0

دانشگاه يعني آرايشگاه؟!

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

دانشگاه يعني آرايشگاه؟!

 
آن اول‌ها كه وارد دانشگاه شديم، گفتيم ديگر بيشتر مسير را رفته‌ايم تا آدم حسابي شويم! گفتيم ديگر دانشجو وارد مي‌شويم؛ دانشمند خارج مي‌شويم!
چند صباحي گذشت تا دانستيم صرفه در اين است كه فرزند زمانه خويشتن باشيم! دانشمند زمانه شدن پيشكش! هرگاه خواستيد بدانيد مد روز لباس و آرايش چيست، ادامه تحصيل دهيد! كافي است وارد دانشگاه شويد تا با انواع مدل‌هاي پوشش، با كمترين پارچه‌ها و مرغوب‌ترين رنگ‌ها آشنا شويد. اطلاع‌رساني در حد المپيك! 
 
ديگر تمركزي مي‌ماند؟! 
 
با يك متخصص روانشناسي صحبت كرديم تا بدانيم اولاً چرا؟ واقعاً چرا؟ يعني ريشه‌هاي روانشناختي اين ماجرا كجاست؟ ثانياً حالا كه پوشش‌ها اينطور است، آيا مي‌شود درس خواند؟ تمركزي مي‌ماند؟! 
 
دكتر محمود برجعلي در پاسخ به اين سؤال كه چرا دختران اين نحوه پوشش را انتخاب مي‌كنند، مي‌گويد: «حجاب فقط مختص خانم‌ها نيست؛ نوعي ديگر از پوشش براي آقايان هم بايد باشد. تأكيدي كه ما روي حجاب خانم‌ها مي‌كنيم، ممكن است به نوعي مقاومت و بازدارندگي در آنها منجر شود.» 
 
چرا دانشگاه؟ 
 
«نوجوان از محيط بعضاً بسته خانواده وارد دانشگاه مي‌شود؛ ديگر خبري از آن مراقبت‌ها و حساسيت‌ها نيست. دانشجو شدن، جايگاهي اجتماعي براي افراد ايجاد مي‌كند. اين هم سبب مي‌شود محدوديت خانواده‌ها كمتر شود و هم باعث مي‌شود فرد احساس برتري كند. احساس مي‌كند در يك موقعيت و پوزيشن جديد قرار گرفته؛ پس تيپ جديدي مي‌زند. از طرف ديگر الگو هم نقش خيلي مهمي را ايفا مي‌كند. گروه هم‌سن و سال خيلي وقت‌ها براي فرد به منزله الگو قرار مي‌گيرد. حالا اين الگو هم مي‌تواند مثبت باشد و هم منفي. به هر روي، اينجا يك دگرديسي فرهنگي براي فرد به وجود مي‌آيد. در دوران طاغوت شايد شرايط به اين راحتي نبود تا افراد بتوانند فرزندانشان را تربيت ديني كنند. ولي همان نوجوان‌ها وقتي وارد دانشگاه شدند و به سال‌هاي دفاع مقدس رسيدند، دگرديسي مثبتي پيدا كردند و اين آنها را به جبهه‌ها كشاند. پس اين دگرديسي مي‌تواند به شكل مثبت هم اتفاق بيفتد.» 
 
چشم وگوش 
 
دكتر برجعلي درخصوص تأثير اين نحوه پوشش روي تحصيل افراد معتقد است: «وقتي يك پسر وارد دانشگاه مي‌شود، در سني قرار دارد كه اوج مسائل شهواني است. از محدوديت خانواده خارج شده و وارد محيطي شده كه ارتباطات در آنجا رودررو است. از طرف ديگر آقايان بيشتر از طريق چشم تأثير مي‌گيرند؛ بر عكس خانم‌ها كه بيشتر از طريق گوش تأثير مي‌پذيرند. پس اگر خانم‌ها پوشش را رعايت نكنند، قطعاً تمركز و توجه در آقايان كاهش پيدا مي‌كند. علاوه بر اين، طبق تحقيقات، خانم‌ها خودشان هم در اين لباس‌ها راحت نيستند و بنا به گفته‌هاي خودشان، به دليل فشار گروه هم‌سن و سال اين لباس‌ها را مي‌پوشند. شايد خودشان هم قبول دارند اين نحوه لباس پوشيدن، فلسفه خوبي ندارد؛ اما به خاطر مد يا جلب توجه به اين سمت كشيده مي‌شوند.» 
 
تو كاري با دلم كردي كه فكرشم نمي‌كردم! 
 
مي‌پرسم چه بايد كرد؟ دكتر محمود برجعلي پاسخ مي‌دهد: «من معتقدم برخوردهاي فيزيكي و سلبي كه متأسفانه بعضاً در دانشگاه‌ها زياد هم ديده مي‌شود، اولاً جواب نمي‌دهد؛ ثانياً اگر هم جواب دهد، كوتاه‌مدت و موقتي است. خيلي كم هستند بدحجاباني كه از سر عناد و با يك نوع برنامه‌ريزي سعي در تخريب افكار جوانان مي‌كنند. آنها كه عناد دارند سرشاخه‌ها هستند. ولي در بدنه، واقعاً هيچ نگاه منفي متمردانه تعمدي در كار نيست. بيشتر اين دخترها، اصلاً اطلاع ندارند اين نوع پوشش چه تأثيري روي جنس مخالف دارد و چه بيماري‌اي براي جامعه درست مي‌كند. مثلاً دختري ساده است كه از شهرستان به محيط دانشگاهي آمده و به اين شكل برمي‌خورد. بايد قبول كنيم پوشش جذابيت ايجاد مي‌كند. اگر كسي بخواهد به بهبود پوشش در جامعه كمك كند، بهتر است روش‌هاي مثبتي به افراد ياد دهد تا جذابيتي را كه مي‌خواهند، داشته باشند و هيجاناتشان ارضا شود. بخشي از اين خودنمايشي‌ها به لحاظ روانشناختي، طبيعي است. بايد به روش‌هاي ايجابي جذبي عمل شود. در تعريف نوجوان مي‌گوييم فردي نوجو است و چيزهاي جديد را دوست دارد؛ همان بحث مد. آقاي قرائتي اخيراً گفتند دانشجوها لباس‌هاي روشن بپوشند. خب اين پيشنهاد خوبي است. حتي در مدرسه‌هاي ما دخترها مانتوهاي تيره به تن دارند. خب اين دلزدگي مي‌آورد. پوشش بايد فرحبخش و شاد و انرژي‌زا باشد. رفتارهاي جزئي ما مي‌تواند نگاه بچه‌ها را تغيير دهد. مراكز فرهنگي بايد نگاه محبت‌آميز و خيرخواهانه‌اي داشته باشند. اگر جامعه و دانشگاه بسته باشد و كسي نتواند در آنها اظهار وجود كند، فعاليت‌ها به طور زيرزميني شكل مي‌گيرد. يعني تنها ظاهر كار را ساخته‌ايم؛ باطن همان است. پس اجبار بايد مرحله آخر باشد. تازه آن هم براي آنان كه سر عناد دارند وگرنه جواناني كه مي‌بينيم، بچه‌هاي ساده و سالمي هستند؛ كه فقط انگيزه‌هاي زندگي درشان ضعيف شده است. بايد روي اين انگيزه‌ها كار شود.» 
 
بگذاريم درسشان را بخوانند! 
 
اينكه آدم به‌روز باشد، اشكالي ندارد؛ ولي حتي منورالفكرها هم اين را قبول دارند كه هر لباس جايي و هر پوشش مكاني دارد! حتي در دانشگاه‌هاي خارج از كشور مسئله پوشش قانون‌هايي را به خود اختصاص داده است. در دانشگاه ايالتي فلوريدا براي دانشجويان فاقد پوشش مناسب نمره «صفر» لحاظ مي‌شود! پس بياييم هم خودمان درسمان را بخوانيم، هم بگذاريم درسشان را بخوانند!
 
منبع: جوان آنلاين
 
 
 
 
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 13 مهر 1391  11:45 AM
تشکرات از این پست
farshon zahra_53 hobab1370 hamid_h majid68 siasport23 javid1000 Mohebbane_zahra
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: دانشگاه يعني آرايشگاه؟!

قرائتی: لزوم جداسازی دختر و پسر در دانشگاه


 


 



رئیس ستاد اقامه نماز گفت: اگر دختر و پسر را در دانشگاه جدا کنیم راه فساد کردن کم می شود.


به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قرائتی روز سه شنبه در دومین نشست تخصصی مددکاران و مشاوران نیروی انتظامی اظهار داشت: باید یک بودجه فوق برنامه به پلیس به منظور ارتقاء برنامه های پیشگیری داده شود.


وی در خصوص فعالیت مشاوران گفت: مشاوران ، جامعه شناسان و روانشناسان باید از دید قرآن صحبت کنند و در بین مردم دارای محبوبیت باشند. باید روانشناسان را تطهیر کرد و آنهایی که با قرآن نیستند بروند دنبال کارشان و افرادی که با قرآن مانوسند بکار خود ادامه دهند.


این استاد اخلاق خواستار راه اندازی سایت انتقال تجربه شد و افزود: افراد باید در جامعه تجربه های خود را در اختیار دیگران قرار دهند.


رئیس ستاد اقامه نماز با انتقاد شدید از وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش درس هایی را به دانش آموزان ارائه می دهند که یک در میلیون به درد می خورد. من نمی دانم به چه میزان آموزش و پرورش قاتل یا خائن است . در برخی از درسها می گویند که باران آمد در حالی که این جمله نشان دهنده تفکر کمونیست ها است. ما همیشه باید بگوییم خدا قرآن را آورد. کتابها بر اساس نیازها نوشته شده است و درسهایی که ارائه شده است نه واجب و نه مستحب است. آنها باید آیین همسرداری و معاشرت را یاد دهند.


وی با بیان اینکه گاهی وقت ها فتنه ها به علت عفو بوجود می آید تاکید کرد: همیشه گفته ام که راه کم کردن فساد در جامعه جداسازی دختر و پسر است. کشوری که دارای دانشگاه بیشتری باشد عامل جنایتش نیز بیشتر است.


قرائتی تاکید کرد: برخی از روانشناسان ما اگر کفششان برعکس شود روانشان به هم می ریزد. من آن روانشناسی و علمی را قبول دارم که با قرآن برابر باشد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 21 آبان 1391  4:42 PM
تشکرات از این پست
Mohebbane_zahra
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: دانشگاه يعني آرايشگاه؟!

رئیس کمیسیون آموزش مجلس:
جداسازی دختر پسر در دانشگاه‌ها مفهومی ندارد


 

آفتاب: باوجود اینکه خبرهای مختلفی درباره تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید منتشر شده است، اما رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گوید طرحی برای این کار وجود ندارد.

این در حالی است که برخی نمایندگان اعلام کردند کامران دانشجو، وزیر علوم درباره طرح تفکیک دانشجویان در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صحبت کرده و قرار است که از مهر ماه این طرح اجرا شود.

اما به گفته رئیس کمیسیون وزیر علوم در کمیسیون آموزش و تحقیقات حاضر شد تا درباره برنامه‌های وزارت علوم در سال تحیصلی جدید و اسلامی کردن دانشگاه‌ها توضیحاتی را به نمایندگان دهد: “اما وی مسأله‌ای را تحت این عنوان که از مهرماه سال جاری طرح تفکیک جنسیتی اجرا خواهد شد، بیان نکرد.”

هرچند که گفته شده در دانشگاه شریف و دانشگاه مازندران ورودی‌های سال ۹۰ تفکیک جنسیتی می‌شوند. گویا این خبرها سبب شد تا رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نامه‌ای به وزیر علوم پیرامون طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها بنویسد.

علی عباسپور تهرانی درباره این نامه به خبرآنلاین می‌گوید: “در این نامه از وزیر خواستم تا اگر قرار است که چنین طرحی در دانشگاه‌ها اجرا شود جزئیات آن در اختیار کمیسیون قرار گیرد تا ما هم مطلع شویم.”

به گفته او “ظاهرا” هیچ طرحی وجود ندارد: “اطلاع دقیقی از جزئیات طرحی که وزارت علوم برای حجاب و عفاف در دانشگاه ها داده در دست نیست.”

عباسپور تهرانی با تاکید بر اینکه این ۲ جنس در جامعه باید در کنار یکدیگر کار کنند می‌گوید: “ما وضعیت دانشگاه‌ها را نامطلوب تر از جامعه نمی‌دانیم و تفکیک جنسیتی تا به آنجا می تواند پیش رود و انجام گیرد که ضربه‌ای به برنامه تحصیلی دانشجویان وارد نکند. در روزهای اخیر این موضوع در رسانه‌ها سروصدای زیادی کرده و برخی از دانشگاه‌ها نیز از اجرای این طرح طی ماه‌های آینده خبر داده‌اند در حالیکه جداسازی دختر پسر در دانشگاه‌ها مفهومی ندارد چرا که این دو جنس در جامعه باید در کنار یکدیگر کار کنند و همان رابطه‌ای که در جامعه میان زن و مرد حاکم است در دانشگاه‌ها نیز وجود دارد و به چشم می‌خورد.”

کد مطلب : 130102

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 21 آبان 1391  4:43 PM
تشکرات از این پست
Mohebbane_zahra
دسترسی سریع به انجمن ها