0

مظلومي:فتح اله‌زاده قادر حسن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيد

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

مظلومي:فتح اله‌زاده قادر حسن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيد

سرمربي استقلال گفت: اختلاف نظري بين من و حجازي در مورد "قادر حسن" وجود ندارد.

پرويز مظلومي در رابطه با اين خبر که او با بازيکن پيشنهادي حجازي (قادر حسن) مخالف است، گفت: واقعا تعجب مي کنم که مسائلي اين گونه مطرح مي شود. البته اين بار اول نيست که برخي از دوستان ظاهرا چندان از موفقيتهاي استقلال خوشحال نيستند و به اشکال مختلف سعي دارند براي ما حاشيه درست کنند. من قبلا هم به اين موضوع اشاره کرده ام که ما اينجا در باشگاه استقلال در مورد جذب بازيکن حرفهاي‌مان را زده‌ايم، نه امروز که اول فصل با هم در اين موارد به نتيجه رسيده ايم و پس از آن هم در موارد بعدي جزئيات را با هم مرور کرده ايم و هيچ اختلاف نظري در اين زمينه نداريم.

مظلومي افزود: متاسفم که عده اي آشکارا از موفقيت تيم مردمي استقلال ناراحتند و حاضرند براي نشان دادن ايده هاي خود، به هر وسيله اي متوسل شوند و اگر نه در اين باشگاه نسبت به آنچه که در ابتداي فصل به ما تحويل داده شد و همه کارشناسان نگران آينده آن استقلال بودند، امروز وضعيت بسيار خوبي داريم و نتايج خوبي گرفته ايم و قدمهاي مثبتي برداشته ايم که متاسفانه دوستان نمي بينند چون دوست ندارند.

وي در مورد بازيکن پيشنهادي حجازي گفت: قادر حسن بازيکن بسيار خوبي است، من سي دي هاي او را ديده ام. فتح اله زاده اين بازيکن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيده است، البته بازيکنان خارجي در فوتبال ايران بايد در ابتدا کمي آبديده شوند و بعد راندمان واقعي‌شان را به نمايش بگذارند.

مظلومي در پايان گفت: ناصر حجازي بزرگ ما است و ما هيچ مشکلي با هم نداريم، من اين بازيکن را پسنديد‌ه‌ام و اميدوارم در فوتبال ايران موفق شود.

جمعه 21 آبان 1389  2:47 PM
تشکرات از این پست
hadikousha
hadikousha
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1358

پاسخ به:مظلومي:فتح اله‌زاده قادر حسن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيد

حالا مگه رونالدویه طرف؟

اللهم عجل لولیک الفرج

جمعه 21 آبان 1389  3:15 PM
تشکرات از این پست
emanfatah2