پاسخ به:سخناني از بزرگان در مورد ايمان و اعتقاد 4
خوش بين باشيد اما خوش بين دير باور.((ساموئل اسمايلز
هرچه ايمان مرد به هوشش بيشتر شود، زن بهتر مي تواند او را فريب دهد.((لرد بايرون
هنگامي كه فيلسوفي بر اين باور است كه مدام حواس انساني او را مي فريبد، فيلسوف ديگري سوگند ياد مي كند كه هرگز حواس ما را نفريفته است.((لافونتن
شما نمي توانيد با تنفر داشتن از ديگري خودتان را به خدا نزديكتر كنيد، چه باور داشته باشيد كه اين خشمي بجاست و يا نه. رابطه ميان روح - كه شما هستيد - و خدا بر اساس عشق است و جايي كه عشقي پاك هست، هيچ جايي براي هيچ نوع خشمي وجود ندارد.((سري هارولد كلمپ
من هميشه باور داشته ام كه در طبيعت، زيباتر از زن وجود ندارد.((گابريل گارسيا ماركز
در ميان مردمان فهميده، استوارترين اساس زناشويي، دوستي و رفاقت است؛ اشتراك در علايق يكديگر و توانايي در به سامان رساندن باورها و درك انديشه ها و روياهاي يكديگر به گونه اي مشترك.((جبران خليل جبران
زندگي كردن همچون مجموعه اي از لايه هاي زيرين يك سازندگي عاشقانه است كه دوباره و دوباره در طول زندگي بازسازي مي شود. اين را زماني باور مي كني كه آن را تجربه كرده باشي.((بيورنست يئرن
وعده ها را باور نداشته باش، چون دنيا پر از وعده است.((پائولو كوئيلو
من خداوند را باور دارم، مشكل اينجا است كه آيا او هم مرا باور دارد؟!((أوله پأئوسه
بزرگترين خوشي و لذت در زندگي، انجام آن چيزي است كه مردم باور دارند شما نمي توانيد انجام دهيد.((والتر بگوت