نقل قول qodrat
با سلام خدمت شما
1- نظرتون در مورد ارسال پست های متعدد چی هست؟
2.مستند امورش ساخت استدیوی عکاسی خانگی که قرار بود در فروشگاه باگذاری بشه، چی شد؟!!!!
3.به نظر شما ملاک برتری کاربران در انجمن چه باید باشد؟
4. نظرتو چی هست کاربرانی که در رشته ای خاص تخصص دارند، فیلمی اموزشی در حوزه تخصصشون تهیه کنند شما هم از اون کاربران بخرید و در فروشگاه بگذارید؟
یا اینکه محصولات اموزشی ایرانی با مکاتبه با سازندگان اون با قیمتی مناسبتر در فروشگاه گذاشته بشه؟
حالا هر کدوم هزینش پایینتره.
5.آینده راسخون رو چه طور ارزیابی می کنید؟ محبت کنید به صورت مصداقی بفرمایید؟
با احترام
با سلام و عرض ادب
1. ارسال پست های متعدد فقط وقت همکارای من رو توی روابط عمومی برای بررسی و حذف برخی از اونها میگیره وگرنه هیچ فایده دیگه ای نداره.
2. این محصول رو دانلود کردیم اما برای قرار دادن در فروشگاه راسخون مناسب نبود . به این نکته توجه داشته باشید که این فروشگاه فرهنگیه و از قرار دادن برخی از محصولات داخل اون کاملا معذوریم. برخی از اجناس نیز داخل اون قرار داده شده که پس از بررسی مسئولین بالاتر از فروشگاه حذف شدن. اینجوریاس دیـــــــــــــــــگه!
3. این رو بهتره از مسئول انجمن های راسخون بپرسید اما به نوبه خودم از این کار جدید که از مدیران تالارها درخواست میشه که برای کاربران برتر فرم تنظیم کنن بد نیست. اما کلا یه چیز رو از ته دل میگم که فقط برای من دردسر داره . از ثبت جوایزشون گرفته تا ارسال اون و بعدم پاسخگویی به اینکه کدوم رسیده و کدوم نرسیده ( حالا بسته بندی و تحویل به پست و فعالیت های پستیش دیگه بماند). _ جالبیه کار اینجاس که بعدم که میرسه میگن یا اینجاش کجه یا اونطرفش له شده و کسی هم توی این موضوع کسی رو نمیشناسه جز من ((( خیلی دلم پربـــــــــــــود)))
4. اگه تخصصی باشه و استقبال بشه من یکی که راضیم. در مورد خرید محصولات هم با چندین تولیدکننده وارد بحث شدیم که به زودی نتایج اون رو ببینید.
5. آینده راسخون رو واقعا روشن میبینم . اگه مشکلی پیش نیاد انشاالله به زودی به جایی که باید برسه میرسه
موفق و موید باشید