0

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

با سلام خدمت شما

آیا شما در درگیری حضور داشته اید؟

آیا شاهد درگیری  بوده اید؟

از نظر شما دلایل رخ دادن درگیری در انجمن چیست؟

ایا به خاطر زود رنج بودن  و یا زود عصبانی شدن این مورد اتفاق می افتد؟

آیا درجه پایین انتقاد پذیری این مورد را رقم می زند؟

چه طور می توان این گونه درگیری ها را به صفر نزدیک کرد؟

به طور کلی مزایا  و معایب درگیری را در صورت تمایل بفرمایید؟

ایا اصلا مزایا دارد؟

با احترام

جمعه 31 شهریور 1391  11:51 AM
تشکرات از این پست
architect0811 fatemeh313 nargese_montazer bivafa mehdi0014 labeik_ya_khameneei hojat20 siasport23 ravabet_rasekhoon javid1000 hobab1370 AliFanoodi
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

سلانم

به طور کلی درگیری را نمی توان به صفر رساند چون همه جا انتقاد و درگیری وجود دارد و این یک امر طبیعی است

چون خصوصیات و سلایق افراد متفاوت هست

چیزی در چشم کسی خوب و در چشم دیگری بد هست

بله من هم یکی دو مورد درگیری داشتم در انجمن، البته شاهد درگیری های بسیار زیادی هم بوده ام

برای کم کردن اینگونه درگیری ها اول باید در موقع عصبانیت پستی را نزنیم

دوم برای سرگرمی و سرخود از کسی الکی انتقاد نکنیم، اگر انتقادی درست باشد درگیری هم بوجود بیاید آخرش به دوستی ختم خواهد شد

خود درگیری مزایا ندارد ولی انتقاد کردن مزایای فراوانی دارد ، البته انتقاد از نوع درست

با تشکر

جمعه 31 شهریور 1391  1:45 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014 labeik_ya_khameneei hojat20 siasport23 javid1000
prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن

با سلام خدمت شما

نه پیش نیامده است

بله مخصوصا در تالارهای گفتگو آزاد و روابط عمومی و لیگ برتر

بعضی از مواقع دلیلش در مورد کاربران تازه کار خودبزرگ بینی که فکر میکنند با یک ماه حضور ویک دفعه کاربر برتر شدن دیگه برای خودشون بله!!

در مورد دو سوال بالا فعلا تحلیل و نظرخاصی ندارم

سخته ولی شاید بشه با دخالت و وارد بحث شدن سریع حل شود

ایا اصلا مزایا دارد؟

بعضی از مواقع خوب هست چون سوالاتی که شاید جرات نداشته باشیم بپرسی در درگیری پرسیده می شود

و بعضی از مواقع هم چیزی جز زیاده خواهی نیست

با احترام

پنج شنبه 6 مهر 1391  9:52 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer qodrat mehdi0014 hojat20 siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:بررسی و آسیب شناسی درگیری های انجمن(تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

آیا شما در درگیری حضور داشته اید؟ من تاجائیکه بتونم دردرگیری شرکت نمی کنم.

آیا شاهد درگیری  بوده اید؟ بله متاسفانه

از نظر شما دلایل رخ دادن درگیری در انجمن چیست؟شایدغروربعضی ها

ایا به خاطر زود رنج بودن  و یا زود عصبانی شدن این مورد اتفاق می افتد؟بی تاثیرنیست

آیا درجه پایین انتقاد پذیری این مورد را رقم می زند؟ خوب خیلی هاادعامی کنندکه انتقادپذیرندولی وقتی به بوته آزمایش می رسندشانه خالی می کنند.

چه طور می توان این گونه درگیری ها را به صفر نزدیک کرد؟ صفرمطلق که وجودنداردولی میشه باروشهایی ازجمله آرام نمودن جوموضوع راخاتمه داد.

به طور کلی مزایا  و معایب درگیری را در صورت تمایل بفرمایید؟ معایب:ازیک سایت فرهنگی بعیده من بارهابه دوستان گفته ام اگرشخصی ازطریق گوگل سایت ماروپیداکنه وبحثهاودرگیریهای داخلشوببینه باخودش نمی گویداین چه سایت فرهنگی ایه؟مزایایی هم ندارد.

ایا اصلا مزایا دارد؟خیربه هیچ عنوان جزکدورت بین بچه هاچیزدیگری عایدشون نمیشه.

با احترام

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 9 مهر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 labeik_ya_khameneei hojat20 qodrat siasport23
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام

بله چند موردی بوده

بله مخصوصا در تالارهای گفتگو آزاد و روابط عمومی و لیگ برتر

بعضی مواقع انتقاد ناپذیری ، خود بزرگ بینی، دفاع کورکورانه از کاربری خاص، دقت نکردن در نوع نوشتار و گفتار، اتهام های بی مورد، خصومت

بله صد در صد یکی از موارد درگیری ها همین هست

صد در صد

اولا باید قبل از نوشتن یک بار خودمان نوشته مان را بخوانیم و اینکه در موقع عصبانیت چیزی ننویسیم، دفاع کور کورانه هم از کسی نداشته باشیم، حقیقت را بگوییم

معایب زیاد دارد ولی شاید مزایا کم داشته باشد، البته برای خودم مزایاش اینه که به راحتی می توانم طرز تفکر افراد را شناسایی کنم.

موفق باشید.

یک شنبه 9 مهر 1391  11:04 AM
تشکرات از این پست
labeik_ya_khameneei nargese_montazer architect0811 hojat20 farshon siasport23 javid1000
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

سلام

درگیریها در اثر تعصب زیاد -- انتقاد پذیری کم بعضی ها و البته انتقادهای نادرست بعضی ها بوجود میاد

همین که بعضی ها می بینند کاربری از احترام خاصی برخوردار هستند می خواهند هر جوری که شده اون را خراب کنند و به فکر ایجاد تنش و درگیری میفتند

که البته ناموفق هم هستند

در درگیریها باید قدیمی های سایت وارد شوند و جو را آرام کنند

البته دیده ام بعضی از درگیری ها هم نتیجه خوبی داشته و طرف به اشتباهاتش پی برده و کارش رو اصلاح کرده است.

حسین  منی و انا من حسین

یک شنبه 9 مهر 1391  11:23 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer architect0811 hojat20 siasport23
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی

آیا شما در درگیری حضور داشته اید؟ بله

آیا شاهد درگیری  بوده اید؟ بله

از نظر شما دلایل رخ دادن درگیری در انجمن چیست؟ در تمامی انجمن های مجازی احتمال رخ دادن چنین اتفاقاتی هست

ایا به خاطر زود رنج بودن  و یا زود عصبانی شدن این مورد اتفاق می افتد؟ ممکن اینطور باشه

چه طور می توان این گونه درگیری ها را به صفر نزدیک کرد؟ یکی سیستم مجازی گفتگو باید راه اندازی  بشه

ایا اصلا مزایا دارد؟ دارد

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 11 مهر 1391  8:01 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

ببخشید جناب قدرت در این تاپیکتون همش از واژه های با بار منفی استفاده کردید که اصلاً به من حس خوبی نمیده و همین باعث شده رغبتی  برای مشارکت نداشته باشم! مخصوصاً این واژه "درگیری" یه حس واقعاً بد میده!! کاشکی منظور را با جایگزین کردن واژه های مثبت به مخاطب القا میکردیم. مثلاً میگفتیم راهکارهای پیشبرد انجمن ها به سمت ثبات و آرامش ؟ یا اینکه چگونه به دور از حواشی و بحث های زننده محیط را صمیمی،دوستانه،منطقی و ....کنیم!

معدرت میخوام اگه حرفم باعث ناراحتی شد! 

همین

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 11 مهر 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h nargese_montazer siasport23 architect0811 qodrat
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

با سلام

جناب قدرت انتقادی هم بنده داشتم

شما به شدت سخت گیر هستید و من با خوندن پست های شما در تاپیک های مختلف  تمایلی به گذاشتن پست ندارم و این دلهره رو دارم که آیا با خوندن نظرم کسی من رو به سخره میگیره یا نه

خلاصه اینکه اعتماد به نفسی نمونده

شرایط سنی هر کس ؛ اجتماعی بودن اون فرد ، میزان اطلاعات شخصی و و و در پست گذاشتن تاثیر داره

تا کسی نظر نده ، صحبت نکنه ، پست های گاها بدون محتوا نذاره که تجربه کسب نمیکنه

به هر حال آدم باید از یه جایی شروع کنه تا یاد بگیره

بهتر نیست که بهم دیگه فرصت بدیم تا به مرور زمان از تجربه های همدیگه استفاده کنیم ؛ قدرت بیانمون و همچنین قدرت نظر دهیمون  افزایش پیدا کنه 

پس این اجازه رو بدبد که با بودن در کنار شما بزرگواران با آرامش و بدون ترس نظردهی کنیم و با رغبت تمام نظرات شما دوستان رو بخونیم تا هم تاثیر گذار باشه و هم اطلاعاتمون رو افزایش بده

با عرض معذرت قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم که باید بین فرد 20 ساله با 30 ساله تفاوت هایی رو قائل بود و انتظارت سختگیرانه ای نداشته باشیم

همه ی اینها میسر نمیشه مگر با صبر و کمک شما عزیزان

چهارشنبه 12 مهر 1391  5:35 PM
تشکرات از این پست
bivafa qodrat nargese_montazer siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

با سلام خدمت شما

در مقابل هم قرار گرفتن دو کاربر و تبادل پست های پینگ پنگی که در نهایت منجر به غیر فعال شدن پست ها،  و یا گاها ورود کاربران حامی یک کاربر به درگیری  و تغییر ظاهری نتیجه به نفع خود  می شود، واقعیت تلخی هست که حداقل من و شما در ان حضور داشته  و ان را درک کرده ایم. پس حرف همدیگر را خوب می فهمیم.

به نظر من اگر ما می آمدیم موضوع را همان پیشنهاد شما مطرح می کردیم.یعنی اینکه چگونه می توانیم آرامش و ثبات را در انجمن حاکم به پیش ببریم.

موارد متعددی پست های کلیشه ای روانه تاپیک می شد که باید دوست بود، تعامل داشت، با هم بود، 

و یا اتهاماتی مانند این که باید  سر از برف بیرون آورد، انتقاد الکی نکرد، کاربر پرطرفدار را در چشم بقیه خراب نکرد.بد بین نبود زده می شد.

من از شما سوال می کنم 

با هم بودن به چه قیمتی؟

سکوت در زمانی که فردی تحت فشار هست  و ما نظاره گر؟ هر گز

شما هیچ از خودت نپرسیدی چرا افرادی که زمانی که با گروهشون در درگیری ها با تمام قدرت حاضر می شوند و به راحتی مخالف را کنار می زنند، اما زمانی که یک مسئول تحت فشار هست  این گروه نظاره گر هست؟

این چه دوستی و محبت و تعاملی است؟

این افراد باید پاسخگو باشند.

اگر به جواب رسیدی ممنون می شم به ما هم اطلاع بدی.

دوستی به چه قیمتی ؟

به قیمت این که زمانی که من  و شما دوستیم سلام و صلوات، اما وقتی شما شروع می کنی از من انتقاد، من شروع می کنم اشکالاتی که داری رو زدن تو سرت.  نیستم.

با هم بودن به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه از نیروی گروهیمون استفاده کنیم تا مخالف رو کنار بزنیم؟ و اونو  ساکت کنیم؟

ابدا 

دوستی و تعامل آبکی همون بهتره که نباشه.

اما برای اینکه نشم مانند کسی حرفی رو بر نمی تابه.

اگر صلاح می دونی همین پیشنهادی که به ما دادی خودت تاپیک بزنی.  (راهکارهای پیشبرد انجمن ها به سمت ثبات و آرامش ؟)

این تاپیک رو هم هر جور صلاح می دونند باهاش برخورد کنند.

امیدوارم انجمنی با کمترین مورد منفی رو بهش دست پیدا کنیم و دوستانی داشته باشیم بهتر از اب روان.

انشاالله.

پنج شنبه 13 مهر 1391  7:50 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer farshon architect0811 bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

من کلا"بادرگیری مخالفم وبااصطلاحات منفی هم همچنین

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 13 مهر 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 nargese_montazer nikbakht88
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qodrat

نقل قول bivafa

با سلام خدمت شما

در مقابل هم قرار گرفتن دو کاربر و تبادل پست های پینگ پنگی که در نهایت منجر به غیر فعال شدن پست ها،  و یا گاها ورود کاربران حامی یک کاربر به درگیری  و تغییر ظاهری نتیجه به نفع خود  می شود، واقعیت تلخی هست که حداقل من و شما در ان حضور داشته  و ان را درک کرده ایم. پس حرف همدیگر را خوب می فهمیم.

به نظر من اگر ما می آمدیم موضوع را همان پیشنهاد شما مطرح می کردیم.یعنی اینکه چگونه می توانیم آرامش و ثبات را در انجمن حاکم به پیش ببریم.

موارد متعددی پست های کلیشه ای روانه تاپیک می شد که باید دوست بود، تعامل داشت، با هم بود، 

و یا اتهاماتی مانند این که باید  سر از برف بیرون آورد، انتقاد الکی نکرد، کاربر پرطرفدار را در چشم بقیه خراب نکرد.بد بین نبود زده می شد.

من از شما سوال می کنم 

با هم بودن به چه قیمتی؟

سکوت در زمانی که فردی تحت فشار هست  و ما نظاره گر؟ هر گز

شما هیچ از خودت نپرسیدی چرا افرادی که زمانی که با گروهشون در درگیری ها با تمام قدرت حاضر می شوند و به راحتی مخالف را کنار می زنند، اما زمانی که یک مسئول تحت فشار هست  این گروه نظاره گر هست؟

این چه دوستی و محبت و تعاملی است؟

این افراد باید پاسخگو باشند.

اگر به جواب رسیدی ممنون می شم به ما هم اطلاع بدی.

دوستی به چه قیمتی ؟

به قیمت این که زمانی که من  و شما دوستیم سلام و صلوات، اما وقتی شما شروع می کنی از من انتقاد، من شروع می کنم اشکالاتی که داری رو زدن تو سرت.  نیستم.

با هم بودن به چه قیمتی؟

به قیمت اینکه از نیروی گروهیمون استفاده کنیم تا مخالف رو کنار بزنیم؟ و اونو  ساکت کنیم؟

ابدا 

دوستی و تعامل آبکی همون بهتره که نباشه.

اما برای اینکه نشم مانند کسی حرفی رو بر نمی تابه.

اگر صلاح می دونی همین پیشنهادی که به ما دادی خودت تاپیک بزنی.  (راهکارهای پیشبرد انجمن ها به سمت ثبات و آرامش ؟)

این تاپیک رو هم هر جور صلاح می دونند باهاش برخورد کنند.

امیدوارم انجمنی با کمترین مورد منفی رو بهش دست پیدا کنیم و دوستانی داشته باشیم بهتر از اب روان.

انشاالله.

سلام

عرایض شما را مطالعه کردم و همه درست و متین است جناب قدرت، اما منظور من بیشتر ورود از راه های دوستانه تر و ملایم تر است....خود کلمه درگیری پشتش یه حالت خاصی در مخاطب ایجاد میکنه(البته این نظر منه شاید بقه دوستان اینگونه نباشند) 

یه مثال میزنم که شاید به واقعیت هم نزدیک باشه.... این تاپیکی که شما زدی ،بنده به عنوان کسی که خود را تقریباً میانه رو تر و کم تعصب تر میدانم،بعد از خواندن آن ناخودآگاه ذهنم به سمت طیف خاصی رفت.یعنی احساس کردم از رنجی که ار رفتار برخی کشیده اید(این رنج مختص شما هم نیست) لاجرم به سمت ایجاد این تاپیک پیش رفته اید و این حالت خودش باعث ایجاد نوعی جبهه گیری در امثال من میکند! حال میرویم سراغ گروه دیگر و آن گروه همان کسانی هستند که به نظر میاد مخاطب شما باشند(حال شاید شما مخاطبتون در حقیقت گروه یا گروه های خاصی نباشد،اما متن نوشته پست این را در خواننده القا میکند-باز هم میگویم اینها همه نظر شخصی بنده است،شاید در اشتباه باشم) این گروه با خواندن کلمات منفی و موضع گیری خاص و به نوعی تند شما،احساس میکنند که میخواهید دست به مخالفت با آنها و از راه به در کردنشان بزنید،خوب احتمالاً خوششان نمیآید.... حرف من این است که کمی تغییر رویه دهیم ...

حالا نمیدونم چقدر تونستم منظور ذهنیم رو به تحریر در بیاورم! 

در ضمن در مورد پیشنهادی که در پست قبل داده بودم همانطور که از اسمش پیداست پیشنهاد بود و فی البداهه گفته شده  بود،قطعاً با کمی تامل بیشتر میشود بهتر از این را پیشنهاد داد ،به طوری که هم خواسته شما تحقق پیدا کند، هم تاثیرگذاری و مشارکت مناسبی را در پی داشته باشد.

امیدوارم این حرف ها باعث رنجش هیچ کسی نشود...

یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 13 مهر 1391  4:22 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 nargese_montazer nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811 

با سلام و صبخیر خدمت شما

یک واقعیتی در انجمن هست که یه سری موارد غلط در انجمن و در طی چندین سال نهادینه شده.

شما انتظار نداشته باشید چهار سال رویه، با یک پست برطرف بشه.

بالاخره افرادی هستند، منافعشون در خطره.موضوع عادت به رویه غلط هم مطرح هست.

شما هیچ ترسی به دلتون راه ندید.

من در یک سری از مسائل انتظاری که از شما دارم با انتظاری که از کاربر باسابقه دارم  فاصلش زمین تا اسمونه.

کاربران با سابقه باید بیان در مورد مشکلات نهادینه شده موجود در انجمن پاسخگو باشند.

اگر هم سخت گیری باشه مربوط به این دسته از افراد هست.

از نظر من لغزش کاربر با سابقه و پرطرفدار خطرناکتر از کاربری هست که تازه وارد انجمن شده و هنوز در جریان یه سری از موارد نیست

شما و کاربران دیگه تاج سر ما و چشم و چراغ انجمن هستید.

من پیشنهادی که در تالار سیاست به من دادید رو فراموش نمی کنم.بازم تشکر می کنم. از نظر من این پیشنهاد کاربردی می ارزه به چند ده پست کلیشه ای کاربر باسابقه.

چون به درد خورده.

برخورد ما با شما  و کاربرانی مانند شما برخوردی نرم ، صبورانه و مهربانانه بوده  و هست، اگر قبلا موردی بوده اتفاق افتاده، من همین جا از شما، اون کاربر یا کاربران معذرت می خوام.

اما با یه سری از افراد که رفتار زشتشون رو دارن در حوادث مختلف انجمن تکرار می کنن و اصلاحی تو کارشون نیست، شوخی نداریم.سکوت هم نمی کنیم.

وقتی ما چندین بار، اونم در جاهای مختلف به اون کاربر و افراد حامی اون می گیم آقا کاری که می کنی زشته گوشش بدهکار نیست. و داره تو حوادث مختلف تکرار می کنه، دیگه ما شرمنده ایم که نمی تونیم اینجا صبورباشیم و مهربون.

منتظر مطالب کاربردی،غیر کاربردی، کلیشه ای غیر کلیشه ای محتوا داره و یا بدون محتوای شما و کاربرانی مانند شما در جای جای انجمن، هستیم.به قول خودتون باید تجربه کنید دیگه.

اگر موردی هم نیاز باشه بگیم با رعایت یه سری از موارد گفته میشه خیالتون راحت باشه.

با احترام

جمعه 14 مهر 1391  8:22 AM
تشکرات از این پست
siasport23 architect0811 ravabet_rasekhoon nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

داستان من و یک دوست نادان

سلام

به احترام شما کاربران گرامی و مسئولین محترم روابط عمومی این پست ویرایش شد. انشالله خداوند توفیق اصلاح ایرادات را به بنده عنایت فرمایند.

جمعه 14 مهر 1391  11:25 AM
تشکرات از این پست
siasport23 architect0811 mehdi0014 nargese_montazer ravabet_rasekhoon
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

سلام من خودم در سایت های دیگر درگیری های شدید داشتم وقتی می دیدم تایپکی که من ایجاد مردم رو با یه تغییر کوچک در عنوان دوباره به نام خودشان ایجاد می کردندعصبی میشد ضمن اینکه من زحمت زیادی در اون سایت ها میکشیدم و یکی از کاندیداهای مدیریت یک تالار بود

به نظر من کسانی که درج مطلب میکنن یا باید صادق باشند و اسم و منبع رو ذکر کنن یا در غیر این صورت بایداز تالار امتیاز منفی دریافت کنن و به حد خاصی که رسید اخراج شوتد

از دیگر دلایلش میشه کم بودن راههای ارتباطی دانست من یه مدیر بودم در یک تالار که من برای اون تالار یک دفترچه یادداشت اضافه کردم که میشد در صورت تمایل شماره تلفن و چندین راه ارتباطی دیگر رو وارد کرد و همه هم راضی بودن

جمعه 14 مهر 1391  1:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23 architect0811 ravabet_rasekhoon nargese_montazer nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها