0

روش ارزیابی کاربران برتر:

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

مدیران محترم تالار ها به ازاء هر تالار تحت مدیریت، حداکثر تعداد 5 نفر از کاربران برتر آن تالار را انتخاب و نام کاربری  آنها را در جدول ارزیابی فعالیت کاربری آن تالار درج می نمایند و امتیازات مربوط به هر یک از فیلدهای جدول را بر اساس فعالیت کاربر در طول ماه به وی اختصاص می دهند.

مدیران تالار ها در مرحله بعد، نام های کاربری موجود در جدول  را  طی 5 پست مجزا در تاپیکی با عنوان "ارزیابی کاربران برتر مرداد ماه 91 تالار ..." در تالار مربوطه قرار می دهند. کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.

جدول ارزیابی تکمیل شده به پست الکترونیکی انجمن ها ارسال و در نهایت تعداد 3 کاربر بر اساس امتیاز جدول به عنوان کاربر برتر تالار معرفی خواهند شد.

دانلود فایل جدول ارزیابی فعالیت کاربری

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 28 شهریور 1391  10:17 PM
تشکرات از این پست
hakan_01 hobab1370 hojat20 hassan74 hasantaleb rezajafarizadeh siasport23 ravabet_rasekhoon Psychiatrist nazaninfatemeh Farimah yasbagheri QuranGate sadeghfafi mrezass ma1393
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

پاسخ به:روش ارزیابی کاربران برتر:

با سلام

به نظر من این روش برای انتخاب کاربرای برتر هر تالار مناسب نیست. بهتره که از روشهای دیگری استفاده شود مثلا هر کاربر با توجه به فعالیت خود در تالار و ارزش مطلبی که در تالار گذاشته است مورد بررسی قرار گیرد بهتر است نه اینکه کابرا به آن رای دهند آنوقت بهترین کاربر کاربری می شود که هم بیشترین مطلب را گذاشته و هم مطالب وی از نظر ارزش گذاری هم دارای ارزش خواصی است

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
یک شنبه 16 مهر 1391  12:59 PM
تشکرات از این پست
siasport23 doctor114 norkoda mahmoodsafari Farimah yasbagheri mohammad98
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول rezazn

با سلام

به نظر من این روش برای انتخاب کاربرای برتر هر تالار مناسب نیست. بهتره که از روشهای دیگری استفاده شود مثلا هر کاربر با توجه به فعالیت خود در تالار و ارزش مطلبی که در تالار گذاشته است مورد بررسی قرار گیرد بهتر است نه اینکه کابرا به آن رای دهند آنوقت بهترین کاربر کاربری می شود که هم بیشترین مطلب را گذاشته و هم مطالب وی از نظر ارزش گذاری هم دارای ارزش خواصی است

سلام:

کاملا موافقم دوست من .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

یک شنبه 16 مهر 1391  2:01 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari Farimah yasbagheri mohammad98
snzarei
snzarei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 856

با سلام:

بنده هم با اولویت دادن ارزش کیفی پست ها به ارزش کمی موافقم شدید !!!

حضرت محمد (ص) فرمودند

سه چیز است که در هرکس باشد منافق است ، حتی اگر روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و حج عمره انجام دهد و بگوید من مسلمان هستم

یک :وقتی که سخن می گوید ، دروغ بگوید

دو.: هنگامی که وعده ای دهد ، تخلف ورزد

سه: وقتی امین شمرده شود ، خیانت کند

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآل مُحَمَّد

شنبه 7 بهمن 1391  7:07 PM
تشکرات از این پست
doctor114 mohammad98 catcat
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول snzarei

با سلام:

بنده هم با اولویت دادن ارزش کیفی پست ها به ارزش کمی موافقم شدید !!!

با سلام و عرض ادب و احترام:

این مورد را تا وقتی که هستیم با قوت پی گیری می نمائیم ، دوست گرامی .

سپاس

دوشنبه 9 بهمن 1391  5:11 PM
تشکرات از این پست
mohammad98
sadeghfafi
sadeghfafi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2257

خسته نباشيد

به نظر من مهمترين اصل اينه كه عدالت رعايت بشه

همين

ياحق

سه شنبه 10 بهمن 1391  9:11 AM
تشکرات از این پست
doctor114 mohammad98
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول sadeghfafi

خسته نباشيد

همين

ياحق

با سلام :

مطمئن باشید تا بنده در اینجا هستم ، تمام هم و غمم همین خواهد بود . در این راستا نیاز به کمک و همیاری کاربران گرامی هم دارم .

سپاس

سه شنبه 10 بهمن 1391  2:18 PM
تشکرات از این پست
sadeghfafi mohammad98
maesoman
maesoman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 125

خسته نباشيد

همين

یا علی(علیه السلام)

یاعلی

یک شنبه 7 مهر 1392  2:02 PM
تشکرات از این پست
ZareiNurse Doctor114
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

نقل قول rezazn

با سلام

با تشکر از نظر شما بنده هم موافق نظر شما هستم.

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

یک شنبه 7 مهر 1392  2:17 PM
تشکرات از این پست
ZareiNurse Doctor114
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول maesoman

خسته نباشيد

همين

یا علی(علیه السلام)

سلام

متشکرم

منظورتون رو متوجه نشدم. توضیح بدهید با کمال میل پاسخ میدهم.

سپاس

دوشنبه 8 مهر 1392  2:12 PM
تشکرات از این پست
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول arseyfi

نقل قول rezazn

با سلام

با تشکر از نظر شما بنده هم موافق نظر شما هستم.

سلام

بله بنده هم موافقم. فقط یک توضیح بدهم که رای کاربران فقط یک فیلد از فیلد های فایل شاخص ارزیابی کاربران را تشکیل می دهد.

سپاس

دوشنبه 8 مهر 1392  2:13 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
دسترسی سریع به انجمن ها