نقل قول nikbakht88
سلام خدمت شما
کاش همه ماجرا را می گفتید،
اینکه تاپیک را بعد از یک سال پاک کردید از قلم انداختید. ،
اون تاپیک حدود شصت پست داشت و 800 بازدید. اگر بگیم هر کاربری متوسط سه تا پست زده بود در مدت اون یک سال.یعنی ده کاربر پست زده بودند.
یعنی شما با پاک کردن تاپیک پست های این کاربران هم پرید. امیدوارم حافظتون این جا ها رو delete نکرده باشه.
و اینکه بعدش و بعد از چند ماه این مطلب را نوشتید:
سابقه بنده خیلی خوب نیست. موردی پیش آمده بود که کل تاپیک (تاپیکی که شاید یکسال برای آن وقت صرف شده بود) را حذف کردم اما در مورد تاپیک شما، صرفا به قفل کردن آن اکتفا کردم و نتوانستم حذفش کنم. و مطمئنم بی ارتباط با احترامی نیست که برای شما و سایر مدیران و کاربران فعال در راسخون قائلم.
خداوکیلی خودت بگو، قانون رو رعایت کردی؟ بین من قدرت تازه وارد و کاربر پرطرفدار؟
من با مطالب بی شماری که ذکر کردید کاری ندارم، بررسی این مطالب زمان می طلبه.
اما یه مطلبی اشاره کردید که دلمو شکوند.
اون زمان و چند ماه پیش مسئولین برای ما پیغام گذاشتند و گفتند که با راسخون تماس بگیرید.ما هم گرفتیم.
گفتند می خواهیم مدیریت یکی از تالار ها رو به شما بسپاریم کی بود؟ زمانی که ما باشما مشاجره داشتیم.
من همون جا گفتم اگر به این نتیتی هست که شما الان به من گفتید من نیستم. در اونجا هم مسئله زمان رو مطرح کردم و گفتم که چه جوری باید باشه.
مسئولین در جواب اعلام کردند که شما کاری نداشته باشید و به مشاجره ادامه ندید.
در مورد زمان هم گفتند تو 24 ساعت یه دفه سر بزنی کافیه. البته متناسب با شرایط اون موقع.
من کلا با گذاشتن مدیریت در امضا مخالف بودم.الانم هستم.
امضا رو هم به این دلیل نگذاشتم. نه اینکه بترسم شما متوجه بشید. و بگید شما هم به قدرت رسیدید و حالا حس می کنید چه سختی هایی داره و غیره، همچنان که عقب نموندید و گفتید.
من بین خودم و خدای خودم می دونم. چرا اوایل مدیریت امضامو نذاشتم دیگه.
اما به شما می گم اگر ذره ای به مسلمون بودن من اعتقاد دارید. حتی به اندازه یک اتم. بدونید به خاطر این نبوده که شما گفتید و بودنید بابت این تهمتی که به من زدید شما رو نمی بخشم.
خدا من و شما رو ببخشه، می دونم خدا وقتی به حق الناس می رسه سختگیرترین سختگیرهاست.
شما همه چیز رو نمی دونی.
شما قبل از اینکه به فکر بیفتی که بابا این خودش 10000 تا پست کپی داره ، چرا همش دم از عدم ارسال پست های کپی می زنه. من به فکر بودم.
سندش هم خوشبختانه زنده هست.ایشاالله تا 200 سال دیکه هم زنده بمونه.
mehdi0014
این کاربر هم ار ذره ای به مسلمون بودن خودش اعتقاد داره. میاد می گه اون شب تو یاهو ما چی گفتیم و چی شنیدیم.
اقا مهدی قرار گذاشتیم به هیچ کس نگیم مطالب اون شب رو و به هم قول دادیم.حتی به نزدیکترین افراد زندگیمونم نگیم. می دونم شما رو قولت بودی، من هم روی قولم بودم.
اما ازت می خوام بگی که اون شب در مورد ارسال پست های متعدی که شما و خودم زده بودیم بهت چی گفتم؟
فقط امانت داری رو رعایت کن و بدون کم و کاست مطالبی که در مورد ارسال پست های متعدد با هم صحبت کردیم رو بگو.
در اینجا سخنی هم با کاربران دارم. با همه کاربران
کاربران عزیز، اگر موردی که من در مورد شما گفتم در شما بوده که هیچ اما اگر در شما نبوده و من به شما نسبت ناروا زدم حلال کنید.اگرم حلال نمی کنید بگید، من اماده مجازاتم.شما هم در بین این جمعیت هستی اقای nikbakht
ولی کاربران عزیز بدونید و اگاه باشید من هم تک تک مواردی که به من نسبت داده اند و در من نبوده، نمی گذرم و مجازات می کنم بازم شما در بین این دسته هستید.
من تا حالا یادم نمیاد رفتن و اخراج شدن کسی رو خواسته باشم.
خواستم همه با هم باشیم و گذشته رو جبران کنیم.تا با کارهای خوبمون، کم کم کارهای بدمون فراموش بهش و از یاد بره.
احتمالا عصبانی بودی و پست زدی چون مطمئن نیستم دارم می گم احتملا که اگر عکسش بود شرمندت نشم و موردی که در تو نبود رو بهت نسبت ندم.
به هر حال بعدا پست خودت و خودم رو دوباره بخون. اما قول بده ویرایش نکنی، بزار کاربرا منو و شما رو بهتر بشناسن.
در نهایت امیداورم در همان محکمه ای که صحبتشو کردی به عدل بین من و شما قضاوت کنند.
والسلام