مايليكهن: اگر قرار است ما حرف نزنيم، شريفي هم نبايد حرف بزند
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: اگر قرار است ما حرف نزنيم رئيس کميته انضباطي هم نبايد حرف بزند.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006976.jpg) |
|
محمد مايليکهن پس از شکست يک بر صفر برابر پيکان قزوين در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاري که پرسيد هفته گذشته نيز سايپا با پنج گل شکست خورده بود، گفت: بهتر است سؤالات را درست مطرح کنيد. ما هرگز با پنج گل نباختهايم. پنج بر يک استيلآذين را برديم و در ديدار با فولاد پنج بر پنج مساوي شديم و مقابل مس کرمان چهار بر دو شکست خورديم.اين به دليل آن است که به فوتبال هجومي فکر ميکنيم.
وي ادامه داد: سايپا با کمبود بازيکن مواجه است و چهار جاي خالي در فهرستش وجود دارد. به همين دليل بر روي ساير بازيکنان فشار بيشتري وارد ميشود. تيم ما در آينده بهتر ميشود. امروز نيز از شرايط بازي تيم راضي بودم. همه بازيکنان در خدمت تيم بودند اما انگار طلسم شدهايم يا اين از خوش شانسي ما است که اينگونه نتيجه ميگيريم.
مايلي کهن حاضر نشد در مورد مسائلي غير از بازي امروز صحبت کند و گفت: فقط در مورد فوتبال امروز صحبت ميکنم اما اگر بگويم کريم انصاريفرد و علي زينالي را نداشتيم ميگويند بهانه ميآورد بنابراين اگر حرف نزنم بهتر است. انصاريفرد 9 گل براي سايپا زده و بازيکن تاثيرگذار ما است. بعد به ما ميگويند حرف نزنيد. اگر قرار است ما حرف نزنيم رئيس کميته انضباطي هم نبايد حرف بزند. او به چه دليل ميگويد من از علي دايي و مايليکهن نميترسم. مگر ما گفتيم از ما بترس. حرفهاي ما فوتبالي است و همه بايد حول اين محور فوتبال جمع شويم. اگر به دنبال پيشرفت فوتبال هستيم بايد قوانين فوتبال را رعايت کنيم. دو بازيکن تاثيرگذار خود را امروز نداشتم. اگر ساير تيمها نيز بازيکنان تاثيرگذارشان را نداشتند امروز عدالت بود.
سرمربي سايپا در مورد وضعيت تيمش گفت: شک نکنيد سايپا در پايان فصل يکي از شش تيم اول جدول خواهد بود. ما هيچ مشکلي نداريم و کار خود را انجام ميدهيم همه آدمهايي که در باشگاه هستند، از هيات مديره تا مدير عامل گرفته ميدانند که ما کوتاهي نميکنيم و وقت ميگذاريم. برخي روزها من از ساعت 6:30 صبح تا 11شب در باشگاه بودهام بنابراين شک نکنيد وضعيت ما بهتر خواهد شد.
|
جمعه 21 آبان 1389 11:38 PM
تشکرات از این پست