چه تستی وجود دارد که مطمئن شوم واقعا این پسر را دوست دارم؟
اینکه ببینیم اگر خدای نکرده این زیبایی های ظاهر را در تصادف یا آتش سوزی دچار سیب شود ، آیا همچنان حاضرم در کنا او باشم؟ اگر بدانم ایشان قبل از من فرد دیگری را دوست داشته ، ببینید امتحانات مختلف از دلم می گیرم ، انشاء الله هیچ کدام از این شرایط پیش نیاید ولی برای تست گرفتن قطعا باید بزنگاههای قلبم را چک کنم و اِلا تا وقتی که دو نفر قربان صدقه یکدیگر می روند هیچ مشکلی وجود ندارد. اگر نتیجه تست مثبت بود ، قدم دوم را برمی داریم .پس 1- یک خود آزمایی می کنیم که واقعا این فرد شریک مناسبی برای زندگی ما هست یا نه؟ 2- آیا حاضر هستیم در شرایط سخت در کنار او باقی بمانیم ؟ 3-حالا اینجا وظیفه من است که احساس قلبی خود را به آداب و رسوم عقلانی شرعی و منطقی ترجمه کنم . باید فردی را که در فامیل و دوستان قدرت نفوذ و قدرت بیان دارد را پیدا کنم و این فرد باید خدا ترس باشد ، من روی این صفت تاکید دارم ، چون اگر تقوا نداشته باشد خدای نکرده آسیب های جدی تری وارد می کند اگر پدر یا مادر مخالف است و برای صحبت کردن بیایند ، به طور غیر مستقیم امکان دارد بگویید چرا ما مهارت قاطعیت داریم ، مهارت تصمیم گیری داریم اگر خود این فرد برود و بگوید بسم الله ، من این فرد را می خواهم یا این فرد را می گیرم یا هیچ کس دیگر ، باعث می شود حرمت ها شکسته شود . پدر و مادر شما خیلی وقت ها امکان دارد بعضی حرف ها را به شما نتوانند بزنند و این بد است ولی وجود دارد. شما شاید آن مطلبی که کنار قلبتان وجود دارد به خاطر اینکه احساستان درگیر شده است حتی نتوانید آن را به زبان و کلمات ترجمه کنید ،به بستگان بگویید و بگذارید فردی که به شما نزدیک است مثل خاله ، دایی ، عمو ، یک دوست عاقل ، یک معلم خوب از او کمک بگیرید و او مترجم قلب شما برای نزدیکان شود و یک واسطه شود و این واسطه حریمی بین شما و اطرافیان ایجاد کند . این قلب را در تپش قرار ندهید که فکر می کنید فردی را دوست دارید و به خاطر او باید صبر کنید ،سه سال ، چهار سال ،دین و دنیایتان ،دنیای احساساتان ، همه چیز ، مانع می شود و جلوی آن گرفته می شود یک باره می بینید آن پسری که خیلی هم به او علاقه داشتید کارت ازدواجش دستتان می آید و می گوید : من تصمیمم را گرفتم و آن وقت شما فکر می کنید باید با زندگیتان چکار کنید ، خیلی سخت است دوباره بتوانید خودتان را بسازید.
پاسخگو : سركار خانم نيلچي زاده