نقل قول bivafa
سلام
دوستان عزیز توجه کنید که نظرات باید با توجه به امکانات و خط و خطوط سایت راسخون و مجموعه ای که تحت امر آن است(سازمان اوقاف و امور خیریه) باشد....
اینکه مثلاً هر کس بخواهد رویایی یک نظر بدهد که فرضاً در فروشگاه همه چیز موجود باشه و یا اینکه فروش فقط با حسنه و رایگان باشه و.... اینها را باید با توجه به در نظر گرفتن توان راسخون گفت!
مثلاً تا جایی که بنده متوجه شدم بودجه و برخی اقتضاعات سایت باعث شده که از درصد تخفیف حسنه ای آن کم کنند(به نسبت گذشته) و نمیتوانند بیشتر از این تخفیف دهند! یا فعلاً اقتضا آنها این اجازه را نمیدهد! ضمناً محصولات نیز باید با خط مشی راسخون جور در بیاد! محصولی که به فرض ضد فرهنگی باشید و یا از تاثیرات نامطلوب دارد و یا وجهه ی خوبی در جامعه را ندارد (و یا موارد دیگه ای که ممکن است بنده اطلاع نداشته باشم) را نمیتوانند در فروشگاه قرار دهند.
بنابراین خواهشمند است با در نظر گرفتن این موارد نظرات ارزشمند خود را ارائه دهند، بنده نیز انشاالله در آینده اگر طرح و ایده ای بود ارائه خواهم داد!
ضمن اینکه یه انتقاد کوچیک دیگه در رابطه با خود تاپیک دارم و اونم اینکه شاید با توجه به وجود خود تاپیک انتقادات پیشنهادات و سوالات فروشگاه این تاپیک یک موازی کاری باشد!
اول اینکه انتقاد شما خیلی به جا بود و از دوستان خواهش میکنم خیلی رویایی نباشند
دوم اینکه قبول کنید که در قسمت انتقادات و پیشنهادات فروشگاه به صورتی که در اینجا بحث ونظر میدهند
نمی شود زیاد بحث های داغ را راه انداخت