0

یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!(تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول hobab1370

اگه کاربر مدیر چند تا تالار باشه خوب نیست.بهش فشار میاد و از کیفیت کاسته می شود!

دوست عزیزبانظرت موافقم اماهمیشه کمیت باکیفیت بیان می شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 22 مهر 1391  11:31 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nazarianali nikbakht88 siasport23 javid1000 ravabet_rasekhoon AliFanoodi
sajad123
sajad123
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 203

ایا با اینکه یک کاربر مدیر چند تالار باشد موافقید یا خیر؟

به نظر من اگر یک نفر مدیر چند تالار بشه 1- فرصت را از دیگر افراد برای مدریت خواهد گرفت

2- و ممکن است که آن مدیر نتواند به خوبی آن تالار را اداره کند .

3-اگر هم بخواهید یک مدیر را برای چند تالار انتخاب کنید ، باید آن فرد حداقل روزانه بیش از شش ساعت در سایت باشد.

اصلا نظر شما در مورد یک کاربری که مدیریت چند تالار را به عهده دارد چیست؟

لطفا در صورت امکان دلایل خودتون رو هم بنویسید.

این سوال رو هم مدیران گرامی در صورت تمایل جواب بدن:

اگر فردا بگویند، از زحمات ارزشمند و به قول مسئولین، عالمانه شما در تالار و یا تالارهای فلان ممنونیم.ما می خواییم مدیریت تالار و یا تالارها رو به شخص دیگری واگذار کنیم.

چه عکس العملی نشان می دهید؟

کاربران غیر مدیر هم لطف کنند پیش بینی کنند لحظه تماس مسئولین با مدیر تالار رو ، و پیش بینی خود رو بنویسند.

اگر من به جای مدیران بودم از کار خود کنار می کشیدم 

چرا؟ چون که باید برای دیگران هم احترام قائل شد و فرصت را به دیگران هم باید داد .

ممنون از سایت خوبتون

شنبه 22 مهر 1391  4:51 PM
تشکرات از این پست
nazarianali nikbakht88 siasport23 nargese_montazer javid1000 ravabet_rasekhoon
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

مخالفم، شدید.

مگر نیرو کمه که یک نفر دو شغل داشته باشه.

هر چه تعداد مدیران بیشتر باشد، تعداد فعالیت های انجام شده بیشتر، سلیقه های متفاوت تر و جذب مخاطب بیشتری خواهید داشت.

اعضا کاربرانی هستند که ممکنه هر لحظه برن و دیگه نیان. ولی یک مدیر اگه نتونه بیاد دلش با شماست

پنج شنبه 27 مهر 1391  12:56 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 nargese_montazer javid1000 ravabet_rasekhoon
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

نقل قول architect0811

نقل قول smst1984

هرمدیر یک تالار !!!!!!!!!!! ولاغیر

سلام دوست عزیز

کنجکاو شدم بدونم که ولاغیرتون به چه دلیل ؟؟؟

دلیلتون رو مطرح کنید تا بشه نتیجه گیری درستی کرد

آره نباید مطلب رو پروند، بلکه باید اون رو تحلیل کرد

پنج شنبه 27 مهر 1391  12:59 AM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

نقل قول prompet

نقل قول smst1984

البته باید مد نظر داشت که میزان شلوغی وحضور کاربران در تالار به چه صورت است

مثلا تالاری روزانه بیش از 300 پست داشته باشد و تالاری که هفته ای به صد پست هم نمی رسد

خوب برای موارد باید تفاوت قائل شویم اینکه بدون ذکر دلیلی فقط یک تالاری بودن را مطرح کنیم قابل قبول نیست

با سلام و خسته نباشید

من هم معتقدم که هر تالار باید یک مدیر داشته باشد.

در مورد میزان شلوغی کاربران هم باید بگویم که می شود از کاربران دیگر برای این کار کمک گرفت مانند ادارات مدیر تالار در راس و بقیه هم با او همکاری نمایند وقتی که هر تالار یک مدیر دارد فکرش آزادتر و بهتر می تواند به مسائل تالار رسیدگی کند و برنامه ریزی هم بهتر می شود پس برای یک مدیر یک تالار بهتر است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
پنج شنبه 27 مهر 1391  8:23 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نقل قول rezazn

نقل قول prompet

نقل قول smst1984

البته باید مد نظر داشت که میزان شلوغی وحضور کاربران در تالار به چه صورت است

مثلا تالاری روزانه بیش از 300 پست داشته باشد و تالاری که هفته ای به صد پست هم نمی رسد

خوب برای موارد باید تفاوت قائل شویم اینکه بدون ذکر دلیلی فقط یک تالاری بودن را مطرح کنیم قابل قبول نیست

با سلام و خسته نباشید

من هم معتقدم که هر تالار باید یک مدیر داشته باشد.

در مورد میزان شلوغی کاربران هم باید بگویم که می شود از کاربران دیگر برای این کار کمک گرفت مانند ادارات مدیر تالار در راس و بقیه هم با او همکاری نمایند وقتی که هر تالار یک مدیر دارد فکرش آزادتر و بهتر می تواند به مسائل تالار رسیدگی کند و برنامه ریزی هم بهتر می شود پس برای یک مدیر یک تالار بهتر است.

با سلام

به نظر من بستگی به تالار داره

بعضی از تالارها هستند که با توجه به نوع مبحثشان کم رفت و آمد هستند و بعضی از تالارها شلوغ هستند

پس می توان به کاربران فعالی که ساعات بیشتری را برای راسخون وقت می گذارند چند تالار را داد تا مدیریت کنند البته از نوع کم رفت و آمد

برعکس تالارهایی هم هستند که یک نفر نمی تواند مدیریت کند و حتما بیش از یک نفر لازم هست

موفق باشید.

پنج شنبه 27 مهر 1391  4:02 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer siasport23 javid1000 Nassersulduz ravabet_rasekhoon
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با سلامی دوباره بر راسخونی های عزیز

با نظر بعضی از دوستان عزیز (که نظرشان برای بنده و مدیران گرامی محترم است) مخالفم.

بعضی از مدیران  با اینکه فقط مدیریت یک تالار را بر عهده دارند به تنهایی قادر به رسیدگی و پاسخگویی به کاربران نیستند که با همیاری دوستان و مدیران دیگر صورت می گیرد

ولی بعضی دیگر از تالار ها چون کم بازدید و مطالب ارسالی آن ها کم هستند مدیر به تنهایی قادر به اداره چند تالار نیز می باشد.

با تشکر

جمعه 28 مهر 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
javid1000 nargese_montazer Nassersulduz m_gerami nikbakht88 ravabet_rasekhoon
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2878

سلام و خسته نباشيد خدمت ميران عزيز و راسخوني هاي گرامي

بايد عرض كنم بنده هم مخالف هستم  ، براي هر تالار يك مدير كافيست تا بهتر بتواند به تالار خودش رسيدگي كند

البته بعضي از مديران هستن كه ساعات بيكاري زيادي دارن و ميتونن به چند تالار برسن

موفق باشيد

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

شنبه 29 مهر 1391  10:44 AM
تشکرات از این پست
reza_tavarish7000 m_gerami nargese_montazer nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

نقل قول siasport23

با نظر بعضی از دوستان عزیز (که نظرشان برای بنده و مدیران گرامی محترم است) مخالفم.

بعضی از مدیران  با اینکه فقط مدیریت یک تالار را بر عهده دارند به تنهایی قادر به رسیدگی و پاسخگویی به کاربران نیستند که با همیاری دوستان و مدیران دیگر صورت می گیرد

ولی بعضی دیگر از تالار ها چون کم بازدید و مطالب ارسالی آن ها کم هستند مدیر به تنهایی قادر به اداره چند تالار نیز می باشد.

با تشکر

با تشکر از کلیه کاربران و احترام به نظرات همه کاربران

من فکر کنم در مورد قادر بودن یا نبودن یک مدیر صحبت نمی کنیم البته همه مدیران توانایی این را دارند که چندین تالار را مدیریت کنند ولی بحث در مورد این است که آیا بهتر است یک تالار را مدیریت کنند یا چند تالار را و بنده معتقدم که با اینکه توانایی او زیاد است و می تواند چندین تالار را هدایت کند ولی بهتر است که مدیریت یک تالار را عهده دار باشد تا اینکه اولا بهتر و مفیدتر بتواند تالار را مدیریت و برنامه ریزی کند دوما اینکه کاربرای دیگری هم به کمک گرفته شوند و فرصتی باشد تا آنها نیز بتوانند در صورت تمایل مدیریت تالاری را برعهده بگیرند.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
شنبه 29 مهر 1391  11:15 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

ضمن سلام و تشکر از کلیه راسخونی های گرامی 

تشکر از جناب rezazn که با نظرات ارزندشون این تالار را همکاری می نمایند.

راسخونی های گرامی ضمن در نظر داشتن نکات اشاره شده توسط مسئول ارشد انجمن ها:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/655971/1173065/

دوستانی که تمایل به همکاری با سایت راسخون بخصوص در بخش انجمن ها را دارند، همکاری خود را از این مسر اعلام بفرمایند:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/577229/page1/

موفق باشید.

شنبه 29 مهر 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer ravabet_rasekhoon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول rezazn

نقل قول siasport23

با تشکر

با تشکر از کلیه کاربران و احترام به نظرات همه کاربران

من فکر کنم در مورد قادر بودن یا نبودن یک مدیر صحبت نمی کنیم البته همه مدیران توانایی این را دارند که چندین تالار را مدیریت کنند ولی بحث در مورد این است که آیا بهتر است یک تالار را مدیریت کنند یا چند تالار را و بنده معتقدم که با اینکه توانایی او زیاد است و می تواند چندین تالار را هدایت کند ولی بهتر است که مدیریت یک تالار را عهده دار باشد تا اینکه اولا بهتر و مفیدتر بتواند تالار را مدیریت و برنامه ریزی کند دوما اینکه کاربرای دیگری هم به کمک گرفته شوند و فرصتی باشد تا آنها نیز بتوانند در صورت تمایل مدیریت تالاری را برعهده بگیرند.

با سلام

دوستان عزیز rezazn و siasport23

فرمایشات هر دوی عزیزان درست و منطقی هست

بنده هم موافق مدیریت بیش از دو تالار برای هر مدیر نیستم

ولی خب تالارها با یکدیگر خیلی تفاوت دارند

از لحاظ حجم کاری و صرف کردن وقت

یک تالار را شاید دو نفر هم نتوانند مدیریت کنند ولی تالاری هم هست شاید روزی بیست دقیقه وقت بزاری به بهترین نحو بشه مدیریتش کرد

خلاصه با تقسیم تالارها بین افراد بیشتر موافقم

هم شاید استعدادهای بیشتری پیدا شوند و هم طرحها و برنامه های بهتری توسط مدیران مختلف ارائه شود.

موفق باشید.

شنبه 29 مهر 1391  7:39 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 ravabet_rasekhoon
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نقل قول hojat20

با سلام خدمت دوستان راسخونی

وفتی کاربری خیلی فعاله می تونه مدیریت چند تالار را بعهده بگیرد و می توانند به همه دسترسی پیدا کنن بعضی از دوستان یک تالار دارن ولی به اون سری نمی زنن (البته به کسی بر نخوره)

در کل اگر تالار بین کاربران فعال تقسیم بشه خیلی خوبه حتی اگر کاربری  مدیریت چندین تالار را بعهده بگیره

با تشکر

با سلام

دوست عزیزم hojat20  فرمایش شما دقیقا درست هست

از مسئولین هم کمال تشکر را دارم که چند روز پیش در اقدامی خوب چندین نفر از مدیران غیر فعال یا کم فعال را کنار گذاشتند

هر چند که این کار باید توسط خود مدیر انجام شود

مدیری که می بیند وقت کافی ندارد تا تالارش را مدیریت کند خودش باید استعفا دهد

ناراحتی مدیر در اینگونه موارد معنا ندارد، نباید تعارفی در این کار باشد، مدیری نتواند مدیریت کند باید کنار گذاشته شود

موفق باشید.

شنبه 29 مهر 1391  9:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

ببینید دوستان ما 2 حالت داریم، یا تالار دارای مدیر یا تالار بدون مدیر،  مشخصاً تالار اگر مدیر داشته باشد بهتر از بدون مدیر بودن است،هر چند که فرضاً مدیر تالار همزمان مدیریت چند تالار را بر عهدا داشته باشد! حالا ممکن است برخی بگویند یک ده آباد به از هزار شهر خراب...یعنی مدیر بر یک تالار به صورت خوب و مناسب مدیریت کند،بهتر از آن است که چند تالار تحت مدیریتش باشد و هیچ کدام را نتواند بطور صحیح مدیریت کند!!! خب این حرف در حالت کلی بسیار صحیح و زیبا است.اما برای بررسی یک موضوع باید تمام ابعاد و جوانب آن را در نظر گرفت و بعد نظر داد! چگونه؟ بله به اینصورت که اولاً تعداد تالارها همانگونه که مدیر محترم ارشد انجمن ها گفتند حدود 950 است و قرار دادن 950مدیر بر 950 تالار امری ناشدنی است(زیرا اولاً پیدا کردن اینهمه مدیر مناسب کاریست بسیار دشوار و زمان بر و ضمناً مدیریت خود این مدیرها و به قولی رسیدگی به خود اینها کلی نیرو و امکانات و... نیاز دارد) دوماً خیل یاز تالارها بسیار دارای موضوعی بسیار نزدیک به هم هستند و قرار دادن چندین مدیر برای آنها از کیفیت و هماهنگی این تالارها میکاهد،یعنی تاثیر منفی میگذارد(مثالش میتوان تالار لیگ برتر و فوتبال گفت که نباید 2 مدیر جداگانه داشته باشد) سوماً انتخاب و گزینش مدیر برای تالارها کاری سخت و زمان بر است،ضمن اینکه احتمال اینکه برای هر تالار با توجه به تعداد زیاد آنها یک داوطلب مناسب پیدا شود خیلی کم است!

دلایل دیگری نیز وجود دارد که بنده از ذکر آنها خودداری نمودم، جمع بندی عرایضم این است که با شرایط موجود اگر بخواهیم تمام یا اکثریت تالارها مدیر داشته باشند مجبوریم به چند تالاره بودن مدیرها تن دهیم(البته این چندتالاره بودن هم تحث ضوابط خاص خودش باشد و تالارهای تحت مدیریت تاکیداً باید مرتبط باشند) و اگر بخواهیم یک ده آباد داشته باشیم نیز مجبوریم مدیران چندتالاره را برکنار کنیم(یعنی فقط یک تالار بهشون بدیم) و این کار هم باعث میشه خیلی از تالارها بدون مدیر باقی بمونند!

در اینجا نظر من بر خلاف ضرب المثل گفته شده ام است!! یعنی میگویم تا جایی که راه دارد و در توان مدیریتی فرد است میتونه تالار داشته باشه!

حال میشه با برنامه ریزی مسئول ارشد انجمن ها کم کم و در طی زمان این روند را بهبود بخشید و مدیران بیشتری را بکار گرفت و از حجم تالارهای تحت مدیریت چندتالاره ها کم کرد!

نمیدونم چرا هر بار گفتم مدیران چندتالاره یاد مدیران چندشغله(علل الخصوص مدیران ورزشی که مدتی جنجال آفرین شده بودند)میفتم!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 29 مهر 1391  11:54 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

با سلام

دوستان عزیز منظور من از یک تالار این نیست که مثلا تالار دفاع مقدس یک تالاره، اخبار دفاع مقدس تالار دیگر، عملیاتهای دفاع مقدس تالار دیگر و ...

منظور من این هست که مدیریت تالار دفاع مقدس با زیر تالارهایش به یک مدیر داده شود.

البته تالارهایی هم هستند که موضوعات مشابهی دارند مثل تالار هدیث رهروان می تواند تنها یک مدیر آن را مدیریت کند.

آنگونه که من بررسی کردم حدود 40 مدیر می توانند به راحتی انجمنها را مدیریت کنند.

موفق باشید.

یک شنبه 30 مهر 1391  9:33 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول rashid_63

با سلام

ایا با اینکه یک کاربر مدیر چند تالار باشد موافقید یا خیر؟

اگر قدرت و علم رسیدگی به تالارهای مختلف را داشته باشد ایرادی ندارد

اصلا نظر شما در مورد یک کاربری که مدیریت چند تالار را به عهده دارد چیست؟

همان جواب بالا

سلام 

کاربر گرامی این دومین اخطار است و لذا تاپیک شما بدلیل:

1- کپی بودن

2- بی پاسخ بودن

حذف گردید.

یک شنبه 30 مهر 1391  11:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها