با سلام خدمت شما
درگیری در انجمن .یک واقعیت تلخ هست.
که از دل این واقعیت تلخ گاهی ممکنه واقعیت یا واقعیت هایی تلخ تر بیرون بیاد.
ما چند روز پیش داشتیم با مسئولین صحبت می کردیم یه نمونه از واقعیت بیرون امده از دل درگیری ها رو بهشون گفتیم.
در راسخون نتیجه درگیری دو سر باخت هست. نه برد-باخت.
ما چند بار باختیم.
طرف مقابل ما در درگیری هم باخته و باختن.
این مورد اخیر هم جوری بود که ما به مشاجره کشیده شدیم.
کاربری مطرح کردن اینجا جای مطرح کردن موارد شخصی نیست.
من به شما می گم حداقل از جانب ما قضیه شخصی نیست.
براتون مثال می زنم.
جدای وجود برترین کاربران موجود در بالای انجمن، که با یک نگاه میشه فهمید ملاک برتری رو، ما در دو درگیری ای که اوایل داشتیم. کاربران خود اعتراف کردند که ملاک برتری در انجمن تعداد پست هست.
من عین جمله هایی که در درگیری ها بود رو به مسئولین اطلاع رسانی کردم.
الان اگر دوباره این موارد گفته بشه مصداق پیدا می کنه.
اما برای اینکه شما کاربر rezazn یاهر کاربر دیگری ابهامتون برطرف بشه. پیشنهاد من این هست که با مسئولین تماس بگیرید، مسئولین هم اگر صلاح بدونند خود اطلاع رسانی می کنند.
یا اینکه یک راه ارتباطی معرفی کنید.تا من بتونم بیشتر با شما مکاتبه داشته باشم. و ابهام شما رفع بشه.
شما در جریان همه موارد نیستید.
یک کم هم به ما حق بدید.
وقتی موردی از گذشته و به صورت ناقس بیان شد.
ما مجبور شدیم وارد بشیم و ناقص رو کامل کنیم. و بحث تسویه حساب و مواردی از این دست مطرح نیست.
باور کنید تو این چند ماه بارها موقعیت درگیری پیش اومده بود، ما اینو به مسئولین هم گفتیم.
اما چون نتیجه مشخص بود صبر کردیم و گذاشتیم به حساب مقاومت در مقابل موارد نهادینه شده.
من به شما پیشنهاد می کنم بیشتر سر بزنید. و بیشتر بپرسید.
انجمن تنها واقعیت تلخ نداره.
واقعیت شیرین هم داره.
به حاشیه راندن واقعیت های تلخ دردی رو دوا نمی کنه. و فقط به نهادینه شدن اون کمک می کنه.
ارسال پست های متعدد نمون بارز این واقعیت هست.
شما فکر می کنید اگر در مورد این واقعیت بحث نمیشد، گفتگو صورت نمی گرفت، این مورد برطرف میشد؟
اگر انجمن به وضعیت قبلی می بود ، احتمالش کم بود که منو شما الان اینجا باشیم.و با هم گفتگو کنیم.
ما که از خدا مون بود وقتی گفته میشد ارسال پست های متعدد نباشه. همون دقیقه اثر کنه.ولی می دونیم که نه این طور هست و نه این طور شد.
کلی بحث و گفتگو و تماس و ارتباط انجام شد تا این مورد عملی شد.نتیجش هم مشخص هست.
بابت لینک هم ممنون.
بازم من تکرار می کنم هر کاربری ابهام یا سوالی داره. در مورد درگیری، در مورد ملاک برتری، و در مورد ارسال پست های متعدد، یا با مسئولین مکاتبه کنه. یا راه ارتباطی معرفی کنه تا ما با هم مکاتبه کنیم تا در نهایت انشاالله ابهام و یا سوال رفع بشه.
با احترام