0

فارسی راپاس بداریم

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

فارسی راپاس بداریم

نمی دونم بگم انتقاد یابگم یادآوری

متاسفانه خیلی ازکاربران محترم هنگامیکه پستی می زنندبدون توجه اونوارسال می کنندوکلماتی من درآوردی که درشان مافارسی زبانهااست تولیدمی شودچندسالی است که دولت دیگربه کلمه های واردشده داخل زبان فارسی هم توجهه ای نمی کند ماکه دریک سایت فرهنگی مشغول فعالیت هستیم زشت است اگرکسی بااین سایت آشنانباشدازطریق گوگل این سایتوپیداکندباخودش نمی گویدافرادوکاربران داخل این سایت چرابه زبان میخی صحبت می کنند؟smileyالبته این قسمتش جنبه طنز داشت عذرخواهی منوپذیراباشیدامیدوارم کسی ناراحت نشده باشد.خدانگهدار

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 1 مهر 1391  8:41 AM
تشکرات از این پست
hojat20 nargese_montazer fatemeh313 architect0811 prompet abdo_61 dexter nikbakht88
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پاسخ به:فارسی راپاس بداریم

متاسفانه برخی ازکاربران محترم بازبان عامیانه وشهرخودشون ولهجه محلی خودشون دربعضی سایتهامطلب ثبت می کنندکه این می تواندنوعی تحریف درزبان فارسی باشدپس بیائیم این معضل فرهنگی راتغییربدهیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 18 بهمن 1391  12:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول farshon

متاسفانه برخی ازکاربران محترم بازبان عامیانه وشهرخودشون ولهجه محلی خودشون دربعضی سایتهامطلب ثبت می کنندکه این می تواندنوعی تحریف درزبان فارسی باشدپس بیائیم این معضل فرهنگی راتغییربدهیم.

سلام و تشکر

لطفا موردی مثال بزنید که متوجه منظورتون بشویم.

با تشکر.

چهارشنبه 18 بهمن 1391  8:14 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

دریکی ازپستهای تالارسرگرمی مشاهده کردم جستجوکردم پیدانکردم به محض پیدانمودن خدمتتون ارائه می کنم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 19 بهمن 1391  10:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها