0

اعلام موضوع این تاپیک

mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

اعلام موضوع این تاپیک

با سلام به دوستان عزیز راسخونی.

در این تاپیک می توانید پیشنهادات خود را نسبت به مقالات سایت اعلام کنید.

کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
پنج شنبه 6 مهر 1391  11:56 AM
تشکرات از این پست
doctor114 sarhang AfifAbaadGarden AliFanoodi Psychiatrist yasbagheri nasirolmolkmosque mahdi522 meysam001 zareinurse salma57 rashon farzandezahra mghjkhhjiu
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

پاسخ به:اعلام موضوع این تاپیک

سلام

بد نیستند اما

مقالات انتخاب در سایت، باید زمینه وسیعی  داشته باشند.

باتشکر

شنبه 4 آذر 1391  5:59 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi doctor114 AfifAbaadGarden yasbagheri mahdi522 farzandezahra mghjkhhjiu
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

پاسخ به: زمینه ی مقالات

نقل قول rashon

سلام

بد نیستند اما

مقالات انتخاب در سایت، باید زمینه وسیعی  داشته باشند.

باتشکر

با سلام

ممنون از توجه شما دوست عزیز ، حتما به پیشنهاد شما عمل خواهیم کرد

البته فکر می کنم مقالات راسخون وسیع ترین حوزه ی فعالیت را در میان سایت های کشور داشته باشد

نگاهی به شاخه های فراوان مقالات این امر را اثبات می کند

موفق باشید

سه شنبه 7 آذر 1391  8:15 AM
تشکرات از این پست
doctor114 AfifAbaadGarden yasbagheri mahdi522 AliFanoodi salma57 rashon farzandezahra
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام خدمت تمام همکاران راسخونی

پیشنهادی داشتم بهتر نیست مقالات انتخابی شامل موضوعاتی باشد که بیشتر اطلاعات و میزان آگاهی افراد افزایش یابد حال در هر زمینه ای باشد چه علمی چه هنری چه ادبیات یا هر نوع موضوعی فقط مطالبی باشد که کلیه کاربران بتوانند از موضوعات ان استفاده کنند البته این موضوعات اگر به روز باشند که بنده فکر میکنم مورد استفاده و علاقه کلیه کاربران قرارگیرد .

باتشکر از شما که این امکان را به کاربران راسخونی میدهید تا نظرات خود را بیان کنند

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 7 آذر 1391  3:40 PM
تشکرات از این پست
AfifAbaadGarden doctor114 mesbah AliFanoodi salma57 rashon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پیشنهاد در مورد ارسال مقاله

با سلام و عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت مسئول محترم واحد محتوای سایت راسخون ، استاد گرانقدر حاج آقای عزتی:

استاد ببخشید ، بنده پیشنهاد می کنم به خاطر جلوگیری از ارسال مقاله های کپی پیستی و بی کیفیت از سوی تعداد معدودی کاربرنما ! در راه اندازی مجدد بخش ارسال مقالات ، محدودیتی برای این کار قائل شویئ به گونه ای که هر کاربر در روز فقط امکان ارسال حداکثر یک مقاله را داشته باشد . اصلا هم کم نیست . به نظر شما مقاله های تالیفی و ترجمه ای با کیفیتی که راسخون به دنبالشه را می شود در روز چند نمونه از آن را کاربری تهیه کند ؟! به اعتقاد بنده ، خیر !!!!

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 7 آذر 1391  5:05 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi QuranGate yasbagheri bivafa mesbah nasirolmolkmosque zareinurse salma57 rashon
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

پاسخ به: غنای مقالات

نقل قول yasbagheri

با سلام خدمت تمام همکاران راسخونی

پیشنهادی داشتم بهتر نیست مقالات انتخابی شامل موضوعاتی باشد که بیشتر اطلاعات و میزان آگاهی افراد افزایش یابد حال در هر زمینه ای باشد چه علمی چه هنری چه ادبیات یا هر نوع موضوعی فقط مطالبی باشد که کلیه کاربران بتوانند از موضوعات ان استفاده کنند البته این موضوعات اگر به روز باشند که بنده فکر میکنم مورد استفاده و علاقه کلیه کاربران قرارگیرد .

باتشکر از شما که این امکان را به کاربران راسخونی میدهید تا نظرات خود را بیان کنند

با سلام

ممنون از اینکه به این صفحه سرزدید و نظرتان را بیان کردید

اما نظر شما بسیار کلی بود، زیرا یقینا هدف دوستان واحد محتوا هم همین است که مقالاتی بر روی سایت قرار گیرند که باعث افزایش اطلاعات و آگاهی خوانندگان شوند.

منتظر نظرات بعدی شما هستیم.

چهارشنبه 8 آذر 1391  12:06 PM
تشکرات از این پست
doctor114 farzandezahra
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای

پاسخ به: محدودیت در ارسال مقاله

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب و احترام و خسته نباشید خدمت مسئول محترم واحد محتوای سایت راسخون ، استاد گرانقدر حاج آقای عزتی:

استاد ببخشید ، بنده پیشنهاد می کنم به خاطر جلوگیری از ارسال مقاله های کپی پیستی و بی کیفیت از سوی تعداد معدودی کاربرنما ! در راه اندازی مجدد بخش ارسال مقالات ، محدودیتی برای این کار قائل شویئ به گونه ای که هر کاربر در روز فقط امکان ارسال حداکثر یک مقاله را داشته باشد . اصلا هم کم نیست . به نظر شما مقاله های تالیفی و ترجمه ای با کیفیتی که راسخون به دنبالشه را می شود در روز چند نمونه از آن را کاربری تهیه کند ؟! به اعتقاد بنده ، خیر !!!!

سپاس

با سلام به دکتر عزیز

پیشنهاد شما بسیار خوب است

حتما در موردش فکر خواهیم کرد

موفق باشید

چهارشنبه 8 آذر 1391  12:47 PM
تشکرات از این پست
nasirolmolkmosque doctor114 zareinurse farzandezahra
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

سلام. یه چیزی میگم خداییش حرف دلمه. سایت راسخون از لحاط محتوای مطالب تقریبا از خیلی از سایتها بالاتره ولی چون این مقالات و خبرها رنگ و لعابدار نیست کمتر کسی به طور کامل اونارو میخونه . مثلا بهتره توی قسمت مقالات از عکس های بیشتری استفاده بشه نه اینکه یه عکس کوچیک اول صفحه بذارید و بقیه فقط متن باشه. دوم قالب سایته که خیلی ضعیفه و رنگی هم که انتخاب شده دیگه کار رو خرابتر کرده. ولی باید بگم صفحه اول سایت خیلی جمع و جور هستش ولی از رنگ خیلی کمتر استفده شده.

امیدوارم این حرفهای من رو بخونید و اگه قابل قبول بود استفاده کنید چون من خیلی وقته کاربر راسخون هستم و این رو به عنوان یک کاربر راسخونی و کسی که دوست داره راسخون به جایی برسه میگم.موفق باشید

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

جمعه 8 دی 1391  12:42 AM
تشکرات از این پست
zareinurse ravabet_rasekhoon bivafa salma57
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول meysam001

سلام. یه چیزی میگم خداییش حرف دلمه. سایت راسخون از لحاط محتوای مطالب تقریبا از خیلی از سایتها بالاتره ولی چون این مقالات و خبرها رنگ و لعابدار نیست کمتر کسی به طور کامل اونارو میخونه . مثلا بهتره توی قسمت مقالات از عکس های بیشتری استفاده بشه نه اینکه یه عکس کوچیک اول صفحه بذارید و بقیه فقط متن باشه. دوم قالب سایته که خیلی ضعیفه و رنگی هم که انتخاب شده دیگه کار رو خرابتر کرده. ولی باید بگم صفحه اول سایت خیلی جمع و جور هستش ولی از رنگ خیلی کمتر استفده شده.

امیدوارم این حرفهای من رو بخونید و اگه قابل قبول بود استفاده کنید چون من خیلی وقته کاربر راسخون هستم و این رو به عنوان یک کاربر راسخونی و کسی که دوست داره راسخون به جایی برسه میگم.موفق باشید

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و احترام

صمیمانه از جنابعالی تشکر و قدردانی می نمائیم، تصمیمات مقتضی در راستای بهبود طراحی پرتال و سایر زیرساخت های نرم افزاری، سخت افزاری و محتوایی اتخاذ شده است، با این وجود نظرات و انتقادات سازنده شما بسیار کارگشا خواهد بود و امیدواریم مورد بهره برداری شایسته واقع شود.

با تشکر

شنبه 16 دی 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi amir_64 bivafa salma57
دسترسی سریع به انجمن ها