0

یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!

سلام

دوستان سوزنی به خود و جوالدوزی به دیگران بزنید.....

این جمله ای بود که یکی از کاریران لطف کردند به عرض ما رسوندند !!!!!

ما هم به فکر افتادیم از خودمون شروع کنیم. و گفتیم اول از مدیریت شروع کنیم.

ایا با اینکه یک کاربر مدیر چند تالار باشد موافقید یا خیر؟

اصلا نظر شما در مورد یک کاربری که مدیریت چند تالار را به عهده دارد چیست؟

لطفا در صورت امکان دلایل خودتون رو هم بنویسید.

این سوال رو هم مدیران گرامی در صورت تمایل جواب بدن:

اگر فردا بگویند، از زحمات ارزشمند و به قول مسئولین، عالمانه شما در تالار و یا تالارهای فلان ممنونیم.ما می خواییم مدیریت تالار و یا تالارها رو به شخص دیگری واگذار کنیم.

چه عکس العملی نشان می دهید؟

کاربران غیر مدیر هم لطف کنند پیش بینی کنند لحظه تماس مسئولین با مدیر تالار رو ، و پیش بینی خود رو بنویسند.

با احترام

جمعه 7 مهر 1391  8:36 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 architect0811 labeik_ya_khameneei sahar22 bivafa reza_rasekhekhoon prompet hojat20 tachberdee siasport23 nikbakht88 ravabet_rasekhoon hobab1370 sinahemasi javid1000 Nassersulduz AliFanoodi
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

پاسخ به:یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!

سلام

با تشکر از جناب qodrat که تاپیک مهمی را ایجاد نموده اند و این تاپیک را ویژه ویژه می کنیم امید که به نتیجه خوبی برسیم.

ایا با اینکه یک کاربر مدیر چند تالار باشد موافقید یا خیر؟

در این مورد مدیریت بیشتر از دو تالار را موافق نیستم، مدیریت دو تالار هم برای کسانی باشه که حداقل روزانه می توانند 4 ساعت در راسخون فعالیت کنند.

اگر روزی برسه که از راسخون تماس بگیرند و بگویند از زحمات شما ممنونیم با آغوش باز می پذیرم

هر چند باید مدیری که می بیند وقت کافی برای مدیریت ندارد خودش استعفایش را بدهد

با تشکر

جمعه 7 مهر 1391  8:55 AM
تشکرات از این پست
qodrat mehdi0014 architect0811 labeik_ya_khameneei bivafa reza_rasekhekhoon hojat20 siasport23 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!(تاپیک ویژه ویژه)

با سلام

با تشکر از مدیر و دوست گرامی جناب qodrat

موضوع خوبی را شروع کرده اید که البته بنده تقریبا این کار را از 20 روز پیش از خودم شروع کرده ام

قصد دارم تالارهای تحت مدیریتم را به دو تالار کاهش دهم

البته مدیریت یکی از تالارهایی که الان مدیریت می کنم را به کاربر دیگری پیشنهاد کردم که قبول کردند و من نیز به جناب نجاران این مسئله را انتقال دادم که امیدوارم به زودی مدیریت این تالار به ایشان سپرده شود.

مدیران زیادی را می بینم که حتی توانایی مدیریت یک تالار را هم ندارند حالا یا وقت ندارند یا حوصله، که حتما باید مدیریت را توسط خودشان به کاربر فعال دیگری واگذار کنند در غیر اینصورت باید مسئولین دست بکار شوند.

مدیریت بیش از دو تالار هم واقعا سخته و نیازمند زمان بسیار زیادی است.

اما اگر روزی به بگویند مدیریت را ازتون می گیریم فکر نکنم عکس العمل نشان بدهم چون مدیریت برای همیشه نیست و باید هممون این را قبول داشته باشیم

و صد در صد این را مطمئن هستم اگر روزی ببینم وقت کافی برای مدیریت ندارم حتما خودم اقدام به واگذاری تالارهای تحت مدیریتم خواهم نمود.

موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  9:22 AM
تشکرات از این پست
qodrat architect0811 labeik_ya_khameneei bivafa nargese_montazer reza_rasekhekhoon hojat20 siasport23 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000 Nassersulduz
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

من هم با مدیریت چندین تالار توسط یک نفر مخالفم

نهایتا دیگه بیش از دو تالار را برای مدیریت به یک نفر ندهند

مگه یک کاربر چقدر وقت داره که بیاد چندین تالار را مدیریت کنه

اگه تالارها کم باشه وقت بیشتری رو میزاره و بهتر می تونه مدیریت کنه و کیفیت تالارها هم بیشتر میشه

مدیرانی هستند که اصلا دیده نم شوند اینها رو عوض کنند.

ممنون

حسین  منی و انا من حسین

جمعه 7 مهر 1391  11:16 AM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 nargese_montazer qodrat reza_rasekhekhoon hojat20 siasport23 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

با سلام. من مدیریت یه تالار رو کافی میدونم چون هر تالار زیر تالار هایی داره که خودش خیلی وقت میگیره در ضمن مدیر تالار میتونه فکر وذهنش رو معطوف تالارش بکنه و برنامه هایی واسه تالارش بریزه که تالارش جزو فعال ترین و بهترین تالارها باشه.

اگه هم بخوان که مدیریت تالارم رو ازم بگیرن من هم قبول میکنم چون هیچ پستی به هیچ کس وفادار نبوده که حالا مدیریت تالار بخواد به من وفادار باشه.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

جمعه 7 مهر 1391  12:05 PM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 nargese_montazer qodrat mahmoodsafari siasport23 hojat20 nazarianali javid1000
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

من هم با این نظر که یه کاربر همزمان مدیریت چند تالار رو بعهده داشته باشه مخالفم.

چون یه تالار هم مسوولیت سنگینی است .در ضمن ممکنه باعث مأیوسی سایر کاربران شود.شما تصور کنین هر تالاری برین نام یه کاربر رو بعنوان مدیر ببینید چه حسی بهتون دست میده.خصوصا اگر بین شما از قبل خصومتی هم باشه.خلاصه امیدوارم که بزودی هر کاربر مدیر یک تالار بیشتر نباشد.(چنانچه همین الآن کاربرانی وجود دارند که مسوولیت بیش از دو تالار را بر عهده دارند.)

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمعه 7 مهر 1391  5:51 PM
تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon nargese_montazer hojat20 mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باتشکرازمدیرودوست عزیمون جناب قدرت باقدرت ازگذاشتن چنین پستی، این پست مثل طعمه ای است که دوستان رامثل ماهیان دریک جاجمع نمودهsmiley

نظرمن اینست که وقتی مدیریک تالارمسئولیت چندتالارروبعهده می گیرد بازدهی کنترل تالارومسئولیتهایی که درقبال آن داردافت می نماید.اگزمسئولین راسخون بامن تماس بگیرندوالامن فقط تالارلطیفه وطنزومسابقه عکس موبایل بعهده من است که همین تالاروزیرتالارهاروهم کلی وقت واسش می گذارم واگربگویندقصد تعویض مدیرروداریم باکمال میل قبول می کنم شاید ایراداتی درکاربوده ونتوانستم به نحواحسن انجام وظیفه نمایم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 8 مهر 1391  8:57 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer hojat20 siasport23 reza_rasekhekhoon qodrat mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

با سلام خدمت دوستان راسخونی

وفتی کاربری خیلی فعاله می تونه مدیریت چند تالار را بعهده بگیرد و می توانند به همه دسترسی پیدا کنن بعضی از دوستان یک تالار دارن ولی به اون سری نمی زنن (البته به کسی بر نخوره)

در کل اگر تالار بین کاربران فعال تقسیم بشه خیلی خوبه حتی اگر کاربری  مدیریت چندین تالار را بعهده بگیره

با تشکر

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 8 مهر 1391  1:12 PM
تشکرات از این پست
farshon siasport23 reza_rasekhekhoon nargese_montazer qodrat mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول hojat20

وفتی کاربری خیلی فعاله می تونه مدیریت چند تالار را بعهده بگیرد و می توانند به همه دسترسی پیدا کنن بعضی از دوستان یک تالار دارن ولی به اون سری نمی زنن (البته به کسی بر نخوره)

در کل اگر تالار بین کاربران فعال تقسیم بشه خیلی خوبه حتی اگر کاربری  مدیریت چندین تالار را بعهده بگیره

با تشکر

خوب راسخون که اعلام نیازکرده بودچرااقدامی ننمودید؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 8 مهر 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
siasport23 hojat20 nargese_montazer qodrat mehdi0014 nazarianali javid1000
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

با سلام بر راسخونی های عزیز و تشکر از مدیر گرامی qodrat

به نظر بنده مهم نیست که یک مدیر؛ مدیریت چند تالار را داشته باشد! مهم این است که؛ فرصت و توانایی اداره ی تالار و زیر تالارهایش را داشته باشد و در صورت عدم توانایی یانداشتن فرصت کافی؛ تالار خویش را با هماهنگی های لازم با مدیران ارشد و جناب نجاران  به کاربران فعال واگذار کند! با تشکر

یا علی

شنبه 8 مهر 1391  3:50 PM
تشکرات از این پست
hojat20 nargese_montazer qodrat mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazarianali javid1000 Nassersulduz
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نقل قول farshon

نقل قول hojat20

با تشکر

خوب راسخون که اعلام نیازکرده بودچرااقدامی ننمودید؟

با سلام

طی فراخوانی که در هفته های قبل من هم آمادگی خود را برای مدیریت یکی از تالارها ارائه دادم

با تشکر

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 8 مهر 1391  5:10 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon nargese_montazer qodrat farshon mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazarianali siasport23 javid1000
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

به نظر من آدم باید موقع قبول کردن یه مسئولیت توانایی های خودش رو در نظر بگیره .

بعضی از تالار ها خیلی کم فعالیت هستن، بعضی از تالار ها خیلی فعالیت زیادی دارن 

تالار های خیلی فعال باید یک مدیر مستقل داشته باشه که فقط به همون تالار رسیدگی کنه

در مورد بقیه تالار ها میشه یک نفر مدیریت چند تالار رو با هم داشته باشه.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

شنبه 8 مهر 1391  7:48 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer qodrat mehdi0014 hojat20 ravabet_rasekhoon siasport23 javid1000
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

اگر توانایی این را داشته باشند که به تمامی تالارها برسد وبررسی های لازم را انجام دهند من کاملا موافقم

اگر تالارهای خیلی شلوی باشد که به نظرم کار خیلی سختی هست که از پس این مهم برآیند

من که اگر به جای مدیران باشند ناراحت می شوم ولی بعد زمدتی سریع فراموش میکنم و به کارم به صورت یک کاربر عادی ادامه می دهم

یک شنبه 9 مهر 1391  9:20 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 qodrat nargese_montazer architect0811 hojat20 ravabet_rasekhoon siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1

دوستان نظرتون چیه درموردتعویض یک مدیرتالاربامدیرتالاردیگر؟البته ممکن است این موضوع دستخوش تغییرات شود(بطورموقت مثلا"3ماهه)تابه مقایسه عملکردمدیرقبلی بپردازیم وهم یک تنوعی برای مدیران خواهدشد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 11 مهر 1391  7:57 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat architect0811 hojat20 ravabet_rasekhoon siasport23
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

به نظر من اگر هر کاربر مدیر یک تالار باشد بهتر است چون بهتر میتونه تمرکز کنه و برای سایت بهتره و اینجوری بعضی از کاربران هم که میخان مدیر تالار بشن میتونن

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 12 مهر 1391  1:34 AM
تشکرات از این پست
qodrat farshon architect0811 hojat20 ravabet_rasekhoon siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها