0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)

با سلام بر راسخونی های عزیز

آیا شما در درگیری حضور داشته اید؟

یه مورد کوچولو

آیا شاهد درگیری  بوده اید؟

بله! در تالارهای گفتگو آزاد و روابط عمومی و گاها  لیگ برتر

از نظر شما دلایل رخ دادن درگیری در انجمن چیست؟

انتقاد ناپذیری، تعصبی بودن به کاربری خاص توسط شخص، اتهام های بی مورد

ایا به خاطر زود رنج بودن  و یا زود عصبانی شدن این مورد اتفاق می افتد؟

بله! 100% میشه گفت اینجوریه

آیا درجه پایین انتقاد پذیری این مورد را رقم می زند؟

100%

چه طور می توان این گونه درگیری ها را به صفر نزدیک کرد؟

دفاع کور کورانه از کسی نداشته و همیشه بدنبال واقعیت باشیم!

به طور کلی مزایا  و معایب درگیری را در صورت تمایل بفرمایید؟

معایب که خیلی؛ ولی شاید مزایا کم داشته باشد، ولی اینجو مواقع میشه جنبه اشخاصو سنجید!

یا علی

جمعه 14 مهر 1391  6:48 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat ravabet_rasekhoon nargese_montazer javid1000 nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول nikbakht88 

سلام خدمت شما

کاش همه ماجرا را می گفتید،

اینکه تاپیک را بعد از یک سال پاک کردید از قلم انداختید. ،

اون تاپیک حدود شصت پست داشت و 800 بازدید. اگر بگیم هر کاربری متوسط سه تا پست زده بود در مدت اون یک سال.یعنی ده کاربر پست زده بودند.

یعنی شما با پاک کردن تاپیک پست های این کاربران هم پرید. امیدوارم حافظتون این جا ها رو delete نکرده باشه.

و اینکه بعدش و بعد از چند ماه این مطلب را نوشتید:

سابقه بنده خیلی خوب نیست. موردی پیش آمده بود که کل تاپیک (تاپیکی که شاید یکسال برای آن وقت صرف شده بود) را حذف کردم اما در مورد تاپیک شما، صرفا به قفل کردن آن اکتفا کردم و نتوانستم حذفش کنم. و مطمئنم بی ارتباط با احترامی نیست که برای شما و سایر مدیران و کاربران فعال در راسخون قائلم.

خداوکیلی خودت بگو، قانون رو رعایت کردی؟ بین من قدرت تازه وارد و کاربر پرطرفدار؟

من با مطالب بی شماری که ذکر کردید کاری ندارم، بررسی این مطالب زمان می طلبه.

اما یه مطلبی اشاره کردید که دلمو شکوند.

اون زمان و چند ماه پیش مسئولین برای ما پیغام گذاشتند و گفتند که با راسخون تماس بگیرید.ما هم گرفتیم.

گفتند می خواهیم مدیریت یکی از تالار ها رو به شما بسپاریم کی بود؟ زمانی که ما باشما مشاجره داشتیم.

من همون جا گفتم اگر به این نتیتی هست که شما الان به من گفتید من نیستم. در اونجا هم مسئله زمان رو مطرح کردم و گفتم که چه جوری باید باشه.

مسئولین در جواب اعلام کردند که شما کاری نداشته باشید و به مشاجره ادامه ندید.

در مورد زمان هم گفتند تو 24 ساعت یه دفه سر بزنی کافیه. البته متناسب با شرایط اون موقع.

من کلا با گذاشتن مدیریت در امضا مخالف بودم.الانم هستم.

امضا رو هم به این دلیل نگذاشتم. نه اینکه بترسم شما متوجه بشید. و بگید شما هم به قدرت رسیدید و حالا حس می کنید چه سختی هایی داره و غیره، همچنان که عقب نموندید و  گفتید.

من بین خودم  و خدای خودم می دونم. چرا اوایل مدیریت امضامو نذاشتم دیگه.

اما به شما می گم اگر ذره ای به مسلمون بودن من اعتقاد دارید. حتی به اندازه یک اتم. بدونید به خاطر این نبوده که شما گفتید و بودنید بابت این تهمتی که به من زدید شما رو نمی بخشم.

خدا من و شما رو ببخشه،  می دونم خدا وقتی به حق الناس می رسه سختگیرترین سختگیرهاست.

شما همه چیز رو نمی دونی.

شما قبل از اینکه به فکر بیفتی که بابا این خودش 10000 تا پست کپی داره ، چرا همش دم از عدم ارسال پست های کپی می زنه. من به فکر بودم.

سندش هم خوشبختانه زنده هست.ایشاالله تا 200 سال دیکه هم زنده بمونه.

mehdi0014

این کاربر هم ار ذره ای به مسلمون بودن خودش اعتقاد داره. میاد می گه اون شب تو یاهو ما چی گفتیم و چی شنیدیم.

اقا مهدی قرار گذاشتیم به هیچ کس نگیم مطالب اون شب رو  و  به هم قول دادیم.حتی به نزدیکترین افراد زندگیمونم نگیم. می دونم شما رو قولت بودی، من هم روی قولم بودم.

اما ازت می خوام  بگی که اون شب در مورد ارسال پست های متعدی که شما  و خودم زده بودیم بهت چی گفتم؟

فقط امانت داری رو رعایت کن  و بدون کم و کاست مطالبی که در مورد ارسال پست های متعدد با هم صحبت کردیم رو بگو.

در اینجا سخنی هم با کاربران دارم. با همه کاربران

کاربران عزیز، اگر موردی که من در مورد شما گفتم در شما بوده که هیچ اما اگر در شما نبوده و  من به شما نسبت ناروا زدم حلال کنید.اگرم حلال نمی کنید بگید، من اماده مجازاتم.شما هم در بین این جمعیت هستی اقای nikbakht

ولی کاربران عزیز بدونید و اگاه باشید من هم تک تک مواردی که به من نسبت داده اند و در من نبوده، نمی گذرم و مجازات می کنم بازم شما در بین این دسته هستید.

من تا حالا یادم نمیاد رفتن و اخراج شدن کسی رو خواسته باشم.

خواستم همه با هم باشیم و گذشته رو جبران کنیم.تا با کارهای خوبمون، کم کم کارهای بدمون فراموش بهش و از یاد بره.

احتمالا عصبانی بودی و پست زدی چون مطمئن نیستم دارم می گم احتملا که اگر عکسش بود  شرمندت نشم و موردی که در تو نبود رو بهت نسبت ندم.

به هر حال بعدا پست خودت و خودم رو دوباره بخون. اما قول بده  ویرایش نکنی، بزار کاربرا منو و شما رو بهتر بشناسن.

در نهایت امیداورم در همان محکمه ای که صحبتشو کردی به عدل بین من و شما قضاوت کنند.

والسلام

جمعه 14 مهر 1391  8:27 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 ravabet_rasekhoon mehdi0014 nargese_montazer javid1000 nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام خدمت دوستان و مدیران گرامی

نه که اسم آرچیتکت اومد ؛واسم آروم و قرار نمونده

اگه الان نگم شب خوابم نمیبره

من در روزهای اول عضویتم فعالیتم در این تالار بود و تا قبل از اون هم وارد انجمن هیچ سایت دیگه ای نشده بودم و اصلا نمیدونستم که تالارها مدیرم داره ؛

آخه اون دوست عزیزم که سایت رو به من معرفی کرد فقط و فقط پست گذاشتن رو یادم داد و من بقیه ی موارد رو از جناب نیکبخت یاد گرفتم که از لطفشون نهایت لطف و سپاس رو دارم

و اگر جایی گفتند آرچیتکت ؛ خدا میدونه قبلش گفتم به لطف کمک ایشون؛ اگر هم مسئولین از من خواستم که به مدیران راسخونی بپوندم و من پذیرای اون نبودم به این دلیله که تمایلی ندارم آرچیتکت با 4 ماه فعالیت در کنار مدیران بزرگواری چون شما قرار بگیره

و باز هم به خاطر اتفاقاتی که در اون روزهای اول پیش اومد ازتون معذرت میخوام که گاها  انتقاد تندی داشتم به بزرگواری خودتون ببخشید اما به خدا فقط همون یه باربود

و البته لازم به ذکره که اگر لطف و برخورد بردبارانه ی شما نبود همون موقع راسخون رو ترک میکردم

امیدوارم ناراحت نشده باشید از دست من ؛ تو رو خدا اگه نبخشیدید بنده رو عفو کنید

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/181098/page5/

جمعه 14 مهر 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon iman_karbala mehdi0014 nargese_montazer javid1000
only110
only110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 651

1- آیا شما در درگیری حضور داشته اید؟

خیر تا حالا برایم رخ نداده

2- آیا شاهد درگیری  بوده اید؟

در این سایت نه

3- از نظر شما دلایل رخ دادن درگیری در انجمن چیست؟

استفاده از ادبیات بد برای گفتن حرف خود و غرور بیش از حد

4- ایا به خاطر زود رنج بودن  و یا زود عصبانی شدن این مورد اتفاق می افتد؟

بله

5- آیا درجه پایین انتقاد پذیری این مورد را رقم می زند؟

قطعا

6- چه طور می توان این گونه درگیری ها را به صفر نزدیک کرد؟

فراهم کردن محیط بدون درگیری خیلی سخت یا بهتر بگم محال است

7- به طور کلی مزایا  و معایب درگیری را در صورت تمایل بفرمایید؟

محل آزمایش خود و دیگران

8- ایا اصلا مزایا دارد؟

بله

لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

شنبه 15 مهر 1391  11:57 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 nikbakht88
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام

جناب نیکبخت و جناب قدرت از شما بزرگواران خواستارم که حرف این برادر کوچکترتون را گوش کنید.

درگیری در انجمن ها پیش میاد ولی نباید ادامه پیدا کنه ، درمورد پستهای نجومی که مشکل حل شد و الان جز یکی دو نفر کسی پست نجومی نمی فرسته(اونها هم چون یک هفته جناب خواجه و نجاران نبودند از فرصت استفاده کردند و تا دلتون بخواد پست فرستادند)

تلاشهای جناب نیکبخت برای کسی پوشیده نیست چون تالار خودشان را به اولین و پرطرفدارترین تالار انجمن ها رسانده اند و این خود گواه فعالیت ایشان هست.

اما جناب قدرت شما هم اندیشه های خوبی در فکرتان برای پیشرفت راسخون دارید و اون روز در یاهو این را متوجه شدم ولی کمی تند حرف می زنید و باعث می شوید طرف عکس العمل نشان دهد، به خاطر اینکه قول دادیم این حرفها جایی درج نکند بنده همان روز همه چیز را فراموش کردم

لطف کنید خودتان حرفهای مابینمان را بنویسید بنده هم میام و درست بود تایید می کنم.

موفق باشید.

یک شنبه 16 مهر 1391  7:52 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon labeik_ya_khameneei nikbakht88 siasport23 javid1000 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول mehdi0014

با سلام

جناب نیکبخت و جناب قدرت از شما بزرگواران خواستارم که حرف این برادر کوچکترتون را گوش کنید.

درگیری در انجمن ها پیش میاد ولی نباید ادامه پیدا کنه ، درمورد پستهای نجومی که مشکل حل شد و الان جز یکی دو نفر کسی پست نجومی نمی فرسته(اونها هم چون یک هفته جناب خواجه و نجاران نبودند از فرصت استفاده کردند و تا دلتون بخواد پست فرستادند)

تلاشهای جناب نیکبخت برای کسی پوشیده نیست چون تالار خودشان را به اولین و پرطرفدارترین تالار انجمن ها رسانده اند و این خود گواه فعالیت ایشان هست.

اما جناب قدرت شما هم اندیشه های خوبی در فکرتان برای پیشرفت راسخون دارید و اون روز در یاهو این را متوجه شدم ولی کمی تند حرف می زنید و باعث می شوید طرف عکس العمل نشان دهد، به خاطر اینکه قول دادیم این حرفها جایی درج نکند بنده همان روز همه چیز را فراموش کردم

لطف کنید خودتان حرفهای مابینمان را بنویسید بنده هم میام و درست بود تایید می کنم.

موفق باشید.

سلام و تشکر (این پست هم ویرایش شد)

شما خودتون چند هفته ایی است که مجددا شروع به فعالیت مستمر (در این تالار) نموده اید و شاهد موضوعات و ایرادات جدید ایشون هستید.

خیلی از موضوعات که نیت خیر در پشت آن نهفته است به خیر و خوبی و نتیجه مثبت منتهی می شود اما امان از بدخواهی و دشمنی که هیچ ثمری ندارد (حق حرف زدن را از کسی نمی گیرم از مسیر تالار روابط عمومی این مطلب را نقل قول کنند. همانجا پاسخگو هستم اما اینجا به هیچ وجه).

گفتم تالار گفتگو بر پایه صمیمیت و احترام بنا شده است اما این دلیل بر سوء استفاده نیست. جایی باید جلوی این کار گرفته شود. 

با تشکر.

یک شنبه 16 مهر 1391  11:41 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول architect0811

سلام خدمت دوستان و مدیران گرامی

نه که اسم آرچیتکت اومد ؛واسم آروم و قرار نمونده

اگه الان نگم شب خوابم نمیبره

من در روزهای اول عضویتم فعالیتم در این تالار بود و تا قبل از اون هم وارد انجمن هیچ سایت دیگه ای نشده بودم و اصلا نمیدونستم که تالارها مدیرم داره ؛

آخه اون دوست عزیزم که سایت رو به من معرفی کرد فقط و فقط پست گذاشتن رو یادم داد و من بقیه ی موارد رو از جناب نیکبخت یاد گرفتم که از لطفشون نهایت لطف و سپاس رو دارم

و اگر جایی گفتند آرچیتکت ؛ خدا میدونه قبلش گفتم به لطف کمک ایشون؛ اگر هم مسئولین از من خواستم که به مدیران راسخونی بپوندم و من پذیرای اون نبودم به این دلیله که تمایلی ندارم آرچیتکت با 4 ماه فعالیت در کنار مدیران بزرگواری چون شما قرار بگیره

و باز هم به خاطر اتفاقاتی که در اون روزهای اول پیش اومد ازتون معذرت میخوام که گاها  انتقاد تندی داشتم به بزرگواری خودتون ببخشید اما به خدا فقط همون یه باربود

و البته لازم به ذکره که اگر لطف و برخورد بردبارانه ی شما نبود همون موقع راسخون رو ترک میکردم

امیدوارم ناراحت نشده باشید از دست من ؛ تو رو خدا اگه نبخشیدید بنده رو عفو کنید

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/181098/page5/

سلام و تشکر

می بخشید هنوز پستتون را در تاپیک انتقادات و پیشنهادات پاسخ نداده ام. انشاالله در فرصت مناسب این کار را خواهم کرد.

اگر شما را مثال زدم فقط خواستم بگم می شه انتقاد کرد و بحث کرد اما صمیمی شد و کینه ایی به دل نگرفت. برای همین شما را مثال زدم که توی انجمن ها معرف به حامی بنده هستید. مثال های بیشتری از این درگیریها که منجر به حل مسئله شد را می تونستم بیان کنم اما مورد شما بهترین گزینه و ملموس ترین بود. هیچ دلخوری از شما ندارم. می بخشید که با مثال زدن شما باعث ناراحتی تون شدم. 

قبلا هم گفتم پیشرفت کاربران بخصوص کاربران تازه وارد و تسلط آنها بر موضوعات و همکاری آنها با راسخون، واقعا افتخار بنده است. شما هم جز همان کاربرانی هستید که به پیشرفتتون افتخار می کنم و خوشحالم. پیشنهاد مدیریت را بپذیرید اما قول دهید این تالار و سایر تالار ها را تنها نگذارید.

موفق باشید.

یک شنبه 16 مهر 1391  11:47 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 javid1000
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

با سلام و خسته نباشید.

خیلی کم. شاید یک مورد!

آیا شاهد درگیری  بوده اید؟

بله به دفعات

دلایل زیاد و متفاوتی میتونه باشه. به نظر بنده بیشتر واسه این هست چون رو در رو نمیشه بعضی از مسائل رو گفت اینا همه باعث سوء تفاهم و نهایتاً منجر به درگیری میشه!

صد در صد.

به هر حال توی محیط مجازی نمیشه که این درگیری ها رو به صفر رسوند چون دو طرف شناخت کاملی با هم ندارن. ولی با گفتگوهای جمعی و آشنایی بیشتر میشه کمش کرد.

به طور کلی مزایا  و معایب درگیری را در صورت تمایل بفرمایید؟

مزایا؟! مگه درگیری مزایایی هم میتونه داشته باشه؟!! مگر اینکه جنبه انتقادی داشته باشه. معایبش هم که میشه به کدورت پیش آمده در روابط اشاره کرد. البته توی درگیری هم میشه ظرفیت و خصوصیات طرفین رو سنجید.

ایا اصلا مزایا دارد؟
سوال قبلای جوابش رو دادم!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

یک شنبه 16 مهر 1391  1:12 PM
تشکرات از این پست
javid1000 nikbakht88 nargese_montazer
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام خدمت شما

تا جاایی که ممکن هست شرکت و حضور پیدا نمیکنم..

بله مخصوصا در تالارهای گفتگو آزاد و روابط عمومی

دخالت در کار دیگران و عمل کردن به جای مسئولین و بقول دوستمون خود بزرگ بینی و..devil

امیرالمونین علی (ع) میفرمایند:در چند جا نبايد عجله كرد يكي در جايي است كه آدم عصباني است وقتي عصباني هستيد تصميم نگيريد.

میتوان گفت:بـله

در موقع عصبانی تصمیم به زدن پست نکنیم و در بحث دیگران مداخله کورکورانه نکرده و حقیقت را بازگو کنیم

مزایایی  ندارد فقط دارای معایب است ، اگر میخواهید ظرفیت و جنبه ی اشخاص و.. را بسنجید از راه های دیگر هم جز درگیری میشه اینکاروکرد..

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 16 مهر 1391  3:02 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 nargese_montazer
arazahmadi
arazahmadi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 252

در درگیری نبودم .

شاهد درگیری هم نبودم .

دلیل رخ دادن در گیری هم اینکه هر کسی یک نظری داره  و نظر همه هم محترمه .

احتمال داره .

ممکنه بچه ها باید درجه انتقاد پذیری شون بالا باشه .

به صفر که نمی رسه :با احترام گذاشتن به رای و نظر همدیگر .

مزایاش هم می تونه بالا رفتن اطلاعات بچه ها و معایبش ناراحت شدن از همدیگر.

راسخون پاتوق بامرام ها

سه شنبه 18 مهر 1391  1:58 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با عرض سلام خدمت راسخونی های گل

من خودم خدارا شکر در درگیری ها دخالت نداشتم ولی متاسفانه شاهد درگیری ها بودم 

بیشتر در تالار گفتگوی آزاد و روابط عمومی

به نظرم شاید یه دلیل تفاوت سنی بین کاربران سایت باشه که هر کدوم از رده های سنی خصوصیات و ویژگی های خاص خودش داره

دلیل دیگه می تونه صبر و تحمل کم و برعکس خشم و عصبانیت وافر و سر ریز کاربران باشه

دلیل بعدی هم شاید انتقاد پذیری کم انسان ها باشه 

دلیل دیگه اینکه خیلی عجولانه و بدون تفکر به عواقب کارمون هر حرف و سخنی در ذهن میاد سریعا تایپ میکنیم و خیلی اوقات هم ممکنه پشیمونی به بار بیاره 

دلیل دیگه شاید اینه که شاید یه مقدار غرور باعث میشه که نتونیم هر حرف و سخنی رو قبول کنیم که به نظرم اصلا درست نیست و باید این خصلتها رو از خودمون دور کنیم 

و خیلی دلایل دیگه که دیگه بهتره نگیم

اما حالا چیکار کنیم که این جوری نباشیم 

یه کار اینه که یکم صبر و حوصله به خرج بدیم و اینقدر عجول و مغرور نباشیم

هر وقت یه نفر یه حرفی میزنه ما اول یه خورده بهش فکر بکنیم بعد با آرامش و به دور از عصبانیت سخن بگیم منظورم همون تایپ کنیم.

به نظر همدیگه احترام بزاریم و هر کسی بدون تخصص و علم به یه موضوعی سریع نیاد و نظرات به ظاهر خیلی عالمانه بده و هر کس در حیطه ی دانش خودش به بحث و گفتگو بپردازه 

یه کمی انتقاد پذیر هم باشیم بد نیست هان خیلی ها از همین انتقاد ها به جاهای خوب رسیدن

دیگه فکر کنم خیلی طولانی شد الان فکر کنم خودم هم مورد انتقاد قرار بگیرمsmiley

به امید روزی که این درگیری ها تموم که نمیتونیم بگیم بشه چون نظرات و سلایق زیادن ولی به کمترین میزانش برسه و همون کمش هم برای ارتقاءسطح سایت باشه.

با تشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

چهارشنبه 19 مهر 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
hobab1370
hobab1370
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 477

مطمئنا در هرجایی چه برسه به انجمن راسخون بحث و جدل وجود داره.از یه خونواده کوچیک گرفته تا خوابگاه خود ما که هر روز یکی با یکی بحثش میشه!!!!

مهم اینه که نتیجه بحثه چی باشه و بحث توفضای دوستانه باشه که دلخوری پیش نیاد.

هرکی نظرشو بگه ولی توهین با بی ادبی نکنه این میشه یه بحث و جدل داغ والبته موثر

"شهداء در قهقهه ی مستانه شان عند ربهم یرزقونند"

چهارشنبه 19 مهر 1391  4:27 PM
تشکرات از این پست
vahid2500
vahid2500
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

به نظر من افرادی که در انجمن درگیری درست میکنن آستانه تحماشون خیلی پایینه وقتی نظر مخالف میشنون

باید همه نظرات رو دید و شنید و با احترام برخورد کرد با نظرات

پنج شنبه 20 مهر 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2878

بله حتما

بله! در تالار گفتگوي آزاد و ليگ برتر

توهين كردن ، انتقاد نپذيرفتن و اتهامات بي مورد

صد در صد

بله صد در صد

نيميتوان به صفر نزديك كرد خيلي دشوار هست چون هميشه اين گونه در گيريها ميان افراد وجود داره

معايب بسيار زياد داره ، مزايا هم اينه كه ميتوني خودت و نظر ديگران بسنجي

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

یک شنبه 23 مهر 1391  6:07 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت شما

اون شب در یاهو، مباحث مختلفی مطرح شد، یکی از اون مباحث این بود که چه طور میشه قیمت محصولات رو پایین آورد.در اونجا مطرح شد که جدای بار مالی برای راسخون، اولین قدم برای کاهش قیمت محصولات این هست که تکلیف امتیازات باد آورده مشخص بشه،

در اونجا من حتی اشاره کردم آقا مهدی باید اول تکلیف 10000 پستی که ما ارسال کردیم و 130000 پستی که شما ارسال کردید.مشخص بشه.

حتی پیشنهادی ما دادیم و گفتیم که به ازای هر 1000 پست ، 1000 تومان در نظر گرفته بشه.

و در ازای اون،تعداد امتیازات و حسنه های اون صفر بشه.(البته این طرح جزئیات بیشتری دارد)

یعنی qodrat صفر، mehdi0014 صفر. و همین طور کاربران دیگر.

بعد قرار شد این مورد رو با مسئولین مطرح و بعد اطلاع رسانی کنند.

می خوام بگم ما به فکر بودیم،

و این طور نبود که بگیم برای قدرت ارسال پست های متعدد باشه ولی برای غیر قدرت نباشه.

ارسال پست های متعدد قدرت و کاربران دیگه رو به مواردی برسونه، اما غیر اون اصلا، بده و زشته و مواردی از این دست.

حتی قبلش هم من پیشنهاد دادم،  تعداد پست های متعدد رو صفر کنن و امتیازات  حاصله از بین بره.

که اقا مهدی گفتن من مشکلی ندارم ولی می دونم مقاومت صورت می گیره.چون بالاخره برای ارسال پست های متعدد وقت صرف شده و از این موارد.

آقا مهدی اگر چیزی غیر از این بوده بگید؟

خوب اصلا گیریم که  ما با آقا مهدی صحبت نکرده بودیم.

ایا وقتی فهمیدیم یه کاری  اشکال داره  سکوت کنیم این کار  ادامه پیدا کنه؟

ایا چون خودمون انجام دادیم نباید بگیم؟

پس اجازه بدید برم یه کاربری جدید بسازم، همون پست اول رو اختصاص بدم به ارسال پست های متعدد!!!!. و بگم ارسال پست های متعدد انجام ندید.

اینجوری مورد قبول واقع میشه؟

من همین جا اعلام می کنم.حاضرم تمام امتیازات و همچنین تعداد پست های متعدد رو واگذار کنم.مشروط به اینکه برای همه اجرا بشه.

سر حرفمم هستم.

من معتقدم این کار به همراه یه سری از موارد مکمل باید در انجمن اجرا بشه.

یه مورد مهمتر.

خواهش برادرانه و بدون نیت منفی  من این هست که اگر کاربری قصد داره برای محکوم کردن  ما از گذشته بگه. تمام گذشته و تمام واقعیت رو بگه، نه قسمتی از گذشته و واقعیت.

انشاالله خدا به ما بیشتر قدرت درک طرف مقابل رو بده و جوری پست نزنیم که این ابهام براشون پیش بیاد که نیتمون مشکل داره.

با احترام

یک شنبه 23 مهر 1391  10:01 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها