0

نظرسنجی شماره سه: اگر قرار بود شما 10 نماینده برتر دوره نهم مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنید؛چه کسان

pirint3
pirint3
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 70

نظرسنجی شماره سه: اگر قرار بود شما 10 نماینده برتر دوره نهم مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنید؛چه کسان

سوال این هفته نظرسنجی:

اگر قرار بود شما 10 نماینده برتر دوره نهم مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنید؛چه کسانی را انتخاب می کردید؟

a_hajiabdellahi@yahoo.com

شنبه 1 مهر 1391  8:14 PM
تشکرات از این پست
bivafa farshon ravabet_rasekhoon hibgfuhuighfyo
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:نظرسنجی شماره سه: اگر قرار بود شما 10 نماینده برتر دوره نهم مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنید

سلام

حقیقت اینه که ما به عنوان کاربر و مردم عادی زیاد شناختی نداریم و از طرفی معیار ما نیز برای برتر بودن ممکن است درست نباشه!

بنده خودم اگه بخواهم نام ببرم بیشتر از کسانی که در رسانه ها فعال تر هستند و در مجلس و ... نطق های بیشتری دارند نام خواهم برد، زیرا کسانی که سرشان تو لاک خودشان هستند و مصاحبه و.... زیادی ندارند را نمیتوان شناخت،در حالیکه ممکن است در عمل و واقعیت همین ها برتر هم باشند! با این حال اسامی چند نفر را نام میبرم که فکر نکنم تعدادشان به 10 برسه:

1-آقای دکتر حدادعادل

2-آقای دکتر مرندی

3-آقای کوچک زاده

4-آقای ابوترابی فرد

5-آقای توکلی(نماینده تهران)

6-آقای مصباحی مقدم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 2 مهر 1391  12:58 PM
تشکرات از این پست
farshon pirint3 ravabet_rasekhoon
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:نظرسنجی شماره سه: اگر قرار بود شما 10 نماینده برتر دوره نهم مجلس شورای اسلامی را انتخاب کنید

من متاسفانه کار نمایندگان رو دنبال نکردم ولی به طور اتفاقی در مستند ها یا گزارشات خبری از آقای اسماعیل کوثری که از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هستند چیزهایی شنیدم که نشان از با اخلاص کار کردن ایشان دارد.

جمعه 28 مهر 1391  2:33 PM
تشکرات از این پست
pirint3
smst1984
smst1984
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 555

من  زیاد پیگیر نیسم ولی کار دکتر لاریجانی- دکتر مرندی- دکتر حداد عادل و دکتر توکلی رو پسند میکنم

گاهی به آسمان بنگریم تا فراموش نکنیم امیدهایی را که از آسمان به ما بسته شده...................

جمعه 5 آبان 1391  8:33 PM
تشکرات از این پست
pirint3
dooste_u
dooste_u
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 197

1- توکلی

2- توکلی

3- توکلی

چون شخصا چیزهایی از ایشون دیدم که واقعا الگو هستند

آقای مهربانی ها

بابت گریه هایی که به خاطر گناهان ما کردی

شرمنده ایم

جمعه 5 آبان 1391  9:26 PM
تشکرات از این پست
pirint3
دسترسی سریع به انجمن ها