سلام به همه
چنتا پیشتهاد و چنتا ایراد داشتم:
1.بخش فروش کتابتون خیلی خیلی ضعیفه!!یعنی اصلا کتاب ندارید که بگم خوبه یا بده کتاباتون و این برا سایت یه کم زشته!!!
حالا پیشنهاد بنده:اگه گستره کتابارو بیشتر کنید که چه بهتر وگرنه بن هایی تهیه کنید که به توان از سایت ها ومراکز مورد نظر سایت کتاب های اعضا تهیه شود.یه یه چیزایی تو همین مایه ها!!!!
2.می تونید ضیمت های سایت را با قیمت های بیرون به صورت مقایسه ای بنویسید،یعنی مشتری ببیند که چقدر ارزون تر و یا چقدر گرانتر دارد محصول را میخرد.ویا کنار محصول بنویسید که ان مقدار حسنه که پرداخت شده چقدر پول از قیمت اصلی کسر می شود.
3.من به شخصه از فروش عطر و ادکلن در سایتتون استقبال میکنم با اینکه بعضیا ناراضین و بهانشون اینه که بوشو که نمیشه امتحان کرد.ولی اگه یکی ادکلن زن باشه میتونه تشخیص بده.مثلا من از یه ادکلن مخصوص خوشم میاد که اونو سفارش میدم
4.میشه یا کاری کرد که از قیمت ها کمی کاسته بشه و بر حسه ها افزوده بشه"با این که برا سایت زیاد از لحاظ مالی به صرفه نیست".میشه از دادن بعضی هدایا که زیاد لازم نیست چشم پوشی کرد و بر پرداخت حسنه به جای بحث مالی تاکید کرد.
5.قبلنا شارژم موبایل هم در سایت میفروختید.لطفا دوباره راه انداریش کنید.چه پولی چه حسنه ای .هرچی باشه مقرون به صرفه واسه سایت است.
اخیییییییییییییی.اینا تو دلم مونده بود .خدا خیرتون بده گذاشتید که بگم.
لطفا حداقل اینارو بخونید و نتیجشو بگید.
یا علی