0

نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟

js1366
js1366
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

پاسخ به:نظرتان راجع به فیلتر شدن جیمیل و گوگل چیست؟ (تاپیک ویژه ویژه)

سلام

به نظر من فیلتر شدن گوگل از اساس اشتباه بود.

درست است که یوتیوب وابسته به گوگل است ولی در واقع اساس کار آنها با هم متفاوت است و اصلا دامنه انها هم با هم فرق می کند.

چه معنایی دارد که چون یک کاربر فبلمی را در یوتیوب قرار داده است ما بیاییم گوگل را فیلتر کنیم. یعنی در واقع خنده دار است.

از طرف دیگر ، همه می دانیم که یوتیوب در ایران فیلتر است. پس اصلا کسی دسترسی نداشت که بخواهیم به طبع آن جیمیل را هم فیلتر کنیم؟؟

بهانه ای را هم که برای یکی بودن سرورشان آوردند همه می دانند که به واقع بهانه بوده است و نه چیزی بیشتری

یک شنبه 23 مهر 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
hobab1370 nargese_montazer nikbakht88 bivafa
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول fazli1184r132

میشه گفت تمامی کارهای تحقیقاتی و جستجو در اینترنت رو از طریق این دو انجام میدیم.اما با فیلتر شدنش موافقم.توهین به مقدسات بدون هیچ عکس العمل؟!!!!!

البته برای جیمیل جایگزین های زیاد ومناسبی وجود دارد ولی برای موتور جستجوی گوگل جایگزین که تمامی سایتهای فارسی را پشتیبانی کند

وجود ندارد البته فکر کنم با ثبت سایت های فارسی در موتور یاهو شاید بتوان یاهو را جایگزین گوگل کرد

دوشنبه 24 مهر 1391  9:56 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

با سلام و خسته نباشید

اصولا کار فیلتریگ خوب نیست باید فرهنگ سازی کنیم تا اینکه از چیزی نهی نکنیم وقتی کسی را از چیزی بازداریم نتیجه منفی می دهد این را همه می دانیم و امید واریم که بتوان با مسئله فرهنگی بتوان مردم را به سمتی سوق دهیم نه اینکه از چیزی منع کنیم و نگذاریم تا به آن سمت بروند و با این کار حساس تر می شوند و بیشتر به آن سمت می روند

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  10:35 AM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

نقل قول only110

بیاید با هم گوگل را تحریم کنیم

بنظرم باید در این تایپیک از علت فیلتر شدن هم سوال کنند

بیاید با هم گوگل را تحریم کنیم

علت فیلتر شدن که معلوم است با توجه به توهینی که به پیامبر اکرم (ص) شد و حمایت گوگل از این اقدام باعث شد که فیلتر شود ولی اساس کار فیلتر اشتباه است نه اینکه علتش ما باید فرهن استفاده نکردن را جایگزین فیلتر کردن کنیم و با تحریم گوگل کاملا موافقم و امیدوارم که همه با هم آن را تحریم کنند و قبل از ان هم باید بسترسازی برای استفاده سایتی جایگزین سایت گوگل انجام شود تا تحریم جواب دهد

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  10:43 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer only110 nikbakht88
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

با سلام

چرا مردم را تحریک مي کنيم که به سمت فيلترشکن رو بياورند وقتي چيزي را فيلتر مي کنيم افراد ديگر براي استفاده از آن به فکر چاره مي افتد و تحریک مي شود که به سمت فيلترشکن برود که اين خود تبليغ منفي است ما خيلي وقتا مي بينيم که مي خواهيم مقاله اي را بگيريم وقتي مراجعه مي کنيم مي بينيم سايت فيلتر شده اصولا مقالات تخصصي دانشمندان و دانشجويان چه ربطي به فيلتر شدن دارد آن وقت يک سري افراد سودجو پيدا ميشه و به فکر بوجود آوردن فيلترشکن مي شوند چرا با وجود اينهمه متخصصي در ايران يه فکر اساسي نميشه که جايگزين گوگل و جيميل بشه تا کمتر از آنها استفاده کنند اکثر اين متخصصين خود از جيميل و گوگل براي کارهاي خود استفاده مي کنند

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  11:35 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 bivafa
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

نقل قول rezazn

با سلام و خسته نباشید

اصولا کار فیلتریگ خوب نیست باید فرهنگ سازی کنیم تا اینکه از چیزی نهی نکنیم وقتی کسی را از چیزی بازداریم نتیجه منفی می دهد این را همه می دانیم و امید واریم که بتوان با مسئله فرهنگی بتوان مردم را به سمتی سوق دهیم نه اینکه از چیزی منع کنیم و نگذاریم تا به آن سمت بروند و با این کار حساس تر می شوند و بیشتر به آن سمت می روند

با سلام

چون فرهنگ سازی نتیجه بازدارندگی ندارد بهترین گزینه فیلترینگ هست

به نظر من امکان این وجود ندارد که با فرهنگ سازی مانع رفتن کاربران به سمت سایتهایی بشویم که نباید بروند

حس کنجکاوی که در موقع فیلترینگ به ما می گوید برو ببین این سایت چه مطلبی گذاشته که با فزهنگ سازی کمرنگ نمی شود

و هنوز در درون مان وجود دارد اون وقت یک دلیل دیگری پیدا می کنیم تا برویم و کنجکاوی کنیم فیتترینگ چون امکان شکستن

و رد شدن از آن برای هر کسی فراهم نیست ویا به راحتی امکان پذیر نیست بسیاری را در همان اوایل کنجکاوی منصرف می کند

دوشنبه 24 مهر 1391  12:37 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

شرکت گوگل با انتقال محتواهای موهن، غیراخلاقی و غیرمتعارف به فضای سرویس جی‌میل خود با دامنه امن Https برخلاف قوانین کشور عمل کرده است و از آنجا که امکان فیلتر شدن بخشی از این دامنه به صورت مجزا وجود ندارد، تمام سرویس امن گوگل با دامنه \\:Https از دسترس خارج می‌شود. این اقدام در حالی است که بارها در مکاتبات مختلف از شرکت گوگل خواسته شده بود تا به قوانین کشور احترام بگذارد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 24 مهر 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

شرکت گوگل با انتقال محتواهای موهن، غیراخلاقی و غیرمتعارف به فضای سرویس جی‌میل خود با دامنه امن Https برخلاف قوانین کشور عمل کرده است و از آنجا که امکان فیلتر شدن بخشی از این دامنه به صورت مجزا وجود ندارد، تمام سرویس امن گوگل با دامنه \\:Https از دسترس خارج می‌شود. این اقدام در حالی است که بارها در مکاتبات مختلف از شرکت گوگل خواسته شده بود تا به قوانین کشور احترام بگذارد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 24 مهر 1391  1:07 PM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

نقل قول fazli1184r132

میشه گفت تمامی کارهای تحقیقاتی و جستجو در اینترنت رو از طریق این دو انجام میدیم.اما با فیلتر شدنش موافقم.توهین به مقدسات بدون هیچ عکس العمل؟!!!!!

البته ما هم توهین به مقدسات را به هیچ عنوان نمی پذیریم ولی با فیلترینگ هم کاری درست نمی شود یعنی اگر سایتی را فیلتر کنیم این سایت دیگر از این کارها نمی کند و به مقدسات ما توهین نمیکند که اینگونه نیست و آنها به هر حال کار خودشان را می کنند و ماه هم باید در مقابله با آنها کاری فرهنگی و به مراتب بهتر و قوی تر از آنها ارائه دهیم.

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  1:51 PM
تشکرات از این پست
mohsenbama67
mohsenbama67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 362

خوب است ولی ای کاش قبلش اطلاع رسانی می کردنند که از فلان سایتها و موتورهای جستوجوگر استفاده کنید تا مردم سرگردون نشن

دوشنبه 24 مهر 1391  9:24 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام 

به نظر من علت فیلتر شدن گوگل و جیمیل 90 درصد به علت همین فیلم است وافعاً متاسفم که این گونه کشور ها آزادی را در این می بینند که فیلم توهین به پیامبر را از یوتوب حذف نکنند  ولی با توجه که این سایت در کشور ما رتبه 1 را داراست و 90 درصد جست و جو ها در آن صورت می گیرد فیلتر کردن آن کار درستی نیست ولیکن اگر هم بخواهد فیلتر بشود باید جایگزینی برای این وبسایت در کشور ما ایجاد بشود

امیدوارم که در آینده این جایگزینی فراتر از گوگل و جیمیل در کشور ما ایجاد بشود تا حتی در صورت فیلتر شدن اینگونه وب ها منبعی برای جست و جو در اینترنت باشد .                                                                                                                                                                                                  

باتشکر از راسخون

سه شنبه 25 مهر 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

نقل قول prompet

نقل قول rezazn

با سلام و خسته نباشید

با سلام

چون فرهنگ سازی نتیجه بازدارندگی ندارد بهترین گزینه فیلترینگ هست

به نظر من امکان این وجود ندارد که با فرهنگ سازی مانع رفتن کاربران به سمت سایتهایی بشویم که نباید بروند

حس کنجکاوی که در موقع فیلترینگ به ما می گوید برو ببین این سایت چه مطلبی گذاشته که با فزهنگ سازی کمرنگ نمی شود

و هنوز در درون مان وجود دارد اون وقت یک دلیل دیگری پیدا می کنیم تا برویم و کنجکاوی کنیم فیتترینگ چون امکان شکستن

و رد شدن از آن برای هر کسی فراهم نیست ویا به راحتی امکان پذیر نیست بسیاری را در همان اوایل کنجکاوی منصرف می کند

با سلام

در مورد بازدارندگی باید بگویم که این کار هم بازدارندگی ندارد آن کسی که بخواهد به سایتهایی که مورد نظر شماست برود به راحتی می تواند پس این کار زیاد فرقی به حال او ندارد گروهی کثیری از افراد هم که اصلا دنبال اینگونه سایتها نیستند می ماند گروهی اندک که نمی توانند بروند یعنی ما فیلترینگ را برای این گروه اندک انجام می دهیم من که فکر نمی کنم اینگونه باشد. این که خیلی ها از همان اوایل کنجکاوی منصرف می کند من هم موافقم.

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
چهارشنبه 26 مهر 1391  8:28 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بستن گوگل تا اطلاع ثانوی و فیلتر جی میل که مکاتبات مردم در بستر آن انجام می شود نشان می دهد تصمیم گیرندگان از مدلها و اقتضائات روز جامعه اطلاعاتی کم اطلاعند؛ چرا که موتور جستجو و بستر مکاتباتی را که نمی توان تا ‌اطلاع ثانوی تعطیل کرد.
وزير ارتباطات فيلتر شدن جي‌ميل را خواسته مردم و بر اساس دستور قضايي اعلام كرد.یکی از اعضای کارگروه تعیین مصادیق فیلترینگ کشور دلیل مسدودشدن سرویس پست الکترونیک گوگل را مشکل فنی در تفکیک دو سرویس جی میل و یوتیوب عنوان کرد و گفت: جی میل ناخواسته مسدود شده است.برای جلوگیری از نشر ابتذال و نشر موارد مستهجن که فرزندان ما را در خطر می اندازد این دو سرویس را که بر یک پروتکل پیاده سازی شده اند، با هم مسدود کنیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 26 مهر 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1

اما نمایندگان مجلس چه نظری درباره فیلتر شدن جی میل دارند؟
 1- آیا در جریان فیلتر شدن پست الکترونیک جی میل هستید؟ 2- علت فیلتر شدن جی میل چه بوده است؟ 3- نظر شما درباره فیلتر کردن جی میل چیست؟

پاسخ نمایندگان مجلس به این سه سوال را بخوانید:

محمد دامادی نماینده مردم ساری: منظورتان گوگل است؟ نمی دانم. من گوگل را شنیده بودم که قرار است فیلتر شود. البته از منابع رسمی نشنیدم. از منابع غیر رسمی شنیدم که در اعتراض به ادامه پخش فیلم موهن به پیامبر انجام شده است.

مهناز بهمنی نماینده مردم سراب: در حد پیامک هایی که برایم آمده در جریان هستم. ببخشید من وقت ندارم. بعد صحبت می کنیم.

محمد فیروزی نماینده مردم نطنز: خیر من اطلاعی ندارم. علت آن را هم نمی دانم.

محمد حسین فرهنگی نماینده مردم تبریز: من در جریان نیستم. نظر خاصی ندارم.

محمد علی مددی نماینده مردم میانه: خیر من اطلاعی ندارم.

غلامحسین شیری نماینده مردم هشترود: نه. من در جریان نیستم و نظر خاصی ندارم. من شنیدم که گوگل را تحریم کردند و جی میل را نشنیدم.

میرقسمت موسوی اصل نماینده مردم گرمی: دقیقا در جریان نیستم. اطلاعی ندارم.

محمد علی عبدالله زاده نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان: نه متاسفانه. من اطلاعی ندارم.

اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان: چه کسی فیلتر کرده؟ من از این موضوع اطلاع ندارم؛ ولی از موضوع تحریم گوگل اطلاع دارم. اساسا این موضوع یک فضای ارتباطی است. اکثر گردش ایمیل های ما گردش نامه های معمولی است. علت فیلتر آن را نمی دانم ولی احتمالا مربوط به حوزه پدافند غیر عامل می باشد. بنده با این امر مخالفم چون گردش اطلاعات طبقه بندی شده ما باید در محیط ایمن رد و بدل بشود و چون این سیستم ها کمک می کند که ارتباطات ما با افراد در حوزه ارتباط شخص به شخص بیشتر شود باید از این فضای اینترنتی استفاده کنیم و در فیلتر آن به نظر من کم لطفی شده است. چون از سرعت تقسیم یا توزیع اطلاعات جلوگیری می کند و اتفاق خاصی نمی افتد.

محمد سعید انصاری نماینده مردم آبادان: توضیح بیشتری می دهید چون من بیمارستان بودم و خیلی خبر ندارم. فکر می کنم علت آن مربوط به تحریم ها باشد.

محمد اسماعیلی نماینده مردم زنجان: نه اطلاعی ندارم. علت آن را هم نمی دانم.

ناصر سودانی نماینده مردم اهواز: من این دو سه روز مشغول درمان بودم و اطلاعی ندارم.

ناصر کاشانی نماینده مردم زاهدان: پست جی میل؟ من از جی میل استفاده نمی کنم. نه در جریان نیستم و از علتش اطلاعی ندارم.

حامد قادرمرزی نماینده مردم قروه: بله در جریان هستم. به دلیل انتشار فیلمی که درآن به پیامبر رحمت و رافت بی احترامی شده بود این امر صورت گرفت و من تحریم استفاده از این سرویس را به صورت پیامک در حجم انبوه در حوزه انتخابیه خودم منتشر کردم. من با فیلتر جی میل موافق هستم و کار خوبی بود. چون شرط اول دموکراسی احترام به عقاید دیگران است و در این کشورها که ادعای دموکراسی می کنند مسلمانان زیادی حضور دارند که بی احترامی به پیامبر خط قرمز آنها محسوب می شود.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان: نه در جریان نیستم. کلیات آن را می دانم اما اطلاع دقیقی ندارم. خبر فیلتر شدن آن را شنیدم اما علت آن را نمی دانم. اگر اطلاعات کامل تری داشته باشم می توانم اظهار نظر کنم. اگر اجازه بدهید نیم ساعت دیگر می توانم در خدمتتان باشم.

عطالله سلطانی صبور نماینده مردم رزن: نه. در جریان نیستم. خیر. علت آن را نمی دانم.

رضا رحمانی نماینده مردم تبریز: من اطلاعی ندارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 26 مهر 1391  10:49 AM
تشکرات از این پست
youzef
youzef
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

این اقدام فقط مردم وادار کرد که برای حل این مسئله رو به فیلتر شکن بیارن و این اقدام باعث ترویج استفاده از فیلتر شکن شد و به جای مفید بودن باعث شد درصد زیادی با vpn پولی آشنا بشن که تجربه نشان داده تجربه اینترنت آزاد کسی بچشه دیگه به این راحتی نمی تواند از استفاده از اون دست برداره

خلاصه این کارای بچه گانه فایده نداره

آخر عاقبت فرار از مدرسه

چهارشنبه 26 مهر 1391  11:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها