نقل قول savin125125
سلام علیک
من اولین بار هست که توی بحث صندلی داغ شرکت می کنم
1-نظرتون در مورد سربازی چی هست؟
2-تا حالا سربازی رفتی ؟اگه رفتی چه نهادی خدمت کردی؟
3-تا حالا دوست داشتی آدم بکشی؟
4-بزرگترین سوتی ای که دادی چی بوده؟(بهتره سوتی راسخونی باشه)
5-نظرت در مورد ساوین 125125 چیه؟می دونم که نمیشناسی ولی دیدم حساسی پرسیدم
6-فرهاد مجیدی یا علی دایی؟
7-بارسلون یا رئال؟
این دوتا کلمه رو هم به خاطر اینکه از این نوع سوال خوشت نمیاد می پرسم
ازدواج=
سرباز=
با سلام و عرض ادب
امیدوامم از اینکه برخی از سوالات رو جواب نمیدم بهتون بر نخوره......
1.
2.
3. نه بابا . خدا نکنه . بعضی وقتا از دست یکی که عصبانی میشم دلم میخاد یر به تنشون نباشه نه اینکه خدایی نکرده بخوام کاری بر ضدشون انجام بدم.
4.سوتی که نمیشه گفت بیشتر یه خاطرس. در زمان مدیریت مدیر قبلی مجموعه و توی اتاق روابط عمومی هیچکس جرات اینکه از روی صندلیش بلند شه رو نداشت چون وقتی برمی گشت حتما یه بلایی سر یه جایی از صندلییش اومده بود که اگه بی هوا می خواست روی صندلیش بشنه حتما میرفت هوا( حالا یا خودش یا صداش ( یه شوخی بود اونم بعضی وقتا ). (( فکر کنم فهمیدید که چیکار میکردیم؟ یه چندتا سوزن!!!!!))
خلاصه یه بار یکی از همکارا از روی صندلیش پا شد و رفت و ما هم دست به کار شدیم و یه چندتاش رو روی صندلیش با مهارت خاصی جاسازی کردیم اما متاسفانه تنها برنگشت. با مدیر موسسه اومد تو و از همه جا بی خبر نشست روی صندلیش و و مثل موشک پرید هوا. نمیدونستیم که الان باید بخندیم یا اینکه سرمون رو بندازیم پایین . خلاصه آخرین باری بود که این کار رو انجام میدادیم.
5. رفتم سراغ دیتابیس مسابقات و کاربران راسخون اما از این عدد چیزی نفهمیدم . خوشحال میشم که این عدد رو برام توضیح بدید( ( دارم از فوضولی ((کنجکاوی)) میمیرم)
6. 7 . اصلا اهل فوتبال و فوتبال بازی کردن نیستم. شرمنده
ازدواج: من برعکس بعضیا که میگن نرید سراغش اما من میگم حتما اگه طرفتون رو دارید حتما برید سراغش.
سرباز: اینم از اونایی هست که معذورم . شرمنده