دانشگاهي که در فضايي متمايز از ساير مراکز علمي و در مکاني عاري از هرگونه مزاحمتهاي صوتي و آلودگي بنا شده است و علاوه بر آن در کنار مرکز تفريحي و فرهنگي واقع شده و ظرفيت آن جوابگوي 1 هزار دانشجو خواهد بود. دانشگاهي که بنا به گفته رئیس آن بنا دارد، فارغالتحصيلاني متخصصتر از هر دانشگاه ديگر را راهي بازار کار کند. فارغالتحصيلاني که پس از اتمام تحصيلات خويش تجربهاي چند ساله را نيز به همراه مدرک خود يدک ميکشند و در اموري که به آنها محول خواهد شد قطعاً موفق خواهند بود.
منصور شیرمرد، رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ساوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه مرکزی، با اشاره به اهداف راه اندازی این مرکز علمی، افزود: در سالجاري با همت و تلاش پيگير شهردار و نيز شوراي شهر ساوه فرصتي ايجاد شد تا با توجه به قابليت شهر و نياز شهرداري ساوه به پرورش نيروي متخصص، دانشگاه علمي کاربردي شهرداري شروع به کار کند.
وی ادامه داد: ما نياز به تکنولوژي روز داريم و با توجه به خدماتي که شهرداري ارائه ميدهد نياز به افرادي که با مباحث مورد نياز خود آشنا باشند، احساس شد و همه اين مسائل موجب اجرائي شدن اين طرح شد.
این مقام مسوول با اشاره به انجام تفاهمنامهاي بین سازمان شهرداريها و دانشگاه علمي کاربردي اظهار کرد: به شهرداريها اجازه داده شد به صورت تخصصي وارد آموزشهاي فني شوند که پرسنل شهرداري را با آموزشهاي مورد نياز آشنا کرده و براي آينده نيز پرسنل متخصص پرورش دهند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمي کاربردي شهرداري در حال حاضر تنها در مقطع کارداني شروع به کار کرد، تصریح کرد: در نظر داريم که طي برنامه ريزي 5 ساله خود فارغ التحصيلاني در مقطع کارشناسي ارشد داشته و با چشم انداز 20 ساله نيز به مقطع دکترا برسيم و در حال حاضر اين دانشگاه در دو رشته معماري و آتش نشاني دانشجو پذيرفته است. رشتههايي که صرفاً مخصوص شهرداري هاست.
شیرمرد با بیان اینکه دانشجويان ما به صورت ملموس و کاملاً فني با رشتهها آشنا ميشوند، اظهار کرد : در اين دانشگاه استقبال مردم از آن با توجه به عدم وجود تبليغات گسترده در اين زمينه نسبتاً مناسب بوده و يک دوم اين دانشجويان را آقايان تشکيل ميدهند که به غير از پرسنل شهرداري دانشجوي آزاد نيزدر بين اين دانشجويان وجود دارد و يکي از تفاوتهاي عمده اين دانشگاه با ساير دانشگاهها در اين است که اين دانشگاه در طي يک سال تحصيلي 2 بار پذيريش دانشجو خواهد داشت و سعي دارد به غير از 2 رشته موجود در رشته تربيتبدني، حسابداري و فناوري اطلاعات نيز پذيرش دانشجو داشته باشد.
وی در رابطه با نحوه ورود به دانشگاه گفت: براي ورود به دانشگاه به 2 شکل پذيرش دانشجو داشتهايم يکي به صورت ترمي و آزموني همچون ساير دانشگاهها و ديگري به طريق بدون کنکور و پودماني است و بر اساس معدل و نوع مدرک ثبتنام از طريق وزارت علوم و سايتهاي www.sanjesh.org وwww.uast.ac.ir صورت ميگيرد و به اين طريق وزارت علوم دانشجويان را گزينش کرده و دانشجو را به مرکز معرفي خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ساوه ضمن اشاره به اين موضوع که پرسنل شهرداري در صورت پذيرش در دانشگاه مشمول 25 درصد تخفيف خواهند شد، گفت: پرسنل شهرداري از طريق سهميهاي که دارند در دانشگاه پذيرش شده و ساير افرد جامعه نيز همانند ساير دانشگاهها مجاز به حضور در دانشگاه علمي، کاربردي شهرداري خواهند بود.