كعبي:استيل آذين از بحران خارج شده است
مدافع تيم فوتبال استيل آذين گفت: با تلاش بسياري که در بازي با ملوان داشتيم، نشان داديم از بحران خارج شديم.
حسين کعبي عملکرد تيم استيلآذين در بازي با تيم ملوان را نشاني براي خروج تيمش از بحران دانست و گفت: براي پيروزي در اين مسابقه خيلي تلاش کرديم، حتي خود ملوانيها هم فکر نميکردند اين قدر خوب باشيم. ما با اين بازي نشان داديم که از بحران خارج شديم. استيل آذين فرصتهاي گلزني زيادي بدست آورد و اين در حالي بود که ملوان با استفاده از پنج مدافع براي گرفتن مساوي آمده بود. آنها يارگيري شديدي را در زمين انجام دادند. وي افزود: فکر ميکنم با اين بازي پرتلاشي که انجام داديم، تماشاچيان به آينده تيم ما اميدوار شدند. من هم با وجود مصدوميتي که داشتم، تلاش کردم تا بهترين بازيام را انجام دهم که با تاييد مربيان، ظاهرا توانستهام موفق باشم. کعبي با اشاره به ممنوعالمصاحبه شدن علي دايي، به حمايت از اين مربي پرداخت و گفت: دايي زماني در تيم همبازي من بود و زماني هم مربي من. برخورد فدراسيون مناسب شأن دايي نيست. قطعا او از سر دلسوزي با سابقه 25 سالهاي که در فوتبال دارد چنين حرفهايي را زد. دايي آدم کوچکي نيست و خيلي از کشورها فوتبال ما را به اسم او ميشناسند. شايد خيلي از کشورها آرزوي داشتن چنين اسطورهاي را در فوتبالشان داشته و مجسمهاش را ميساختند اما ما با او چنين ميکنيم. اين موضوع به گوش فيفا برسد، فوتبال ما را مسخره ميکنند.
حسين کعبي عملکرد تيم استيلآذين در بازي با تيم ملوان را نشاني براي خروج تيمش از بحران دانست و گفت: براي پيروزي در اين مسابقه خيلي تلاش کرديم، حتي خود ملوانيها هم فکر نميکردند اين قدر خوب باشيم. ما با اين بازي نشان داديم که از بحران خارج شديم. استيل آذين فرصتهاي گلزني زيادي بدست آورد و اين در حالي بود که ملوان با استفاده از پنج مدافع براي گرفتن مساوي آمده بود. آنها يارگيري شديدي را در زمين انجام دادند.
وي افزود: فکر ميکنم با اين بازي پرتلاشي که انجام داديم، تماشاچيان به آينده تيم ما اميدوار شدند. من هم با وجود مصدوميتي که داشتم، تلاش کردم تا بهترين بازيام را انجام دهم که با تاييد مربيان، ظاهرا توانستهام موفق باشم.
کعبي با اشاره به ممنوعالمصاحبه شدن علي دايي، به حمايت از اين مربي پرداخت و گفت: دايي زماني در تيم همبازي من بود و زماني هم مربي من. برخورد فدراسيون مناسب شأن دايي نيست. قطعا او از سر دلسوزي با سابقه 25 سالهاي که در فوتبال دارد چنين حرفهايي را زد. دايي آدم کوچکي نيست و خيلي از کشورها فوتبال ما را به اسم او ميشناسند. شايد خيلي از کشورها آرزوي داشتن چنين اسطورهاي را در فوتبالشان داشته و مجسمهاش را ميساختند اما ما با او چنين ميکنيم. اين موضوع به گوش فيفا برسد، فوتبال ما را مسخره ميکنند.
وبلاگ فوتبال نیوز
پاسخ به:كعبي:استيل آذين از بحران خارج شده است
با همین یه مساوی؟ چه خوش خیال
اللهم عجل لولیک الفرج