0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول qodrat

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت شما

اون شب در یاهو، مباحث مختلفی مطرح شد، یکی از اون مباحث این بود که چه طور میشه قیمت محصولات رو پایین آورد.در اونجا مطرح شد که جدای بار مالی برای راسخون، اولین قدم برای کاهش قیمت محصولات این هست که تکلیف امتیازات باد آورده مشخص بشه،

در اونجا من حتی اشاره کردم آقا مهدی باید اول تکلیف 10000 پستی که ما ارسال کردیم و 130000 پستی که شما ارسال کردید.مشخص بشه.

حتی پیشنهادی ما دادیم و گفتیم که به ازای هر 1000 پست ، 1000 تومان در نظر گرفته بشه.

و در ازای اون،تعداد امتیازات و حسنه های اون صفر بشه.(البته این طرح جزئیات بیشتری دارد)

یعنی qodrat صفر، mehdi0014 صفر. و همین طور کاربران دیگر.

بعد قرار شد این مورد رو با مسئولین مطرح و بعد اطلاع رسانی کنند.

می خوام بگم ما به فکر بودیم،

و این طور نبود که بگیم برای قدرت ارسال پست های متعدد باشه ولی برای غیر قدرت نباشه.

ارسال پست های متعدد قدرت و کاربران دیگه رو به مواردی برسونه، اما غیر اون اصلا، بده و زشته و مواردی از این دست.

حتی قبلش هم من پیشنهاد دادم،  تعداد پست های متعدد رو صفر کنن و امتیازات  حاصله از بین بره.

که اقا مهدی گفتن من مشکلی ندارم ولی می دونم مقاومت صورت می گیره.چون بالاخره برای ارسال پست های متعدد وقت صرف شده و از این موارد.

آقا مهدی اگر چیزی غیر از این بوده بگید؟

خوب اصلا گیریم که  ما با آقا مهدی صحبت نکرده بودیم.

ایا وقتی فهمیدیم یه کاری  اشکال داره  سکوت کنیم این کار  ادامه پیدا کنه؟

ایا چون خودمون انجام دادیم نباید بگیم؟

پس اجازه بدید برم یه کاربری جدید بسازم، همون پست اول رو اختصاص بدم به ارسال پست های متعدد!!!!. و بگم ارسال پست های متعدد انجام ندید.

اینجوری مورد قبول واقع میشه؟

من همین جا اعلام می کنم.حاضرم تمام امتیازات و همچنین تعداد پست های متعدد رو واگذار کنم.مشروط به اینکه برای همه اجرا بشه.

سر حرفمم هستم.

من معتقدم این کار به همراه یه سری از موارد مکمل باید در انجمن اجرا بشه.

یه مورد مهمتر.

خواهش برادرانه و بدون نیت منفی  من این هست که اگر کاربری قصد داره برای محکوم کردن  ما از گذشته بگه. تمام گذشته و تمام واقعیت رو بگه، نه قسمتی از گذشته و واقعیت.

انشاالله خدا به ما بیشتر قدرت درک طرف مقابل رو بده و جوری پست نزنیم که این ابهام براشون پیش بیاد که نیتمون مشکل داره.

با احترام

با سلام

بله دقیقا همین حرفها بینمان رد و بدل شده بود

به نظر من اگر قانونی در انجمن هست باید برای همه باشد و همه اجرایش کنند بدون استثنا

با ایجاد قوانین سخت تر برای کپی پیست و امتیازات بیشتر به پستهای تخصصی می توانیم انجمن را بهتر و بهتر هم بکنیم

موفق باشید.

یک شنبه 23 مهر 1391  10:33 PM
تشکرات از این پست
qodrat labeik_ya_khameneei nargese_montazer hobab1370 nikbakht88
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

در کل درگیری زیاد خوب نیست و به هر حال وجود دارد و نمی توان آن را به صفر رساند چون افراد با سلایق و دیدگاههای گوناگون وجود دارند و و نمی توان همه این دیدگاهها را در یک جا جمع کرد و همه را یکی نمود ولی می شود با یک سری ملاقاتها و صحبتها با طرفین آن را کم کرد ولی صفر نمی شود

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  8:27 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

با سلام و خسته نباشید

من اول که این پست را خواندم اینگونه برداشت کردم که این پست را گذاشتید برای تمام انجمنها و در کل آسیب شناسی درگیریها در انجمنها را بررسی کنید که هدف اصلی هم همین بود ولی وقتی که مطالب را می خوانم می بینم که مدیران محترم از هم دلخوری و با هم درگیری دارند و آن را در این تالار مطرح کردند من فکر می کنم اینجا جای اینگونه صحبتها نیست و درگیری های شخصی را باید در جایی دیگر مطرح کرد و به حل آن پرداخت نه اینکه در تالاری قرار دهید که کاربرای دیگر هم ناامید باشند و بگویند اگر مدیران تالارها اینگونه برخورد داشته باشند وای به حال ما ...

از کلیه کاربران (چه مدیران و چه کابراین دیگر) خواهش می کنم که مسائل و مشکلات درگیری را مطرح کنند نه مسائل شخصی را تا بتوانیم تالارهایی ایجاد کنیم که در آن درگیری ها به حداقل و حتی به صفر برسد

به امید آنروز

با سپاس

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  8:48 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 bivafa
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

با سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کاربران محترم

خواهشمندم کلیه کاربران و مدیران محترم مطلبی را که در همین سایت در مورد چگونه انتقاد کنیم تا دلخوری ایجاد نکنیم را مطالعه بفرمایند و این مطلب را الگویی برای خود قرار دهیم و به گونه این باشیم و برخورد نماییم که به طرفمان برنخورد و باعث اصلاح شود نه باعث درگیری و نزاع.

لینک زیر را مطالعه بفرمائید:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/665109/page1/

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
دوشنبه 24 مهر 1391  11:57 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer bivafa ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول rezazn

خواهشمندم کلیه کاربران و مدیران محترم مطلبی را که در همین سایت در مورد چگونه انتقاد کنیم تا دلخوری ایجاد نکنیم را مطالعه بفرمایند و این مطلب را الگویی برای خود قرار دهیم و به گونه این باشیم و برخورد نماییم که به طرفمان برنخورد و باعث اصلاح شود نه باعث درگیری و نزاع.

ضمن سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی

اولا مطالب خود را در یک پست قرار دهید و این کار را برای تاپیک های ویژه ویژه حتما رعایت فرمائید چون در پایان زمان مشارکت به پست های ارسالی امتیاز اهدا می گردد و کاربرانی که مطالب خود را پراکنده قرار دهند از امتیاز برخوردار نخواهند شد.

ثانیا اینکه کاربران برای رو کردن نفرت یا هر آنچه شما می خواهید اسم برای آن بگذارید، تاپیکی را ایجاد کنند بی شک روال عادی نخواهد داشت. 

ثالثا شما بعنوان یک فرد شریف از جنجال این نکته مثبت را برداشت کنید که این کار درست نیست و تلاش کنید خودتون این کار را به هیچ وجه انجام ندهید.  و سعی کنید الگویی باشید برای دیگران و درس عبرتی برای جنجال آفرینان.

نهایتا: به عمل کار برآید به سخن دانی نیست.

موفق باشید.

دوشنبه 24 مهر 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer bivafa
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

سلام به تمامی دوستان گرامی

از دوستان درخواست دارم یک تاپیک ایجاد کنند و این نظر سنجی را قرار دهند که آیا راضی به صفر شدن فعالیت های قبلیشون (که ناشی از پست های نجومی بوده) هستند یا خیر؟ آیا این کار درست است یا خیر؟ آیا این قوانین ضعیف و نواقص سایت نبوده که اجازه پست های نجومی را می داده یا مقصر صرفا خود کاربر بوده است؟

از مسئولین پرسیدم امکان خرید از فروشگاه مثل سابق فراهم می شود یا خیر (اگر به یاد داشته باشید خرید به صورت حسنه و با جمع آوری امتیازات امکان پذیر بود)، پاسخ قاطع آنها: به هیچ وجه امکان پذیر نیست!!

پست نجومی از مد افتاده اما همه پست های نجومی بی محتوا نبودند هر چند به قول یکی از کاربران بدلیل ضعف گزینه جستجوی راسخون، استفاده از آن مقدور نیست یا بسختی امکان پذیر است. الان سوال اینه آیا میزان و ترازویی داریم که نشان دهد کدام کاربر و کدام مطالب قطاری ایشون بی محتوا و بی ارزش بوده و کدام خیر؟  آیا صفر کردن امتیازات پست های قطاری اجحاف در حق کاربران نیست؟ و مسلما به هیچ وجه مسئولین با این قضیه موافقت نخواهند کرد چون حق افراد زیادی نا حق می شود حداقل به خاطر وقت و انرژی و هزینه ایی که صرف ارسال آنها کرده اند حقشون ضایع می گردد. بخصوص که به کاربران دارای پست های زیاد مدالی داده نشده، جایزه ایی داده نشده صرفا درجه کاربر مشخص شده که در اکثر موارد با چند دهم یا چند صدم همان پست ها هم درجه طلایی یک کسب می کردند پس عملا گلی به سرشون نزدنند و حقی از دیگران ضایع نکردند. 

همین قدر که در زمانی اقدامات لازم برای جلوگیری از آن (ارسال پست های نجومی) صورت گرفت کفایت دارد و با تغییر رویه فعالیت کاربران به سمت بالا بردن کیفیت مطالب بنظرم گام بلندی برداشته شد و امید به بهتر شدن و پیشرفت سایت بالاتر رفته است.

موفق باشید.

دوشنبه 24 مهر 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer bivafa ravabet_rasekhoon
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

اسم جدید این تایپک

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن ها به صورت جزئی

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

سه شنبه 25 مهر 1391  12:22 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول only110

اسم جدید این تایپک

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن ها به صورت جزئی

سلام 

خواستید در انتهای آن توی پرانتز اضافه کنید: (تسویه حساب)

دقت کرده باشید توی اکثر پاسخ ها کاربران خوبمون اشاره به درگیری در تالار گفتگوی آزاد که همان تحقیر این تالار است داشته اند. 

امیدوارم این تسویه حساب کامل شده باشد.

سه شنبه 25 مهر 1391  10:19 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer only110
mamadreza74
mamadreza74
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4202

به نظر من این درگیری ها هم خوب است وهم بد

خوبیش مال اینه که هیچکس نمیتونه کم کاری یا تقلب و... کنه بدیش هم اینه که یکم کدورت به وجود میاد

البته برای سایت فکر نکنم زیاد بد باشه ودقت کاربرهارا بیشتر میکنه

دیروز ما زندگی را به بازی گرفتیم

امروز او مارا ......

فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 25 مهر 1391  2:53 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 bivafa
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

درگیری در انجمن .یک واقعیت تلخ هست.

که از دل این واقعیت تلخ گاهی ممکنه واقعیت یا واقعیت هایی تلخ تر بیرون بیاد.

ما چند روز پیش داشتیم با مسئولین صحبت می کردیم یه نمونه از واقعیت بیرون امده  از دل درگیری ها رو بهشون گفتیم.

در راسخون نتیجه درگیری  دو سر باخت هست. نه برد-باخت.

ما چند بار باختیم.

طرف مقابل ما در درگیری هم باخته  و باختن.

این  مورد اخیر هم جوری بود که ما به مشاجره کشیده شدیم.

کاربری مطرح کردن اینجا جای مطرح کردن موارد شخصی نیست.

من به شما می گم حداقل از جانب ما قضیه شخصی نیست.

براتون مثال می زنم.

جدای وجود برترین کاربران موجود در بالای انجمن، که با یک نگاه میشه فهمید ملاک برتری رو، ما در دو درگیری ای که اوایل داشتیم.  کاربران خود اعتراف کردند که  ملاک برتری در انجمن تعداد پست هست.

من عین جمله هایی که در درگیری ها بود رو به مسئولین اطلاع رسانی کردم.

الان اگر دوباره این موارد گفته بشه مصداق پیدا می کنه.

اما برای اینکه شما کاربر rezazn   یاهر کاربر دیگری ابهامتون برطرف بشه. پیشنهاد من این هست که با مسئولین تماس بگیرید، مسئولین هم اگر صلاح بدونند خود اطلاع رسانی می کنند.

یا اینکه یک راه ارتباطی معرفی کنید.تا من بتونم بیشتر با شما مکاتبه داشته باشم. و ابهام شما رفع بشه.

شما در جریان همه موارد نیستید.

یک کم هم به ما حق بدید.

وقتی موردی از گذشته و به صورت ناقس بیان شد.

ما مجبور شدیم وارد بشیم و ناقص رو کامل کنیم. و بحث تسویه حساب و مواردی از این دست مطرح نیست.

باور کنید تو این چند ماه بارها موقعیت درگیری پیش اومده بود، ما اینو به مسئولین هم گفتیم.

اما چون نتیجه مشخص بود صبر کردیم و گذاشتیم به حساب مقاومت در مقابل موارد نهادینه شده.

من به شما پیشنهاد می کنم بیشتر سر بزنید.  و بیشتر بپرسید.

انجمن تنها واقعیت تلخ نداره.

واقعیت شیرین هم داره.

به حاشیه راندن واقعیت های تلخ دردی رو دوا نمی کنه. و فقط به نهادینه شدن اون کمک می کنه.

ارسال پست های متعدد نمون بارز این واقعیت هست.

شما فکر می کنید اگر در مورد این واقعیت بحث نمیشد، گفتگو صورت نمی گرفت، این مورد برطرف میشد؟

اگر انجمن به وضعیت قبلی  می بود ، احتمالش کم بود که منو شما الان اینجا باشیم.و  با هم گفتگو کنیم.

ما که از خدا مون بود وقتی گفته میشد ارسال پست های متعدد نباشه. همون دقیقه اثر کنه.ولی می دونیم که نه این طور هست و نه این طور شد.

کلی بحث و گفتگو و تماس و ارتباط انجام شد تا این مورد عملی شد.نتیجش هم مشخص هست.

بابت لینک هم ممنون.

بازم من تکرار می کنم هر کاربری ابهام یا سوالی داره. در مورد درگیری، در مورد ملاک برتری، و در مورد ارسال پست های متعدد، یا با مسئولین مکاتبه کنه. یا راه ارتباطی معرفی کنه تا ما با هم مکاتبه کنیم تا در نهایت انشاالله ابهام و یا سوال رفع بشه.

با احترام

سه شنبه 25 مهر 1391  7:36 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

جالبه که خود تاپیکی که قرار بود به بررسی درگیری منجر بشه شاهد درگیری شد!!

در نتیجه همه کاربرایی که میان به سوالات جناب قدرت پاسخ میدن دیگه حداقل یه درگیری رو دیدنlaugh

راستی در مورد نقش مدیران هر تالار در مدیریت اینگونه مشکلات و حل و فصل آن قابل بحث است. مثلاً مواردی مثل قفل سریع تاپیک هایی که طرفین در حال مشاجره هستند و تذکر به موقع به آنها و ... میتونه تاثیر خوبی در جلوگیری از گسترش آنها به خوبی تمام کردن ماجرا داشته باشه!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 25 مهر 1391  10:49 PM
تشکرات از این پست
qodrat nargese_montazer nikbakht88 ravabet_rasekhoon
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای

نقل قول nikbakht88

نقل قول rezazn

ضمن سلام و تشکر از راهنمایی جنابعالی

اولا مطالب خود را در یک پست قرار دهید و این کار را برای تاپیک های ویژه ویژه حتما رعایت فرمائید چون در پایان زمان مشارکت به پست های ارسالی امتیاز اهدا می گردد و کاربرانی که مطالب خود را پراکنده قرار دهند از امتیاز برخوردار نخواهند شد.

ثانیا اینکه کاربران برای رو کردن نفرت یا هر آنچه شما می خواهید اسم برای آن بگذارید، تاپیکی را ایجاد کنند بی شک روال عادی نخواهد داشت. 

ثالثا شما بعنوان یک فرد شریف از جنجال این نکته مثبت را برداشت کنید که این کار درست نیست و تلاش کنید خودتون این کار را به هیچ وجه انجام ندهید.  و سعی کنید الگویی باشید برای دیگران و درس عبرتی برای جنجال آفرینان.

نهایتا: به عمل کار برآید به سخن دانی نیست.

موفق باشید.

با سلام و خسته نباشید

جناب نیکبخت در مورد اینکه گفتید مطالب خود را در یک تایپیک قرار دهید باید بگویم که چرا این تذکر را به همه نمی دهید (مثلاٌ مدیران تالارها) آنها این همه پست نجومی را از کجا جمع کرده اند مگر نه اینکه مطلب گذاشته اند آیا همه تایپیک های آنها مفید است یا اینکه آنها هم موضوعات پراکنده زیاد دارند و دوم هم اینکه گفتید این موضوع در تالارهای ویژه ویژه حتما رعایت بشود باید بگویم که همین مدیران شما هم در این گونه تالارها مطالب خود را پراکنده گذاشته اند پس چرا بین ما که کاربری بیش نیستیم با مدیر تالار این همه اختلاف است (آنها حق دارند ولی ما حق نداریم) ثانیا من برای رو کردن نفرت کسی تایپیک ایجاد نکردم فقط گفتم که این تالار برای بررسی درگیریها بین انجمنها است اما خودشون به جان هم افتادند و درگیری دارند و در نهایت هم یادآور مطلبی شدم که خودتان در سایت قرار دادید که آنرا مطالعه بفرمائید.

ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
چهارشنبه 26 مهر 1391  8:13 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول bivafa 

سلام

به به باد آمد و بوی بی وفا اورد.

فکر می کردم شما با واژه درگیری مشکل داشتید. و این واژه رو خیلی منفی می دیدید.wink

منتظر واژه ای مثبت حداقل در پست های شما هستیم.

تا ما هم یاد بگیریم واژه های مثبت  تاثیر گذارتر هم وجود دارد.تا از اونا استفاده کنیم.

تاکید من بیشر روی این هست که زمانی که عصبانی هستیم پست نزنیم.

اما اگر کاربری عصبانی شد و پست زد. طرف مقابل صبوری کنه.

اما اگر باز هم طرف مقابل صبوری نکرد. دیگران وارد قضیه می شوند. با دعوت به آرامش و حل و فصل قضیه از طرق دیگر.موضوع رو ختم می کنند.

سوال پیش میاد حل و فصل قضیه از طرق دیگر یعنی چه؟

در مشاجره ها یه فرد یا گروه که مورد اعتماد دو طرف هست ، میانجگری و به موضوع رسیدگی می کنه.نه اینکه به اون دامن بزنه.

یه وقت هست من مسئولین رو قبول دارم و برای من سند هستن.

یه وقت هست کاربر هم می تونه برای ما سند باشه و حکمشو بپذیریم.

اگر موارد بالا جواب نداد دیگه به ناچار از برخورد فیزیکی(غیر فعال کردن و حذف کردن و مواردی از این دست) استفاده میشه.

ما درگذشته تقریبا مورد اخر رو اول انجام می دادیم. اما الان خوشبختانه داره تغییراتی صورت می گیره. ما تغییر رو در مورد اخیر شاهد بودیم.

نظر شما چی هست؟

اگر قبول کنیم انجمن یک جامعه هست، پس باید قبول کنیم ممکنه در جامعه ای که افراد با سلایق مختلف وجود دارند اختلاف پیش بیاد و افرادی باشن که اختلاف رو حل کنند.

با احترام

چهارشنبه 26 مهر 1391  8:16 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 bivafa ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

با سلام و خسته نباشید

جناب نیکبخت در مورد اینکه گفتید مطالب خود را در یک تایپیک قرار دهید باید بگویم که چرا این تذکر را به همه نمی دهید (مثلاٌ مدیران تالارها) آنها این همه پست نجومی را از کجا جمع کرده اند مگر نه اینکه مطلب گذاشته اند آیا همه تایپیک های آنها مفید است یا اینکه آنها هم موضوعات پراکنده زیاد دارند و دوم هم اینکه گفتید این موضوع در تالارهای ویژه ویژه حتما رعایت بشود باید بگویم که همین مدیران شما هم در این گونه تالارها مطالب خود را پراکنده گذاشته اند پس چرا بین ما که کاربری بیش نیستیم با مدیر تالار این همه اختلاف است (آنها حق دارند ولی ما حق نداریم) ثانیا من برای رو کردن نفرت کسی تایپیک ایجاد نکردم فقط گفتم که این تالار برای بررسی درگیریها بین انجمنها است اما خودشون به جان هم افتادند و درگیری دارند و در نهایت هم یادآور مطلبی شدم که خودتان در سایت قرار دادید که آنرا مطالعه بفرمائید.

سلام و تشکر

لینکی که معرفی کردید را برایتان باقی گذاشتم تا شاید بکار آید.
راسخونی گرامی بگردید اگر پست نجومی در این تالار مشاهده کردید، بنده رسما استعفا خواهم داد. هر مدیری یا کاربری چه دوست چه غیر دوست بمحض فعالیت شاهد تذکرات بنده بوده اند. اگر این چند روز تذکراتم کم شده از سر ناراحتی است که دارم و مطمئن باشید در این تالار قوانین سخت تر از سایر تالارها اجرا می شود و لذا گاهی برخی از کاربران توان تحمل ندارند و ترک می کنند و اغلب کاربرانی که واقعا قصد کار خوب و کیفی دارند و مخالف پست نجومی هستند در این تالار باقی می مانند. سر همین سخت گیریها و غربالگری ها تعداد برترین های این تالار بیشتر است و هر ماه چند نفر بیشتر از سایر تالارها به عنوان برترین از مسئولین جایزه دریافت می کنند.

اگر مطالب ارسالی مرتبط با تاپیک وِیژه ویژه غیر مرتبط باشد، شامل امتیاز ویژه نخواهد شد. چه بنده تذکر داده باشم چه نداده باشم. اما اگر کاربری یا هر مدیری که خود کاربر است چندین مطلب با ارزش و مفید در نظر داشته باشند که تکراری نباشد و کوتاه نباشد، چه همه را در یک تاپیک قرار دهد چه در دو سه تاپیک پراکنده، امتیاز ویژه تری دریافت خواهد کرد.
 رعایت حقوق کاربران در این تالار در درجه اول قرار دارد و بدانید بنده با هیچ کاربری هیچ نسبتی ندارم و این امر (انصاف) برای مسئولین مسجل شده است و لذا اجازه امتیاز مازاد را داده اند. پس لطفا با گفتن مطالب اینچونینی خود را مدیون دیگران نکنید و در اموری که از آن اطلاع ندارید و پشت پرده را نمی دانید نیز وارد نشوید که هنوز وارد نشده داغ کنید و بعد دم از اخلاق و برخورد مناسب بزنید. به لینک فوق هم سری بزنید و طرز نقد گردن را یکبار مطالعه بفرمائید.

موفق باشید.

چهارشنبه 26 مهر 1391  2:09 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

فحش محش تو کارتون نباشه ولی نظرتونو ازادانه بدید

نظر بهتر هست که انتخاب میشه و مورد پسند عام و خاص است

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

چهارشنبه 26 مهر 1391  11:51 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها