0

مرفاوي: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داوري اعتراض كنند

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

مرفاوي: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داوري اعتراض كنند

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: هيچ‌کدام از پرسپوليسي‌ها نمي‌توانند اعتراضي به داور داشته باشند.

صمد مرفاوي پس از برتري يک بر صفر برابر پرسپوليس اظهار داشت: پرسپوليس تيم خوبي است و در مکان دوم جدول قرار دارد. مي‌دانستيم که بازي سختي داريم. البته ما نقاط ضعف و قوت پرسپوليس را به دقت بررسي کرده بوديم و از آنها نهايت استفاده را برديم.
وي ادامه داد:‌ برخي از بازيکنان را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشتيم. برخي تصور مي‌‌کردند بازيکنان جايگزين دچار مشکل شوند اما ديديد که نفرات جايگزين با تمام وجود بازي کردند و به خوبي جاي غايبان را پر کردند. اين نشان‌دهنده انسجام تيمي مس است که بازيکنان ما از نظر فني و اخلاقي به آن رده رسيده‌اند که با تمام وجود و به عشق مردم کرمان بازي مي‌کنند.

مرفاوي تاکيد کرد: مس کرمان بازي قابل قبولي را ارائه داد و توانست 3 امتياز هم بگيرد. در 94 دقيقه مسابقه، پرسپوليس فقط يک موقعيت بالاي 40 درصد داشت و همه چيز تحت کنترل ما بود. موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني داشتيم که از دست رفت اما از اينکه 3 امتياز بازي را گرفتم خيلي خوشحالم و به مردم خوب کرمان تبريک مي‌گويم. خوشحالم که آنها شاد به خانه‌هايشان رفتند.
اين مربي با اشاره به نتايج مس گفت: مس روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد. وقتي تيمي نمي‌بازد و چه در خانه و چه در خارج از خانه امتياز مي‌گيرد معنايش اين است که به بالاترين سطح رسيده است. ما مي‌خواهيم از نظر فني پيشرفت کنيم و در جدول نيز در جايگاهي قرار بگيريم که شايسته نام مس و بازيکنان اين تيم است. از روز اول تلاشمان اين بود که شخصيت بردن را در بچه‌ها ايجاد کنيم و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. اول خدا را شکر مي‌کنم و دوم از بازيکنانم تشکر مي‌کنم چون شخصيتي پيدا کردند که برابر هر تيمي بجنگند و امتياز بگيرند.

سرمربي مس در مورد اعتراض بازيکنان پرسپوليس به داور مسابقه گفت: پرسپوليسي‌ها حق ندارند به داور اعتراض کنند زيرا داور به سود ما سوت نزد و در برخي مواقع حتي به ضرر مس سوت زد. بازيکن پرسپوليس که يک کارت زرد هم داشت پيراهن بازيکن ما را گرفت و بايد اخراج مي‌شد اما اين اتفاق نيفتاد. چرا داور در آن صحنه بخشش به خرج داد. اگر پرسپوليسي‌ها به يک صحنه مشکوک معترضند و مي‌گويند پنالتي بود خطاي روي ادينهو هم مي‌توانست پنالتي باشد. من از داور ايراد نمي‌گيرم اما پرسپوليسي‌ها حق اعتراض به داور را ندارند.
مرفاوي در مورد اينکه از شعار دادن عليه دايي ممانعت کرد، گفت: آن شعار که گفته شد (دايي يادت باشه مرفاوي سرورته) شعار بدي نبود اما من و دايي اگر در ميدان مسابقه مربي دو تيم مختلف هستيم ولي رفاقت ديرينه داريم. من در تيم ملي با دايي همبازي بودم و اجازه نمي‌دهم همبازي سابقم و سرمربي يک تيم، کوچک و به او اهانت شود. وظيفه‌ام بود که اجازه ندهم به چهره بزرگي مانند علي دايي توهين شود.
سرمربي مس در مورد اينکه دايي ممنوع‌المصاحبه شده است، گفت: من به اين مسائل ورود نمي‌کنم زيرا کميته انضباطي تصميم‌گيرنده است.

مرفاوي در مورد تعطيلي ليگ عنوان کرد: نمي‌توانم در اين مورد نظر بدهم. اگر ليگ روند خودش را ادامه مي‌داد همه تيم‌ها هم همان روال را طي مي‌کردند اما اکنون که ليگ تعطيل شده بايد برنامه‌هاي ديگري داشته باشيم و مجبوريم به دليل دوري از مسابقات روي کارهاي بدني تمرين کنيم و اين کار مربي و بازيکن را سخت مي‌کند و کيفيت فني بازي‌ها را کاهش مي‌دهد اما سازمان ليگ هم مجبور بوده ليگ را تعطيل کند.

جمعه 21 آبان 1389  3:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها