0

نظرسنجی درموردجوایزکاربران برتر

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نظرسنجی درموردجوایزکاربران برتر

راسخون هرماه جوایزمتفاوتی روتعیین می کند.بنظرشمابهترنیست جایزه هاواسه کاربران باتوجه به امتیازاتشون درجدول ارزیابی تعیین شودالبته قبول دارم که برای راسخون این تنوع باعث صرف وقت بسیارزیادی خواهدشد.نظرشمادراین خصوص چیست؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 4 مهر 1391  12:37 PM
تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei hojat20 mahmoodsafari 09303495228 nargese_montazer siasport23 abdo_61 nikbakht88 ravabet_rasekhoon iman_karbala aligh1372 AliFanoodi nazaninfatemeh yasbagheri tahmores salma57
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

پاسخ به:نظرسنجی درموردجوایزکاربران برتر

خوبه این طوری هرکی به اونچه که دوست داره میرسه

شنبه 8 مهر 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer siasport23 nikbakht88 ravabet_rasekhoon aligh1372 yasbagheri salma57
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

سلام

به نظر من سه نوع بسته یا به قولی سه نوع جایزه متفاوت قرار دهند

کاربران برتر را از لحاظ امتیاز به سه گروه دسته بندی کنند

کسانی که امتیاز بیشتری دارند باید جوایزشون بهتر از کسانی باشد که امتیاز کمتری دارد

با تشکر

شنبه 8 مهر 1391  9:34 PM
تشکرات از این پست
architect0811 reza_rasekhekhoon siasport23 farshon prompet bivafa nikbakht88 ravabet_rasekhoon aligh1372 AliFanoodi nazaninfatemeh salma57
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

نقل قول nargese_montazer

سلام

به نظر من سه نوع بسته یا به قولی سه نوع جایزه متفاوت قرار دهند

کاربران برتر را از لحاظ امتیاز به سه گروه دسته بندی کنند

کسانی که امتیاز بیشتری دارند باید جوایزشون بهتر از کسانی باشد که امتیاز کمتری دارد

با تشکر

با سلام

منم با نظر narges montazere عزیز موافقم!

کمترین کاری که باید انجام شود گروه بندی کاربران بر اساس امتیاز آن ها می باشد و جوایز نیز باید بر اساس معیارها و شایستگی کاربران به آن ها تعلق گیرد! با تشکر

یا علی

یک شنبه 9 مهر 1391  1:22 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon abdo_61 architect0811 nikbakht88 ravabet_rasekhoon aligh1372 AliFanoodi nabeghe0912 salma57
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما 

در مورد جوایز و کلا هدایایی که راسخون زحمت می کشه برای کاربران در نظر می گیره.

مواردی پیش میاد که کاربر به محصول مورد نظر احتیاج ندارد. اما به محصول کاربر دیگر نیاز دارد.

پیشنهاد ما این بود که  برای هر کاربری صندوقی با نام صندوق جایزه و محصولات ایجاد بشه. که حاوی  محصولاتی است که کاربر برنده شده است ، اما برای اون ارسال نمی شود.

این محصولات قابلیت جایجایی به کاربران دیگه رو داشته باشند.

مثلا من فلش برنده شدم، شما کیبورد،

در حالی که من کیبورد نیاز دارم و شما فلش، اینجا اگه امکانش باشه می تونیم با هم جابجا می کنیم.

نظر شما چی هست؟

با احترام

یک شنبه 9 مهر 1391  8:02 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer abdo_61 fatemeh313 architect0811 farshon bivafa abiri064 nikbakht88 ravabet_rasekhoon siasport23 aligh1372 nazaninfatemeh salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما 

در مورد جوایز و کلا هدایایی که راسخون زحمت می کشه برای کاربران در نظر می گیره.

مواردی پیش میاد که کاربر به محصول مورد نظر احتیاج ندارد. اما به محصول کاربر دیگر نیاز دارد.

پیشنهاد ما این بود که  برای هر کاربری صندوقی با نام صندوق جایزه و محصولات ایجاد بشه. که حاوی  محصولاتی است که کاربر برنده شده است ، اما برای اون ارسال نمی شود.

این محصولات قابلیت جایجایی به کاربران دیگه رو داشته باشند.

مثلا من فلش برنده شدم، شما کیبورد،

در حالی که من کیبورد نیاز دارم و شما فلش، اینجا اگه امکانش باشه می تونیم با هم جابجا می کنیم.

نظر شما چی هست؟

با احترام

درسته جناب قدرت

این شبیه همون موضوع حراجی محصولات کاربراست که اگردرفروشگاه راه اندازی بشه دیگرهرکاربری جایزه تکراری نخواهدداشت.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 9 مهر 1391  8:29 AM
تشکرات از این پست
abdo_61 nargese_montazer fatemeh313 architect0811 qodrat nikbakht88 ravabet_rasekhoon siasport23 aligh1372 salma57
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

اگر در جوایز تغییراتی صورت بگیرد خوب ومورد استقبال همگی کاربران هست

ولی اگر هم برای تالارها هم تفاوت قائل شوند خوبه ولی شاید زیاد جنبه خوبی نداشته باشه که از یک تالار ویژه تر تشکر شود

در کل باید بگم که تفکیک کاربران از نظر فعالیت مفید وسازنده خوب هست

بهتر تنوع جوایز هم اگر بیشتر باشد البته بی انصاف نباشیم که در مورد مسابقات روزانه که شرایط نسبت به قبل خیلی بهتر هست

به امید اینکه در بخش کاربران برتر هم این تحول صورت پذیرد

یک شنبه 9 مهر 1391  9:28 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 farshon nikbakht88 ravabet_rasekhoon siasport23 abdo_61 aligh1372
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

در مورد جوایز باید به طور کلی حرف زد، یعنی جوایز مربوط به کاربر برتر و یا مدیر برتر، جوایز مربوط به مسابقات و هرگونه جایزه دیگری که راسخون تقدیم کاربران خود میکند....

ابتدا باید دید هدف راسخون از دادن جوایز چیست؟ آنچه مشخص است در بیشتر موازد هدف اشاعه فرهنگ و مذهب است! مثلاً در مورد هدیه مثل قاب شاسی و یا هدایایی مانند نرم افزارها(پزشک خانواده،مشاهیر و...) 

اینها خوب است و بنده کاملاً با این کار موافق هستم.

منتها در موارد هدایای کالایی و .... که صرفاً هدیه است و ربطی به تبلیغ فرهنگی مذهبی ندارد باید بر اساس نیاز کاربر اختصاص یابد! طرحی که جناب qodrat داده است خیلی خوب و کارا میباشد.امیدوارم به اجرا در بیاید. 

داخل پرانتز اضافه کنم که حتی هدایای تبلیغاتی نیز باید محدود شود! به این صورت که اگر کابر به فرض قبلاً از نرم افزاری به عنوان هدیه دریافت کرده است،برای بار بعد دیگر این هدبه را دریافت نکند! مسئولین راسخون در اینگونه موارد میگویند که هدیه خود را برای ترویج و تبلیغ فرهنگی و سایت راسخون به دوستان خود هدیه دهید...این کار نیز خوب است اما باید توجه شود که به هر حال کاربر خودش زحمت کشیده است و بیشتر دلش میخواهد هدیه اش برای خودش کاربرد داشته باشه....

طرحی که در ماه ها پیش توسط کاربران پیشنهاد داده شده بود و نمیدانم چرا از طرف مسئولین مورد موافقت واقع نشد نیز بسیار علی بود.... همان که معادل ریابی و حسنه هدیه برنده شده را به حساب کاربری فرد اضافه کنند تا در ضورت دلخواه با آن هزینه هدیه ای دیگر را از فروشگاه انتخاب کند!  این یکی از بهترین کارهایی بود که میشد کرد اما متاسفانه نمیدانم به چه دلیل مورد موافقت مسئولین راسخون واقع نشد!!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 12 مهر 1391  12:22 PM
تشکرات از این پست
farshon mina_k_h architect0811 qodrat nargese_montazer prompet nikbakht88 ravabet_rasekhoon siasport23 abdo_61 aligh1372 salma57
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

اگر تنوع محصولات تبلیغی هم بالا رود و از این محصولات برای جوایز استفاده شود خیلی جذاب هست

که شما یک خودکار یا خودنویس شیک  با مارک وآرم راسخون داشته باشید

و یا هم یک تابلو که منظره ای زیبا دارد وممهور به مهر راسخون هست

شنبه 15 مهر 1391  11:48 PM
تشکرات از این پست
abiri064 nikbakht88 nargese_montazer ravabet_rasekhoon farshon architect0811 siasport23 abdo_61 aligh1372
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر از همه مشارکت کنندگان گرامی

از آنجا که نظرات کاربران از دید مسئولین پنهان نمی ماند، دوستان با مشارکت در این بحث انشاالله این مبحث به یک نتیجه خوب برسانیم.

اینکه مطابق امتیازات جداول ارزیابی دسته بندی صورت بگیرد و کاربران پر امتیازتر جوایز بهتر دریافت کنند یک ایراد بزرگ دارد و آن نبودن سنگ محک واحد است. چندین مدیر با سلایق مختلف در این امتیاز دهی دخیل هستند و شاید کاربری با توانایی بیشتر به دلایلی از جمله تشخیص مدیر امتیاز کمتری دریافت کند درصورتی که اگر همان فعالیت را در تالار دیگری انجام می داد، از مدیر امتیاز بیشتری دریافت می کرد.

بنظرم با توجه به مشکلاتی که مسئولین دست اندرکار در این زمینه دارند، در حال حاضر بهترین گزینه تخصیص چندین سبد جایزه است که در هر دور متنوع گردد. کاربر برتر با انتخاب کد جایزه از یکی از جوایز بهرمند گردد. انشاالله با مرور زمان مبادلات کالا به کالا یا همان مبادلات جایزه به جایزه یا حتی اهدای کپن نقدی جهت انتخاب محصول از فروشگاه راه اندازی گردد.

با تشکر.

دوشنبه 17 مهر 1391  10:04 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer prompet fatemeh313 ravabet_rasekhoon farshon architect0811 siasport23 abdo_61 aligh1372
saidxry
saidxry
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 443

جایزه ی من که به دستم هنوز نرسیده بعد گذشت 10 روز

در دنیای مجازی :

خودمان صفحات نامناسب را ببندیم.

سه شنبه 18 مهر 1391  6:58 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon architect0811 nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon aligh1372
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با عرض سلام خدمت راسخونی های گل

به نظرم اگر بشه چند نوع جایزه با قیمت و حسنه ی مساوی برای هر ماه انتخاب بشه و هر کس براساس تمایل و نیازش از بین اونها انتخاب کنه خیلی بهتر و کاربردی تر و جذاب تر بشه.

ای کاش سایت راسخون یه چیزی مثلا یه عروسک مخصوص برای سایت طراحی می کرد و به عنوان هدیه ی ویژه به کاربران برتر می داد تا همیشه راسخون در یادشون باشه حتی بعد از گذشت چندین سال و حتی به عنوان یه نوع تبلیغ هم میشه باشه

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

چهارشنبه 19 مهر 1391  2:30 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer architect0811 nikbakht88 siasport23 abdo_61 ravabet_rasekhoon aligh1372
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول saidxry

کاربرگرامی

این موضوع زیادمربوط به این پست نمی شود.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 20 مهر 1391  12:17 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 nikbakht88 siasport23 abdo_61 ravabet_rasekhoon aligh1372
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول saidxry

سلام

راسخونی گرامی ضمن تبریک بابت جایزه شما، لطفا این موضوع را از این مسیر

پیشنهادات،انتقادات و سوالات جوائز - 1391

پیگیری بفرمائید.

موفق باشید.

پنج شنبه 20 مهر 1391  8:13 PM
تشکرات از این پست
siasport23 farshon abdo_61 nargese_montazer ravabet_rasekhoon aligh1372
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

وقت همگی بخیرو شادی.

نقل قول bivafa

سلام

در مورد جوایز باید به طور کلی حرف زد، یعنی جوایز مربوط به کاربر برتر و یا مدیر برتر، جوایز مربوط به مسابقات و هرگونه جایزه دیگری که راسخون تقدیم کاربران خود میکند....

ابتدا باید دید هدف راسخون از دادن جوایز چیست؟ آنچه مشخص است در بیشتر موازد هدف اشاعه فرهنگ و مذهب است! مثلاً در مورد هدیه مثل قاب شاسی و یا هدایایی مانند نرم افزارها(پزشک خانواده،مشاهیر و...) 

اینها خوب است و بنده کاملاً با این کار موافق هستم.

منتها در موارد هدایای کالایی و .... که صرفاً هدیه است و ربطی به تبلیغ فرهنگی مذهبی ندارد باید بر اساس نیاز کاربر اختصاص یابد! طرحی که جناب qodrat داده است خیلی خوب و کارا میباشد.امیدوارم به اجرا در بیاید. 

داخل پرانتز اضافه کنم که حتی هدایای تبلیغاتی نیز باید محدود شود! به این صورت که اگر کابر به فرض قبلاً از نرم افزاری به عنوان هدیه دریافت کرده است،برای بار بعد دیگر این هدبه را دریافت نکند! مسئولین راسخون در اینگونه موارد میگویند که هدیه خود را برای ترویج و تبلیغ فرهنگی و سایت راسخون به دوستان خود هدیه دهید...این کار نیز خوب است اما باید توجه شود که به هر حال کاربر خودش زحمت کشیده است و بیشتر دلش میخواهد هدیه اش برای خودش کاربرد داشته باشه....

طرحی که در ماه ها پیش توسط کاربران پیشنهاد داده شده بود و نمیدانم چرا از طرف مسئولین مورد موافقت واقع نشد نیز بسیار علی بود.... همان که معادل ریابی و حسنه هدیه برنده شده را به حساب کاربری فرد اضافه کنند تا در ضورت دلخواه با آن هزینه هدیه ای دیگر را از فروشگاه انتخاب کند!  این یکی از بهترین کارهایی بود که میشد کرد اما متاسفانه نمیدانم به چه دلیل مورد موافقت مسئولین راسخون واقع نشد!!!

بهترین ها و زیباترین ها و شادترین ها را برای تک تک شما عزیزان خواستار و خواهانم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 25 مهر 1391  11:18 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer siasport23 ravabet_rasekhoon aligh1372 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها