0

كمالوند: شرايط ورزشگاه يادگار امام نامناسب است

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

كمالوند: شرايط ورزشگاه يادگار امام نامناسب است

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: ورزشگاه يادگار امام قم يکي از ورزشگاه‌هاي نامناسب در ايران است.

فراز کمالوند پس از تساوي بدون گل تراکتورسازي برابر صباي قم درباره عدم حضور چند بازيکن صبا عنوان کرد: اينکه مي‌گويند صبا چند بازيکن خود را در اختيار نداشت را قبول ندارم. تراکتوسازي نيز چندين بازيکن خود را در اختيار نداشت و اين موضوع دليلي نمي‌شود که اعلام کنيم تيمي ضعيف شده است.
وي ادامه داد: تراکتورسازي سال دوم خود را در ليگ برتر تجربه مي‌کند و بايد عملکردمان را با تيم‌هاي استيل‌آذين و شاهين بسنجند. بازيکنان صبا با انگيزه و خوب بودند و به نظر من نتيجه تساوي عادلانه بود.

سرمربي تراکتورسازي با اشاره به زمين نامطلوب ورزشگاه يادگار امام خاطرنشان کرد: 3 ورزشگاه راه‌آهن، ملوان و يادگار امام قم در ايران شرايط بسيار نامناسبي دارند و اين موضوع براي صبا نيز مضر است.
وي در مورد درگيري تيموريان و جاسم کرار با بازيکنان صبا اظهار داشت: تيموريان و جاسم کرار به من گفتند که بازيکنان صبا در جريان بازي از الفاظ ناشايست استفاده مي‌کردند و در تيمي که من سرمربي آن باشم اجازه بي‌احترامي نمي‌دهم.
کمالوند افزود: تراکتورسازي بازي به بازي بهتر مي‌شود و مطمئن باشيد در نيم فصل دوم متحول خواهيم شد.

جمعه 21 آبان 1389  3:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها