پورغلامي: تحت تاثير نام استيلآذين نبوديم
سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: به هيچ عنوان تحت تاثير نام تيم استيلآذين نبوديم.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024421.jpg) |
|
فرهاد پورغلامي پس از تساوي بدون گل ملوان برابر استيلآذين اظهار داشت: استيلآذين تيم پر مهرهاي است و به بازيکنانم قبل از آغاز بازي گفتم که بايد تمام تمرکز خود را در بازي معطوف کنند و يک لحظه نيز غافل نشوند.
وي ادامه داد: خوشحال هستم که در اين ديدار مالکيت بازي را در اختيار داشتيم و اين موضوع را به خوبي انجام داديم. در نيمه دوم يک موقعيت صد در صد گل را از دست داديم در حالي که استيلآذين حتي در اين نيمه نتوانست به محوطه جريمه ما نزديک شود.
سرمربي ملوان عنوان کرد: از يک امتياز به دست آمده راضي هستم اما ميتوانستيم هر 3 امتياز بازي را بگيريم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا تحت تاثير نام استيلآذين نبوديد؛ تصريح کرد: به هيچ عنوان تحت تاثير نام اين تيم نبوديم و تنها مشکل ما در اين ديدار عدم حضور 5 بازيکن اصليمان بود.
پورغلامي در مورد ادامه مسابقات ليگ برتر با توجه به اعزام تيم اميد به گوانگجو يادآور شد: تعطيلي ليگ به ضرر فوتبال و تيم ملي خواهد بود و بايد مسابقات ليگ برگزار ميشد.
اين مربي درباره قضاوت داور مسابقه گفت: به نظرم داور در چندين صحنه خطاي روي مهرداد اولادي را نگرفت، اما در مجموع قضاوت خوبي از خود به نمايش گذاشت.
سرمربي ملوان درباره اخراج حسين ابراهيمي گفت: ابراهيمي بازيکن بسيار با اخلاقي است و نميدانم چه برخوردي با داور داشته که منجر به اخراج وي شده است. بايد بررسي کنم و اگر متوجه شوم که برخورد بدي داشته با او برخورد خواهم کرد.
|
جمعه 21 آبان 1389 3:22 AM
تشکرات از این پست