0

فیلم «من همسرش هستم» روی پرده سینماها

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

فیلم «من همسرش هستم» روی پرده سینماها

سینمای ما: فیلم سینمایی «من همسرش هستم» اولین تجربه کارگردانی مصطفی شایسته تهیه‌کننده باسابقه و معتبر سینمای ما چهارشنبه ۵ مهر روی پرده سینماها رفت. این فیلم جزو شش عنوانی است که حوزه هنری اکران عمومی آن را در سینماهای تحت مدیریتش تحریم کرده است. نمایش عمومی فیلم در سینماهای تهران با ۱۵ سینما (بدون سالن‌های حوزه و در سینما فرهنگ با اکران تک‌سانس) شروع شد. ‌تهیه‌کننده «من همسرش هستم» مرتضی شایسته است.

فیلم من همسرش هستم

بازیگران اصلی فیلم نیکی کریمی، مصطفی زمانی، میترا حجار، لادن طباطبایی، امیر نصیری‌یکتا، مریم شیرازی، نیکا خسروآبادی، مهدی حسین‌نیا، شایان جلالی و محمدپارسا قراخانلو هستند.

فیلم من همسرش هستم

فیلم من همسرش هستم

فیلمبرداری این فیلم به نویسندگی نازنین لیقوانی از دوم خرداد ۱۳۹۰ با مدیریت محمود کلاری شروع شد و پانزدهم تیر پایان یافت.

فیلم من همسرش هستم

عوامل این فیلم عبارتند از:

مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، نویسنده فیلمنامه: نازنین لیقوانی، تدوین: نازنین مفخم، طراح صحنه و لباس: سارا سمیعی، طراح گریم: سودابه خسروی، مدیر تولید: محمد شایسته، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: رضا بختیاری‌نیک، منشی صحنه: آناهید روستا، دستیاران کارگردان: سعید پاکستانی و مهران شهرآشوب، صدابردار: ایرج شهزادی، دستیار اول فیلمبردار: محمد ابراهیمیان، نور‌پرداز: کوهیار کلاری، دستیاران صحنه و لباس: ثمینه افتخاری، جواد فاضلی، پژمان حاجی‌پور، مدیر تدارکات: محمود اتحادی، دستیار تدارکات: آرش صالحی، عکاس: علی نیک‌رفتار، امور مالی: مژده باقی، امور اداری: لیلی منفرد، دستیاران گریم: لیدا ایرانی، پریا روشن و مجید طواف
تهیه‌کننده: مرتضی شایسته

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

یک شنبه 9 مهر 1391  9:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها