پروين: به اين بازيكنان افتخار ميكنم؛ ملوان 5 نفره دفاع ميكرد
علي پروين با بيان اينکه ملوان 5 نفره دفاع ميکرد گفت: استيلآذين بازيکنان بزرگي دارد که من به آنها افتخار ميکنم.
|
|
|
علي پروين رئيس سازمان باشگاه استيلآذين پس از تساوي بدون گل برابر ملوان اظهار داشت: نتيجه بدي کسب نکرديم. هرچند بازيکنان بازي خوبي را از خود به نمايش نگذاشتند اما به اين نکته بايد توجه داشت که ملوانيها با 5 بازيکن دفاع ميکردند و براي کسب يک امتياز به تهران آمده بودند.
وي در مورد اينکه اعلام کرده تيم دهه 60 را خواهد ساخت، يادآور شد: نبايد عجله کرد. استيلآذين بازيکنان بزرگي دارد و مطمئن باشيد در آينده حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت. تنها بيماري که تيم را آزار ميدهد وضعيت بدني بازيکنان است که بايد اين موضوع را اصلاح کنيم.
رئيس سازمان باشگاه استيلآذين درباره جمعآوري موبايل بازيکنان خاطرنشان کرد: من به شدت مخالف موبايل هستم و هر زماني که خودم وارد هتل ميشوم موبايلم را خاموش ميکنم و از تمام بازيکنان چنين تقاضايي دارم. من به وجود بازيکنان استيلآذين افتخار ميکنم زيرا آنها با تمام اسم و رسمي که دارند هيچ گاه نظم و انضباط را فراموش نميکنند.
وي افزود: روز گذشته تمرين ما ساعت 14:30 بود و من که هميشه زودتر در محل حاضر ميشوم زماني که ساعت 13:15 وارد هتل شدم ديدم علي کريمي در محل حضور دارد و منتظر بازيکنان است. اين امر نشان ميدهد که بازيکن براي تيم چقدر ارزش قائل ميشود. کريمي بايد آماده شود و در بطن تيم ملي قرار گيرد.
پروين درباره شوخي کريمي با بازيکنان تصريح کرد: برخي مطالب را خبرنگاران بزرگ ميکنند. در يک تيم فقط بحث تمرين کردن وجود ندارد بلکه بازيکنان بايد با يکديگر صميمي باشند و برخي اوقات هم شوخي کنند. ما به دنبال هماهنگ کردن بازيکنان هستيم و هرچه زودتر به اين امر دست پيدا خواهيم کرد.
وي در خصوص ورشکست شدن باشگاه استيلآذين گفت: به هيچ عنوان اين صحبتها صحت ندارد زيرا تنها باشگاهي که 40 درصد قرارداد بازيکنان خود را پرداخته کرده استيلآذين است در حالي که بازيکنان راهآهن هر روز اعتصاب ميکنند.
پروين درباره پخش بازيهاي استيلآذين گفت: استيلآذين نياز به تماشاگر دارد و بحث عدم پخش بازيهاي اين تيم اصلا مطرح نيست.
وي درباره حضور محمد پروين در استيلآذين اظهار داشت: محمد هم اکنون با پرسپوليس قرارداد دارد و به هيچ عنوان قصد پيوستن به استيلآذين را ندارد. همه افراد منتظر هستند در استيلآذين اتفاقي رخ دهد تا آن مطلب را سوژه رسانهها قرار دهند.
|
جمعه 21 آبان 1389 3:22 AM
تشکرات از این پست