0

قرباني‌:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

قرباني‌:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم

مدافع تيم فوتبال مس کرمان با تکذيب خبر سايت باشگاه پرسپوليس گفت:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم.

پيروز قرباني، در خصوص شايعه بازداشتش در فرودگاه و همچنين روند شکست‌ناپذيري مس کرمان پس از 12 هفته صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد.

* در فرودگاه دستگير شده‌اي؟
بازداشتي در کار نبود و به آن شکل هم که مي‌گويند درگيري ايجاد نشد و بيشتر شبيه يک سوء‌تفاهم بود. البته تکذيب نمي‌کنم که اتفاقي نيفتاد و وقتي بي‌حرمتي را ديديم عکس‌العمل نشان داديم.

* اما سايت باشگاه پرسپوليس نوشته که تو و ساکت الهامي بازداشت شديد؟
به هرحال آنها همه چيز را به نفع خودشان مي‌نويسند. همان‌طور که گفتم بازداشتي در کار نبود و يکسري افراد که مامور امنيت فرودگاه هستند با ما صحبت کرده و همه چيز ختم به خير شد. بهتر بود سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص هواداران اين تيم که نتوانستند خود را کنترل کنند، مي‌نوشت.

* ظاهرا به نبي‌الله باقري‌ها توهين شده بود.
همين‌طور است. هم به باقري‌ها و هم به مديرعامل باشگاه ما توهين کردند و فکر مي‌کنم آنها حق ندارند چنين رفتاري انجام دهند اما چيزي که واقعيت دارد اين بود که من شروع‌کننده قضيه نبودم و همه چيز هم تمام شد.

* بازي چطور بود. فکر مي‌کني مس مستحق پيروزي بود؟
بازي را همه ديدند. من از شما سؤال مي‌کنم فکر مي‌کنيد چه تيمي بايد برنده مي‌شد؟

* نظر ما که مهم نيست. تو بايد به عنوان بازيکن مس توضيح دهي.
بايد بگويم اصلا از نتيجه مسابقه راضي نيستم و به خاطر اين است که مي‌گويم تيم ما بايد روح بزرگي داشته باشد. در بازي ديروز مي‌توانستيم راحت با اختلاف 3 گل پرسپوليس را شکست دهيم و اگر بازيکنان ما در خط حمله بهتر کار مي‌کردند مي‌توانستيم نتيجه ديگري رقم بزنيم.

* پرسپوليسي‌ها معتقد بودند داوري عليه اين تيم بود.
به نظر من داور در بعضي از صحنه‌هاي 50 به 50 به نفع پرسپوليس سوت مي‌زد. البته تيم داوري خوب کار کرد ولي فکر مي‌کنم منظور پرسپوليسي‌ها برخورد نوروزي با من بود که قبول دارم انجام شد اما نه برخوردي که منجر به پنالتي باشد ضمن آنکه خطايي که روي ادينهو اتفاق افتاد کاملا پنالتي بود.

* با اين پيروزي روند شکست‌ناپذيري مس کرمان به 12 هفته رسيد.
به نظر من که اين مسئله اصلا مهم نيست. به رکوردها نه جام مي‌دهند و نه امتياز خوب. بنابراين بايد فقط به فکر رسيدن به بالاي جدول باشيم.

* ظاهراً‌ ديگر به تيم ملي فکر نمي‌‌کني؟
اصلا اينگونه نيست و هميشه به عنوان يک سرباز به فکر پوشيدن پيراهن تيم ملي هستم. مربيان تيم ملي تا حالا يک بازي هم به کرمان نيامده‌اند ولي تيمي که 12 هفته نباخته است حتما بازيکنان خوبي دارد. براي خودم صحبت نمي‌کنم که بگويند خودشيفته است اما حقش بود از تيم ما حداقل 3 نفر به تيم ملي کمک کنند. اميدوارم مربي تيم ملي تا جام ملت‌‌ها يک سر به کرمان بيايد و بازي‌هاي ما را ببيند.

* صحبت خاصي نداري؟
فقط اميدوارم روح بزرگ به تيم ما تزريق شود چون تيمي که پرسپوليس را شکست مي‌دهد توانايي شکست ساير رقبا را هم دارد. ما به جز بازي با تراکتورسازي در تمامي بازي‌ها مستحق برد بوديم و اميدوار هستم اتفاقات چند هفته اول ليگ ديگر براي ما تکرار نشود.

جمعه 21 آبان 1389  2:52 PM
تشکرات از این پست
hadikousha
hadikousha
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1358

پاسخ به:قرباني‌:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم

برد حق مس نبود.جر زنا

اللهم عجل لولیک الفرج

جمعه 21 آبان 1389  3:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها