موسوی در گفتوگو با فارس:
تاکید کمیسیون انرژی مجلس بر پرداخت عوارض شهرداری و انشعابات توسط وزارت آموزش و پرورش
خبرگزاری فارس: عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: کمیسیون انرژی مجلس تاکید داشت که خود وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی باید اعتبارات ساخت مدارس خیرساز را متقبل شود.
سید موسی موسوی نماینده مردم لامرد و عضو کمیسیون انرژی مجلس که در مورد جلسه عصر امروز (یکشنبه) کمیسیون متبوعش با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفتوگو میکرد اظهار داشت: کمیسیون طرح دهیاریها را مورد بررسی قرار داد که در واقع کمیسیون اصلی آن کمیسیون شوراها است که دو ماده و تبصره در کمیسیون طرح شد که با اصلاحاتی انجام گرفت.
وی افزود: طرح معافیت خیرین مدرسهساز از عوارض شهرداریها و پرداخت انشعابات دیگر طرحی بود که مورد بررسی کمیسیون قرار گرفت که باور کمیسیون این بود که باید پاسخی مناسب به خیرینی که با عشق و علاقه در جهت ارتقای فرهنگ کشور گام برمیدارند، داده شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: کمیسیون انرژی مجلس تاکید داشت که خود وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی باید اعتبارات ساخت مدارس خیر ساز را متقبل شود.
انتهای پیام/