است دوباره بتوانید خودتان را بسازید.

پاسخگو : سركار خانم نيلچي زاده

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

پنج شنبه 13 مهر 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها